asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp ezotéria január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új év, új szerelem, románc és szenvedély – ezeket keresed? Ha teret adsz a lehetőségeknek, benne van a pakliban, hogy mindez a tiéd legyen. Mozdulj ki a komfortzónádból, és a siker garantált lesz. Január hava a régmúlt szerelmeinek is kedvez: az is lehet, hogy múltbéli kedvesed tér vissza hozzád.

Páros: fura érzések, izgató vágyak, érdekfeszítő gondolatok tobzódnak benned, ám vigyázz, a féltékenység, a túlzott akarat hibás irányba vihet. Lehetsz szenvedélyes, de ne máshol keresd az örömök forrását, csakis otthon! Ne lépj át erkölcsi és etikai határokat, te sem örülnél, ha kedvesed ezt tenné.
Páratlan: januárban nem jön házhoz a szerelem. Neked kell kimozdulnod a komfortzónából, új helyeket felkeresni, s nyíltan vállalni, kit keresel, mire vágysz! A szerelmet meg kell keresned, ráadásul új helyeken, ismeretlen társaságban kell próbálkoznod. Sok sikert!

Páros: az új esztendő meghozza a tisztázások szelét, szó szerint átsöpör az életeden. Fontos, hogy átgondold, mi jó neked, és mi nem az. Mondd ki, mit szeretnél, vagy épp mit kérsz a másiktól, és vedd rá, ő is mondja el a véleményét. Ez a beszélgetés évekre meghatározza az együttlétet.
Páratlan: a szingli Bikáknak kifejezetten jó lehetőségeket kínál január hava. Különösen akkor, ha ismeretlen terepre lépsz. Regisztrálj egy társkeresőre, menj el vakrandira, csatlakozz egy csoporthoz, s hidd el, új világ nyílik meg előtted, ahol a szerelem is megtalál.

Páros: kicsit akaratosabb és szókimondóbb leszel, s kedvesed lehet, hogy ezen meghökken. Akár némi vita is kialakulhat köztetek, ugyanakkor tiszta vizet önthettek a pohárba, ha őszinték lesztek egymással. Kedvesedet ki kell majd engesztelned, felejtsd el az örökös méltatlankodást.
Páratlan: nem leled a vágyott kedvest? Pedig dobog a szíved, és szeretnél végre elköteleződni? Állj meg kicsit, talán épp az a gond, hogy túlpörgeted magad, és csak az álmaidra fókuszálsz. Ne viselj szemellenzőt, légy nyitott mindenre, s ez meghozza az igazit.

Páros: feszül benned a szenvedély? Szeretnél romantikázni, hozzábújni a másikhoz, és csak úgy lebegni a szerelem rózsaszín felhői között? Hagyd magad szeretni, különösen azért, mert kedvesed sokat tesz januárban azért, hogy elbűvöljön. Jó, ha szeretnek, igaz?
Páratlan: sokan próbálkoznak behálózni téged év elején, de szinte biztos, hogy mindenkinek kiadod az útját. Január 17-e után betoppan valaki, aki első pillantásra lenyűgöz, a szívedet pedig megdobogtatja. A szerelem most magával ragad, élvezd ki minden pillanatát!

Páros: komoly döntések, drámai átalakulások fűszerezik az év elejét, és ne álld útját ezeknek a folyamatoknak, hanem hagyd, hogy a sors megmutassa, mi a jó neked. Ha kell, akkor ideje kimondani: köszönöm, vége! Ha pedig módosítani kell pár dolgon, azt is most ejtsd meg.
Páratlan: a Nyilasban járó Szaturnusz komoly gátat állít eléd, később a Vénusz és a Merkúr összefogásának köszönhetően hirtelen több udvarló is feltűnik a színen, és azt sem fogod tudni, kivel randizz, kinek mondj igent. Csak hallgass a szívedre!

Páros: ideje megmutatni, mennyire szereted a kedvesedet, s ha volt is hiányérzete mostanság, januárban garantáltan nem lesz. A saját vágyaidat le tudod csitítani, s szerelmed elégedett lesz veled. Amit adsz, azt kapod vissza.
Páratlan: ha magányosan indult az újév, akkor január hava a csodák házának kapuját tárja ki előtted. Már-már zavarba ejtően sok rajongásnak leszel kitéve, s a 28-i újhold meghozhatja a nagy áttörést. Csak akkor győzedelmeskedhetsz, ha őszintén és nyílt lapokkal játszol!

Páros: január hava kedvező körülményeket biztosít az örömteli pillanatok megéléséhez, így pedig elégedettséget hozhat neked. Kapcsolatod jó irányba halad, s ha adódtak is bonyodalmak mostanság, azok rendeződnek. Ha minden rendben van, még inkább örülhetsz a sikereidnek.
Páratlan: váratlanul toppanhat be életedbe a szerelem, hagyj neki nyitott kaput. Furcsa körülmények között lephet meg valaki intenzív érdeklődésével, ne futamodj meg előle! Megérint a szerelem illata, íze, hagyd, hogy valaki a tenyerén hordozzon.

Páros: január elején összekuszálódhatnak a szerelem szálai, mintha teljesen elbeszélnétek egymás mellett, igaz? Nyugalom, ne kapkodj, ne kételkedj, csak bízz a megérzéseidben, és légy őszinte. A hangulatod is ingadozik, ami feszültséget okozhat. 12-e után javul a helyzet.
Páratlan: az év eleje egyhangúnak tűnik, bár a munkád igencsak lefoglal. Jó lenne hozzábújni végre valakihez? Ugyanakkor nem jön a vágyott kedves? Tény, hogy január 12-ig inkább flörtök és kalandok övezik az utadat, utána viszont fordul a kocka.

Páros: összességében kifejezetten kellemes hatások övezik mindennapjaitokat. Lehet, hogy lesz ebben némi egyhangúság, de talán nincs is most szükség a felhajtásra. Egyszerűen csak bújj oda kedvesedhez, öleld meg, és mondd el, milyen terveid vannak 2017-re!
Páratlan: januárban a párkeresés folyamatosan akadozni fog. Egyéjszakás kalandok még akadhatnak, de január 12-ig jelentős áttörésre kevés az esély. A nagy Ő meglepően közel van, de inkább a hónap végén nő meg az esély arra, hogy bekopogtasson az ajtón.

Páros: megnő benned a szenvedély, imádni fogod ezt az időszakot, mert a kinti hideg ellenében odabent nálatok forróság uralkodik. Ez a nagy lángolás viszont egy harmadik személy érdeklődését is felkeltheti, s könnyen belebonyolódsz egy kalandba. Mit fogsz tenni?
Páratlan: a nagy Ő keres téged, nincs messze, sőt! Lépj ki a nagy nyilvánosság elé! Menj bele minden helyzetbe, mondj igent a meghívásokra, hisz az egyetlen dolog, amiben hibázhatsz, ha nemet mondasz valakinek. Nyugodtan tarts több vasat a tűzbe!

Páros: a viták és a kétséges ügyek rendezése nagyon jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Ne futamodj meg az őszinteség elől, nyílj meg, beszélj a vágyaidról. Kiderülhet, hogy miből van kevés vagy éppen sok, s min kell változtatni ahhoz, hogy ismét tartós béke legyen köztetek.
Páratlan: minden adott ahhoz, hogy megtaláld életed szerelmét. Lépj a tettek mezejére, menj randizni, hagyd, hogy a barátnőid szállítsanak neked jelölteket. Bátran vess be olyan trükköket, melyekkel még sosem próbálkoztál. A siker minden merész Vízöntőnek garantált.

Páros: szívügyek téren a kockázat hoz sikert! Tedd izgalmasabbá a mindennapokat, kell a szenvedély és az újdonság. Ne egy harmadik személy által érd ezt el, nehogy beletaposs kedvesed lelkébe. Inkább vigyél haza új ötleteket, trükköket, és próbáld is ki ezeket rajta!
Páratlan: érthető, hogy egy tökéletes, kifogástalan férfi után vágyakozol, aki a tenyerén hordoz. Mostanában ez a típus elkerült? Netán picit magasra tetted a mércét? Amint lejjebb ereszted, azon nyomban megnyílnak előtted a szerelem kapui!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.