Hétvégi horoszkóp (december 3-4.) – Állj meg egy pillanatra!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő néhány nap szóljon a pihenésről, a feltöltődésről, a meghittségről. Az Ikrek most fontos elhatározásokhoz juthat, az Oroszlán most engedje ki a kezéből a gyeplőt, a Bak pedig figyeljen arra, hogy elegendő időt szenteljen a családjának. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok advent második hétvégéjére!

Nem túl nyugodt hetet tudsz magad mögött. Bizony voltak nehéz pillanatok, de szerencsére megláttad az alagút végén a fényt, és sikeresen megoldottad a problémákat. Ne vállalj munkát a hétvégére, csak az otthoni teendőidet lásd el, minden mást halassz egyéb időpontra. Kicsit törődj most önmagaddal, legyen fontos a belső békéd és a kényelmed. Vasárnap – advent második vasárnapján – készülj az ünnepre testben és lélekben egyaránt. Most az égiek is lehetővé teszik, hogy energiatartalékaidat feltöltsd, és újult erővel kezdhesd a hétfőt.

Fáradtnak érezheted magad, még a szokásosnál is fáradtabbnak. Az elmúlt hét eseményei alaposan megizzasztottak, leszívták energiatartalékaidat, ezért mindenképpen fel kell töltekezned az előtted álló hétvégén. Emiatt ne vállalj semmilyen feladatot, még az otthoni házimunkákat is halaszd el, amennyire csak lehet. Mindenképpen keresd meg a kikapcsolódás számodra legpihentetőbb formáját, legyen az akár az aktív, akár a passzív forma. Vasárnap gyújtsd meg az adventi koszorú második gyertyáját. Hidd el, ez a lelki készülődés is pihentető lesz számodra!

A fáradhatatlan, örökké izgő-mozgó Ikrek most lazításra vágyik. Szombaton meg is találod ezt a kellemes, laza harmonikus állapotot. Nem úgy fogsz haladni az otthoni teendők és a karácsonyi előkészületek terén, ahogy szeretnéd, de te is érzed, hogy most nem is ez a lényeg. Az önmagaddal való foglalkozás, a terveid, vágyaid átgondolása most fontos elhatározásokhoz vezethet. Vasárnap arra kell figyelned, hogy egy környezetedben zajló vitát ügyesen kikerülj, és semmiképpen se hagyd belerángatni magad! Az advent második vasárnapja jó alkalom lehet arra, hogy a gyertya fénye vagy egy finom vacsora mellett közösen átbeszéljétek a problémát.

Az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztál, maximális teljesítményt nyújtottál, mely miatt – teljesen jogosan – nagyon elégedett vagy. Viszont túlpörögtél egy kicsit, emiatt otthon sem tudod leállítani magad. Hiszen egy óvó-védő típusú Rák vagy, akinek mindennél fontosabb a családja. Emiatt most minden kívánságukat, amelyek egyben a te kívánságaid is, megpróbálod teljesíteni. Hatalmas energiatartalékaid vannak, amelyeket most fel is használsz rendesen. Itt az ideje, hogy elkezdd megtervezni a karácsony apróbb részleteit, mert addig is pihensz kicsit, és nem halálosan fáradtan érkezel majd a gyertyagyújtásra.

Eleged van az állandó munkahelyi és otthoni tennivalókból? Szeretnél pár napig kikapcsolódni, hallgatni a csendet, és semmit sem tenni? Szeretteid most mást várnak tőled ezen a hétvégén. Kivételesen tégy úgy, mintha átengednéd nekik az irányítást, inkább bólogass mindenre, hogy megőrizd a családi békességet. Egy király attól még király marad, ha olykor enged az „alattvalók" kívánságainak. Inkább hagyd rájuk a dolgot, és főleg akkor ne ellenkezz, amikor pontosan az ellenkezőjét akarják, mint amit te. Majd kialakulnak az események, és az advent jó alkalmat nyújt az egymásra hangolódásra.

Mindig is szívesen és önzetlenül segítettél másoknak. Most sem lesz ez másként, sokan megtalálnak a problémájukkal, igazi támaszuk tudsz lenni a bajban. Mivel érzelmileg stabil vagy, ezt érzik meg a bizonytalanok, és emiatt fordulnak hozzád. Energetikailag is remek formában vagy, ez meg is látszik az otthonodon. A karácsony előtti teendőkkel már szinte el is készültél, lehet, hogy még a lakást is átrendeznéd egy kicsit? Alapvetően elégedett vagy, most nagyon jól mennek a dolgaid. Az előtted álló hétvégén is sokat fogsz mosolyogni. Töltsd szeretteiddel advent második vasárnapját, hiszen mostanában sokat nélkülöztek téged.

Anyagi nehézségek nyomasztottak? Úgy tűnik, ezek már múlóban vannak, mert hirtelen adódtak rá megfelelőnek látszó megoldások. Így aztán a hétvégéd is végre nyugodtan telhet. Minden lehetőség adott lesz ahhoz, hogy a hangulatod kiváló legyen, önbecsülésed helyreálljon, és elégedett legyél. Úgy érzed, hogy környezetedet nem ártana kicsit szépíteni, esetleg felújítani? Vágj bele, ha gondolod, de most jöttél ki egy anyagi zsákutcából, ezért vigyázz, ne költekezz többet, mint kellene! Gondolj a közelgő karácsonyra, tartalékolj az azzal járó kiadásokra.

A hétvégéd két napja között erős kontraszt rajzolódik ki. A szombatod lazának, egyben unalmasnak is tűnik, ami nem baj, mert nyilván a közelgő karácsonnyal kapcsolatos teendőkkel leszel elfoglalva. Vasárnap azonban már izgalmasabb, mozgalmasabb programokkal fogsz találkozni, beleértve a magánéletedet is. Ez utóbbi kifejezetten jónak mutatkozik, minden az elképzeléseid szerint alakul. Nyugodtan menj valakivel vásárolni, élvezd az adventi készülődést, a karácsonyi vásár ízeit, illatait, körforgását.

Úgy tűnik, hogy a karácsonyig hátralévő heteid túlzsúfoltak lesznek, ezért nem ártana nekifutni a teendők elintézésének. Persze nem lehet az összes hátralévő feladatot két nap alatt elvégezni, de vegyél elő egy papírt, és készíts részletes tervet a teendőkről, listát a bevásárlandó dolgokról, útvonaltervet az útbaejtendő üzletekről. Meglepődve fogod tapasztalni, hogy mennyi mindent össze tudsz kapcsolni, hiszen ahol a vacsora alapanyagait szerzed be, ott ajándékot is találhatsz, és fordítva. Vasárnap eredményes napot zárhatsz, sok karácsonyi kincset – a tervezésnek köszönhetően - be tudsz majd szerezni.

Nem lesz jó ötlet munkával töltened a hétvégét! Neked pihenésre és kikapcsolódásra van szükséged, szeretteidnek meg most rád van szükségük. Találd meg az arany középutat, dönts jegyedhez hűen felelősségteljesen, szigorúan és igazságosan. Magadhoz légy szigorú, ne engedj a munkamániádnak! Szeretteidhez légy igazságos, hiszen már annyit nélkülöztek téged! Advent van, hangolódjatok együtt a karácsonyra, végezzétek együtt az előkészületeket. A karácsonyi vásárok látogatása, a karácsonyra történő bevásárlás is kitűnő közös program lehet.

Te is érzed, hogy mostanában jól alakulnak a dolgaid. Ez a tendencia megmarad egészen az év végéig. A legkreatívabb jegyek egyike vagy, akinek most még inkább különös és eredeti ötletei vannak. Használd ki ezt a sziporkázó időszakot, a munkád és a karácsonyi ajándékok területén egyaránt. Ne zavarjon, ha valaki túlságosan különcnek tart az ötleteid miatt! Lehet, hogy csak egyszerűen az irigység beszél belőle. Olyan hétvége előtt állsz, ami – az adventnek köszönhetően is – tele lesz nyugalommal, békességgel. Tervezd meg a karácsonyi menüt, kezdd el készíteni az ajándékokat. Saját kiváló ajándékötleteid mellé a karácsonyi vásáron találsz még kiegészítőket.

A hétvégéd nem a terveid szerint indul, de ne keseredj el, mert vasárnap estére mégis elégedett leszel ennek a két napnak az eredményeivel. Vigasztaljon a tudat, hogy minden bonyolultnak tűnő helyzetből a lehető legjobbat fogod majd kihozni. Vizes jegy lévén te nehezen tudsz elvonatkoztatni az érzelmektől, de most töröld a szótáradból, azaz érzéstáradból az elkeseredést. Hidd el, hogy ha valami most nem úgy alakul, ahogyan szeretted volna, az egy későbbi nagyon pozitív dolog előkészülete miatt történik. A jó hír vasárnap estig megérkezik hozzád, mégpedig a régmúltból felbukkanó ismerős révén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.