Kínai horoszkóp: 2017 a Kakas éve lesz

2017 asztrológia éves horoszkóp kakas ezotéria kínai horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 28-án beköszönt a kínai újév, jön a Kakas éve. Már a Majom évében is megfigyelhető volt egy jól körülírható, javuló tendencia, ami folytatódni fog: javul a kedélyállapotunk, még a vegyes hatások ellenére sem hagyjuk magunkat leigázni. A legfontosabb, hogy minden élethelyzetben keressük a jót, a tanulnivalót, és törekedjünk az egyensúly létrehozására. Megéri a befektetett energiát.

Patkány

A legkiemelkedőbb téma, amire a Kakas évében fókuszálnod kell, az maga az előretekintés, a tudatos tervezés, az ötleteid megvalósítása, nem pedig a megfutamodás a lehetőségek elől. Fogalmazd meg teljesen pontosan a céljaidat. Nem kell túlzásokba esned, inkább kevesebbet vállalj be, de azt csináld meg maximálisan. Előre tekints, ne hátra. A múltat nem tudod megváltoztatni, de a múlt hibáinak megfelelő kezelésével meglepően sok dolognak a végére tudsz járni. Pénzügyeid óvatos léptekkel, de a fejlődés útját járják be. A hitelfelvételt lehetőleg kerüld el, és kölcsönt se adj senkinek. Szerelmi téren a kezdeményezés garantált eredményt hoz. Mutasd meg, mire vágysz, így pontosan azt kapod vissza, amiben reménykedsz. Munkafronton ne félj váltani, vállalkozást indítani vagy elköltözni egy jobb állásért. A kockázat kifizetődik.

Bivaly

Úton-útfélen módod lesz arra, hogy ismerkedj, új barátokat, üzleti partnereket kutass fel, és közülük több tartósan melletted maradjon, és új kapaszkodót kínáljon számodra. Legyen bátorságod meghallgatni a kritikát, és komolyan venni a kívülről érkező tanácsokat. Remekbe szabott ötleteidet bátran oszd meg környezeteddel, és ne félj a csapatmunkától, ha téged is be akarnak vonni valaminek a megvalósításába. Mondj mindenre igent bátran! Az anyagi ügyeidet alaposan át kell alakítanod, ki kell elemezned az elmúlt időszak hibáit, és ki kell mondanod, hol hibáztál, mit kell másképp csinálnod 2017-ben. Szerelmi téren meglepően sok örömben és élményben lesz részed, a mindennapjaidnak az lesz a fénypontja, amikor randizhatsz, flörtölhetsz, vagy meglévő kedvesedet elkápráztathatod valami újdonsággal. Munkafronton új irányvonalakat kell felkutatnod, az eddigiektől teljesen eltérő szisztémával kell dolgoznod, ha valódi, nagy sikert akarsz elérni.

Tigris

Legyél a megszokottnál is sokkal körültekintőbb, és messzire kerüld el a túl kockázatos ügyleteket, nem éri meg az időt és az energiát olyasmibe fektetni, aminek a megtérülése minimális. Legyél tudatos, tervezz okosan, a megfontoltságod átsegít minden átmeneti nehézségen. Tennivalóidat végezd inkább lassan, megfontoltan, így bár kevesebb vágy mellé tehetsz az év végén pipát, a megvalósított célok dicséretet és elismerést hoznak számodra. Pénzügyeidnek komoly figyelmet kell szentelned, kevesebb költekezés, több spórolás ajánlott. Szerelmi téren a nyár és az ősz izgalmakkal lesz teli, örömteli hónapok követik egymást, a magányosok sikere garantált, a meglévő kapcsolatok nyűgjei orvosolhatók. Munkafronton légy éber, és eszedbe se jusson olyasmire rábólintani, ami jóval túlmutat a lehetőségeiden, képességeiden. Azt csináld, amiben irtó jó vagy.

Nyúl

Az elmúlt évek sok vegyes hatást hoztak, voltál fenn, aztán lenn, és jellemzően nagyon túlterhelted magad. Lásd be, hol hibáztál, és foglald össze, min kell sürgősen módosítani. Amint megvannak a gyenge pontok, azonnal kezdj el dolgozni a javításukon. Júniusig valószínűleg nem leszel maradéktalanul elégedett önmagaddal, ugyanakkor sokat fejlődsz szellemileg, kilépsz a saját árnyékodból, végül pedig az önbizalmad lassan, de biztosan erősödni fog. Pénzügyek terén a találékonyságodra kell leginkább hagyatkoznod, érdemes különféle új módszereket tesztelned, és ha van adósságod, azt drasztikusan csökkentsd le! Szerelmi téren ragadd magadhoz a kezdeményezést, formáld kedved szerint a körülményeidet, kedvesed körberajong, vagy legkésőbb augusztusig befut a nagy Ő. Munkafronton családtagjaid, közeli barátaid adhatnak remek tippeket, jó instrukciókat. Figyelj szeretteid tanácsaira, sokat fejlődhetsz általuk.

Sárkány

Cselekedj kedved szerint, önmagadra, a belső hangodra figyelj, és ne hagyd magad befolyásolni a külvilág igényei által. Egyetlen napot se pazarolj el arra, hogy valaki más véleményére vagy döntésére vársz, abban bízva, hogy ő majd megoldja a problémádat, vagy általa messzebbre, vagy épp magasabbra jutsz. Te vagy minden megoldásnak a kulcsa, egyedül is képes vagy a különféle feladatokat megoldani. A kilátásaid jók, bátran kezdj bele valami új dologba. Ne félj a kudarctól. Aki mer, az nyer! Anyagiakkal összefüggésben – szükség esetén akár hitelből, akár mások jó szándékú, hathatós segítségével, de – óriási előnyre tehetsz szert, és erős vár alapjait építheted meg 2017-ben. Szerelmi téren nagy lesz körülötted a mozgás, jönnek és mennek az emberek, flörtölsz, randizol, és a sikered garantált. Elkötelezettként új szelek fújnak, a kérdés, hogy maradsz-e a megszokott úton, vagy kilépsz a fényre... Munkafronton feljebb tudsz lépni a ranglétrán, amit azon túl, hogy megérdemled, az elmúlt évek szorgalmas odaadásának köszönhetsz.

Kígyó

Minden adott a sikerhez, hidd el, hogy minden gödörből ki tudsz mászni, fel tudsz állni, és önerőből el tudsz jutni a vágyott célig. A kitartásod, a bátorságod és a hited kombinációja lesz 2017-ben példakép mások számára. Mondd ki, ha zavar valami, ha elégedetlen vagy, és fogalmazd meg, min kell változtatni. Add tudomására környezetednek, hogy nem vagy mellőzhető személy. A Kakas évében ne elégedj meg az átlagossal, törekedj a kiemelkedőre, a formabontóra. Merj nagyot álmodni, és kilépni az árnyékból. Minden adott anyagiak terén a növekedéshez. Jóval több van benned, mint gondolnád. Szerelmi téren sok örömteli pillanattal áld meg a sors, éld meg teljes egészében az életet, szeress, hogy szerethessenek. Munkafronton garantált a fellendülés, akár egy költözés vagy új szakma elsajátítása által.

Jelentős kihívások adódnak, és muszáj lesz beleállni ezekbe a helyzetekbe. A megfutamodás nem javallott. A bátorság a legerősebb fegyvered, képes leszel mindent megoldani, és remekül átlátni még a bonyolult ügyeket is. Egy meglepő, egyben sokak számára újnak tűnő oldaladat mutatod a világnak. Környezeted elismeri rejtett képességeidet, sőt, örülni fognak annak, hogy van bátorságod kimozdulni a komfortzónádból. Ne riadj meg akkor se, ha a válladra rakott súly eleinte nehéznek tűnik. A pénzügyekre szánj elég időt, de ne ez legyen örökösen fókuszban. Alaposságra és nagy kitartásra lesz szükség, hogy elkerüld a felesleges költekezést. Egy szakember ebben sokat segíthet. Szerelmi téren a magányosok igazán sikeres időszaka a tavasz és a nyár, az elkötelezettek fontos döntéseket hozhatnak nyáron, ami komoly elköteleződéssel jár. Munkafronton leszel fent és lent, néha pokolnak, néha mennynek érzed a körülményeidet. De a végső nyertes mindenképpen te leszel.

Kecske

Terveid jelentős részét meg tudod valósítani, de ennek alapfeltétele a felkészültség és az alaposság. Ha csak ide-oda kapkodsz, nem jutsz előrébb egy tapodtat sem. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, és ha elakadsz, merj segítséget kérni. Alkalmanként jönnek akadályok, de soha ne add fel a terveidet. Sokszor csak magadra számíthatsz, másokra támaszkodni nem célszerű. Azt tartsd szem előtt, hogy hová akarsz eljutni, így a pillanatnyi gondok eltörpülnek. Pénzügyek terén meglepően sok lehetőség adódik a gyarapodásra, ehhez viszont ismeretlen utakat kell felfedezned. Szerelmi téren a nyár hozhat komoly fordulatot, mindegy, honnan jöttél, magányos vagy, netán elkötelezett, az év végére biztonságban fogod érezni magad. Munkafronton május, június és október hónapok lesznek lendületesek, mondj igent minden ajánlatra.

Majom

Az akadályok meg se kottyannak neked, mindent könnyedén veszel, mész előre bátran, néha bekötött szemmel, de még így is elboldogulsz az élet rengetegében. Igazán bátornak kell lenned, és mindent be kell vetned a siker érdekében. Legfeljebb ellenlábasaid állhatják átmenetileg utadat, viszont az elszántság és az önmagadba vetett hit elvisz a célszalagig. Kifejezetten kecsegtető lehetőségek várnak rád, igaz, át kell gondolnod azt, hogy a csapatmunka jelentősebb eredményeket ígér. Anyagi ügyekkel kapcsolatban nagy felismerésekre jutsz. „A pénz nem minden” – és rájössz, rengeteg fontos dolog van, és a szellemi gyarapodás, az új barátok többet érnek, mint némi pénzmag. Szerelmi téren a nyár izzasztó lesz, akár több vasat is tarthatsz a tűzben. Munkafronton változásokra kell számítanod. Akár dolgozol, akár nem, egy új, érdekesebb munkáért valószínűleg messzebbre kell menned, mint eredetileg tervezted.

Kakas

A Kakas éve összességében egészen jól fog alakulni, különösebb okod panaszra nem lehet. Bármi, amit nem érzel kereknek, egésznek, tökéletesnek, azt 2017-ben ki tudod javítani, kedved szerint tudod formálni. Lényeges szempont, hogy a kommunikációd legyen tervezett, visszafogott és kifinomult, mindig legyél diplomatikus. Lepd meg remek ötletekkel a környezetedet, így sok támogatóra lelsz. Gyorsítsd a különféle ügyek sebességét, hogy több dologra jusson időd. Kifejezetten ajánlott vállalkozás alapítása, munkahelycsere, külföldre költözés, ebből fakadóan garantált az anyagi gyarapodás. Szerelmi téren sürgősen javítanod kell meglévő kapcsolatodon, tedd kellemesebbé és izgalmasabbá a mindennapokat. Szingliként szervezz magadnak randikat, a több lehetőség több esélyt jelent. Munkafronton csak márciusig tűnhet úgy, hogy beakadt egy fogaskerék. Ezt követően felpörögsz, és formabontó dolgokat teszel.

Kutya

Tégy meg mindent a sikerért, a szokásostól eltérő dolgok létrehozásáért. Az elmúlt években gyakorta magad elé engedtél másokat, így te csak a háttérből figyelhetted a különféle ügyek alakulását. Válts nézőpontot, közelítsd meg ugyanazokat a dolgokat eltérő szemszögből, és megérted, hol és min kell sürgősen változtatnod, hogy sikert érj el. Muszáj magad mögött hagynod azon dolgokat, amik nem hoznak eredményt, inkább kezdj bele új feladatokba. Pénzügyek terén légy előrelátó, ne költekezz feleslegesen, tartalékolj okosan, és gondold át az eddigi költési szokásaidat. Szerelmi téren az év első felében könnyen csapdába eshetsz. Lásd meg időben a fától az erdőt – mert ez megtörténhet, akár magányos vagy, akár elkötelezett. Karriered a tavasz vagy a kora nyár időszakában elakadhat, a terveid elé akadályok magasodnak. Vajon ez a jel arra, hogy más irányba kellene indulnod?

Disznó

A Kakas éve kellemes energiákkal ölel körbe, csak az nem sikerül, amibe bele sem kezdesz. Mindenféle szempontból az alkotás ideje jön el számodra, olyasmit hozhatsz létre, ami hosszú időre sikert jelez. Végre kilóghatsz a szürke tömegből, megmutathatod rejtett kreativitásodat, meglepheted szeretteidet, kollégáidat egy különleges javaslattal. Többször is a figyelem középpontjába kerülsz, épp ezért fontos, hogy kihasználj minden adódó alkalmat arra, hogy fejlődhess. Kézben kell tartanod a pénzügyeidet, a kardinális kérdésekről magad dönts. A hiteleket kerüld el, ha szükséged van rá, leghamarabb októberben folyamodj érte. Szerelmi téren átformálod a vágyaidat, és megfogalmazod végre pontosan, mire is van valójában szükséged. Új utak nyílnak meg előtted, bármi megtörténhet. Munkafronton csodák történhetnek veled, feljebb lépsz, váltasz, vállalkozást alapítasz... bármit, de az nagyon jó lesz számodra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.