Hétvégi horoszkóp: Minden adott lesz ahhoz, hogy kellőképpen feltöltődj

asztrológia advent hétvége hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek jó hírre számíthatnak, a Nyilasok tele lesznek energiával, a Halak pedig figyeljen oda magára, és adja meg magának azt, amire szüksége van. Nézd meg, neked mit tanácsolnak az égiek a harmadik adventi hétvégére!

Izgalmas hétvégének nézel elébe, amelynek során szabad utat adhatsz régi vágyaidnak is. Olyan érdekes és lélegzetelállító feladatok várnak rád, amelyek örömmel töltenek el, energiákat nyersz belőlük, és nagyon fogod élvezni őket. Fáradtságod tovaszáll, eszed ágában sem lesz a pihenésre gondolni. Aktivitásod a tetőfokára hág, igényelni fogod a társasági életet. Kösd össze a kellemest a hasznossal: aktivitásodat, energiáidat fordítsd a karácsonyi előkészületekre. Az otthoni feladatok elvégzése után vesd bele magad a barátaiddal, szeretteiddel a karácsonyi vásár forgatagába. Örömmel tölt majd el egy régi baráttal vagy távoli kedves rokonnal való váratlan találkozás.

Gondolataid ezen a hétvégén anyagi ügyeid körül forognak majd, mert szeretnél ezen a területen tiszta vizet önteni a pohárba. Lehetőséged nyílik gyorsan és hathatósan rendezni függőben lévő pénzügyeidet, ám ez tartósan eltereli majd gondolataidat a karácsonyi készülődésről. Azért lazíts egy kicsit, mindenkinek szüksége van az ünnepi készülődés örömteli izgalmaira. Nyugodtan tedd félre egy kicsit az üzleti dolgaidat, hiszen alapvetően minden rendben van körülötted, csak a szokásos túlbiztosítási kényszered lépett ismét működésbe. Engedd a pozitív gondolatokat előtérbe, élvezd a közelgő karácsony hangulatát!

Bárhol légy is ezen a hétvégén, rendkívül sok energiát meríthetsz a feltétel nélküli szeretet, a tisztelet és az odaadó figyelem hármasának erejéből. Érzésekben ebben az időszakban sem szenvedsz hiányt, sőt olykor magad is meglepődhetsz túláradó érzelmeiden. Környezeted előtt sem marad titokban érzelmes hangulatod, de – mivel ők szeretnek téged – ez nem okoz problémát. Most igazán jól ki tudod mutatni szeretetedet, így pedig azonnal viszontválaszokra is számíthatsz. Érdemes figyelned a vasárnapi telefonhívásaidat vagy üzeneteidet, mert az égi konstellációk egy izgalmas, kedvező hatású hír érkezését jelzik. Hosszú távra kiható, kedvező időszak kezdődik.

Terveid szerint pihenni szeretnél ezen a hétvégén, de a vártnál kevesebb időd jut majd rá. Te sem gondolnád, hogy milyen fordulatosan, eseménydúsan alakul ez a két napod. Hogy állsz a karácsonyi előkészületekkel? Kicsit bele kéne húznod, mert sok mindent halogattál eddig, így viszont vagy le kell mondanod pár dolog elvégzéséről, vagy nagy kapkodás árán tudod csak elvégezni a feladatokat. Mivel gondoskodó típus vagy, nem szívesen mondanál le meglepetések készítéséről, a menü gondos összeállításáról, a külső és belső díszítésekről. Használd ki az ezüstvasárnap adta lehetőségeket, és szerezd be még a hiányzó kellékeket!

Nem az a típus vagy, aki szereti, ha mások mondják meg, mit csinálj. Ezen a hétvégén mégis ilyesmivel találod szemben magad. A közelgő karácsony békességének kedvéért most reagálj diplomatikusabban a tőled megszokottnál, és kínálj fel alternatívát: megteszed, amit elvárnak tőled, de segítsenek be neked is a dolgaid intézésébe. A békesség kedvéért azonban ne fojtsd magadba a véleményedet, az nem vezet jóra hosszú távon. Esetleg érezheted úgy, hogy az elmúlt időszakban a családban valaki magához ragadta, vagy éppenséggel most próbálja magához ragadni a vezetői pozíciót, hagyd, hiszen ez a kis átmeneti változás neked is jól jöhet: pihentetőbb lesz így a karácsony.

Régóta készülsz erre a hétvégére, hogy otthonodban elvégezhesd az összes tennivalót, amit a közelgő karácsonnyal kapcsolatban beterveztél. Te nem végzel soha félmunkát, türelmesen, kitartóan és kreatívan állsz hozzá a feladathoz, amit elkezdesz, azt mindig be is szoktad fejezni. Ami gátolhat a hétvégi teendőid és terveid kivitelezésében, azok a távolabbi környezetedben lévő ideges, ingerült, negatív emberek, akikbe lépten-nyomon belebotlasz, nem is biztos, hogy szó szerint, mert lehet, hogy csak telefonon érnek utol téged. Hallgasd meg őket szűkre szabott idődhöz mérten türelmesen, mert sokaknak tudsz most hathatós segítséget nyújtani. Közben ne feledkezz meg az ezüstvasárnap adta bevásárlási lehetőségekről sem!

Hogy állsz a karácsonyi előkészületekkel? Bár úgy érzed, hogy még ráérsz, hamar elszalad az idő, ideje elkezdeni az ajándékokat beszerezni, a lakást dekorálni, az ünnepi menüt megtervezni. Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, akkor lesz majd a környezetedben valaki, akire számíthatsz, csak kérned kell. Bátran kezdj bele új dolgokba, sikerülni fog, sőt örömed is leled benne, ha beleviszel egy kis kreativitást. Az első lépések nem lesznek egyszerűek, de egy kedves rokon segíteni fog, hasznos tanácsokat és ötleteket fogsz kapni tőle. Használd ki az ezüstvasárnap adta lehetőségeket, szerezd be a hiányzó karácsonyi kellékeket.

Az elmúlt időszakban sokat dolgoztál azért, hogy sikeresebb legyél, és az anyagi helyzeted is stabil legyen. Most eljött az idő, a héten számíthatsz arra, hogy a befektetett energiád kezd szép lassan megtérülni, ráadásul a hétvége is tartogat egy-egy kedvező fordulatot. Megérte a sok erőfeszítés, hiszen olyan pozitív változásokat viszel véghez, amelyek az otthonodra, családodra, barátaidra és a munkahelyedre is kihatással vannak. A lelki problémák még megoldásra várnak, ne feledkezz meg róluk, azokra is jusson időd. Skorpióként érzékeny és sebezhető lélek vagy, de hidd el, hogy most kimondhatod a gondolataidat, és elmondhatod, mi nyomja a szívedet.

Az elmúlt napokban rengeteget dolgoztál, fáradtnak és kimerültnek érzed magad. Hétvégére viszont teljesen feltöltődsz, már a szombat délelőttöt is hasznosan töltöd, és az otthoni teendőket is gyorsan elvégzed. Tele vagy kreatív ötlettel. Most írd össze az ajándékvásárláshoz a listát, vagy akár útra is kelhetsz! Családod és barátaid csodálkoznak, hogy milyen őrült tempót diktálsz. Honnan ez az elsöprő energia? A csillagok optimális együttállásából származik, illetve a jegyedben járó napnak köszönhetően kitartó, elszánt és megállíthatatlan vagy. Megfelelő pillanat arra, hogy a régóta halogatott ügyeket sikeresen elintézd.

Ugye nem munkával töltöd a hétvégét? Inkább pihenj, és készülődj a karácsonyra! Eszedbe se jusson dolgozni, vagy bármi megerőltetőt csinálni. Persze egy Baknak, akinek lételeme a munka, igen nehéz lepihennie, de most hidd el, jól fog esni egy kis lazítás. Inkább menj el a családdal az adventi vásárra, vagy ülj be a barátokkal a moziba. A karácsony is itt van már a nyakadon, és ha vannak a családban gondok, akkor itt az ideje megoldani őket. Ez idén a te feladatod lesz! Békítsd ki a barátaidat, szomszédaidat, most ez legyen a legfontosabb. A jegyedben járó Merkúr hihetetlenül megkönnyíti most ezt a feladatot.

Túl sokat idegeskedsz, feszült vagy, és mindent túlaggódsz. Ne tedd, hiszen nincs rá semmi okod! Apróságokon bosszantod fel magad, nem kell bolhából elefántot csinálni. Hidd el, hogy minden rendben van körülötted, csak nézz körbe! Vízöntőként nehéz, hogy ne mindenben a hibát keresd, de most figyelj magadra, hiszen ez a szellemi nyugtalanság nem tesz neked jót. Lehet, hogy nem minden tökéletes, de mostanában az igazán nagy gondok elkerülnek téged. Rá fogsz jönni, hogy ideje kicsit lenyugodni, hiszen így tudsz a saját feladataidra koncentrálni és a dolgaidat helyre tenni.

Oda kell figyelned a tested jelzéseire, semmit ne vegyél félvállról. Ha úgy érzed, hogy fáradt vagy, akkor pihenj! Ha gyomorproblémáid vannak, fordíts több figyelmet az étkezésedre. Ha pedig megfáztál, akkor még időben kúráld ki magad, az ünnepek előtt ne döntsön le a lábadról semmiféle vírus. Ha az átlagosnál idegesebb, feszültebb, zaklatottabb vagy, inkább töltsd a vasárnapot pihenéssel, hiszen a pihenés mindenkinek jár! Lazíts egy kicsit, mert fel kell töltődnöd energiával, ugyanis nagyon mozgalmas és sikerélményekben gazdag, pozitív érzelmekkel teli hétnek nézel elébe.
A vissza nem térő alkalmak hónapja: ezt hozza a decemberhttp://www.life.hu/horoszkop/20161124-a-life-hu-december-havi-penzhoroszkopja.htmlEz a hónap nem csupán az ünneplést hozza magával, hanem kiaknázatlan lehetőségeket és újabb anyagi forrásokat is tartogat majd a csillagjegyeknek. Ha résen vagy, vastag pénztárcával zárhatod az óévet. Horoszkóp--Most jön az igazi? Horoszkópodból kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20161122-a-life-hu-december-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlAkik eddig egyedül voltak, december havában biztosan rájuk talál az, aki mellett hosszú távon is el tudják képzelni magukat. Az égiek arra intenek, hogy maradj nyitott, ne ítélj első pillantásra, és élvezd ki a romantikával töltött perceket, amikben bővelkedni fog ez a hónap. Horoszkóp--Decemberi horoszkóp: mit hoz az év utolsó hónapja?http://www.life.hu/horoszkop/20161118-a-life-hu-december-havi-altalanos-horoszkopja.htmlAz Ikreknek csupa kellemes élményt tartogat december hava, az Oroszlánok legyenek figyelmesek és ne kapkodjanak, mert könnyen megtörténhet a baj, a Bakok pedig most a pénzügyeikben legyenek óvatosabbak. Olvasd el, és tudd meg, mit tartogatnak neked a csillagok az év legvarázslatosabb hónapjára! Horoszkóp--Horoszkóp: Csillagjegyed elárulja, hogyan töltöd a karácsonythttp://www.life.hu/horoszkop/20141223-horoszkopod-es-csillagjegyed-elarulja-hogyan-toltod-a-karacsonyt.htmlMindegy, hogy milyen csillagjegyben születtél, biztosan van, amitől szenteste meglágyul a szíved. Ilyenkor ugyanis együtt a család, mindenki meghatódva nézi a gyertyákat és a csillagszórók játékát. A fenyőfa illata a süteményekével keveredik, az asztal finomságoktól roskadozik, a karácsonyfa alatt ajándékok lapulnak. Na, de hogyan ünneplik a különböző jegy szülöttei a karácsonyt? A Life.hu cikkéből kiderül.Horoszkóp--Csillagjegyed elárulja, hogyan díszíted a karácsonyfát - Nem hiszed? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141223-horoszkopod-es-csillagjegyed-elarulja-hogyan-diszited-el-a-karacsonyfat.htmlValakiknél már teljes pompájában áll a fa, mások csak december 24-én díszitik fel. Ha még csak most kerülnek elő a gömbök, fénysorok és egyéb díszek, akkor időben vagyunk. Eláruljuk, melyik csillagjegy hogyan díszíti fel a fát. Rád igaz, amit a horoszkópod állít? Kommentben írd meg!HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.