Mit hoz 2017? Horoszkópod elárulja, mire számíts a jövő évben

2017 asztrológia általános horoszkóp éves horoszkóp csillagjegy ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilasban járó Szaturnusz sok megoldandó feladatot halmoz fel, ugyanakkor a Mérlegben haladó Jupiter hátszelet ad mindezek megoldásához. Ebben az évben tehát minden adott lesz a sikerhez, és csak rajtad múlik, meddig viszed.

A 2017-es év felpezsdülést hoz, szinte nem telik el nap úgy, hogy ne történne valami jó, valami kiemelkedő, egyedi és különleges benned, körülötted vagy a világban – és te mindenre pozitívan reagálsz. A tempó folyamatosan nő, neked pedig alkalmazkodnod kell a változásokhoz. Gyorsan kell cselekedned, még gyorsabban gondolkodnod, de épp ez a sürgés-forgás hozza meg számodra a kimagasló eredményeket. Jupiter erős hátszele messzire repít, szó szerint jobban jelen leszel a saját életedben, többet mosolyogsz, a változásokra koncentrálsz, és a siker nem fog elmaradni. Az emberek elismerik a tudásodat, és sok új ajánlatot is kapsz.

Akkor, amikor októberben a Jupiter elhagyja a Mérleg jegyét, a munka vagy a tanulás helyett a kapcsolataidra fogsz összpontosítani. Ez szükséges is lesz, mert érdemes végiggondolnod, melyik fontos közülük, és melyik nem az.

A mindennapok, az ötletek, a kilátásaid folyamatosan javulnak 2017-ben. Egyre magasabbra jutsz, felemelkedsz, és sokan fognak épp emiatt támogatásért fordulni hozzád. Az embereket meggyőzöd arról, hogy jó úton jársz, és ha kell egy jó tanács, okos iránymutatás, biztosan meg fogod kapni időben. Meglepően fordulatos esztendő áll előtted, ne legyints semmire, olyasmibe is bátran vágj bele, amit eddig messzire elkerültél. A jókedv, a pozitív gondolkodás rengeteg új tervet is jelez, a kitűzött célok jók, és a kellő motivációt is megkapod. Kreativitásod mindennap képes újat mutatni a világnak, és ki mered mondani, hogy miként lehet az egyszerűből kiválót létrehozni.

Olyan körülményeket leszel képes megteremteni magad körül, amelyeket megérdemelsz, hiszen megdolgoztál mindenért. Mosolyogj sokat, és tudatosítsd magadban mindennap, hogy rajtad múlik a siker, az eredmény és az öröm mennyisége.

Az Ikrek jegy szülöttjeként sok, egyben fontos, valamint hosszú távra előremutató esemény vár rád, és rengeteg időt, energiát kell feláldoznod ahhoz, hogy minden vágyadat valósággá formáld. Merj áldozatot hozni a sikerért, és a várt eredmények sem fognak elmaradni. 2017-ben az égiek segítenek abban, hogy az elmúlt évek befektetett energiái végre kézzelfogható és szemmel látható módon megtérüljenek számodra. Azon se lepődj meg, hogy néhányan eltűnnek az életedből, hisz nem fogják tudni tartani veled a tempót.

Mindaz, ami sokáig csak függőben volt, végre megoldódik. Meglepve fogod tapasztalni, hogy a legtöbb gondodra belül találsz megoldást, nem pedig kívül. A bátor döntéseid lesznek a legjobb lépések 2017-ben. Számos új választási lehetőség keresztezi utadat, melyek spontán döntésekkel hirtelen valódi fejlődést biztosítanak az éltedben, és teljesen új perspektívát nyersz. Sok sikert!

Az az energia, idő és lendület, amit befektettél 2016-ban a különféle ügyeid rendezésébe, 2017 folyamán garantáltan megtérülnek. Minden adott a sikerhez, igaz, sokat kell tenned a jó eredményekért. Azt tapasztalod majd, hogy nem fogy az energiád, és lesz kedved a kisebb kudarcok után is ismét nekifutni ugyanannak a feladatnak. A felemelkedés, a fejlődés, a gyarapodás állandó partnered lesz, ráadásul így az önbizalmad is növekszik. Hónapról hónapra egyre bátrabban vágsz neki új, ismeretlen utak felfedezésének, és végül sok elismerésben, pozitív kritikában lesz részed. Ez a folyamatos erőteljes, pozitív hatás 2017 végére új megoldások kapuit nyitja meg előtted, bármi, ami eddig fejtörést okozott, ezentúl aligha fog.

A kommunikációd legyen kifinomult, így sok új emberi kapcsolatot fogsz kiépíteni, és régi konfliktusokat helyrehozni. Vágj bele új dolgokba, és hallgass az ösztöneidre!

2017 folyamán a különféle események természetes ritmusban, sok-sok örömteli pillanattal övezve történnek meg veled és körülötted. Vedd észre a jót, s örülj annak, hogy feleannyira sem kell megerőltetned magad, mint 2016-ban. Annyira gördülékenyen haladnak az ügyeid, hogy ez alkalmanként már-már zavarba hoz. Igen, hidd el, hogy veled történnek a jó dolgok.

Az égi hatások leginkább emberi kapcsolataidra lesznek jelentős hatással, emellett számos munkádat is meglepően gyümölcsözővé teszik. Egyszerűen engedd meg, hogy bizonyos dolgok maguktól alakuljanak, hogy emberek segítsenek neked, hogy jobb legyen az életed.

Olyan dolgokban, témákban is sikereket tudhatsz majd magadénak, melyekben az év elején még nem is reménykedsz, sőt, inkább igyekszel elkerülni őket messzire. Sokakat elkápráztatsz odaadásoddal. A dicséreteket vedd komolyan, növelik az önbizalmadat.

2017-ben minden felgyorsul körülötted, nagyobb lendülettel kell a dolgaidat végezned, és bátran bele kell vágnod az ismeretlenbe. Az élet legváltozatosabb területein mutathatod meg, mit tudsz, és milyen rejtett tartalékokkal bírsz. Merész leszel, és rálépsz a felfedezésre váró ösvényre, és a célodig meg sem állsz. Új tervek, új szerelem, utazás, költözés, válás, változtatás? Hagyd, hogy megtörténjen veled a jó. Muszáj lesz néhány dolgot lezárnod, főleg azokat, amelyeknek a befejezését 2016-ban halogattad. Igyekezz a legjobb tudásod szerint elkezdeni új teendőidet. Jusson eszedbe, hogy mennyi mindenre vagy képes.

Jupiter impulzusai komoly figyelmet követelnek tőled, de remek eredményeket tudsz produkálni, ha sodródsz az árral, nem pedig úszol vele szemben. Minél többet teszel, annál jobbá válnak az emberi kapcsolataid is – akár újakra is szert tehetsz.

Biztosan szeretnél végre jelentős változásokat létrehozni életedben, erre pedig a 2017-es esztendő minden lehetőséget felkínál számodra. Alkalmanként magasba jutsz, aztán megéled a drámai mélységet, de mindenképpen okulsz a veled és körülötted történő eseményekből, így pedig nyertes leszel, bármi történjék. Itt az ideje, hogy merész légy, csinálj valami különlegeset és formabontót. Fókuszba kerülsz, gyakran leszel a munkahelyi és a baráti társaság központi tagja. Meglepően sok embert lenyűgözöl az új évben, épp azzal, hogy kilógsz a sorból.

Végre felébredsz, és ráeszmélsz arra, hogy nem a múltat, hanem a jövőt kell szemlélned. A régi, fájdalmas élethelyzeteken meglepő könnyedséggel tudsz átlépni, ha végre elfogadod, hogy bizonyos dolgok megmásíthatatlanok. Összpontosíts 2017-ben a kellemes kihívásokra, az újdonságokra, az új irányokra, és legfőképpen higgy magadban.

A 2017-es esztendőt megelőző időszakból fennmaradt pár függő ügy, ezek pedig rákényszerítenek arra, hogy ess nekik, zárd le őket mihamarabb. Rajtad múlik, mit vállalsz be, de tudd, hogy nehéz lesz új fába vágni a fejszédet, ha a múlt lezáratlan témái újra és újra előbukkannak. Kevés az idő, cselekedj mihamarabb, ne dugd a fejedet a homokba. Március végéig utána kell járnod mindennek, hogy új utakat fedezhess fel. A pozitív eredmények jelentős fejlődést hoznak életedbe, szellemileg is magasabb szintre lépsz. Ezzel nemcsak környezetedet leped meg, hanem még saját magadat is.

A meleg hónapokban különböző emberi kapcsolataidat javíthatod, fejlesztheted, s ebből előnyöd is származik. Új ismeretségek, meglepő üzleti kapcsolatok, váratlan szerelem bukkanhatnak fel, akár ezek közül több is egyszerre. Ekkortájt bármi megtörténhet, adj teret a változásnak. Jupiter fantasztikus impulzusai duplán hatnak jegyedre egészen októberig, a munka terén is pozitív fordulatok ígérkeznek.

A 2017-es év asztrológiai tendenciái alapján életed garantáltan új irányt vesz, és tartalmasabbá válnak mindennapjaid. Jelentős fejlődésen mész keresztül, ami leginkább szellemi szinten figyelhető meg. Optimistább, megértőbb és befogadóbb leszel. A folyamatos kiegyensúlyozottság, a gyarapodó jó ötletek az év második felére már anyagi hasznot is hoznak számodra. Az év elején még zavarni fog, hogy mindent értesz, átlátsz, könnyedén növeled a tudást. Ne kételkedj önmagadban. Jupiter kedvező hátszelet biztosít neked, így sok változással kell számolnod, és fontos, hogy továbbra is meg kell őrizned lábad alatt a biztonság stabil talaját, ezért bonyolult, túl kockázatos ügyekbe ne kezdj.

Az esetleges nehézségek új tapasztalatokat tanítanak meg neked, és időről időre szükséged lesz arra, hogy visszavonulj a világ zajától, és kipihend magad. Egy biztos: a lelkesedésed irigylésre méltó lesz, az önbizalmad lerombolhatatlan.

A 2017-es bolygóhatások erős nyomást gyakorolnak rád és mindennapjaidra, ugyanakkor elmondható, hogy összességében meglepően könnyednek és jó hangulatúnak ígérkezik az új év. Lesz benne sok különféle hatás, de szerencsére képes leszel a nehezebb, leterhelőbb napokra a tapasztalás lehetőségeként tekinteni. Viseld jól a kritikát, mert abból tanulhatsz a legtöbbet. Nyárra egy ambiciózusabb Bak lép ki az élet nagy színpadjára, komoly lelkesedéssel élsz át mindent, ami veled, benned és körülötted történik, ez pedig sokak csodálatát kiváltja irántad! Bölcs iránymutatásaidért rajongani fog a környezeted.

A 2017-ben kiválóan működő hatodik érzéked sugallatai nyomán mindig a jó irányba mész, a gödröket időben meglátod, a nehézségeket jól kezeled. Egyáltalán nem lesz ritka Bakok esetében, ha szakmát váltanak, külföldre költöznek, gyermeket vállalnak.

A 2017-es év kellemes hatásokkal kecsegtet, a legvégén úgy nézel hátra, hogy tudod, sok okod nem lehet panaszra. Jelentős figyelmet igényelnek különféle emberi kapcsolataid, ezek közül több meglazulhat, de ne bánd. Ideje bátran kimondani, eldönteni, ki fontos a számodra, mely kapcsolatodért vagy hajlandó jelentős áldozatot hozni, s ki az, aki már nem tud megmosolyogtatni. Aki menni akar, azt engedd el.

Rajongani fogsz az új dolgokért, és szívesen ismersz meg embereket, társaságokat, idegen kultúrákat. Ezek az élet legkülönfélébb területeiről érkeznek hozzád, fogadj mindent örömmel. Az elmúlt év gyümölcseit aratod le 2017 első felében, és tudd, minden befektetett energia megtérül. Szociális érzékenységed sokat javul, szívesen segítesz akár idegen embereknek is, vagy csatlakozol támogató csoportokhoz, vagy akár még az is megtörténhet, hogy munkát, szakmát váltasz, és olyan irányba fordulsz, ahol mások támogatójává válhatsz.

A 2017-es év első negyedében óriási önfegyelemre lesz szükséged, ugyanis érzelmi téren erőteljes hatásoknak leszel kitéve folyamatosan. Ugyanakkor jó hír lehet számodra, hogy új barátság, új szerelem kopogtathat az ajtódon, vagy akár meglévő kedveseddel mélyítheted el a viszonyodat. Sok kockázatot kell vállalnod a sikerért, mert semmi nem pottyan az öledbe csak úgy. Figyelned és koncentrálnod kell, a fontos dolgokra fókuszálva erőt és időt nem kímélve érhetsz el sikert. Ne rugaszkodj el a realitás talajától, még akkor se, ha sok lesz a csábító hatás. Lényeges, hogy hallgass a belső hangodra, meglepően jól működnek majd az ösztöneid.

A másik fontos periódus 2017 utolsó négy hónapja. Ez az időszak a lenyugvást hozza számodra, harmóniára találsz, és ez örömmel tölt el. A szeptembertől induló kellemes időszak pozitív energiával tölt fel, emellett felébreszti a legmélyebb ösztöneidet is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.