Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?

asztrológia párkapcsolat csillagjegy horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján!

A Mérleggel egy Kos életre szóló szövetséget köthet az ágynál és az asztalnál egyaránt. A Mérleg képes elnézni a Kos hevességét, szeleburdiságát, és fontos, hogy megtanulják tiszteletben tartani egymás szokásait, kielégíteni a másik fél igényeit. Az Oroszlán is remek választás lehet, mert a tűz örökké lobog, és mindkét fél tud tanulni a másiktól valami újat. E két jegy szerelmét összhang, dinamizmus, közös jövőkép és lelkesedés élteti. Egy Ikrek jegyűvel vagy egy Nyilassal könnyen szót értenek, de sokszor a kapcsolat hevessége alábbhagy, és jó barátok vagy üzletfelek maradhatnak. Kicsi a valószínűsége, hogy egy Rákkal, Halakkal vagy Skorpióval egy hullámhosszon tud maradni tartósan.

A Bika párja tartósan egy Rák vagy egy Skorpió lehet, mert ők tudnak kellemes, örömteli közeget biztosítani számára. Könnyen megtalálják az utat hozzá, vagy a testiségen, vagy a hasán keresztül. Féktelen szenvedély alakulhat ki eme jegyek között, ám a Ráknak vigyáznia kell arra, hogy a féltékenységét kordában tartsa, mert a Bika ezt tartósan nem viseli el. Akár barátságból vagy üzleti kapcsolatból is kialakulhat egy romantikus kötelék, egy biztos, ha kialakult, óriási az esély a tartósságra, közös családra, gyerekekre. A tüzes jegyek kevésbé vonzzák a Bikát, ám egy Bak képes elrabolni a szívét, azonban hosszú távú elköteleződés csak akkor alakul ki, ha néhány berögzöttségtől mindkét fél meg tud szabadulni.

A Nyilasban egy igazi hitvesre, megértő társra lel az Ikrek, akiben meg is tud bízni. Mindkét fél számára fontos a szabadság, a pórázt egyik sem viseli jól. Nagy szerencse, hogy a függetlenséget jól tudják szabályozni, hisz mindeközben mégis tartós köteléket építenek ki. A Mérleg mint másik levegős jegy is jó irány lehet, örömteli napok, hónapok, évek kísérik közös életüket. E két jegy sokat tud beszélgetni, közös jövőt tervezni, később családot alapítani. Mivel kevésbé féltékeny típusok, aligha lesz ok a hirtelen szakításra. A tüzes Kos bármikor felvillanyozza, és a testi kapcsolat is remekül működik közöttük. Eleinte talán csak egyéjszakás kalandban gondolkodnak, később ez átalakulhat, mindkét fél meglepetésére, valamint elégedettségére.

A Bak komolysága, elköteleződni vágyása magával ragadja a Rákot, gyors egymásba habarodás követi első találkozásukat, és a tartós elköteleződés sem várat sokat magára. A Rák jegy szülötte mindent elkövet, hogy partnere elvárásainak maximálisan megfeleljen, ezért akár az érdeklődési körén is formál, hogy a figyelmet magára vonja. Egy másik Rákkal a boldog családi élet garantált, hisz teljesen azonosak a terveik a jövőt illetően. A Skorpió határozottsága ugyan megbabonázza, ám a szurkálódását nem biztos, hogy tartósan elviseli. Csodálja a Skorpió varázslatos erejét, céltudatosságát, és ha kedvese inspirálja őt, akkor mindent el fog neki nézni. A Bika megbízhatósága, békés jelleme, higgadt természete gyorsan eljuttatja a két jegyet az oltárig.

A Vízöntő és az Oroszlán jellemének ellentétessége eleinte inkább konfliktust, mint szerelmet generál, ám, ha alkalmat adnak egymásnak az ismerkedésre, meglepve tapasztalhatják, hogy képesek elköteleződni egymás mellett. Az ellentétek vonzzák egymás? Ebben az esetben igen! Az Oroszlán egy másik tüzes jeggyel, Nyilassal vagy Kossal hamar megtalálja a közös hangot, a hasonló érdeklődés pedig a továbblépést biztosítja. Mindig izzik körülöttük a levegő, 120 százalékon pörögnek, és örökké újabb terveket szőnek. Az Ikrek szívesen leköti magát egy Oroszlán mellett, azonban az utóbbinak tudni kell, hogy nem mindig lesznek csupán ketten a kapcsolatban. Alkalmanként külön utak vagy szerelmi háromszögek is jellemezhetik életüket.

A Halak képes arra, hogy a lelkével érintse meg a Szüzet, ne pedig a külsőségek által. A Halak törekszik a megfelelésre, és emellett a Szűz aligha tud szívdobogás nélkül elmenni. A Bak viszont nem szalad a Szűz után, hanem addig kacérkodik, amíg a Szűz kényszeres vágyat érez a meghódítására. Lesni fogja a Bak kívánságait, boldogan teljesíti titkos álmait, mert be akarja bizonyítani, hogy érdemes a szerelmére, az elismerésére, figyelmére. A Rák szintén behódol a Szűznek, gondolkodásmódja vonzó a Szűz számára, és a testiség is jól tud működni. A közös tervek gyorsan megalapozzák a közös jövőt. Fontos, hogy a Szűz aligha fog szót érteni egy Bikával, ugyanis mindketten görcsösen ragaszkodnak a saját véleményükhöz.

A Kos erőteljessége, ambíciói, lendületessége, céltudatossága átsegíti a Mérleget minden holtponton, ezért remek választás lehet. Fordítva pedig a Mérleg megfontoltságával képes a Kos megállni a szakadék előtt, és átgondolni, vajon jó irányba halad-e. Ha a Kos tüzessége és a Mérleg finom érzékisége sikeresen összekapcsolódik, akkor a kötelék egy életre szól. A Mérlegnek szüksége van némi tűzre, amit a Nyilastól is megkaphat, emellé optimizmust és világmegváltó terveket is felkínál neki. Hosszú távú elköteleződés esetén a szerelem lángja csillapodik, és gyakorta alakul ki egy szeretetteljes, de inkább a tudatosságot jellemző elkötelezettség. Az Oroszlánnal az egész világot meg tudja hódítani a Mérleg, ám lehetőleg kerülje el az Ikrek és a Vízöntő társaságát, könnyen megtörténhet, hogy csak a rivalizálás tartaná össze kettejüket, más nem.

A Skorpió elég válogatós fajta, nem adja oda a testét és a szívét bárkinek. Könnyen megtörténhet, hogy a Bika lesz az egyetlen, aki teljes mértékben megfelel az igényeinek. Kapcsolatukat erotika, romantika és a közös tervek tartják össze, érdemes az utóbbiakat rendszeresen átgondolni. Persze a határok nem ennyire szűkek, a Szűz szorgalma a Skorpiót magával ragadja, a Rák család és gyermekek iránti elköteleződése is vonzza. A Skorpió szinte mindegyik jegy gátlásait képes feloldani, de partnerre nem lel bárkiben. Amennyiben kihűl a kezdeti hév, könnyen lehet, hogy tartós barátsággá szelídül a kapcsolata más jegyekkel. A Halakkal aligha lesz tartós az elköteleződés, ezért nem szabadna megbántani eme jegynek az érzékeny lelkét.

Az Ikrek életszemlélete gyökeresen eltér a Nyilasétól, ám az ellentétek ez esetben nagyon tudják egymást vonzani. Persze mégis vannak közös vonások, hisz mindketten élénk társasági életet élnek, szeretik a nyüzsgést, a mozgalmasságot, imádnak utazni. A Nyilastól – az Ikrek mellett a Vízöntő is – csodálatot kap, és a szerelem lángja sem tud kihunyni. Közös derűlátásuk átsegíti őket minden akadályon. Felkerülhet a meghódítandó jegyek palettájára a Mérleg, végső soron akár a Halak is, hisz a Nyilas romantikus hangulatteremtésének mindkét jegy nagyon tud örülni. A másik két tüzes jeggyel sem elvetendő a viszonya, bár a tartósság inkább baráti vagy üzleti téren lesz megfigyelhető.

A Bika – mint földies jegy – ideális partner a Bak számára, hisz épp ugyanolyan megfontolt és reális mindkettő. Ez jó garancia a közös jövőképre, bár nagy kérdés, hogy ki kit fog inspirálni ebben a kapcsolatban, és képesek-e tartósan éltetni a közös tüzet. Jó hír lehet, hogy a Bika még a gátlásosabb Bakokból is képes kicsalogatni a szerelmet, és fellobbantani bennük a szenvedély tüzét. A Rák kedvességét, elköteleződni vágyását a Bak nagyra fogja értékelni, de a féltékenységről a Ráknak le kell mondania. Könnyen lehet, hogy hosszú távon ez a kapcsolat már csak anyagi alapokon fog nyugodni, és a Rák új szerelmet keres magának. A Szűzzel és a Skorpióval kiegyensúlyozott párost alkothatnak, de tudni kell, hogy a szenvedély tartóssága aligha garantálható.

Az Oroszlán kedvességével, figyelmével, odaadásával bármikor leveszi a lábáról, és olyan körülményeket tud teremteni a Vízöntő számára,a melyek maximálisan kielégítik. A Vízöntő hamar érezni fogja, hogy ez a kényeztetés teljesen egyedi, különleges és megismételhetetlen. Az Ikrek könnyedsége és remek ötletei, valamint játékossága elkápráztatják a Vízöntőt, bár az Ikrek is sokat tanulhat kedvesétől. Mivel mindketten igénylik a függetlenséget, így féltékenység és kötelezettség nélkül is képesek a tartós együtt maradásra. A Nyilas kiemelkedően izgalmas tervei magukkal ragadják, és bármit megtesz azért, hogy tüzes kedvese mellette horgonyozzon le, és ez jó eséllyel elég hamar meg is történik.

A Szűz tökéletes partner lehet a Halak számára hosszú távon, hisz hasonló az ideológiájuk és a testiség iránti igényük. Mindent megtalálnak a másikban, ami belőlük hiányzik, gyorsan találnak a múltból is közös pontokat, és a jövőképük is meglepően hasonló. Ketten együtt képesek a racionalitásra, az aprólékosságra, a takarékosságra, ösztönzően hatnak egymásra. Akár közös üzleti alapokat is letehetnek, a siker garantált. A Bika szintén remek partnerré válhat, mert mellette minden kiszámíthatóvá és tervezhetővé válik. A nagy meglepetések elkerülhetők, ráadásul a Halak nem is viseli túl jól a spontaneitást. A Bak szívét meghódítani nagy kihívás, de annál inkább érdemes, mert szintén tartósan lehet mellette elköteleződni.
2017 legfontosabb napjai: ekkor bármi sikerülhet!http://www.life.hu/horoszkop/20170102-a-2017-es-ev-tizmillioszoros-napjai.htmlTízmilliószoros napoknak nevezik azokat a napokat, amelyek különleges energiákat és lehetőségeket rejtenek. Ilyenkor bármit teszel, mondasz, vagy épp gondolsz, tízmilliószoros erővel tér majd vissza hozzád, és csak rajtad múlik, hogy pozitív, vagy épp negatív lesz-e ezek végkicsengése. Most megmutatjuk, melyek lesznek 2017 legenergikusabb napjai. HoroszkópThinkstockÚj év, új lehetőségek: januári pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20161214-januari-siker-es-penzhoroszkop.htmlSzaturnusz alkalmanként gátolja terveid megvalósítását, ugyanakkor megfontolt lépésekre késztet. A kapkodás bajt hozhat, ne siess, inkább kérj külső segítséget! Ha alaposan körbejárod az anyagiakkal összefüggő témákat, biztosan rendben lesz minden. HoroszkópThinkstockHavi horoszkóp: mit hoz a január?http://www.life.hu/horoszkop/20161206-januar-havi-altalanos-horoszkop.htmlMár az új esztendő első hónapja alaposan felbolygathatja a csillagjegyek mindennapjait, és szinte kivétel nélkül mindegyikük érezni fogja a változás szelét. Az Ikrek most ne féljenek, ha improvizálásra kerül sor, a Szüzeknek most szükségük lesz minden rejtett képességükre, a Skorpióknál pedig felülvizsgálatra kerülhet néhány emberi kapcsolat. Nézd meg, neked mit tartogat január hava! HoroszkópThinkstockHavi szerelmi horoszkóp: ezt hozza neked a januárhttp://www.life.hu/horoszkop/20161209-januar-havi-szerelmi-horoszkop.htmlÚj év, új szerelem, románc és szenvedély – ezeket keresed? Ha teret adsz a lehetőségeknek, benne van a pakliban, hogy mindez a tiéd legyen. Mozdulj ki a komfortzónádból, és a siker garantált lesz. Január hava a régmúlt szerelmeinek is kedvez: az is lehet, hogy múltbéli kedvesed tér vissza hozzád. Horoszkóp--Nagy éves pénzhoroszkóp: így alakul a karriered 2017-benhttp://www.life.hu/horoszkop/20161202-a-life-hu-2017-es-nagy-eves-penzhoroszkopja.htmlSzaturnusz nem könnyíti meg mindennapjainkat, ám azok, akik beismerik a saját hibáikat, s új útra mernek lépni, nyerni fognak. Merj a jövőbe tekinteni, s hidd el, hogy létezik jobb annál, ami van, még akkor is, ha egyébként jól mennek a dolgaid. Horoszkóp--Mit hoz 2017? Horoszkópod elárulja, mire számíts a jövő évbenhttp://www.life.hu/horoszkop/20161123-a-life-hu-2017-es-evi-altalanos-horoszkopja.htmlA Nyilasban járó Szaturnusz sok megoldandó feladatot halmoz fel, ugyanakkor a Mérlegben haladó Jupiter hátszelet ad mindezek megoldásához. Ebben az évben tehát minden adott lesz a sikerhez, és csak rajtad múlik, meddig viszed. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.