Mi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul rólad

asztrológia horoszkóp ezotéria tulajdonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad!

Temperamentumod miatt sokszor kerülsz lehetetlen helyzetbe. Ha beégésről van szó, az neked mindig sikerül, hiszen köztudott, hogy előbb beszélsz és cselekszel, majd csak aztán gondolkodsz, ám ha hülyeséget mondasz is, akkor sem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről. Türelmetlenséged miatt állandó gyomorgörccsel küzdesz, simán kiborítasz bárkit egy perc alatt, amit – nem is kell tagadnod – tulajdonképpen még élvezel is. A fejjel a falnak megoldás véleményed szerint minden helyzetben megállja a helyét. Csak az a szerencséd, hogy viszonylag kemény fából faragtak. Tulajdonképpen mégis mázlistának érezheted magadat, mert az emberek csodálnak téged a kockázatvállalási kedvedért.

Realista vagy. Vagyis inkább materialista, az is a rosszabb fajtából. Ragaszkodsz mindenhez, amiről azt véled, hogy jó, hiszen az egyet jelent azzal, hogy téged is megillet. Meggyőződésed, hogy minden jegy közül te vagy a legokosabb, ami tulajdonképpen akár igaz is lehet, de azért nem ártana néha levenni a szemellenzőt. Gyakorta művelsz meglepően szokatlan dolgokat, és mindent megteszel azért, hogy felhívd magadra mások figyelmét. Pechedre sokan irigylik az eredményeidet, ám annál kevesebben hiszik el azt, hogy te egyedül dolgoztál meg a sikerért. Csökönyös és makacs vagy, mondod a magadét, és egy idő után – jó eséllyel – már csak a falnak beszélsz, mert senki nem figyel rád. Tulajdonképpen mégis szerencsésnek érezheted magadat, mert így is akad pár ember, aki azért elvisel téged.

Lebegsz ég és föld között, sosincs nyugtod, állandóan piszkálsz másokat, és valamilyen megoldást keresel aktuális problémáidra. Szárnyaló fantáziád ellenére is rendszerint falakba ütközöl, csak mert képtelen vagy elhinni magadról, hogy bármire is képes vagy. Gyakran csak a felszínt kapargatod, és nem mélyedsz el semmiben alaposan, ezért feleslegesen erőlködsz azon, hogy nagy dolgokat hajts vége. Meggyőződésed, hogy kapni jobb, mint adni, és el is várod, hogy mások körbeugráljanak. Mindent megteszel azért, hogy egyesek közellenségnek tekintsenek, például nem hagysz borravalót az étteremben akkor sem, ha a kiszolgálás amúgy hibátlan volt. Tulajdonképpen mégis mázlistának érezheted magadat, mert néhányan ennek ellenére is főnyereménynek tartanak téged.

Elképesztően ügyes manipulátor vagy, mert mindenkivel el tudod hitetni, hogy sokat teszel a közért, pedig te is tudod, hogy ez valójában nem így van. A feladatok oroszlánrészét simán rásózod másokra, de a babérok learatását megtartod magadnak. Az egyetlen igazán jó tulajdonságod a családcentrikusságod, ám ez nem mentesít a többi ügyetlenséged alól. Maga vagy a megtestesült szentimentalizmus, boldogan nézed végig újra és újra ugyanazt a dél-amerikai szappanopera-sorozatot ezredjére is, és még akkor is vadul izgulsz, hátha most más lesz a slusszpoén. Gyakran halogatod a dolgaidat, Pató Pál hozzád képest gepárdgyorsaságú volt. Tulajdonképpen mégis mázlistának érezheted magadat, mert annak ellenére, hogy rátukmálod magadat másokra, sokan szeretnek téged.

Mindig a legjobb és legtündöklőbb akarsz lenni, akár azon az áron is, hogy félretolsz az utadból mindenkit. Nem ritka, hogy letérsz az egyenes útról, és megnézed, mi van a mellékvágányokon, ha pedig az kell, még a szeretteidet is az orruknál fogva vezeted. A versengés lételemed, a vetélytársak pedig tényleg retteghetnek tőled, hála a kusza és kiszámíthatatlan lépéseidnek és logikádnak. Többször kötekedsz a kelleténél, és környezeted jobb, ha megszokja, hogy a véleményedet bebetonozod, akkor is, ha az merő ostobaság. Őszinte kritika? Ettől forr csak igazán a véred. Ha megdobnak kővel, te bizony csak azért is kővel dobsz vissza. Az érzelmeidet nem tudod kordában tartani, így nem csoda, ha sokan faképnél hagynak. Tulajdonképpen mégis mázlistának érezheted magadat, mert előbb vagy utóbb mindenki megbocsátja a bűneidet.

Tipikus földies jegy, mégsem tudsz két lábbal stabilan a földön állni. Állandóan orra buksz, még ott is, ahol ezt megelőzően már rendet tettél. Nos, legalább a takarításban maximálisan otthon érzed magad. Ám az, hogy örökké akadékoskodsz, lépten-nyomon mindenbe belekötsz, már nem annyira vonzó benned. Logikusnak és tudatosnak próbálsz látszani, de bármikor meginog a hited – kiváltképp akkor, ha a pénz kerül fókuszba. Nem véletlen, hogy munkatársaid igazi sztahanovistának tartanak, akinek a nyakába lehet aggatni mindenféle piszlicsáré ügyet, amiken képes vagy órákon keresztül molyolni, és végül ők aratják le a babérokat helyetted. Jó trükk, és te ennek mindig be is dőlsz. Ennek ellenére mégis szerencsésnek érezheted magad, mert kevesen ugyan, de ők nagyon is jól tudják, hogy mekkora szíved is van valójában.

Fogalmad sincs mi a különbség a valóság és a fantázia között, befolyásolható vagy, és bármit megtennél azért, hogy az emberek szeressenek. Meggyőződésed, hogy nagy dolgokra vagy hivatott, de az örökös egy helyben toporgással sehová sem jutsz. Gyakran irigykedve figyeled a környezetedet, ahogy az emberek bátran haladnak a céljaik felé, s látszólag az ölükbe hull a siker. Ha hajlandó lennél megduplázni az erőfeszítéseidet, talán látványosabb eredményeket érnél el – ám akkor abba kéne hagynod a kedvenc tevékenységed, a sült galambra várást. Sokszor válsz nevetségessé elavult ideáid miatt, nehezen kezdeményezel, és mindig rácsodálkozol arra, hogy másoknak miért jobb az életük. Tulajdonképpen mégis mázlistának érezheted magadat, mert ahogy korosodsz, úgy fejlődsz, és hiszed el magadról, hogy mégiscsak alkalmas vagy nagy dolgokat létrehozni.

Annyira szeretsz szurkapiszkálni másokat, hogy észre sem veszed, ahogy lassan, de biztosan elfogynak mellőled a barátok és a rokonok. Érzékinek, érzékenynek, csöndesnek mutatod magadat, miközben inkább ravasz vagy, és megbízhatatlan, aki szinte soha nem ér oda sehova a megbeszélt időpontban. Állandóan azon agyalsz, miként működj együtt másokkal úgy, hogy neked ne kelljen sokat dolgoznod, a munka oroszlánrészét csinálja inkább valaki más. Mázlista vagy, hisz veled nem fordul elő, hogy gödörbe ess, mert örömmel nézed végig embertársaid bukásait, és az ő hibáikból okulsz. Nem zavar, ha partnereid sorban lapátra tesznek, mész, és keresel magadnak valaki mást, akit az orránál fogva vezethetsz. Tulajdonképpen mégis mázlistának érezheted magadat, mert erőszakmentesen tudod az akaratodat rákényszeríteni másokra, és végül sokan bedőlnek neked.

Jobb, ha vigyáz veled mindenki, mert ha meghívást kapsz valakitől, és kinyílik előtted egy kapu, te átlépsz a küszöbén, és kicsi az esély arra, hogy kiűzessél a paradicsomból. Mindenkinél otthon érzed magad, s az ebéden, italon és szórakozás túl akár még az ingedet is kivasaltatod a házigazdával. Meggyőződésed, hogy mások azért születtek, hogy a te vágyaidat beteljesítsék, – pedig nem, ne is ringasd magad ebbe az álomba. Fontos számodra a jólét, az anyagi biztonság, de az eredményért már nem erőlteted meg magad, inkább várod a csodát, és lottószelvényt vásárolsz. Ha sikerül valakit rávenned arra, hogy a partnered legyen, azt a személyt igába fogod, és elhitted vele, hogy a közös jövőkép érdekében halálra kell dolgoznia magát. Tulajdonképpen mégis mázlistának érezheted magadat, mert egészen jó ember vagy, és végül képes vagy megbecsülni, amit kapsz.

A struccpolitika élő megtestesítője vagy: van a politika, meg vagy te, aki örömmel dugod a fejedet a homokba, csak ne kelljen tudomásul venned a környezetedben zajló változásokat. Képtelen vagy kilépni a saját árnyékodból, és szűkre szabod a lehetőségeid határait. Tele vagy pesszimizmussal, bizalmatlansággal, állandóan vizsgáztatod a környezetedet, számon kérsz másokat a késésért, elrontott dolgokért, de persze, ha ezt te magad csinálod, azt már sosem ismered be. Hiába vagy kitartó és tudatos, semmire nem mész ezekkel, hisz csak ritkán tudsz konkrét célokat meghatározni. Sokszor tengsz-lengsz, a nagy első lépéseket csak késve teszed meg. Dolgoztatsz másokat, ha épp úgy tartja kedved, de a javadra legyen mondva, remekül ügyeskedsz. Tulajdonképpen mégis mázlistának érezheted magadat, mert konzervatív gondolkodásod – csak a jó ég tudja miként – lassan ugyan, de elvisz a célig.

Naivságod miatt mindennap beleesel legalább egy gödörbe. Naivságod miatt mindennap sikerül valakinek megvezetnie téged. Naivságod miatt aláírsz bármilyen kezességi nyilatkozatot, felveszel hiteleket, sőt, simán beleugrasz piramisjátékokba, mert elhiszed, hogy munka nélkül is lehetsz milliomos. Álomvilágban repkedsz, a realitást nem neked találták ki, az oviban a holló volt a jeled, hisz a rókának mindig sikerül kiimádkoznia a sajtot a szádból. Valljuk be, csak te nem veszed észre, hogy képtelen vagy felnőni, és a legjobb jelző, amit rád lehet aggatni, az az infantilis. Sokszor csak ülsz, nézel magad elé, és azt várod, hogy valaki megsimogassa a buksidat, és sajnálni kezdjen téged. Szeretetéhséged miatt akár a szekrény sarkába is beleharapsz, de ettől még semmi nem fog változni. Tulajdonképpen mégis mázlistának érezheted magadat, mert bár újra és újra elköveted ugyanazokat a hibákat, mindig akad valaki, aki kihúz a gödör mélyéről.

Azt hiszed, remek dolog intuícióra és megérzésekre hagyatkozni, elhiszed, hogy spirituális szinted messze a többi ember felett (sz)áll – de állandóan ugyanazokat a hibákat követed el, a józan gondolkodás, a reális vágyak nem a te erősségeid. Öngyilkos hajlamod alkalmanként felerősödik, de azért még nem fogsz leugrani a Szabadság híd tetejéről a Dunába, ennél szerencsére gyávább vagy. Szélsőséges hangulatingadozásaiddal őrületbe kergeted az embereket, a barátaid jelentős része egyszerűen elmenekül tőled, és sosem tér vissza hozzád. Jó eséllyel remek kapcsolatot alakítasz ki más Halak jegyű személyekkel. Vajon miért? Nincs befolyásod az emberekre és az eseményekre, rendszerint veled csak úgy megtörténnek a dolgok, aztán két kézzel mutogathatsz másokra, hogy minden miattuk lett olyan, amilyen. Tulajdonképpen mégis mázlistának érezheted magadat, mert művészi hajlamaiddal az önkifejezésedet magas szintre tudod juttatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.