Hétvégi horoszkóp: ne hagyd magadtól eltávolodni azokat, akik fontosak számodra!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák most jobb, ha nem a barátokkal vagy más idegenekkel, hanem a családjukkal töltik az időt. A Nyilasok is a szeretteik közé vágynak, a Halak pedig egy közös program alatt végre őszintén tudnak majd beszélni gondjaikról és érzéseikről. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Az előző hétvége másképp sikerült, mint ahogyan azt eltervezted, ezért most elhatároztad, hogy jobban odafigyelve, gondosabban állítod össze e két nap forgatókönyvét. Így farsang idején nem áll távol tőled egy belevaló, tombolós kis buli ötlete sem, ahová minél több barátodat elhívhatnád. Ez azért jönne jól neked, mert visszaigazolást kapnál arról, mennyien kedvelik a társaságodat. Amennyiben összejön a buli, az elfogyasztott alkohol mennyiségére kell vigyáznod, mert most a planéták elhelyezkedése miatt könnyebben átesel a ló túlsó oldalára.

Most az lenne a legjobb, ha ezt a hétvégét nem idegenekkel vagy barátokkal töltenéd, hanem a családoddal, a szeretteiddel. Napolj el minden egyéb feladatot, hogy csak rájuk figyelhess, meghallgathasd örömeiket, bánataikat, azokat az eseményeket, melyeket nem tudtak a heti nagy rohanásban elmesélni. Nem muszáj a négy fal között maradnotok, beszélgetni egy kellemes gyógyfürdőben is lehet. Az együtt töltött nap jól fog esni mindenkinek, feltöltődve térhettek haza. Közben te is rájöhetsz, miből maradtál ki az utóbbi hetekben, és milyen sok szeretetet kaptál most.

Munkáddal, pénzügyeiddel kapcsolatos elégedetlenséged kihat rád, emiatt most lelkileg nem vagy topon. Sok olyan kérdés van, amelyekre keresed a választ. Ne a hétvégén próbáld ezeket megtalálni, hidd el, a hétvégi pihenés, kikapcsolódás után sokkal könnyebben fog menni. Sokat segíthet a válaszok megtalálásában, ha egy jó barátodnak vagy a családból valakinek tudsz beszélni a problémáidról. Ha nem menne személyesen, egy találkozó során, akkor próbáld telefonon. A lényeg, hogy továbblendítsen egy kívülálló, aki más szemszögből tekint a dolgaidra.

Ezen a hétvégén az öltözködésedre fordítsd a legnagyobb figyelmet! Nem esztétikai szempontból lesz szükséged rá, hanem az égi konstellációk miatt. Ugyanis a planéták most azt jelzik, hogy a hőérzeted nem megfelelően működik, különösen vasárnap árthatsz ezzel az egészségednek. Könnyen megfázhatsz, vagy összeszedhetsz valamilyen fertőzést, ezért figyelj nagyon a réteges ruhaviseletre. Nem ártana most a vitaminadagodat is emelni, hogy kivédhesd ezt a kellemetlen hatást. Az sem lenne hátrány, ha erre a hétvégére inkább otthoni programot terveznél sok gyümölccsel, forró teával vagy forralt borral.

Már nagyon készültél a hétvégére, mert eleged van a sok korai kelésből, a folytonos rohanásból, a kialvatlanságból. Már a gondolattól is mosoly kerül az arcodra, hogy szombaton és vasárnap addig aludhatsz, ameddig csak akarsz. Azért ne éld bele nagyon magad! Egy gyermek vagy egy fiatalabb felnőtt bizony alaposan megzavarhatja az eltervezett durmolást. Mutasd meg, hogy ha te elterveztél valamit, akkor azt érvényesíteni is fogod: kapcsold ki a telefonokat, ha lehetséges, akkor a csengőt is. Szombaton végezz el minden házimunkát, hogy vasárnap kedvedre lustálkodhass.

Szokás szerint már megint csak a kötelességeken jár az eszed, és szorgalmasan tennéd a dolgod a hétvégén ugyanúgy, mintha munkanap lenne. Hatalmas lendülettel vágsz neki a szombatnak, kismillió ügyet szeretnél intézni, jössz-mész, és már környezeted sem képes lépést tartani veled. Nem lehet azonban büntetlenül fittyet hányni a naptár jelzéseire, pihenésre, kikapcsolódásra, a fáradt gőz leeresztésére mindenkinek szüksége van. Még neked is. Ebben az őrült tempóban nem veszed észre, hogy valaki szívesen veled lenne, és arra vár, hogy meghallgasd!

Nagyon tevékeny munkahéten vagy túl, és már nem is vágysz másra, mint nyugalomra. Hiába szeretnél egy kicsit egyedül lenni és pihenni, a családtagjaid és barátaid nem fognak békén hagyni. Kitartóak lesznek, és addig fognak noszogatni, amíg a négy fal közül ki nem mozdítanak. Ha van gyermeked, akkor ő fog nyaggatni, hogy menjetek el valahova. Ne légy önző, szakíts időt a szeretteidre, nem utasíthatsz vissza minden programot, mert a végén megsértődhetnek. Köss kompromisszumot! A szombati napra szervezz aktív kikapcsolódást, vasárnap pedig a kanapén ülve lazítsd el magad.

A hétvégén remek lehetőséged lesz arra, hogy átnézd a hivatalos papírjaidat, és összeszedd a megoldatlan ügyeidet. Az is előfordulhat, hogy pakolás közben egy bontatlan borítékra lelsz, melynek tartalma bosszúságot okozhat. Ez lehet egy befizetetlen számla, vagy akár egy meghívás egy számodra fontos eseményre, amiről hanyagságod miatt maradtál le. Ne halogasd tovább, és vágj neki a rendrakásnak! A csillagok állása is neked kedvez, egészen pontosan a szombat délután lesz a legideálisabb időpont a szelektáláshoz! Hidd el, hogy sokkal könnyebben fog menni, mint gondolnád.

Már nagyon vártad a hétvégét és azt is, hogy a számodra fontos emberekkel tölthesd a szabadidődet. Szeretnél végre többet foglalkozni a családtagjaiddal és a barátaiddal, mert mostanában annyi munkád volt, hogy alig jutott rájuk időd. Ne hagyd, hogy eltávolodjatok egymástól! Ha nem tudod ez egész hétvégét a szeretteidre áldozni, akkor csak pár órára tedd magadat szabaddá, annyi biztosan bele fog férni. Egy közös ebéd kitűnő alkalom arra, hogy a családoddal újra együtt lehess. A barátok meghívására is mondj igent, nagyon jól fog esni a társaságuk!

Már hét közben sokat gondoltál arra, hogy miket is csinálsz majd a hétvégén. Nem is vágytál másra, mint önfeledt és háborítatlan pihenésre, ehelyett már szombat reggel késztetést érzel arra, hogy csinálj valami hasznosat. Hamar ráunsz a semmittevésre, és vasárnap már nem bírsz magaddal, nekilátsz a ház körüli tennivalóknak. A szeretteid sem értik, hogy miért nem alszol egy nagyot, és lógatod a lábadat, ugyanis most megengedhetnéd magadnak. Ha úgy érzed, hogy kipihented magad, és tele vagy energiával, akkor még nem késő a családoddal vagy barátaiddal közös programot szervezned!

Hétvégére több programra is meghívást kaphatsz, amelyek közül csak egy-két lesz olyan, ami igazán kedvedre való. Mivel ez a két nap sok meglepetést tartogat számodra, ezért jól gondold végig, hogy melyikre mész el. Fogalmazd meg a vágyaidat, mert amit most kigondolsz, biztosan valóra válik. Semmiképp se ülj a szobád négy fala közt, mert lemaradsz ezekről a különleges pillanatokról! Légy talpraesett, és próbáld meg úgy beosztani az idődet, hogy minden számodra fontos emberrel és tevékenységgel tudj foglalkozni, legyen az bulizás, kirándulás, sportolás.

Mivel már mindent előre megterveztél, ezért nem kell egyedül és magányosan töltened a hétvégét. A családod vagy éppen a közeli barátaid nagyon örülnek, hogy közös programot szerveztél, hiszen rég volt arra lehetőségetek, hogy együtt menjetek el valahova. Fontos lesz számodra ez a két nap, mert olyan beszélgetésekre is sor kerülhet, amelyek nem mindennaposak. Ritkán adódik olyan alkalom, amikor érzékeny, kényes lelki témákról is szó eshet. Most őszintén tudsz beszélni az érzéseidről, a problémáidról, és lesz, aki meghallgat, és bölcs tanácsokkal lát majd el.
Szerelmi horoszkóp februárra: a változások hónapja jönhttp://www.life.hu/horoszkop/20170124-februar-havi-szerelmi-horoszkop.htmlJanuár 28-án beköszöntött a holdújév, ami egyben fantasztikus energiákat ígér erre a hónapra. Február a nagy áttörések ideje lehet, amennyiben változtatsz, és végre kibújsz a biztonságot nyújtó négy fal mögül. HoroszkópThinkstockPénz áll a házhoz? Februári sikerhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170125-februar-havi-penzhoroszkop.htmlTúl vagyunk az új év vontatottabb, nehézkesebb részén, február havával pedig eljött az ideje, hogy teret engedj a Jupiternek, és hagyd, hogy hátszelet biztosítson a sikerhez. A hónap most új kapukat nyit meg, az igazán bátrak most jelentős sikereket arathatnak. Horoszkóp--Februári horoszkóp: csodás időszak veszi kezdetéthttp://www.life.hu/horoszkop/20170120-februar-havi-altalanos-horoszkop.htmlAmi januárban nem sikerült, az most végre igen. Február hava számos izgalmas lehetőséget és találkozást tartogat, csak rajtad múlik, mivel élsz, hová mész, és miként döntesz. Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.