Szerencsés időszak veszi kezdetét – Heti horoszkóp (november 28. – december 4.)

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihívások és feladatok garmadája ide vagy oda, valamennyi csillagjegy számíthat majd az égiek segítségére a héten. Most nem lesz olyan megoldandó helyzet, amelyet ne tudnál sikerre vinni, később pedig még ráadásul profitálhatsz is belőle. Használd ezt ki!

Ezen a héten két planéta siet a segítségedre: a Vénusz és a Jupiter. Nem hangzik rosszul, igaz? A két jóindulatú bolygó akkor sem tud rosszat előidézni, ha kevésbé jó fényszögben állnak egymással. Ráadásul újhold is lesz, így aztán nem panaszkodhatsz majd az energiáid frissességére. Sikeres hétnek nézel elébe, olyannyira, hogy még azok az emberi kapcsolataid is javuló tendenciát mutatnak, amelyekről eddig nem voltál túl jó véleménnyel. Fogadj el egy tanácsot: ezen a héten a lehetőségeidhez mérten a legeslegtöbb időt azokkal töltsd, akik sokat jelentenek neked. Ne csak a családtagjaidat, barátaidat sorold fel gondolataidban, hanem gondolj a kollégáidra, esetleg osztálytársaidra is. Az elmúlt két hónap „leülős” időszakának vége, most szakmai vagy tanulmányi téren nőnek ki a szárnyaid. Bizonyíthatsz környezetednek az égi konstellációk segítségével, rejtett tehetségedet is megcsillogtathatod előttük.

Egy Bikától nem lesz nagy meglepetés, hogy egész héten égni fog kezed alatt a munka. Az égi energiákból töltekezve folyamatosan tevékenykedsz, jössz-mész, folyton újabb feladatot és kihívást keresve. Olykor magad is csodálkozni fogsz, hogy csak estére fáradtál el, de energiaraktáraid folyamatosan kapják az utánpótlást a kiváló planétaállásokból. Ezen a héten a hegyek sem maradnak majd a helyükön, ha te arra jársz. Nehéz lesz olyan feladatot adni neked, amelyet ezen a héten ne tudnál elvégezni. Amibe belekezdesz, annak most mind pozitív hatása lesz. Egyedül a csütörtöki napod lehet kissé nyűgösebb. Ekkor próbáld meg féken tartani az indulataidat, ne ugorj rögtön mindenre. Gondolj a közelgő hétvégére, akkortól minden rendeződik, és te is visszazökkensz régi megszokott nyugalmadba.

Ezen a héten kifejezetten az égiek kegyeltje leszel. Eddig sem fukarkodtál ötletekkel, újszerű elképzelésekkel, kreatív megoldásokkal a többiek elé állni, de ezen a héten a konstellációk felerősítik ezen képességeidet. Az égi energiák arra ösztönöznek majd, hogy egyszerre több dologba vágd bele a fejszéd, de ez eddig még egyetlen Ikreknek sem okozott gondot. Sorakozni fognak előtted a vadabbnál vadabb kihívások, a lehetetlenebbnél lehetetlenebb feladatok, egyszóval pont Ikreknek való időszak köszönt rád. Vénusz, a szerelem a harmónia – és nem utolsósorban a pénz – megteremtője, gazdagon ontja feléd kegyeit. Új ismeretségeket köthetsz, vagy újra fellángol egy parázsló kapcsolatod. Csütörtökig használd ki a planéták kedvező fényhatásait, bűvöld el jelöltedet, vagy vedd le újra a lábáról jelenlegi párodat.

A Rákokra a Hold változásai hatnak a legerősebben. A közelgő újhold idején „fővilágosítód” átmeneti láthatatlansága miatt előfordulhat, hogy kissé ingerültebb lehetsz. Ezen a héten rengeteg bonyolult tennivalóval találkozol munkahelyeden, és akár otthon is. A Rákok remek memóriája és a logikus, tervszerű gondolkodás kisegíthet a káoszból. Készíts egy remek időbeosztást, lépésről lépésre tervezd meg a célhoz vezető utat. Most légy kicsit önző, ne engedd, hogy környezeted is a nyakadba akasszon pár elintéznivalót. Állj a sarkadra, hiszen kardinális jegy vagy! Ne engedj most az érzelmeknek, az érdekeidet tartsd szem előtt, különben szerdára ingerültté válhatsz a rengeteg feladat súlya miatt. Ügyesen taktikázd ki magad ebből a helyzetből, jó Rák módjára hátrálj ki a másokhoz tartozó feladatok megoldásának hálójából.

A héten belépünk az év utolsó hónapjába, emiatt te már most szívesen lazítani kezdenél. Gyorsan szembesülsz majd azzal, hogy ez sajnos még lehetetlen. A planéták jótékony hatásai és az újhold heti energiái azonban mégis képesek lesznek ösztönözni feladataid elvégzésére. Egész héten számíthatsz arra, hogy fontos döntéseket kell hoznod. Belül érzed, hogy nemcsak ezen a héten vár rád sok döntéshelyzet, hanem a közelgő új esztendővel változások közelednek életed több területén is. Lelki békédet könnyebben helyreállíthatod egy-két régi ruhadarabod vagy bútorod kicserélésével. Környezeted megszépítésével új energiák birtokába kerülsz, önbizalmad – ami nagyon fontos, sőt sarkalatos pontja egy Oroszlánnak – növekedni fog, ezáltal munkahelyi és magánéleti sikereket is arathatsz. Szerdán és csütörtökön több olyan lehetőség kínálkozik, amely már most pozitívan befolyásolhatja a következő évedet!

Sóhajts egy nagyot, és dőlj hátra nyugodtan a székedben. Az elmúlt hetek izzasztó kihívásai, próbatételei, számtalan nehezebbnél nehezebb feladata immáron a múlté! Az újhold kedvező hatással lesz rád, olyan energiákkal tölt fel, amelyektől élénkebb, határozottabb lehetsz. Hangulatod sokat javul majd az égi konstellációk kedvező alakulása miatt. Környezeted is észreveszi a mosolygós változást, az önbizalmad növekedését. Ezek, illetve a planéták jótékony hatása miatt úgy érzed, már nagyon közel jársz a kitűzött céljaid megvalósításához. Pedig pár héttel ezelőtt épp feladni készültél őket, mert annyira távolinak érezted megvalósulásuk időpontját. Ősz vége ide, tél eleje oda, kicsattanó egészségnek örvendesz. Hát kell ennél több?

Kissé ingerlékenyen kezded ezt a hetet, mert a múlt hétről felhalmozódott tennivalók nem „intéződtek el” maguktól a hétvégén. Bizony, jogosan érzed, hogy alaposan le vagy terhelve. Ezt az érzést a fogyóban lévő Hold is támogatja, de szerencsére kedden az újhold képében megérkezik a felmentő sereg. Fellélegezhetsz, az új energiáktól szárnyra kapsz, mindent könnyen és gyorsan elintézel. Ne feledd, hogy nem csak az újhold segít ezen a héten, hanem a Mérlegek számára fontos Vénusz is összeköttetésbe kerül a nagy szerencse bolygójával, a Jupiterrel! És hol van a Jupiter éppen? Hát a Mérlegben! Irigylésre méltó időszak kezdődik e mellett a konstelláció mellett az életedben, amit nem tudsz majd nem észrevenni.

Skorpióként abban a kiváltságos helyzetben vagy, hogy két uralkodó bolygód is van. Ezen a héten mindkét téged szimbolizáló bolygó fénykapcsolatba kerül a Jupiterrel, azaz a nagy szerencse bolygójával. Tudod mit jelent ez? Nem kevesebbet, mint azt, hogy ha akarod, ha nem, akkor is szerencsés leszel. De miért ne akarnád? Tanulás tekintetében is segíthet a Jupiter, észre fogod venni, hogy sokkal gyorsabban sajátítasz majd el minden ismeretlent, minden újdonságot. Vizsgák előtt állsz? El ne halaszd! A lehető legjobb időszak arra, hogy az esetleges korábbi megmérettetéseknek még egyszer nekifuss, vagy az újakon villámgyorsan túl legyél. Csütörtökön vagy pénteken ráadásul még egy anyagiakkal kapcsolatos régi álmodat is valóra válthatod.

A keddi újhold megadja a lökést a rád váró nagy horderejű változásoknak. Ha nem látnál tisztán, nem éreznéd, merre is indulj el az úton, az égi konstellációk a lehető legjobb energiákkal töltenek fel ahhoz, hogy bizonytalankodásod, tétovázásod egy pillanat alatt tovaszálljon. Az égi események következményeként már tisztán fogod érezni, hogy rátaláltál a sikerekhez és az elismeréshez vezető ösvényre. Környezetedtől megkapod a megfelelő visszajelzéseket, melyek megerősítenek abban, hogy tovább folytasd utadat. Önbizalmad helyreáll, újra tudsz mosolyogni, és újra elégedett lehetsz magaddal. Az égiek arról is gondoskodnak ezen a héten, hogy a Nyilasokra amúgy is jellemző kezdeményezőképességed a lehető legmagasabbra szárnyaljon. Használd ki, barátkozz, beszélgess, csevegj, és figyeld, hogy mely életterületeiden kezdődik a gyökeres pozitív változás!

Hétfőn még kicsit a hétvége hatása alatt leszel, de mivel te egy megbízható, kötelességtudó Bak vagy, így nem csak az egyszerűbb és könnyebb feladatok megoldását tartogattad hétfőre. A keddi újhold olyan energiákkal tölt fel, amelyek hatására új és meglepő dolgokba vágod a fejszéd. Szerdán és csütörtökön az égi konstellációk lehetővé teszik, hogy rendezhesd pénzügyeidet, és sokat lendíthess egzisztenciális helyzeteden. Lehet, hogy kételkedve olvasod most ezeket a sorokat, de hidd el, amikor ott lesz az ideje, világosan fogod látni, mit kell tenned ahhoz, hogy ráléphess a sikerhez vezető útra. Kardinális jegy révén mindig is hatással voltál az emberekre. Ez a tulajdonságod a héten erősödik a planétáknak köszönhetően, így bárkit bármiről meg tudsz majd győzni, a magad oldalára tudod állítani az embereket.

A Mars a Vízöntőben tartózkodik éppen, ellátva téged harci kedvvel, küzdeni tudással, önmegvalósító erővel. Ehhez még egy ajándék járul: az újhold ereje, amely szintén friss energiákkal tölt fel. Nem véletlenül, ugyanis eredeti terveid megvalósítását a héten nem várt akadályok nehezítik majd. Azért nincs ok az aggodalomra, mert a számodra hihetetlenül szerencsés konstellációk minden feladatod megoldásában segítségedre lesznek. Azt se felejtsd el, hogy te a legötletesebb és legintelligensebb jegyek egyikébe tartozol, így nem lesz gond, ha módosítnod kell eredeti elképzeléseiden, vagy kreatív megoldásokkal kell kicselezned az akadályokat. A Mars kissé kritikussá tehet, ezért könnyebben fordulhatnak elő a héten kisebb súrlódások, vagy némi bajusz-összeakasztás. Ebből azt kell megtanulnod, hogy most saját magadat sorold előtérbe, mindenki más csak utánad következhet!

Remek hétnek nézel elébe, és mivel energiaraktáraid feltöltött állapotban vannak, nehezen tudnád csak elkerülni a sikert. De miért is akarnád elkerülni? Az újhold energiáinak és a planéták jótékony hatásainak következtében eddig rejtett képességeidet is felszínre hozhatod, megmutathatod környezetednek. Nagy meglepetést fogsz okozni, mert nem is gondolták volna, hogy ennyi minden rejlik még benned. Természetesen nem mindenki fog ennek örülni, többen sárgulnak majd az irigységtől sikereid láttán. De természetesen nem tudsz haragudni rájuk, hiszen te az egyetemes szeretetet képviseled a zodiákusban. Azért lesznek olyanok is, akik szívből örülnek sikereidnek. Tanácsaikat nyugodtan fogadd meg, ők azok, akikre valóban támaszkodhatsz. A héten lehetőség nyílik az esetlegesen függőben lévő ügyeid rendezésére. Ezt a nagyszerű hetet a hétvégén egy utazással is megkoronázhatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.