asztrológia heti horoszkóp csillagjegy ezotéria kibékülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok most igazán elemükben lesznek, a Szüzek bátran beszélnek érzéseikről, az Ikrek pedig mutassa ki jó szándékát mások felé is. Horoszkópodból kiderül, mit tartogatnak számodra az égiek a következő napokra! 

Ha úgy gondoltad, hogy már semmi fontos nem fog történni a karácsony előtti héten, hát akkor alaposan tévedtél! Az égiek és a Jupiter bolygó is úgy akarja, hogy a karriered, egzisztenciád területén vegyél észre valamilyen fontos lehetőséget. Ez lehet például egy üzleti ajánlat, de új munkahely felbukkanása sem kizárt, sőt, egy saját vállalkozás indításáról is szó lehet, persze csak akkor, ha egyébként gondoltál már ilyesmire. Az a lényeg, hogy vedd észre a kínálkozó lehetőséget, és ragadd meg. Ne próbáld áttologatni a következő évre, mert Jupiter most akarja hozni neked a szerencsét, fogadd el tőle! Cselekedj nyugodtan, mert van benned kellő akarat és ambíció a sikerhez. Lelked mélyén már régóta tervezgeted a változtatást. Ne feledd: aki mer, az nyer!

Még szerencse, hogy ebben a jegyben születtél, így kitartásból, állóképességből nincs hiányod. Ez a rengeteg tennivaló mindenki máson kifogna, de te állod a sarat, és még arra is marad energiád, hogy másoknak is segíts. Önzetlenségedért az égiek olyan konstellációkkal jutalmaznak, melyek lehetővé teszik új barátságok, új párkapcsolatok indulásának lehetőségét. Ugyanezek az égi fényszögek segítenek abban, hogy népszerűbb legyél ismerőseid, barátaid között, jó véleménnyel lesz rólad szinte mindenki. A korábban megromlott kapcsolataidat ebben az időszakban könnyedén meg tudod változtatni, pozitív állapotba tudod billenteni. Még egy jó hír erre a hétre: anyagilag kifejezetten szerencsés időszak elé nézel, ami főleg csütörtöktől érezteti majd hatását. Ez karácsony előtt nem is hangzik rosszul, igaz?

A közelgő új év még nem azt jelenti számodra, hogy idén már nincs több feladatod. Te, aki a kapcsolatteremtés és a kommunikáció nagymestere vagy, mégis tartasz a tarsolyodban emberi kapcsolatokkal együtt járó, függőben lévő ügyeket. Na, ez az a feladat, ami még ebben az évben rád vár. Bárki is az illető, akivel konfliktusba keveredtél, keresd meg, és próbálj meg békejobbot nyújtani neki. Akkor se csüggedj, ha nem kifejezetten örül majd a látogatásodnak. A lényeg az, hogy megtedd az első lépést a békülés felé, mutasd ki jóindulatodat, próbáld vele megbeszélni, tisztázni a kettőtök között fennálló feszültség okát. Az önbizalmadnak is sokat jelentene, ha sikerülne rendbe tenned ezt a viszályt, így sokkal békésebb hangulatban, meghittebben tölthetnéd az ünnepeket.

Ez igazán a te heted lesz! Kiváló intuícióid segítségével ezekben a napokban tudni fogod, mit akarnak hallani tőled szeretteid. Arra is ráérzel, mivel tudnád felvidítani családodat, mivel tudnál mosolyt csalni az arcukra. Olyan lesz ez, mintha olvasnál a gondolataikban, így könnyen tudsz majd örömet szerezni nekik. Kitalálod legrejtettebb vágyaikat, bármik legyenek is azok. Régóta nem volt erre példa, hogy ennyire ráérezz testi-lelki, akár még érzéki óhajaikra is. Így már nyugodtan hátradőlhetsz, hiszen jó év van mögötted, maradtak még energiatartalékaid a régebb óta húzódó ügyek megoldására is. Ne feledd, a sors soha nem hálátlan azokkal szemben, akik tesznek valamit a fejlődésükért. Ne halogasd tovább a karácsonyi készülődést, szeretteiddel közösen vágj bele!

Rögtön a hét elején egy remek lehetőséggel fogsz találkozni. Már a hátad közepére sem kívánod a munkát és a munkahelyedet, viszont az égi konstellációk nem hagynak békén, sorra szállítják a jobbnál jobb lehetőségeket a szakmai sikeredhez, az üzleti ügyeid remek lebonyolításához, tárgyalásaid során az elérhető legjobb pozíciók megszerzéséhez. Amit még erre az évre terveztél, azt mindenképpen végezd el, a többi pedig amúgy is az öledbe pottyan. Te is észreveszed, hogy mennyire jól fut most a szekér, és ezzel egyenes arányban nő jó hangulatod is. Sikerül magaddal ragadnod mind a munkában, mind hangulatilag a többieket is, érzed, hogy igazi Oroszlánként uralod a helyzetet és a csapatot. Bármit elérhetsz most, így igazán remek hangulatban várhatod a karácsonyt.

A kinti zord időjárásra te egyre melegebb szívvel reagálsz. Csordultig vagy szeretettel, békességgel, gondoskodással, mellyel elárasztod szeretteidet, ismerőseidet. Önzetlen vagy, és – mint mindig – szerény is, semmiféle ellenszolgáltatást nem kérsz ezért a határtalan érzelmi kiáradásért. Örömmel tölt el, amikor látod, hogy sikerült mások gondjain enyhíteni, mosolyt csalni az arcukra. Ez a karácsonyt megelőző hét megfelelő lesz arra is, hogy ne csak tetteid árulják el szeretetedet, hanem ki is mondd, mit érzel. Tágíthatod a kört, és ne csak szeretteidnek beszélj érzelmeidről, a környezetedben élőknek is feltárhatod, mit gondolsz róluk, milyen érzéseket táplálsz irántuk. Békülésre is remek időszak lesz ez a hét, mert Merkúr segít, hogy minden érzésedet szavakba tudd önteni, és diplomatikusan tudj kommunikálni. Most kezdj bele, hogy karácsonyra igazi békesség legyen.

Ezen a héten minden apróságra érdemes odafigyelned, mert minden rezdülésnek számodra kiemelkedően fontos üzenete lesz. A hét közepén váratlan lehetőséged kínálkozik arra, hogy pénzügyeidet pozitív irányba tereld. Annyira nyilvánvaló lehetőség lesz, hogy csak akkor nem veszed észre, ha szándékosan nem akarsz élni ezzel a remek lehetőséggel. Olyasmiről lehet szó, ami megalapozhatja vagy sokkal stabilabbá teheti anyagi helyzetedet, vagy szélsebesen elsöpri a pillanatnyi nehézségeket. Olyan értéktárgyakra vagy javakra gondolj, amik valamiképpen kapcsolatba hozhatók veled: talán lakást veszel, vagy adsz el. Okosan találd meg ennek a különleges bevételnek a helyét, jó befektetésen gondolkodj, és kerüld a felesleges költekezést! Előfordulhat, hogy ez a konstelláció nem minden Mérleg szülöttnek hoz anyagi örömet, viszont akkor erkölcsi elismerés formájában érkezik. Ez a fajta dicsőség is jól fog esni, hidd el.

Előfordulhat ezen a héten, hogy hirtelen nem várt akadályok gördülnek eléd. Ne ijedj meg, vedd elő nyugodtan szokásos „skorpiós” vonzerődet akár magánügyeid, akár hivatalos dolgaid intézése folytán. Mivel szereted, ha kedvelnek, és tisztában vagy személyiséged vonzerejének hatásával, nyugodtan használd fel e képességeidet, tedd rokonszenvessé magad. Egy-két kedves mosollyal, pár jó ötlettel és gesztussal hamar célt érhetsz. Az így megszerzett előnyökkel azt is bizonyíthatod önmagad és a környezeted felé is, hogy mennyire egyedi és kivételes vagy, aki egy nehéz feladatot ilyen könnyen elintéz. Kikapcsolódásképpen szeretteiddel látogass még el néhány „ajándék-lelőhelyre”, hiszen a következő hétvégén már itt a karácsony!

Régóta gondolkodsz egy nagy és fontos lépés megtételén? Úgy gondolod, már nem idén kéne meglépned, hanem át kellene tenni 2017-re? De szíved szerint mégis idén intéznéd el? Hát hiába, ez a kettős jegyben születettek örök dilemmája. Ha ez megkönnyíti a döntésedet, akkor az égi konstellációk ezen a héten kellő energiával és akaraterővel látnak el ahhoz, hogy belekezdj, és sikeresen végig is vidd ezt a feladatot. A vészes gyorsasággal közelgő karácsony miatt neked is, mint mindenki másnak, már nem annyira a munkáddal kapcsolatos feladatok körül járnak a gondolataid. Érdemes mégis kicsit odakoncentrálni, mert jöhetnek számodra jó lehetőségek, melyek hosszú távon is kihathatnak egzisztenciádra. A kinti hideg időjárás dacára kivirulsz, és kiváló hangulatban várod az ünnepeket.

Többször érzed majd úgy ezen a héten, hogy többször és többen próbálnak az utadba állni. Ez önmagában is zavaró lenne, de ráadásul még dönteni is akarnak helyetted. Talán még ezt is el tudnád nézni, de a pohár ott kezd majd betelni nálad, amikor rájössz, hogy páran ki akarnak használni. A héten figyelj jobban levegős jegyű ismerőseidre, mert ők a megszokottnál sokkal feszültebbek lesznek. Nem kellene átvenned tőlük a negatív rezgéseket. Védekezz azzal, hogy temetkezz feladataidba, intézd ügyeidet, és az esetleges vitakezdeményeikre válaszolj megnyugtató mosollyal, vagy egyszerűen állj odébb. Sok tartalékenergiával rendelkezel, amit a közelgő karácsonnyal járó dolgok intézésére, szervezésére remekül használhatsz.

Ezen a héten kicsit komorabb hangulatba kerülhetsz, mivel fárasztó időszak előtt állsz. Úgy fogod érezni, hogy legszívesebben csapot-papot otthagyva visszavonulót fújnál az ünnepek végeztéig. Még nem lesz meg rá lehetőséged, ugyanis pár elintézendő ügy vár rád. Szívesen fogadnál el segítséget, de most egyedül kell helytállnod. Szerdán és csütörtökön nem lesz egy nyugodt perced sem, folyton rohangálnod kell majd. Péntekre egyaránt eleged lesz a munkából, a túlórákból, a család vagy a barátok óhajainak folytonos teljesítéséből. Úgy érzed majd, hogy az elhatározásaid, a terveid és a megvalósult dolgaid köszönőviszonyban sincsenek egymással. Ne keseredj el, csak az égi konstellációk akarnak kreatívabbá tenni téged. Nem lesz nehéz feladatuk, hiszen Vízöntőként a legötletesebb jegyek egyikébe tartozol. Az ünnepek alatt kifújhatod magad, szeretteiddel békességben ünnepelhetsz.

Ellenállhatatlan, sőt egyenesen elbűvölő módon fogsz viselkedni környezeteddel a következő napokban. Szerdán és csütörtökön olyan csúcsformában leszel, hogy ismerőseidet, barátaidat és nem barátaidat is elkápráztatod majd. Azért a saját igényeidet is vedd figyelembe, ne csak mindig a környezeted elvárásainak akarj megfelelni! Veled elég gyakran előfordul, hogy mások érdekeit helyezed előtérbe, önmagadat pedig háttérbe szorítod. Hirtelen több olyan lehetőség is eléd kerül ezen a héten, melyek ugyan hívogatóak lesznek, de nem biztos, hogy megérik a szinte mértéktelen befektetést az alig látható eredményekért cserébe. Ha nem muszáj, most ne siess mások segítségére, hanem a felszabaduló idődet és energiádat a közelgő karácsony előkészületeire fordítsd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.