Heti horoszkóp: hagyd, hogy megtörténjen veled a csoda!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a kellemes fényszögeknek, valamennyi csillagjegy a sors kegyeltjének érezheti magát ezen a héten. Használd hát ki a következő szuper napokat! Horoszkópod elárulja, hogyan hozhatod ki magadból a maximumot. 

Tilos homokba dugni a fejed! Ez nem megoldás, főleg nem egy Kostól, sokkal inkább menekülés, veled szemben azonban mások az elvárások. A problémákat másképp kell megoldani. Igaz persze, hogy ezekből most akad bőven, ám egyik sem oltári nagy, leginkább mindennapos dolgokról van szó. Nyilván az sem mellékes, hogy Jupiter nem ad erős hátszelet terveid gyors megvalósításához, ezért is haladsz kicsit döcögve. Amint anyagi jellegű ügyek kerülnek terítékre, azokról ne ezen a héten dönts, inkább kérj egy kis haladékot, és február utolsó napjaiban mindenre könnyedén találsz megoldást. Inkább lassabban rendezd ügyeidet, ne rohanj, akkor csak a szálakat kuszálod össze. Valójában te is tudod, hogy nincs nagy baj, és a jelenlegi gondok is csupán a halogatás miatt gyűltek össze.

Energiával teli napok állnak előtted, csak rajtad múlik, mennyit hozol ki a lehetőségekből. Ha kicsit lazábban veszed a dolgokat, akkor is megérkeznek a sikerek, ám, ha erőt és energiát ölsz ügyeid intézésébe, és minden pillanatban eltökélt leszel, a lehető legjobbat és legtöbbet tudod kihozni a pillanatból. Úgy válhatsz most igazán eredményessé és elismertté, ha egyenes úton jársz, így meg sem kell erőltetned magadat. Csak tedd a dolgodat, végezd el a feladataidat, és ha valaki arra kér, légy a támasza, akkor állj mellé! Egész héten jól érezheted magad a bőrödben, és ennek környezetedben szinte mindenki örülni fog. Könnyedén veszed a napi akadályokat, és akár egy jó üzleti megállapodást is köthetsz.

A bolygók ezen a héten sok kellemes hatást biztosítanak számodra, ez pedig jó vagy épp hasznos eredményeket hoz neked. Olyan energiákkal ölelnek körül, amelyeket élvezni fogsz, és sok mindennel kapcsolatban tisztábban fogsz látni, mint eddig valaha. A kedvező fényszögek sokasága alkalmat kínál arra, hogy egy régi vágyad felé vezető útra lépj, és megtedd az első lépést. Eddig csak a bizonytalanság és a kételyek tartottak vissza, de a sors utadba sodor valakit, aki óriási inspirációt ad ahhoz, hogy beleugorj az ismeretlenbe. Jelentősen megnő az esély arra, hogy plusz pénz álljon a házhoz, növeld a bevételeidet, javíts a hírneveden, és mindezt tisztességes úton tedd. Sok sikert!

Hangulatodat semmi nem törheti le, olyannyira nem, hogy az igazán pesszimista emberek sem tudnak megingatni céljaid megvalósításában, márpedig ez Rákként igazán nagy teljesítmény tőled. Kedvező napok várnak rád, új ismeretségeket és barátságokat köthetsz, amelyek később komoly segítségedre lehetnek a jövőd formálása vagy épp anyagi lehetőségeid javítása során. Szakmai téren átmenetileg picit monotonnak találod jelen helyzetedet, amit ne akarj bármi áron megváltoztatni, pont azért ne, mert így most másra is tudsz figyelni. Mindennek eljön a maga ideje. Ez a hét most inkább a gondolatok, tervek körüljárásának és megfogalmazásának kedvez.

Túlterhelt voltál mostanában? Sok többletmunkát vállaltál magadra, a pihenés és a kikapcsolódás vagy épp a tanulás rovására? Úgy tűnik, ezekben a napokban sem feltétlenül a békét teremted meg magad körül, hanem az újabb kihívásokat kutatod, és ahelyett, hogy a nyugalom lehetőségére keresnél módot, inkább felvállalsz pár újabb leterhelő feladatot. Ezzel viszont elkerülhetetlenül túlfeszítheted a húrt. Aligha lesz körülötted olyan ember, aki örülni fog ennek, még annak ellenére sem, hogy te azt hiszed, mindenki élteti és dicséri szorgos hozzáállásodat. Azzal, hogy túlzásokba esel, inkább felbőszíthetsz pár embert. Tudatosan kerüld el a feszültséget!

Szűzként általában örömmel kötelezed el magad különböző eszmék és ideák mellett, s ha úgy adódik, tartósan le tudsz ülni a fenekedre, és kivárni, mi történik. Ám, ezen a héten eluralkodik rajtad egy megfoghatatlan, sok szempontból új érzés, a szabadság iránti vágyad jelentősen megnő, s olyan dolgokban is ki mered majd próbálni rejtett vagy épp ismert képességeidet, amilyenekben még sosem tetted. Repkedsz, nézelődsz, új dolgokra leszel fogékony, ami bizony jót tesz az önismeretnek és a szellemi fejlődésnek is. Neked persze most szinte minden szárnyalásnak tűnhet, amit nem a jól meghatározott, pontos szabályok alapján végzel. Lépj ki a komfortzónádból, csinálj valami formabontót!

A heti bolygóállások alkalmanként igencsak megnehezítik a dolgodat, legalább kétszer válaszút elé kerülsz, ami akár egészségi téren, fejfájások formájában is testet ölthet. Ám a háttérben mindezek ellenében ott munkálkodik Jupiter, s ha bajba kerülnél, biztos lehetsz abban, hogy kihúz a csávából, és megóv az igazán jelentős problémáktól. Munkád, vállalkozásod, esetleg tanulmányaid terén felkészülhetsz apróbb kellemetlenségekre, illetve néhány félreértés átmenetileg elkedvetleníthet, de a lényeg, hogy ezeket a helyzeteket kezeld kellő toleranciával, és ne veszítsd el a türelmedet. A hétvégére eléred a nyugalom állapotát, és ha visszatekintesz, akkor levonhatod azt a konzekvenciát, hogy minden rosszban van valami jó.

Érzékenységed látványosan megnő a napokban, kedélyállapotod a szokásosnál is változékonyabb lesz. Környezeted nehezen tud majd veled szót érteni, mert úgy fogják érezni, hogy kiszámíthatatlan vagy, és nem vagy kész a kompromisszumokra. Ha azt tapasztalod, hogy páran el is kerülik a társaságodat, az nem véletlen, ugyanakkor nyugodj meg, mert a következő héten minden helyrerázódik teljesen magától. Különösen hétfőn, kedden és szerdán észlelheted, hogy döcögve kommunikálsz, hol te értesz félre valakit, hol a te szavaid nem alkotnak majd egységes gondolatokat. Lényeges, hogy most inkább kevesebbet beszélj, és akkor a viták, félreértések számát is automatikusan lecsökkented.

A most következő napok minden szempontból kedveznek a gondolkodásnak és a hosszú távú tervezésnek. Merj belemerülni a saját lelkivilágodba, ne félj új dolgokba kezdeni. Bátran tűzz ki magad elé érdekes és nehéz célokat, mert amibe most fogsz, az garantáltan sikerül. Legyen valami meglepően izgalmas kihívás az életedben. Vajon mibe vágnád szívesen a fejszédet még a tavasz előtt? Tanulás, sport, egy halogatott vizsga pótlása? Vedd száma a függő ügyeket, hisz van mit csinálni. Esetleg ideje lenne végre beindítani a saját vállalkozásodat, vagy fejleszteni a meglévőt? Esetleg egy utazás gondolata ad új inspirációt? A Hold és a Merkúr támogatja ambícióidat, csak rajtad múlik, mit kezdesz a sokszorozódó lehetőségekkel.

Nem leled a helyed? Azt súgja a belső hangod, hogy valami nem stimmel? Mi hiányzik vajon az életedből, vagy akár az egyszerű mindennapokból? Érzed, hogy nem alakulnak hibátlanul a dolgok, viszont nem tudod egészen pontosan meghatározni, honnan ered a probléma? Szaturnusz nem kímél, gondolkodásra ösztönöz, s ha homokba dugod a fejed, azzal egy tapodtat sem jutsz előrébb. Igaz, hogy alapvetően nehezen viseled a vitákat, de muszáj lesz szembenézni a tényekkel, ez a te érdeked is! Ez a nehézkes helyzet egészen csütörtök estig megnehezíti életedet, de ne aggódj, az égi hatások a hét második felében látványos gyorsasággal oldódnak, és visszatalál minden az eredeti békés, harmonikus kerékvágásba.

Merkúr segíti a tisztánlátást, eközben Mars felturbóz, ráadásul olyasmiket tapasztalsz, amik elsőre nem lesznek ínyedre, de végül megérted, hogy mégis minden bonyodalom a te malmodra hajtja a vizet. Egy csipetnyivel agresszívabb leszel a megszokottnál, de ez nem lesz hátrányodra! Pont ahhoz szükséges ez az erőteljesebb megnyilvánulás, hogy valami nagy dolgot vigyél véghez, amihez bizony kell a harcias kitartás és a vasakarat. Kedélyállapotod kifejezetten jó lesz, sőt, a hét második felére folyamatosan még jobb lesz a hangulatod, és pozitív gondolataidat át tudod ragasztani másokra is. Semmilyen hír, negatív üzenet nem tudja elvenni a kedved, sőt, még a kellemetlen információkat is igyekszel a magad javára fordítani.

A Nap ugyan csak apránként, de most már tényleg egyre közelebb kerül a Halak jegyéhez, és te már most érzed, hogy könnyebben haladnak a dolgaid, több dicséretet kapsz, és a céljaidhoz is közelebb kerültél. Hétfőn és kedden picit feszültebb lehetsz a megszokottnál, de csak azért, mert nagyon vársz egy jó hírre, ami meg fog érkezni. Hajlamossá válhatsz arra, hogy ingadozó érzelmi állapotodat sikeresen átragaszd másokra is. Ne tedd ezt! Inkább mosolyogj, higgy magadban és abban, hogy minden a lehető legjobban alakul. Igyekezz pozitív kedélyállapotot sugározni magadból, még akkor is, ha belül feszít az izgalom. Ami késik, nem múlik, és a hír is meg fog érkezni, te pedig megnyugszol, és képes leszel ismét a megszokott, kedves oldaladat mutatni a világnak.

Szerelmi horoszkóp februárra: a változások hónapja jönhttp://www.life.hu/horoszkop/20170124-februar-havi-szerelmi-horoszkop.htmlJanuár 28-án beköszöntött a holdújév, ami egyben fantasztikus energiákat ígér erre a hónapra. Február a nagy áttörések ideje lehet, amennyiben változtatsz, és végre kibújsz a biztonságot nyújtó négy fal mögül. HoroszkópThinkstockPénz áll a házhoz? Februári sikerhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170125-februar-havi-penzhoroszkop.htmlTúl vagyunk az új év vontatottabb, nehézkesebb részén, február havával pedig eljött az ideje, hogy teret engedj a Jupiternek, és hagyd, hogy hátszelet biztosítson a sikerhez. A hónap most új kapukat nyit meg, az igazán bátrak most jelentős sikereket arathatnak. Horoszkóp--Februári horoszkóp: csodás időszak veszi kezdetéthttp://www.life.hu/horoszkop/20170120-februar-havi-altalanos-horoszkop.htmlAmi januárban nem sikerült, az most végre igen. Február hava számos izgalmas lehetőséget és találkozást tartogat, csak rajtad múlik, mivel élsz, hová mész, és miként döntesz. Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.