Horoszkóp: az év legvarázslatosabb hétvégéje következik

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bulik, váratlan helyzetek és izgalmas lehetőségek – fergeteges hétvégével búcsúzik az óév, és köszönti a csillagjegyeket 2017. A Szüzek most új kapcsolatokra tehetnek szert, a Skorpiók legyenek merészek, a Vízöntőknek pedig minden álmukat felülmúlhatja a szilveszter éjszaka. Nézd meg, neked mit tartogat ez a varázslatos hétvége!

Tervezgettél részleteket, fontolgattál apróságokat, de már szombat délután látszódni fog, hogy semmi sem úgy történik, ahogy te azt eredetileg – egyébként jól megalapozva – elgondoltad. Egyszerűen csak hagyd, hogy sodorjon magával az év utolsó napjának lendülete. Menjetek el a buli előtt vacsorázni, aztán majd meglátjátok, mi lesz. Éljen a spontaneitás – legyen ez a mai napod mottója. Vasárnap se legyen másként. Majd maguktól alakulnak a dolgok, és hidd el, meglepően jól!

Felkészültél? Biztosan kialudtad magad? Ha igen, akkor minden a helyén van, ugyanis fergeteges szilvesztereste vár rád. Meg is érdemled, hogy végre átadd magad a teljes kikapcsolódásnak! Egész évben keményen dolgoztál, a feladataid legnagyobb részét letudtad, szinte semmit nem viszel át magaddal a következő évre. Nem sok kikapcsolódást, lazítást engedtél meg magadnak az elmúlt időszakban, ezért most jogosan érezheted azt, hogy minimum egy luxusparti jár neked, természetesen a január 1-jei lazítással egyetemben.

Ugye még véletlenül sem azt tervezed, hogy munkával vagy a régi ígéretek betartásával töltenéd az év utolsó napját? Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy pontosan ebbe az irányba tart ez a hétvégéd. Szeretteid, barátaid azonban nem hagyják majd ezt annyiban, és teljesen jogosan. Szerencsére sokan szeretnek téged, és azt gondolják, abszurd lenne, ha dolgoznál. Az új év köszöntésekor ne csak lélekben legyél ott, hanem teljes éneddel, hiszen egy fantasztikus év következik!

Ha a barátokkal töltöd szilveszter napját, feltétlenül ügyelj arra, hogy ne sokat legyetek a szabad levegőn, mert az egy jó kis megfázás alapját adhatja a következő napokban. Ugyan a friss és természetes közeg az egészséges életmódhoz elengedhetetlen, de nem most kellene tesztelgetned az állóképességedet vagy az immunrendszeredet! Ha nincs más ötlet, akkor menjetek be a legközelebbi szórakozóhelyre. Vasárnap viszont választhatod az ágy csendjét, nyugalmát.

Már szombat reggel tele vagy izgalommal, tenni vágyással, mennél, hódítanál, nem bírsz egy helyben maradni, a délelőtt folyamán pedig pörögsz ezerrel. Pontosan tudod, mit vársz az év utolsó napjától, és semmiben sem szeretnél eltérni az eredeti tervektől, igaz? Most megnyugodhatsz, minden az elképzelésed szerint zajlik egészen hajnalig, hogy aztán vasárnap ki is pihenhesd a fáradalmakat. Ne félj rábólintani minden badarságnak tűnő lehetőségre, remek dolgokban lehet részed.

Szereted a pörgést, és már alig várod az év utolsó, fergetegesnek tűnő estéjét. Nagy buli lehet, tartsd kezedben az irányítást, érezd jól magad, egyél, igyál, ismerkedj! Az egyelőre még idegennek tűnő tagok a társaságban tárt karokkal fogadnak majd, így újabb kapcsolatokra, barátokra tehetsz szert, akár egy olyanra is, aki később jelentős hatással lehet az életedre. Ne zárkózz el semmi elől, a Jupiter pontosan olyan embereket sodor melléd, akikre szükséged van.

A nyugalmas és készülődéssel teli szombat délelőttöt követően furcsa szituációt hozhat számodra a délután. Ne idegeskedj, inkább alkalmazkodj a változó körülményekhez, ugyanis közel sem olyan hátrányos az új helyzet, mint amilyennek elsőre te látod. Csupán nem szereted, ha valaki keresztülhúzza a számításaidat, de most megéri elfogadni a változást. Érdekes, izgalmas kalandokban lehet részed, adj teret a barátkozásnak, a szerelemnek, vagy akár a szexnek.

Kiváló, izgalmas és mozgalmas szilveszteri nap vár rád szombaton, s ha akadnak még elintézetlen feladataid, szerencsére azok is mind apróságok, és hamar letudod mindet. Próbálj meg még az változatosnak ígérkező szombat este előtt aludni egy kicsit, hogy maximális fordulaton élvezhesd a szilvesztert, és nehogy kifáradj idő előtt. Új ismeretséget rejt az újév első napja, fogadd örömmel! Bármi történjék, az hosszú távon a hasznodra lesz. Légy merész!

Íme, ez a pillanat is elérkezett, amit te már oly régóta vártál. Az év utolsó napját rejti ez a hétvége, 2017 pedig már elképesztően közel van! Nagy meglepetésben lesz részed, ami csak tovább fokozza az amúgy is kiemelkedően jó kedvedet. Vigyázz, nehogy a nagy örömben megfeledkezz egy ígéretedről, amit szombat estére teljesítened kell. A vasárnap pedig legyen a totális lazításé, bátran merj fogadalmakat tenni, nagyokat álmodni a következő esztendővel összefüggésben.

A szombati nap folyamán többször is rád kacsinthat a szerencse, nem vártad, de azért fogadd örömmel, amit a sors tálcán kínál fel neked. Fortuna asszony ezen a hétvégén sem tétlenkedik, és most a Bakok csoportját szemelte ki legfőbb célpontjául. Ha utadba sodor egy érdekes talizmánt vagy egy új ismeretséget az élet, mindenféleképpen fogadd el, mert ez 2017-ben komoly sikereket hozhat számodra. Vasárnap pihend ki a buli fáradalmait, mert hétfőtől ismét indul a mókuskerék.

Egy átlagosnak induló hétvége hihetetlen szombat estével érhet véget, és persze ez nem egy átlagos szombat, hanem szilveszter napja. A partin, ahova hivatalos vagy, új ismertséget kötsz. Bármilyen is legyen, fogadd örömmel a lehetőséget. Ez minden álmodat felülmúlja! A lehetőségek száma végtelen, lehet szó munkakapcsolatról, egy nagyszerű barátság elindulásáról, szinglik esetében pedig garantált a szerelem betoppanása. Nehogy otthon maradj!

Szilveszter napja a fogadalmak ideje, amikor néha irreális elképzeléseket is megfogalmazunk, túllőve a saját lehetőségeinken, tudásunkon, vagy épp átlépve anyagi határainkon. Neked megvan már a listád? Ha nincs, írd össze, de azon nyomban! A 2017-es év sok jóval kecsegtet, de némelyiket csak akkor érheted el, ha te is teszel érte. Igyekezz olyan dolgokat megfogadni, amiket be is lehet tartani, azaz reálisak, elérhetőek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.