Horoszkóp: mit tartogatnak a csillagok az év utolsó hetére?

Forrás: Thinkstock -
asztrológia óév heti horoszkóp szilveszter ezotéria Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jobbnál jobb programokon és a szilveszteri bulimeghívások közepette szakíts időt arra is, hogy átgondold az óévet, hogy tanulva belőle újult és friss erővel vágj bele a 2017-es évbe. Fogalmazd meg, mire vágysz igazán, életed mely területén szeretnél változást, aztán tegyél eleget az invitálásoknak, és búcsúztasd el méltóképpen 2016-ot. Boldog új évet!

A karácsonyi ünnepek utolsó napjával kezdődő heted nem lesz annyira a nyugalom szigete, mint gondoltad. Tennivalóid, programjaid annyira összezsúfolódnak, hogy érezni fogod, nem halogathatod elintézésüket. Pedig szívesen áttoltad volna legalább egy részüket 2017-re, de néhány halaszthatatlannak tűnő ügyed végére mégis ezen a héten kell feltenned a pontot. Természetesen nem szabad elfeledkezned a szilveszterről sem, mely üde színfoltjával biztosítani fogja számodra a várva várt kikapcsolódást. Annál is inkább, mert a hét vége közeledtével jó hírek érkeznek hozzád. A szilveszteri társaság jó helyszín lesz új ötleteid megvitatásához, sok segítséget kaphatsz a megvalósításukhoz.

Úgy érzed, fenntartásaid vannak még a 2016-os évvel kapcsolatosan? Nem úgy sikerült a lezárása, mint ahogyan szeretted volna? A hét ugyan karácsony második ünnepével kezdődik, de utána négy nap áll még a rendelkezésedre, hogy elkészítsd az elintéznivalók listáját, és hozzákezdj a gyors intézésükhöz. Azért ne felejtsd el, szombaton szilveszter! Bulizz egy jót, érezd jól magad, tedd emlékezetessé 2017 első óráit. Ne feledd, hogy megbízható Bikaként káprázatos dolgokat fogsz létrehozni az újévben is. Azt is jól tudod, hogy ideje átgondolnod, melyek azok a tényezők, amelyeken mielőbb változtatnod kell ahhoz, hogy karriered íve még meredekebben emelkedjen a következő évben.

Jogosan indulsz nagy reményekkel a 2017-es esztendő felé. Négy nap áll rendelkezésedre a héten, hogy feljegyezd a rád annyira jellemző újító gondolataidat, terveidet, nehogy elvesszenek a szilveszterre való készülődés hevében. Tanulás? Munka? Karrier? Szerelem? Bármelyik terén szeretnél változást elérni, az első lépések megtételével ne várakozz tovább. Azért jók az ünnepek, és az évfordulók, mert energiát adnak a tervek kivitelezéséhez. Igyekezz, mert az újesztendő első napjai is nagy jelentőséggel bírhatnak álmaid megvalósításában. Tehát már január 1-től ragadd meg a gyeplőt, és hajrá! Nagy az esélyed arra, hogy pozitív legyen a januári évkezdet, használd ki a segítő energiákat.

A karácsonyi ünnepek elteltével kicsit fújd ki magad. Ezt a rövidebb hetet használd arra, hogy összegezd a búcsúzó év eredményeit. Tárd fel a hibákat, hogy tudd, 2017-ben mit kell másképpen csinálnod. Szervezz egy jó szilveszteri bulit, vagy engedj a baráti meghívásnak, mindenképpen jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. Annál is inkább, mert erős kezdetnek nézel elébe. A planéták az újév első napjaiban már igen erős pozitív energiával töltenek fel. Minden napra akad majd egy ragyogó terved, briliáns ötleted. Tanulmányaid, vagy szakmai előmeneteled terén lesznek lehetőségeid a bizonyításra. Ha vizsgákra készülsz, sokkal jobban fognak sikerülni, mint várnád. Szellemileg és fizikailag is a topon leszel.

A királyi módon eltöltött karácsony utolsó napjával kezdődő heted számos lehetőséget kínál. Most nem egy jó és egy rossz közül választhatsz, hanem egy jó és egy jobb lehetőség közelít az égiek jóvoltából. Neked ne lenne bátorságod a lehetőségek közül a nehezebbnek tűnő, ám mégis jobb adottságúra lecsapni? Oroszlánként bízz magadban, bátran lépd át az új eshetőség küszöbét. Tervezz valami különlegesen jó szórakozást szilveszterre, légy társaságban, és kivételesen légy figyelmes hallgatóság, mert egy számodra hasznos információval lehetsz gazdagabb. Búcsúztasd vidáman az óévet, mert 2017 karrier szempontjából igen fontos fordulatokat tartogat a számodra. A túlvállalásoktól továbbra is óvakodj!

Nem sokat pihentél a karácsonyi ünnepek alatt, hiszen mindig kötelezőnek érzed szeretteid kiszolgálását. Az újév előtti négy napban koncentrálj egy tartalmas szilveszteri bulira. Nyugodtan vágj bele –szokásodtól eltérő módon – őrültnek látszó dolgokba, egyél, igyál, szórakozz, nevess nagyokat, tombold ki magad, kapcsolódj ki totálisan. A szilveszter forgatagában megismerkedhetsz olyan emberekkel, akikkel nem csak felületes kapcsolatba kerülsz, hanem tartós barátságok alakulhatnak közöttetek, melyek hasznosak lesznek számodra terveid megvalósításához. Az újév első napjaiban még nem fogod érezni a szokásos változást, amit mindenki érez minden januárban, de aztán megérkeznek az új feladatok, és már könnyebben írod le a dátumozáskor 2017-et.

Csupa sorsszerű dolog történik veled, ne próbálj változtatni rajta, hiszen minden úgy alakul ezen a héten, ahogyan az meg van írva. Nem kell tartanod semmi rossztól, hiszen ezek mind pozitív hatással lesznek az életedre. Légy türelemmel, mert a szombat hamar itt lesz, és egy fantasztikus szilveszteri bulival zárhatod az évet. Bár még van egy szűk hét az új esztendőig, de neked már az újévi terveid megvalósításán jár az eszed. Elképesztő energia van benned, ez a lendület végig fogja kísérni a 2017-es évet, amely számodra a tanulás éve lesz. Már most kezdj el nézelődni és gondolkodni azon, hogy milyen tanfolyamra, továbbképzésre lenne érdemes elmenned. Mozgalmasan telik el ez a hét, de figyelj oda másokra is, hiszen sokan fordulnak hozzád tanácsért.

Készülj fel, hogy hullámzó érzelmeid az egész hetedre kihatással lesznek. Olykor azt sem tudod majd, hogy mitől változott meg hirtelen a hangulatod. Ha úgy érzed rossz passzban vagy, akkor gondolj arra, hogy mennyi újdonságot tartogat számodra majd az új esztendő! Tervezz bátran, gyűjtsd össze gondolataidat, hogy mit szeretnél jobban vagy esetleg másképp csinálni a 2017-es esztendőben. Ne tétovázz sokat, szilveszterkor menj el a barátaiddal és bulizz egy nagyot! Hidd el, nagyon jól fogod érezni magad. A hét elején gondold át és írj egy listát arról, hogy milyen feladatokat hagytál félbe! Nem szükséges mindent azonnal megcsinálni, de vigyázz, nehogy nagy lemaradással induljon az éved.

Nagyon jól alakult az előző heted, és ez most sem lesz másképp, hiszen rengeteg pozitív élmény vár rád! Örülj minden apróságnak, légy önmagad, maradj vidám, szellemes és energikus, mint egy igazi Nyilas. Még a fergeteges szilveszteri parti előtt kezdd el megtervezni a jövő évi teendőidet, hiszen tudod, hogy elég gyakran meg szoktál csúszni az idővel. Szerencsére nem maradt sok elintéznivalód a hétre, így nem érzed leterhelve magad, jut időd pihenésre is és fel tudod tölteni az energiatartalékaidat. Szükséged lesz a plusz energiára, mert 2017-ben sem lesz megállás, rengeteg új feladat vár rád. Már vasárnap is kedvező a csillagok együttállása, amelyek segítenek új terveid megvalósításában.

Számíts arra, hogy az újév eljövetelével bizonyos dolgok nem fognak megváltozni. Továbbra is kitartó és takarékos leszel, önuralmad és munkabírásod is töretlen marad, melynek köszönhetően minden kitűzött célodat el tudod majd érni. Mivel sok kiadásod volt ebben a hónapban, ezért az év utolsó napjaiban fordíts egy kis figyelmet anyagi helyzetedre. Ha a mindennapi problémák megoldására is jobban odafigyelsz, igazán jól indulhat majd az új éved. Nem kell mindenkivel megtartanod a három lépés távolságot, ne félj kimutatni az érzelmeidet, hidd el, nem érhet csalódás! Sok kemény leckét kaptál az élettől, de ezt most félre kell tenned, engedd magadhoz közelebb a barátaidat és ismerőseidet. Tedd meg az első lépést, menj el a szilveszteri buliba, és érezd jól magad!

Az év utolsó napjaiban próbáld a félbe maradt ügyeidet lezárni és csak akkor vállalj újabb feladatokat, ha azokat képes vagy elvégezni! Túl sok benned a feszültség, hiszen az elmúlt időszakban őrült tempót diktáltál magadnak. Szilveszterkor menj és bulizz a barátaiddal! Egy pohár pezsgővel és egy kis tánccal ki tudod engedni a fáradt gőzt. Készülj fel arra, hogy 2017-ben a jelenleg hihetetlennek tűnő ötleteidet is meg tudod majd valósítani. Ez a te éved lesz, hiszen Vízöntőként megrögzött újító vagy, szeretsz olyat kitalálni, ami még nem volt, ami új és egyben más. Ne felejtsd el, hogy terveid megvalósításában kulcsfontosságú a kommunikáció, ragadd meg az alkalmat és gyűjtsd az információt!

Az elmúlt héthez hasonlóan most sem leszel tételen, hiszen erős késztetést érzel arra, hogy a függőben lévő ügyeidet még szilveszterig lezárd, hiszen így tiszta lappal tudod indítani a 2017-es évet. Ahelyett, hogy leülnél megpihenni, inkább a család apró kívánságait lesed és kiszolgálod őket, hogy kedvükben járj. Halakként az önzetlenség végigkíséri az életedet, de most neked is szükséged van lazításra. Hogy fogod bírni a szilveszteri bulit, ha már most teljesen kifárasztod magad? Attól még nem leszel önző, ha minden nap pár órát csak magadra szánsz. Vonulj el egy kicsit, hallgass zenét, kezdj el olvasni egy könyvet, vagy szundíts egy nagyot.

A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Mit sportoljak? - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20131016-horoszkopodbol-megtudhatod-milyen-sport-illik-hozzad.htmlAz ősz sok esetben változásokkal jár: új iskola, új munkahely, új lakás vagy új ruhatár. Miért ne változtatnál az életmódodon is? Az ősz a sportválasztás időszaka is lehet: ha nem tudsz dönteni, meríts inspirációt a Life.hu sporthoroszkópjából!Horoszkóp--A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20150706-a-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-a-facebookon.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...HoroszkópOrigoMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150625-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.