Decemberi horoszkóp: mit hoz az év utolsó hónapja?

Forrás: Thinkstock -
asztrológia december általános horoszkóp havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreknek csupa kellemes élményt tartogat december hava, az Oroszlánok legyenek figyelmesek és ne kapkodjanak, mert könnyen megtörténhet a baj, a Bakok pedig most a pénzügyeikben legyenek óvatosabbak. Olvasd el, és tudd meg, mit tartogatnak neked a csillagok az év legvarázslatosabb hónapjára!

Az égi állások az év utolsó havában erőteljes szerepet kapnak az életedben. Arra ösztönözhetnek, hogy fókuszálj minden erőddel a munkádra, csak így alakulhatnak jól a terveid, és akár pénzügyileg is gyarapodhatsz. December elején számítanod kell némi feszültségre, apróbb vitákra, talán épp azért, mert túl sokat vagy házon kívül. Törekedj az egyensúly megtalálására, valamint fenntartására, teljesíts erődön felül, különben azzal kell szembesülnöd, hogy szeretteid a szemedre vetik, túl kevés időt töltesz velük. Ha az igazit keresed, akkor jó hírrel szolgálhatnak az égiek: hamarosan egymásra találtok.

December közepén problémákkal, szóbeszédekkel kell megküzdened, amelyekre nem voltál felkészülve, s egyik-másik igen kellemetlenül fog érinteni. Megeshet, hogy lesznek rosszakaróid, akik a hátad mögött beszélnek ki. Hidd el, jobb, ha nem tudod meg, mit mondanak rólad, mert attól csak elszomorodnál! Azonban rendelkezel egy nagyon jó adottsággal, méghozzá a remek kommunikációs készségeddel. Ezt vesd be mind a pletykás emberkék ellen, mind pedig azért, hogy rendezni tudd a dolgaidat. Csak bátran, menni fog! A hónap elején a szerelemben is nagy fordulat várható: új embereket ismerhetsz meg, akik között akár az igazit is meglelheted, és egy régi kedves is feltűnhet a színen.

Ez a hónap tökéletesen fog alakulni számodra! Megismerhetsz számodra még ismeretlen embereket, kialakulhatnak új barátságok, sőt akár még egy friss szerelem is bekopogtathat hozzád. Olyan kisugárzásod lesz, ami igazán csábítóvá, vonzóvá tesz, s ezáltal bárkit magad mellé csalogathatsz. Lesz olyan életterületed, ami nem alakul kellemesen. Ez nem más, mint a pénzügyek. Olyan kiadásaid is lehetnek, amiket korábban nem terveztél be, s ezek nem lesznek kimondottan a kedvedre. Ahhoz, hogy ezeket és az egyéb felmerülő anyagi gondokat megoldhasd, csakis magadra számíthatsz. Légy résen, mert a család is inkább kifelé viszi, mintsem befelé hozná a pénzt. Ha szükségét érzed, koppints az orrukra!

Ez a hónap több okból is kimerítő lesz számodra. Egyrészt a pénztárcádnak, hiszen jóval többet fogsz költekezni, mint az tőled megszokott. Légy sokkal elővigyázatosabb a pénzügyeket érintően! Az ünnepnek nem arról kell szólnia, hogy ki tudja minél szebbel, jobbal, nagyobbal meglepni a másikat. Ha az ünnepeket nem is veszed számításba, akkor is bőven akad majd kiadásod: vagy a vállalkozásodra, vagy a gyerekedre kell most többet költened. Ugyanakkor nagy mázlid lesz, mert szakmai szorgalmadnak és eredményességednek köszönhetően nagyobb pénzbeli juttatásra számíthatsz, ami igazán jól fog jönni, hiszen lesz helye.

Az ünnepek beköszöntével az eddig megszokott idill kissé felbomlik, hiszen mindenki ideges, hogy jól sikerüljenek a tervezett dolgok, s mindenki nagyban készülődik, többek között te is. Ne csak a családra és az ünnepekre koncentrálj, hanem a kollégáidra és a feletteseidre is. Nekik is szükségük van rád! Ebben a nagy nyüzsgésben, alkalmanként káoszban, figyelj oda magadra és a közlekedésre is, ugyanis 16-a és 20-a közötti időszakban nagyobb az esélye, hogy balesetet szenvedsz! Ez a hónap a pénzügyek terén igazán kedvező lesz számodra. Mindenesetre ne ess a túlköltekezés hibájába, hiszen enélkül is mindent meg lehet venni, amit kigondoltál! Ha egy kis pluszbevételhez jutsz, azt tedd félre, mert még jól jöhet, ha valami miatt megszorulsz.

December nem másé, mint a családé és a szereteté. Sokan vágynak erre, többek között te is. Ahogyan arra is, hogy az anyagiak rendben legyenek, s nemcsak most, hanem az elkövetkezendő évben is. Bármiben is gondolkodsz a jövőt illetően, azzal most ne foglalkozz, inkább add át magad a pillanatnak, és éld meg a mát! A nagy karácsonyi előkészületekben úgy érzed, hogy egyre csak gyűlnek és gyűlnek az elintézendő feladatok mind otthon, mind pedig a munkahelyeden, s lassan már úgy érzed, összeroskadsz alattuk. Épp itt volna az ideje, hogy alaposan kipihenhesd magad. Keress olyan elfoglaltságot, például sportban, ahol ki tudod engedni a fáradt gőzt, és le is tudod vezetni a felgyülemlett feszültséget!

A hónap eleji bolygóállásoknak köszönhetően érzelmeid kerülnek előtérbe. Hiába az ünnep és ez a pozitív égi hatás, mégis úgy érzed majd, nagyon egyedül vagy. Pedig tévedsz! Nem vagy magányos. Önmagadon kívül szentelj időt a családodra és a barátaidra is, és te is meg fogod látni, milyen sokan szeretnek. Az anyagiakat tekintve igazán szerencsésnek mondhatod magadat, hiszen az eddig befektetett munka, idő és energia meghozza a várva várt eredményét, jutalmát. Most, hogy az év végét írjuk, jó volna, ha a magánéleted és a karriered között vonalat húznál, s ezt a jövőben meg is tartanád. Az sosem tesz jót, ha a kettő összemosódik, hiszen ez csak pluszbonyodalmakat hoz az életedbe.

Az égiek arra sarkallnak, hogy szánj időt a régóta halogatott ügyeid elrendezésére. S még véletlenül se forduljon meg az agyadban az, hogy majd jövőre elintézed. Erről szó se lehet! Ezeket most már tényleg le kell zárnod, ne húzd tovább a megoldásukat. Hidd el, jobb rajta minél előbb átesni. Teljesen mindegy, hogy ez emberi kapcsolatra vonatkozik, vagy kölcsönre, egyik sem tűr halasztást. Ha valakinek valamivel tartozol, azt rendezd minél előbb! Az anyagiak egész hónapban kísérni fognak, bárhová is mész, bármit is csinálsz. Abban az esetben, amikor megszorulsz, bátran kérj segítséget családtagjaidtól, nem fognak elzárkózni a segítségnyújtástól. Jó hír, hogy akár még egy új állásajánlatot is kaphatsz. Nyugodtan mond rá igent, mert ezzel nemcsak új kapcsolatokra, hanem pluszbevételre is szert tehetsz.

Év vége van, és egyre jobban közelednek az ünnepek, ettől pedig kifejezetten stresszes, ideges leszel. Ne aggódj, ez az állapot csak december 20-ig fog tartani! Utána sokkal nyugodtabb leszel, minden visszaáll a normál, megszokott kerékvágásba, és még a munkahelyeden is lecsillapodnak a kedélyek. Sőt ezáltal még a kedved is egyre jobbá válik, a hónap utolsó napjaira kimondottan vidámmá, mosolygóssá válsz. Ezt az időszakot használd arra, hogy kicsit kikapcsolódsz, feltöltődsz, ráhangolódsz a következő év megpróbáltatásaira. Ha van rá módod, utazz el valahová, akár egyedül, akár a pároddal vagy a családoddal, hiszen az együtt eltöltött idő mindenkinek hasznára válhat.

Az év utolsó hónapjában duzzadni fogsz az erőtől és energiától. Ezt használd is ki, hogy mind fizikailag, mind pedig szellemileg fejlődni tudj. Mostanság a barátaid és segítőid előtérbe kerülnek, velük többet tudsz foglalkozni, mint egyébként máskor, aminek nagyon örülnek, mert végre kapnak belőled is egy szeletet. A pénzügyekkel kapcsolatosan légy óvatos, mert ha nem megfelelően kezeled a kiadásaidat, akkor problémák nehezíthetik az életedet. Még véletlenül se gondolkodj hitelfelvételben vagy kölcsönadásban, az ünnep ne erről szóljon! Abból gazdálkodj, ami van, és amit biztosan rá tudsz fordítani, így elkerülheted azt is, hogy beleőszülj a nagy ajándékozásokba.

Jó hírünk van, mert a december igazán szerencsés hónap lesz számodra. Az életed harmonikus lesz, azonban 7-e és 11-e között kellemetlen eseményekben lehet részed, ami megkeserítheti a napjaidat. Mindezek főként a munkahelyeden és az otthonodban fognak bekövetkezni. Lesz néhány vita, egy-két összezördülés, amit ügyesen át kell hidalnod. Ne merülj bele túlságosan egy-egy ilyen helyzetbe, mert túl sok időt rabolhat el tőled. Inkább hagyatkozz az „okos enged, szamár szenved" elvre, és ha nem sikerül elsimítani a dolgokat, akkor hagyd későbbre a megbeszélésüket. Most az a fontos, hogy békében, nyugalomban töltsétek el az év utolsó néhány napját, nem pedig egymás torkának esve.

Mint mindig, most is azon agyalsz, mit lehetne változtatni az életeden. Sok kérdés merül fel benned, amelyekre keresed a helyes válaszokat. Alaposan gondold végig a döntéseidet, hiszen egyik-másik válasz jelentős változásokat fog hozni. Ebben a helyzetben siet a segítségedre a Jupiter, amely igyekszik a jó út és elhatározás felé terelni téged, s ha esetleg valamivel kapcsolatban nem éppen kedvezően döntöttél, akkor még a gödörből is kihúz. Ha valamit meg akarsz változtatni, nincs különösebb akadálya, de arra mindenképpen készülj fel, hogy a közvetlen környezetedben nem mindenkinek lesz ínyére ez, s hangot is adnak véleményüknek. Ebből kifolyólag pedig vitákba keveredhetsz, s ezeket nem lesz könnyű helyre hozni.

Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockMegbízható a férfi? Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20130822-ezoteria-es-horoszkop-csillagjegye-elarulja-mennyire-megbizhato-a-ferfi.htmlTe azonnal átlátod a kapcsolat kezdetén, hogy megbízható-e a kedvesed? Netán néha kételkedsz benne, amikor nem azt a lépést teszi meg, amit elvárnál tőle? Tűzbe tennéd a párodért a kezed? Böngészd át a horoszkópját, mert abból könnyen kiderül, valóban megbízhatsz-e a férfiban.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.