asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb fennakadásokkal kezdődhet, ám a csütörtöki telihold után minden más színben tűnik majd fel, és te is közelebb kerülsz majd a megoldáshoz. Heti horoszkópod elárulja, mire számíts a következő napokban! 

Vegyes benyomásokkal teli hét vár rád, melynek során azt tapasztalod majd, hogy érzelmeid ingadoznak, és nehezen tudod türtőztetni magad. Szerencsére azért lesznek ezen a héten jó és önfeledt pillanataid is. A nehezebbnek tűnő órákban is próbálj meg mosolyogni, és pozitív gondolatokkal körbeölelni magad. Szerdán egy váratlan akadállyal kerülhetsz szembe, mely ellen most nem sokat tehetsz, viszont a csütörtöki telihold mindenért kárpótolni fog. A legjobb, ha nem üzensz hadat a sorsnak, hanem okosan megvárod a történéseket. Amikor már birtokában leszel minden információnak, csak akkor dönts. Ezen a héten a türelem lehet a legjobb barátod.

A Mars hatása miatt most sokkal nehezebben tudsz békét teremteni önmagadban és a közvetlen környezetedben. Emiatt inkább a konfliktus kialakulásának lehetősége lóg folyamatosan a levegőben. Szerencsére csak hétfőn és kedden érzed, hogy dacolnod kell a láthatatlan erőkkel. A hét közepétől lenyugszanak a kedélyek, olyannyira, hogy még azok is, akik eddig szembeszálltak veled, most melletted teszik le a voksukat. Ne is törődj vele, ha te sem érted ezt a fura helyzet. Egyébként még akár hasznodra is lehet, mert gondolkodásra sarkall, és rákényszerít arra, hogy sok dolgot más szemszögből is szemügyre vegyél. A hét eleji feszültség csütörtöktől jelentősen oldódik.

Van az úgy, hogy munka felemészti energiatartalékainkat, de ráadásul emellett te még úgy is érezheted magad, hogy a családod sem kímél téged. Ha nem akarsz kiborulni mindjárt az év legelső hónapjában, akkor próbáld okosan, előre beosztani az idődet. Többletmunkáról addig szó se legyen, amíg a régieket nem zárod le. Most igazán nem jönne jól neked, ha ágynak dőlnél. Mozdulj ki, most erre nagy szükséged van! Menj szabad levegőre még akkor is, ha zord az idő. Amúgy is mozgékony típus vagy, így pláne jól fog esni egy kis testmozgás. Kérd meg a barátaidat, hogy szervezzenek programot kedvük szerint bárhová, és vigyenek magukkal. Új emberek, érdekes dolgok megismerése igenis rád fér. Az egész heti túlhajtottságnak ez kiváló ellenszere lesz.

Ezen a héten úgy érzed, hogy nehezebben tudsz beszélni a napi problémákról, vagy nehezen tudod a véleményedet őszintén kifejezni. Emiatt viszont adódhatnak vitahelyzetek, ha nem fogalmazod meg nézeteidet. Ne teketóriázz sokat, ha kérdeznek! Nem kell kertelni, a struccpolitika nem kifizetődő! Hidd el, hogy nem teszed jól, ha visszafojtod a dühödet vagy a bánatodat. Lehet, hogy azt gondolod, jobb elkerülni az összetűzéseket, így viszont nem tudod megoldani a folyamatban lévő, még elintézetlen ügyeket. Nyomja valami a lelked? Akkor ki vele! Nagy kő eshet le a szívedről, ha nem ijedsz meg az őszinteségtől. Egy csomó pozitív esemény vár rád, de akkor tudod igazán átélni őket, ha közben nem máshol járnak a gondolataid.

Már hétfőn apró jelzések sokasága mutat utat neked. Elkerülhetetlennek tűnik, hogy végre egy új útra lépj. Egy Oroszlánnak a bátorsága a legfontosabb, itt az ideje, hogy végre neked is a mindennapi éltető erőd legyen. Egy korábbi, fontos terveddel kapcsolatban tégy konkrét lépéseket. Ne halogass semmit tovább a szerdai napnál! Amit ezen a héten megteszel, az komoly hatással lesz a 2017-es éved későbbi sikereire! Neked ritkán van szükséged lelki támogatásra, de akkor számíthatsz szeretteid, barátaid bölcs tanácsaira. Merd kérni, ha úgy érzed, jólesne a támogatásuk. A feszített tempó miatt a hétvégére alaposan kimerülnek az energiatartalékaid, pihend ki magad!

Nagyszerű formában indítod ezt a hetet, mert duzzadsz az energiától. Nem is beszélve a kreatív ötletekről, melyekkel sokakat el fogsz kápráztatni. Eljött az idő, hogy valami új dologba kezdj. Egyáltalán nem baj, ha mások banálisnak tartják az elképzeléseidet. Bármibe belekezdhetsz a héten, mert a planéták segítő fényszögei miatt péntekre elkészülsz velük. Új ötletek születnek meg benned, melyek hosszú, távra szólnak, és valamennyi reális, megvalósítható. A siker eléréséhez elég vagy egyedül is, nem lesz szükséged senki segítségére. A nagy tervek kovácsolása közben tartsd szem előtt, hogy egyszerre mindig csak egy dologgal foglalkozz, ne aprózd fel az energiáidat! A kevesebb néha több.

Hétfőn és kedden több kellemetlen vitád adódhat, ami sajnos megpecsételheti az egész napodat. Mérlegként kerülöd a konfliktusokat, és minden helyzetben próbálsz diplomatikus maradni, de most teljesen felborulhat a lelki nyugalmad. Mi ennek az oka? Az elmúlt két hétben nem a terveid szerint alakultak a mindennapjaid, ami miatt sok feszültség gyűlt fel benned. Ha nem sikerül az ingerültségedet oldani, akkor olyanokat bánthatsz meg, akiket valójában nem szeretnél. Ha nem tudod, hogyan kezeld ezt a stresszes állapotot, akkor itt az ideje megtalálni a módját. Futás, kondizás, jóga vagy esetleg meditáció? Alkalmazd mindenesetre, hogy környezetedben senkinek ne okozz fájdalmat.

Meglepően jó heted lesz, ugyanis olyan információkhoz jutsz, amelyek segítenek hónapok óta húzódó feladataid elintézésében. Leginkább az anyagi jellegű dolgok foglalkoztatnak, hiszen terveid megvalósításához pénzügyi háttérre is szükség van. Még nem érzed, hogy a megélhetésed szilárd alapokon áll, de most a csillagok együttállása neked kedvez. Lehetőséged nyílik arra, hogy egy új szakmai kihívás révén stabil egzisztenciát teremts magadnak, vagy a már meglévőt tovább erősítsd. Talán kapsz egy állásajánlatot? Mindenképp fogadd el! Ez egy soha vissza nem térő alkalom, melynek köszönhetően rengeteg új tudást és tapasztalatot szerezhetsz. Légy továbbra is kitartó, hiszen idő kell ahhoz, hogy a várt sikert elérd!

Ezen a héten a családi és baráti kapcsolataid erősítése lesz a legfontosabb. Nem kell mást tenned, mint hogy kimutasd a szeretetedet. Segíts, amiben csak tudsz, légy figyelmes, mutasd meg, hogy bármikor lehet rád számítani. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég egy barátságos mosoly vagy egy kedves mondat. Hidd el, hogy nemcsak másokét, hanem a saját napodat is bearanyozhatod! Pénteken végre lazíthatsz, foglalkozhatsz egy kicsit magaddal is. Megérdemled, hiszen az elmúlt héten annyi dolgod volt, hogy egyáltalán nem jutott idő a pihenésre. Bármilyen programot találsz ki a hétvégére, családtagjaid vagy barátaid szívesen csatlakoznak hozzád.

Nehezen indul ez a hét, gondterhelt és levert vagy, igazából semmihez sincs kedved. A munka és az otthoni teendők is púp a hátadra, ráadásul a barátaiddal sincs hangulatod beszélgetni. Gondolj az óriási önuralmadra, Bakként minden nehézséget le tudsz küzdeni. Szerdára már derűsebben látod a világot, nekilátsz a feladataidnak, és szép lassan behozod a lemaradásokat. Sőt, csütörtökön elképesztő energiával tölt fel a telihold. Ezt a rendkívüli lendületet otthon és a munkahelyeden is észre fogják venni, sokakat meglepsz vele. Belevágsz bonyolultabb feladatokba, megpróbálod elrendezni problémás ügyeidet, amelyek megoldása akár pozitív fordulatot is hozhat az életedben.

Ezen a héten lendületesség és vidámság jellemző rád, mindennap lesz valami elfoglaltságod, ami feldobja a hétköznapjaidat. Különféle kreatív ötletek járnak az eszedben, ami a maradék idődet is leköti. A csütörtöki telihold kiváló alkalmat ad arra, hogy forradalmi gondolatoddal megváltoztathasd a jövődet. Ne tartsd magadban! Terveidet bátran oszd meg a környezeteddel. Hidd el, hogy mások is meg tudják érteni különleges észjárásodat. Ráadásul olyan tanácsokhoz, információkhoz juthatsz, amik segítenek a megvalósításukban. Ne feledkezz meg a családodról és a barátaidról sem, hétvégén mindenképp szakíts rájuk egy kis időt, szervezz velük közös programot!

A növésben lévő Hold feltölt energiával, és tettekre ösztönöz. A héten ne számíts pihenésre, még akkor sem, ha nagyon vágynál rá. Hétfőn és kedden még van időd töprengeni a jövődön, de szerdától már komoly döntéseket kell meghoznod. Eljött a cselekvés ideje! Év eleje óta több lehetőséget is kihagytál, ami sorsfordító hatással lett volna az életedre. Tétlenkedésedet környezeted sem nézi jó szemmel. Most ne légy lusta! Álmodozás helyett zárd le a régóta húzódó ügyeidet, és intézd el fontosabb feladataidat. Bízz magadban, most nem érhet csalódás! A napokban óvatosan bánj a pénzzel, semmiképp ne adj kölcsön, és a hitelfelvételt is halaszd későbbre, mert rosszul járhatsz.

Havi szerelmi horoszkóp: ezt hozza neked a januárhttp://www.life.hu/horoszkop/20161209-januar-havi-szerelmi-horoszkop.htmlÚj év, új szerelem, románc és szenvedély – ezeket keresed? Ha teret adsz a lehetőségeknek, benne van a pakliban, hogy mindez a tiéd legyen. Mozdulj ki a komfortzónádból, és a siker garantált lesz. Január hava a régmúlt szerelmeinek is kedvez: az is lehet, hogy múltbéli kedvesed tér vissza hozzád. Horoszkóp--Új év, új lehetőségek: januári pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20161214-januari-siker-es-penzhoroszkop.htmlSzaturnusz alkalmanként gátolja terveid megvalósítását, ugyanakkor megfontolt lépésekre késztet. A kapkodás bajt hozhat, ne siess, inkább kérj külső segítséget! Ha alaposan körbejárod az anyagiakkal összefüggő témákat, biztosan rendben lesz minden. HoroszkópThinkstockKínai horoszkóp: 2017 a Kakas éve leszhttp://www.life.hu/horoszkop/20161202-a-life-hu-kinai-horoszkopja-a-2017-es-evre-ami-a-kakas-eve-lesz.htmlJanuár 28-án beköszönt a kínai újév, jön a Kakas éve. Már a Majom évében is megfigyelhető volt egy jól körülírható, javuló tendencia, ami folytatódni fog: javul a kedélyállapotunk, még a vegyes hatások ellenére sem hagyjuk magunkat leigázni. A legfontosabb, hogy minden élethelyzetben keressük a jót, a tanulnivalót, és törekedjünk az egyensúly létrehozására. Megéri a befektetett energiát. Horoszkóp--Havi horoszkóp: mit hoz a január?http://www.life.hu/horoszkop/20161206-januar-havi-altalanos-horoszkop.htmlMár az új esztendő első hónapja alaposan felbolygathatja a csillagjegyek mindennapjait, és szinte kivétel nélkül mindegyikük érezni fogja a változás szelét. Az Ikrek most ne féljenek, ha improvizálásra kerül sor, a Szüzeknek most szükségük lesz minden rejtett képességükre, a Skorpióknál pedig felülvizsgálatra kerülhet néhány emberi kapcsolat. Nézd meg, neked mit tartogat január hava! HoroszkópThinkstockNagy éves pénzhoroszkóp: így alakul a karriered 2017-benhttp://www.life.hu/horoszkop/20161202-a-life-hu-2017-es-nagy-eves-penzhoroszkopja.htmlSzaturnusz nem könnyíti meg mindennapjainkat, ám azok, akik beismerik a saját hibáikat, s új útra mernek lépni, nyerni fognak. Merj a jövőbe tekinteni, s hidd el, hogy létezik jobb annál, ami van, még akkor is, ha egyébként jól mennek a dolgaid. Horoszkóp--2017 elhozza neked a boldogságot? Nagy éves szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20161201-a-life-hu-2017-es-nagy-eves-szerelmi-horoszkopja.htmlAz új esztendő elmélyíti a már meglévő kapcsolatokat, irányt mutat a párkeresőknek, és lángra lobbantja a szenvedélyt. 2017 minden csillagjegy szerelmi életében elhozhatja a változást – legyen az jó vagy éppen rossz. Azt azonban ne felejtsd el: bárhogy is alakul, minden azért játszik össze, hogy a végén boldog legyél. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.