asztrológia szerelmi horoszkóp december havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akik eddig egyedül voltak, december havában biztosan rájuk talál az, aki mellett hosszú távon is el tudják képzelni magukat. Az égiek arra intenek, hogy maradj nyitott, ne ítélj első pillantásra, és élvezd ki a romantikával töltött perceket, amikben bővelkedni fog ez a hónap.

Páros: ez a hónap szóljon csak rólatok! Amit eddig nem tudtatok megbeszélni, azt most tegyétek meg, ne rejtsetek semmit véka alá. Kezdjétek a jövő évet tiszta lappal! A beszélgetéseken kívül próbáljatok ki számotokra még ismeretlen dolgokat, ezzel még különlegesebbé tehetitek az együtt töltött időt.
Páratlan: ha valakire szemet vetettél, akkor merj lépni azért, hogy észrevegyen. Ne csak ácsingózz utána! Ha nem mutatod meg magad, akkor ne lepődj meg, ha ügyet sem vet rád. Ha azonban felkeltetted az érdeklődését, a siker garantált. Csak ügyesen, hidd el, menni fog!

Páros: ez a hónap kettőtöknek igazi Kánaán lesz, hiszen alig kell tenni azért, hogy jól érezzétek magatokat együtt. Ahhoz, hogy még emlékezetesebbek legyenek ezek a napok, vess be új fortélyokat, és máris pikánsabbá válnak. A siker sem fog elmaradni, a párod nagyra fog becsülni!
Páratlan: december nem hozza meg a csodát, hacsak te magad nem teszel meg ezért mindent. Ne várd, hogy a sült galamb megérkezzen! Kezdd el magad formába hozni, bólints a meghívásokra, annak ellenére is, ha nem éppen azzal az emberrel találkozol, akit valójában szeretnél. Semmiképp se ítéld meg az embereket a külsejük alapján!

Páros: egy érdekes és egyben különös érzés lesz úrrá rajtad, s ez nem lesz feltétlenül kellemes. Magad sem érted mi ez pontosan, de azt tudod, hogy tenni akarsz ellene. Tedd azt, amit a belsőhangod mondd, mert azzal nem fogsz mellé, hiszen a tudatalattinak mindig igaza van!
Páratlan: még keresed az igazit? És mindig meglóg előled, vagy csak jól tud rejtőzködni? Már nem kell sokáig várakoznod, ugyanis 7-e után változás áll be az életedben. Ez a fordulat igen kellemes lesz, hiszen végre eltalál Ámor nyila. Innentől kezdve tiéd lesz a világ.

Páros: ebben a hónapban legyen fókuszban a romantika. Élvezz ki minden percet, lepd meg kedvesedet olyan dolgokkal, amik tőled idegenek, ezáltal különlegesebbé teszed kettőtök kapcsolatát, és meglepően vonzóvá válsz a párod szemében. Így az önbizalmad is nőni fog. Kell ennél több?
Páratlan: ebben a hónapban rengeteg olyan ember vesz körül, akik a kegyeidbe akarnak férkőzni. Azonban lesz egy kis bökkenő! Hiába a sok jelentkező, ha te magad sem tudod, melyiket válaszd. Egy a fontos: semmiképp se válassz külsőségek alapján!

Páros: gondterheltnek érzed magad? Valami azt súgja, nincs rendben a kapcsolatod? Ne őröld magad feleslegesen! Vénusz segítségetekre lesz abban, hogy szerelmetek egyben maradhasson. Viszont, azzal nem ártasz, ha több időt szánsz kedvesedre, hiszen vágyik rád, még akkor is, ha nem mondja ki.
Páratlan: épp itt az ideje, hogy kitárd szíved ajtaját, különben senki sem fog kopogtatni rajta feleslegesen. Pedig téged is vár valahol a szerelem! Merd megtenni az első lépést, hidd el, utána minden szépen alakul. Fogadd el a meghívásokat, vagy szervezz közös programot a barátaiddal, és menjetek el szórakozni, ahol bőven akad lehetőséged.

Páros: az ünnepek olykor megbolondítják az embereket, és képesek csak azért tenni valamit, mert épp karácsony van. Ne ess ebbe a hibába, ne ezért tégy a kapcsolatodért, hanem azért, mert szükségét érzed, és szeretnéd, ha továbbra is kaphatnál kedvesed figyelméből, szerelméből.
Páratlan: nem gondolkodtál még azon, hogy ideje elköteleződnöd? Ismerd be, nyomasztó tud lenni, hogy a körülötted lévőknek már van társuk. Eljött a te időd is! Itt lesz a sok-sok alkalom az ismerkedésre, hiszen jönnek az ünnepek, a szilveszteri partik, ahol rátalálhatsz arra a személyre, akivel tervezhetsz.

Páros: december egy cseppet sem lesz megszokott vagy unalmas. Fokozódik a szexuális érdeklődésed, az ismeretlen iránti vágyad, amit a párod egy percig sem fog ellenezni, sőt, partner lesz az újdonságok felfedezésében. Élvezzétek ki ezt a hideg, fagyos hónapot, és olvasszátok fel a jeget szenvedéllyel!
Páratlan: eddig még nem jártál sikerrel? Ne szomorkodj, Vénusz a segítségedre lesz, olyan embereket sodor eléd, akikre nem is gondoltál volna. Neked csak annyit kell tenned, hogy kinyitod a szívedet és a lelkedet, válogatsz kedvedre a kínálatból, megismersz minél több embert, hogy megtalálhasd a számodra tökéleteset közülük.

Páros: az év vége megérkezésével szervezzétek meg a napjaitokat úgy, hogy több időt töltsetek kettesben, mint külön, hiszen ilyenkor van lehetőségetek a jövőről beszélgetni. Alkossatok közösen új célokat, ami komoly mérföldkő lehet. Merjetek nagyot álmodni!
Páratlan: elég volt a magányból, és a köré épített életből is. Vedd végre kezedbe a sorsod! Söpörd le a port magadról, menj el fodrászhoz, változtass az öltözködéseden, ruhatáradon, tedd magad vonzóvá! Ne félj semmitől, vesd bele magad az éjszakába, a kalandokba, hiszen sosem tudhatod, éppen kibe botlasz bele.

Páros: az érzéseid mostanság igen csapongók? Ezáltal a pároddal is akadtak összezördülések? Ne hagyd, hogy ez az érzés a hatalmába kerítsen, és befolyásolja az életedet! Tedd magad tüzessé, vonzóvá, és a kedvesed is felfigyel erre és a körülötted történő eseményekre. Sőt, ismét felhívod a figyelmét arra, hogy te tényleg jó választás vagy!
Páratlan: a régóta fennálló sikertelenség teljesen elvette a kedved? Ne csüggedj! Ha kétségbeesel, azzal nem teszel magadnak jót, sőt, a helyzeten sem tudsz változtatni. Inkább, légy türelmesebb, lassíts a tempón, ami késik, nem múlik! Karácsony után minden jobbra fordul, kitartás!

Páros: december elején az érzelmeid körül kissé ingoványos lesz a talaj, ezáltal több dolgot is tőled eltérő módon fogsz kezelni, így kedvesedben is kétségeket idézhetsz elő. Semmiképp se aggódj, ez csak egy átmeneti időszak, hamar elmúlik, s minden kitisztul! Egyértelműen tudni fogod, mit akarsz a párodtól, és hogyan képzeled vele a jövőt.
Páratlan: vedd kezedbe a dolgokat! Ne hagyd, hogy a magány teljesen úrrá legyen az életeden! Változtass a hozzáállásodon, a szemléletmódodon, és ami eddig váratott magára, az most 6-a után végre bekövetkezik! Nyisd ki az ajtódat, mert valaki beléphet rajta! Vajon, ki lehet az?

Páros: az idő előrehaladtával egyre többször kerít hatalmába az az érzés, hogy nem a megfelelő ember mellett vagy? Nem így képzeled el a jövődet? Nos, akkor ne várj tovább. Gondold át alaposan, miként és kivel szeretnél együtt élni hosszú távon! Fontos, hogy ne siesd el a döntést.
Páratlan: eltűnődtél már azon, eddig miért nem kopogtatott be hozzád a szerelem? Most már ne csak gondolkodj ezen, hanem cselekedj is. Ha egyedül nem megy, bátortalan vagy, kérd barátaid segítségét. Rájuk mindig számíthatsz, bármiről is legyen szó. Élvezd ki a párkeresés örömeit 15-e és 31-e között!

Páros: kétségek gyötörtek? Nem voltál biztos önmagadban? Nyugalom! A kedvesed segítségedre lesz abban, hogy ismét harmónia költözhessen a szívedbe, és újra önmagad lehess. Minden rendben van körülötted és a kapcsolatotokat illetően. Ez a hónap legyen csak a tiétek, élvezzétek egymás társaságát!
Páratlan: az év utolsó hónapja több alkalmat is kínál a szórakozáshoz, ismerkedéshez, s ezáltal búcsút inthetsz a magánynak. Engedd, hogy udvaroljanak neked, randira hívjanak, és fogadd is el az invitálást! Légy önmagad, nyitott, és egyszer csak Ámor nyila is célba ér!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.