asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupa pozitív energiával övezve indul az év első hete. A Kosok őrizzék meg a hidegvérüket, az Ikrek vigyázzon, kivel szólalkozik össze, a Skorpiók pedig gondolják át, min kéne változtatniuk ahhoz, hogy célba érjenek. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok a következő napokra!

Az új év első hetében szükséged lesz némi toleranciára, ugyanis többen megpróbálják kitapogatni a türelmed legvégső határvonalát. Tüzes Kosként nem lesz egyszerű ez a helyzet, viszont pont az a megméretés benne, hogy ne mondj azonnal véleményt. Hallgasd végig a feleket, légy tisztában a probléma minden részletével, még a legapróbbakkal is! Csak akkor mondj véleményt vagy tanácsot, amikor úgy érzed, minden apró-cseprő részletet ismersz. Ha úgy érzed, hogy te magad is kiváltó oka lehetsz a konfliktusnak, ismerd be, hogy hibáztál, és kezdj hozzá rögtön a korrigáláshoz. Az ünnepek feltöltöttek annyi pozitív energiával, hogy mindjárt az első munkahéten jelentkező problémákkal bölcsen elbánj.

Egy igazi Bikához mi más is illene jobban az új év első munkahetében, mint a pénzügyi dolgok körüli tervezés, gondolkodás. Az elmúlt éved utolsó három hónapjában nem úgy alakultak a terveid, mint ahogyan azt szeretted volna. Ennek eredménye kicsit átgyűrűzött 2017 legelejére is. Nemcsak a hiányokat érzékeled, hanem tisztán látod is, mit kell másképpen csinálnod ahhoz, hogy a jó eredmények mielőbb bekopogtassanak. Csütörtöktől fellélegezhetsz, mert a szellemi túlterheltségnek vége szakad. Éppen ideje, mert már mindennap érezted a súlyát. A hét második felétől az égiek támogatnak a jobbnál jobb ötletek kitalálásában, és ezek megvalósításához is biztosítják a lehetőségeket. Használd ki, élj a lehetőségekkel!

Az ünnepek elmúltak, az óévet elbúcsúztattad, most mégis úgy gondolod, kicsit döcögve indul az új év első munkahete. Úgy érzed, mintha egy láthatatlan valaki mindig visszatartana, ahányszor csak neki akarsz kezdeni a feladatoknak. Semmi másról nincs szó, mint arról, hogy nehezen rázódsz vissza a megszokott kerékvágásba. Jobban jársz, ha ügyeidet és fontosabb döntéseidet inkább szerdától kezded intézni, akkorra a fényszögek, amelyek akadályokat okozhatnak, megszűnnek. Vigyázz a hét elején arra is, hogy te, a közkedvelt és kedves Ikrek most mégiscsak össze tudod akasztani a bajszodat környezeteddel. Ráadásul bagatell dolgok miatt. Csütörtöktől ismét a régi önmagad leszel, annyira, hogy feladataid frappáns intézése és a találékonyságod miatt ismét lesznek irigyeid. Ne aggódj, a Jupiter segít neked mindenben!

Az ünnepek olyan jó benyomást tettek rád, hogy még az új év első hetében is a hatása alatt vagy. Sok energiát kaptál, melyek eredményeképpen most felturbózott állapotban vagy. El tudsz vonatkoztatni a kinti hideg időjárástól, a környezeted esetleges gátló hatásaitól, töretlen energiákkal haladsz előre. Ebben sokat segítenek a kiváló égi konstellációk, amelyek most egyaránt hatnak a munka, a tanulás és a szerelmi élet terén. Környezeted is látja energizáltságodat, jókedvedet, a dolgokhoz való pozitív hozzáállásodat. Most elkerülhetetlen, hogy látványos és kedvező változásokat vonzzál be életedbe, akár egy új szerelem vagy egy új munkahely formájában. Figyeld a jeleket, élvezd a sok jót, ami most feléd áramlik!

Hiába, az állatövi jegyek királyának is megkezdődött az új év és az első munkahét. A szeretteiddel és barátaiddal töltött ünnepek, no meg a pihenés felturbózták energiáidat, amelyeket most az újabb feladatok, célok elérésére irányítasz. Különösen egy régebbi célt helyezel most előtérbe, amely már régóta nem hagy nyugodni. Mindent átgondoltál, hogyan érhetnéd el a legrövidebb úton, és a leglátványosabb sikerrel, de rájöttél, hogy az az út nem a legtisztességesebb módok egyike lenne. El is hessegetted azt a megoldást, mert sokat dolgoztál a jó hírnevedért, amelyet most egy csapásra megingathatnál, sőt másokat is magaddal ránthatnál. Te mindig alaposan átgondolsz mindent, mielőtt cselekszel, most sincs ez másképp. Az általad választott tisztességes út is meghozza idővel a látványos sikert.

Már az első munkahéten olyan égi konstellációk hatnak rád, amelyek hatására egy korábbi elképzelésed kerül előtérbe. Ennek helyénvalóságát, aktualitását tudod most bizonyítani a munkahelyeden. Ragyogó üzleti lehetőség adódik számodra ezen a héten, amelynek lesznek nehéznek tűnő részei, de ne mondj rá nemet! Ne futamodj meg, ne utasítsd vissza csak azért, mert időigényes, és esetleges túlórákkal járhat a kezdeti megvalósítása. Szorgalmaddal, munkabírásoddal ez neked nem okozhat gondot, és ez a lehetőség hosszú távra megalapozhatja jövődet, kedvezővé varázsolhatja anyagi helyzetedet. Környezeted nehezebben fogja felismerni ezt a nagyszerű lehetőséget, illetve nem látják meg benne azt, amit te, ezért megpróbálhatnak lebeszélni róla. Ne hagyd magad!

Számodra tökéletesen indul a 2017-es év! Egész héten jellemző lesz rád a pozitív gondolkodás, jókedv és lendületesség, ami másokra is jó hatással lesz. Mérlegként óriási benned a bizonyítási vágy, hiszen nagyon fontos számodra mások elismerése. Nemcsak magadnak, de a környezetednek is meg akarod mutatni, hogy sokkal több mindenre képes vagy. Ne halogasd a döntést, vállald el a komolyabb feladatokat, hidd el, hogy most minden sikerülni fog. Sőt az új kihívások során rengeteg új tapasztalatot is szerezhetsz. Ha akadályba ütközöl, és nem értesz valamit, akkor bátran kérj segítséget! Arra figyelj, hogy ne vállald túl magad, és egyszerre csak egy dologgal foglalkozz!

Az év első napjaiban egy komoly döntést kell meghoznod, amelynek köszönhetően jó irányba halad tovább az életed. Skorpióként óriási az önbizalmad, és rendkívüli a kitartásod is, de hullámzó érzelmeid mégis megnehezítik a döntéshozatalt. Ne torpanj meg, légy önmagad! Itt az ideje átgondolnod, hogy melyek azok a dolgok az életedben, amiket mindenképp meg kéne változtatni, esetleg elereszteni. Ne halogasd, hiszen most a csillagok kedvező együttállása is segít a tisztánlátásban. Elsősorban az emberekkel való kapcsolataidat kell rendbe tenned, sok olyan személy van körülötted, akik elszívják az energiádat. Tedd meg a kellő lépéseket, mert ezek a problémák nem fognak maguktól megoldódni.

Nyilasként jellemző rád, hogy tele vagy energiával, de az új év a megszokottnál is nagyobb erőbedobással indul. Ezt a többletet a hétköznapok átalakítására fordítsd, ugyanis ma már újra elindul veled a mókuskerék, és hamar beleunsz a mindennapokba. Változtass pár dolgon, hogy mindig pezsgés legyen körülötted! Általában nem mutatod ki az érzelmeidet, de ezen a héten erre a tulajdonságodra sikerül rácáfolnod, és ez a környezetednek is fel fog tűnni. Ne lepődj meg rajta, hogy ezáltal a baráti kapcsolataidat is szorosabbra fogod fűzni. Számíts arra, hogy a munkában nagyobb felelősség hárul rád, de ne érezd tehernek, ez inkább kiváltság. A növekvőben lévő hold segíteni fog, hogy sikerrel teljesítsd a feladatod.

Nehezen indul az új év, kedvetlen és fáradékony vagy. Nem csoda, hiszen kell egy kis idő ahhoz, hogy visszarázódj a hétköznapokba. Ennek ellenére munkabírásod, kitartásod és elszántságod töretlen marad, mint egy igazi Baké. Szerencsére komoly problémáid nem lesznek a héten, viszont nagyobb örömteli eseményekre se számíts. Szerdától sikerül visszatérni a régi kerékvágásba, közérzeted percről percre jobb, sőt péntekre már újra önmagad leszel. Teljesen fel tudsz majd oldódni, még arról is megfeledkezel, hogy mindenkivel megtartsd a három lépés távolságot. Jókedvben telik majd a hétvége, szervezz közös programot a családoddal vagy a barátaiddal!

Ezen a héten több kisebb-nagyobb elintéznivaló vár rád. A feltorlódott rutinfeladatokkal kezdd hétfőn és kedden, a komolyabbakat hagyd meg szerdára. A csillagok állása neked kedvez, ugyanis a napokban sok olyan döntést tudsz meghozni, amiket 2016-ban még nem mertél volna. Könnyedén le tudod zárni azokat a félbehagyott ügyeidet, amelyeket eddig csak halogattál. Vedd is komolyan, hiszen most a helyes irányba tudod terelni az életedet! A karrieredre fordíts több figyelmet, mert új munkalehetőséged adódhat. Csütörtökre és péntekre érdemes időzíteni a szerződések aláírását vagy az anyagi ügyek intézését. Ha saját vállalkozásba szeretnél kezdeni, akkor bátran vágj bele!

Hétfőn még úgy érezheted, életed legnehezebb hete vár rád, ám amint benne vagy a dolgok sűrűjében, észre fogod venni, hogy csak úgy sziporkázol. Tele leszel remek ötletekkel, megoldásokkal, és szinte azonnal átlátsz mindent. Mindez jól hangzik, ugyanakkor az égiek óva intenek attól, hogy átess a ló másik oldalára. Ne hajtsd túl magad már rögtön az első munkanapokon! A délutánokat szánd arra, hogy megtervezed a következő lépéseidet a célod felé. Ilyenkor igyekezz elcsendesíteni az elmédet, és gondold át, mi minden áll még előtted, és mindezeket hogyan tudod eredményesen megoldani. Tartalékolj az ünnepek során szert tett pozitív energiákból!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.