Hétvégi horoszkóp: töltsd fel magad energiával!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pörgősen indult az új év első hete, amelynek eseményei és történései valamennyi csillagjegyet kifárasztottak. Ezért jobb, ha a következő néhány napot a feltöltődésre szánod: találj magadnak olyan programokat és elfoglaltságokat, amelyek pihentetnek, és kellő mennyiségű energiával vérteznek fel a jövő hétre.

Bár a szombati nap tökéletesen indul, és ennek megfelelően jól alakul, a terveid sorban megvalósulnak, vasárnap délelőtt kisebb kellemetlenségekre kell számítanod az otthonod körül. Mostanában a kelleténél érzékenyebb vagy, és túlságosan ragaszkodsz az elképzelésedhez, ezért könnyen családi vita alakulhat ki. Senkivel ne akarj komolyan összeveszni, ne légy önfejű, ennél sokkal fontosabb a családi béke! Törekedj a kompromisszumra.

Ha nem piszkálódnál folyton, akkor nem is lenne gondod, de ezen a hétvégén igen ingerlékeny hangulatban leszel, könnyen felborul a lelki békéd. Most annak is meg lesz a következménye, hogy az utóbbi időben egy ismerősödet több alkalommal kritizáltad. Vigyázz, mert könnyen visszakaphatod a sértő véleményeket, és még az is meglehet, hogy valaki más szájából hallod majd ezeket! Bármi történjék, a legjobb, ha egyszerűen nem reagálsz semmilyen kritikára, csak lenyeled a békát.

Ha pihenést terveztél szombatra, akkor ezt a gondolatot gyorsan verd ki a fejedből. Az Ikrek jegy szülöttei nagyon pörgős hétvégére számíthatnak, sok jövés-menéssel, aktív programokkal, mély és őszinte beszélgetésekkel. Sok olyan eseményre számíts, amikkel nem is terveztél az elmúlt napokban. Próbáld meg tartani a tempót, hogy ne maradj le semmiről! Minden történés kulcsfontosságú, hiszen most a sors irányítja az életedet. Vasárnap picit pihenj le, s gondold át a következő hetek terveit.

Egy nem várt munka vagy egy otthoni sürgős tennivaló teljesen felborítja az egész hétvégédet. Olyan programot leszel kénytelen lemondani, amit már nagyon vártál, ráadásul egy régen elfelejtett ügy is újra terítékre kerül. Legyél mindenkivel türelmes, így ezt a két napot könnyedén megúszhatod konfliktusok nélkül! Az okos Rák kérdez, érvel, figyel, megért és elfogad. Ha nem az előzőek szerint cselekszel, akkor elkerülhetetlen lesz egy konfliktus.

A hétvégén próbáld az erődet tartalékolni, illetve pluszenergiát szerezni, ugyanis egy nagyon mozgalmas hét előtt állsz. Csak akkor tudod sikeresen teljesíteni a rád váró feladatokat, ha eleget pihensz, és kellőképp feltöltődsz. Szombat és vasárnap csak a relaxálásról szóljon, hogy hétfőn ne akadj meg már az első nehézségeknél. Akár egy wellnessprogramot is beiktathatsz az életedbe, vagy hívj meg magadhoz olyanokat, akik csak adnak neked, de sosem vesznek el.

Ez a hétvége egyáltalán nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezted. Próbálj megszabadulni sérelmeidtől, mert azzal, hogy csak sajnáltatod magad, mások hangulatára is negatív hatással leszel. Ez pedig nem jó senkinek, de leginkább neked nem az. Tedd félre a pesszimizmusodat, és csinálj valami olyat, amit szeretsz, ami újra mosolyt csal az arcodra. Képes vagy erre, csak egy adagnyi elhatározásra van szükséged. Ha kell, kérj külső segítséget, menj kirándulni, múzeumba, inspiráló helyre.

Ez a hétvégéd csendes és nyugodt lesz, s végre jut egy kis idő mindenféle alkotó és kreatív tevékenységre. Láss neki azoknak a feladatoknak, amiket eddig ihlet és fantázia hiányában már régóta halogattál. Legyen az akár festés, ragasztás vagy varrás, most teljesen bele tudsz mélyedni ezekbe a tevékenységekbe. Nagyon jó hatással lesz rád ez a fajta kikapcsolódás, sőt még másokat is tudsz inspirálni, különösen igaz ez a gyermekekre.

Bal lábbal kelhetsz fel szombat reggel, ezért próbálj meg mindenkivel türelmes és megértő lenni, hátha el tudod kerülni, hogy egy lavina induljon el. Figyelj oda, mert egyik pillanatról a másikra egy apróságból komoly veszekedés alakulhat ki. Ennek ellenére a vasárnapod jó hangulatban fog telni, mindenki lehiggad, és újra szeretettel teli, harmonikus lesz a légkör. Kezdeményezz beszélgetéseket a szeretteiddel, mondd el, milyen vágyaid vannak, és kérdezd meg, te mivel tehetnéd őket boldoggá.

Január első teljes hétvégéje a pihenésről fog szólni, ne akarj aktív lenni, nyugodtan lógasd a lábaidat. Ha van leterhelő programod, akkor tedd át más időpontra, hogy a jövő héten teljes erőbedobással tudj a tennivalóidra összpontosítani. Egy váratlan vendég érkezhet hozzád, aki nem marad sokáig, de mégis olyan értékes információkhoz juthatsz hozzá, aminek később még hasznát veheted. Figyelj mindenre, telefonra, SMS-re, e-mailre, nem tudhatod, milyen úton érkezik meg hozzád a nagy hír.

Vigyázz a pénzedre, vagyontárgyaidra, mert ezen a hétvégén jelentősen megnő a lopások, tolvajlások esélye. Végül az is megtörténhet, hogy csak az átlagosnál többet költesz a hétvégén, de az is lehet, hogy valaki szemet vetett a tárcádra. Ha el akarod kerülni a hónap hátralévő napjaiban a pénzügyi nehézségeket, akkor megfontoltan költekezz, illetve figyelj oda minden gyanús helyzetre! Talán így üzennek az égiek, hogy maradj otthon, pihenj, és nem kell feltétlenül kimozdulnod otthonról.

Szombaton váratlanul egy szervezési feladatot szeretnének rád bízni. Megörülsz ennek a lehetőségnek, és szívesen elvállalod, talán észreveszed, hogy van benne némi kihívás. Mivel még sosem csináltál ilyesmit, alaposan tervezd meg, nehogy elmenjen a kedved az egésztől az első akadály láttán. Gondold végig, hogy belefér-e az idődbe, tényleg tudsz-e kitartó lenni, nehogy csalódást okozz másoknak. Persze hogy tudsz kitartó lenni, hát cselekedj!

Az egész hétvége nagyon kellemesen, jó emberek társaságában fog telni, mindkét napon harmónia és nyugalom vár rád. Örülj ezeknek! Töltsd változatosan az időt, foglalkozz egy kicsit az otthoni teendőkkel, a magánéleteddel, és ne feledkezz meg a szórakozásról sem. A jövő heted úgyis fordulatokban gazdag lesz, de ha most feltöltöd magad energiával, akkor majd könnyen megoldod a legbonyolultabb feladatot is. Az új ötleteket jegyezd fel, ne rémítsenek el.
Kínai horoszkóp: 2017 a Kakas éve leszhttp://www.life.hu/horoszkop/20161202-a-life-hu-kinai-horoszkopja-a-2017-es-evre-ami-a-kakas-eve-lesz.htmlJanuár 28-án beköszönt a kínai újév, jön a Kakas éve. Már a Majom évében is megfigyelhető volt egy jól körülírható, javuló tendencia, ami folytatódni fog: javul a kedélyállapotunk, még a vegyes hatások ellenére sem hagyjuk magunkat leigázni. A legfontosabb, hogy minden élethelyzetben keressük a jót, a tanulnivalót, és törekedjünk az egyensúly létrehozására. Megéri a befektetett energiát. Horoszkóp--Havi szerelmi horoszkóp: ezt hozza neked a januárhttp://www.life.hu/horoszkop/20161209-januar-havi-szerelmi-horoszkop.htmlÚj év, új szerelem, románc és szenvedély – ezeket keresed? Ha teret adsz a lehetőségeknek, benne van a pakliban, hogy mindez a tiéd legyen. Mozdulj ki a komfortzónádból, és a siker garantált lesz. Január hava a régmúlt szerelmeinek is kedvez: az is lehet, hogy múltbéli kedvesed tér vissza hozzád. Horoszkóp--Új év, új lehetőségek: januári pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20161214-januari-siker-es-penzhoroszkop.htmlSzaturnusz alkalmanként gátolja terveid megvalósítását, ugyanakkor megfontolt lépésekre késztet. A kapkodás bajt hozhat, ne siess, inkább kérj külső segítséget! Ha alaposan körbejárod az anyagiakkal összefüggő témákat, biztosan rendben lesz minden. HoroszkópThinkstockHavi horoszkóp: mit hoz a január?http://www.life.hu/horoszkop/20161206-januar-havi-altalanos-horoszkop.htmlMár az új esztendő első hónapja alaposan felbolygathatja a csillagjegyek mindennapjait, és szinte kivétel nélkül mindegyikük érezni fogja a változás szelét. Az Ikrek most ne féljenek, ha improvizálásra kerül sor, a Szüzeknek most szükségük lesz minden rejtett képességükre, a Skorpióknál pedig felülvizsgálatra kerülhet néhány emberi kapcsolat. Nézd meg, neked mit tartogat január hava! HoroszkópThinkstockNagy éves pénzhoroszkóp: így alakul a karriered 2017-benhttp://www.life.hu/horoszkop/20161202-a-life-hu-2017-es-nagy-eves-penzhoroszkopja.htmlSzaturnusz nem könnyíti meg mindennapjainkat, ám azok, akik beismerik a saját hibáikat, s új útra mernek lépni, nyerni fognak. Merj a jövőbe tekinteni, s hidd el, hogy létezik jobb annál, ami van, még akkor is, ha egyébként jól mennek a dolgaid. Horoszkóp--2017 elhozza neked a boldogságot? Nagy éves szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20161201-a-life-hu-2017-es-nagy-eves-szerelmi-horoszkopja.htmlAz új esztendő elmélyíti a már meglévő kapcsolatokat, irányt mutat a párkeresőknek, és lángra lobbantja a szenvedélyt. 2017 minden csillagjegy szerelmi életében elhozhatja a változást – legyen az jó vagy éppen rossz. Azt azonban ne felejtsd el: bárhogy is alakul, minden azért játszik össze, hogy a végén boldog legyél. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.