Olyan lehetőségek jöhetnek, amelyekre régóta áhítoztál – Heti horoszkóp

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Készülj, mert a héten csupa váratlan és izgalmas, mégis kellemes percet ígérnek számodra a csillagok! Az Ikrek és a Mérleg koncentráljon a szakmai előmenetelére és fejlődésére, a Halak pedig bátran fogadjon el segítséget a környezetétől, ha elakad. Horoszkóp a következő napokra.

A hét elején sok benned a bizonytalanság, nem találod a helyed, valahogy semmi sem alakul a reményeid szerint. Hab a tortán, hogy az arcodra lesz írva a kedvetlenség. Felébredni ebből a helyzetből akkor fogsz, amikor feltűnik, hogy egyesek kerülik a társaságodat. Biztos ezt akarod? Ha nem, akkor mosolyogj többet, légy segítőkész, ezzel elsősorban önmagadnak teszel szívességet, másodsorban pedig a környezetednek. Ahogy közeledik a hétvége, egyre csak javul a kedélyállapotod, jobban fogod magad érezni a bőrödben, s végül te leszel a társaság középpontja. A hét első napjaiban felbukkanó nehézségek sorra tovatűnnek, de szépen mindent a magad javára fordítasz, s nyerő pozícióba kerülsz.

Alapvetően kellemes, de tutira zsúfolt napok állnak előtted, ám egyvalamit biztosan másképp csinálsz, mint ahogy szoktál: nem ragaszkodsz a bevett szokásokhoz, önmagad kezdeményezed a változtatást munka, tanulás terén, vagy akár a napi időrendedben. Ne tétovázz, hanem cselekedj, az égiek neked kedveznek! Most olyan lehetőségek keresztezik utadat, amelyekre már régóta vártál, és egy darabig nem fognak megismétlődni, tehát dönts és cselekedj a „most vagy soha" elv szerint. Munkád vagy tanulmányaid terén pozitív fordulatok várhatóak, és fontos tudnod, hogy azok a döntések, amelyeket most hozol meg, hosszú távra szólnak, és sikert jeleznek.

Szakmai előmeneteled, tanulási lehetőséged, vagy esetleg saját vállalkozásod kerül fókuszba ezen a héten. Elkerülhetetlen sürgősen átgondolnod, vajon ott vagy-e, ahol lenni akarsz. Most még talán igen, de mi lesz pár év múlva? Amennyiben motoszkál a fejedben egy jelentősebb váltás, esetleg vállalkozás indítása, akkor ezek a napok kiválóak arra, hogy a szükséges lépéseket megtervezd. Tudd, hogy minél előbb hagyod a jó dolgokat megérkezni, annál több ok lesz az elégedettségre. Csütörtök után fontos döntéshelyzet elé állít a sors, és a kérdés, amit neked szegeznek, nem várhat a válasszal. Mondj igent, hosszú ideig nem kínálkozik hasonló lehetőség! Miért állnál ellen a jónak?

Mostanában sok dolgot elhanyagoltál, alkalmanként háttérbe szorítottad a saját énedet is mások dolgaival, ügyeivel szemben. Ezért kissé megfáradtnak érzed magad, megeshet, hogy egy kisebb betegség ledönt pár napra a lábadról. Időszerű ebből az állapotból felébredni! Vess számot, és ismerd el, hogy hibáztál párszor. Ennél jobb és pozitívabb felismerés nem jöhet! Szembe kell nézned azzal, hogy többet vállaltál magadra, mint amennyit tényleg el tudsz intézni a szűkös határidőkön belül. Jó hír, hogy ha figyelsz önmagadra, akkor észreveheted, hogy mit súg a belső hangod. Ha pedig végre hallod a saját gondolataidat, ismét szépen irányíthatod az életedet.

A problémák a héten elkerülnek, egyetlen jelentős tennivaló vár rád, de az nem tűr halasztást! Részben könnyű, részben bonyolult – igen, így egyben! Emberi kapcsolataiddal kell kiemelten foglalkoznod, méghozzá itt és most. Jobbá kell formálni, erősíteni, vagy éppen végleg lezárni őket, ha szükségét érzed. A most következő napok alkalmasak a régi sérelmek, feldolgozatlan helyzetek, adósságok felszámolására, megoldására. Ahogy az idő kedvez ennek, úgy helyet ad új barátságok kialakításának, régi ismerősökkel való kapcsolatfelvételnek is. Mozdulj ki a négy fal közül, és keresd fel azokat, akiket hiányolsz!

A helyzet végre nem reménytelen, leginkább azért, mert a múlt héten érdekes folyamatok indultak el körülötted, amelyek mindenképpen a te érdekeidet szolgálják, hasznot, sikert hozva. Tény, hogy a komoly, sok mindent felforgató változás nem igazán a kedvenc foglalatosságod, és nem is tudtad biztosan, vajon ez előnyödre, vagy éppen hátrányodra lesz-e. Szerencsére tisztán fogsz látni, és képes leszel örülni annak, hogy környezetedből valaki segítségedre siet. Segítségedre lesz abban, hogy határozott és öntudatos légy, tarts ki a céljaid mellett, mert csak a nagy adag elszántság vihet előrébb, és hozhat sikert, valamint elismerést számodra. A mosoly fél győzelem.

A hét folyamán a Hold már fogyó időszakát éli, viszont ennek ellenére azt fogod tapasztalni, hogy tele vagy energiával, néha több lesz belőle a kelleténél. Használd ki, hogy nem vagy fáradékony vagy kedvetlen, mint körülötted sokan mások, így olyan babérokat arathatsz le, amik eredetileg másokra vártak. Ez a hét szakmai előmeneteled lehetőségeihez ad iránymutatást. Ha előléptetésre kicsi is az esély, dicséretekre, szóbeli elismerésekre mindenképp várományos vagy. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor kiemelten fogékony leszel, mindent könnyen és akadályok nélkül teszel a magadévá, és gyorsan hasznosítod is.

Az égi konstellációk látványosan fokozzák kilátásaidat, sokszorozzák lehetőségeidet, újabb fellendülést hoznak számodra. Szakmai, tanulmányi és magánéleti téren is kapsz esélyt a változáshoz. A világból érkező érdekes impulzusok és inspirációk hozzásegítenek a feltöltődéshez, így jobban érezheted magad a bőrödben, tele új ideákkal. Akár könnyen túl is teheted magad az elmúlt hetek nehézségein, problémáin. Rengeteg tennivaló vár, eljött az idő, hogy belevágj néhány érdekes feladatba, melyek mind komoly tapasztalatgyűjtési lehetőséggel szolgálnak. Tartsd szem előtt, hogy a csapatmunka most különösen előnyös lehet! Saját vállalkozás indítása vagy fejlesztése is időszerű.

Tele vagy erővel és energiával, ami nem véletlen, hisz Jupiter és Merkúr hátszelet biztosítanak neked - egyszerűen semmi nem tudja a kedvedet elrontani. A céljaid könnyebben elérhetőek lesznek, a kommunikációd gördülékeny. Kell ennél több a sikerhez? Igen, szükséges! Elszántság és kitartás. Amennyiben ezeket a tulajdonságokat képes leszel ötvözni, bármit elérhetsz a napokban. Ha gondolataidat, ötleteidet túl vadnak és irreálisnak tartod, oszd meg őket egy bizalmasoddal. Lehet, hogy ő másképp látja... Kiváló eredményeket érhetsz el munkafronton, de a pénzügyeid is fellendülő szakaszba kerülnek. A magánéletben sem lesz okod panaszra, szingliként jók az esélyek egy szerelemre!

Bakként általában nem keresed a vitára okot adó helyzeteket, ám a héten mégis többször megesik, hogy a környezetedben kialakuló összetűzésekre gyors ütemben reagálsz, és akár be is szállsz az adok-kapokba. Biztos szükség van erre? Tudd, ha beleavatkozol mások dolgába, az lavinaként ránthat magával. Légy okos, megfontolt, ne üsd az orrodat tőled független ügyekbe, még akkor sem, ha valakinek csupán a pártját akarod fogni, csupa jó szándékból. Ha kell, hát hallgasd meg őket, de bölcsen tartsd magad távol a jó tanácsok túlzott osztogatásától! Élvezd az életet más szemszögből, például menj úszni, szaunázni, esetleg randizni.

A Vízöntőben járó Merkúr nagyon kegyes lesz hozzád, bár hétfőn és kedden ezt nem éled meg jól, mert azt hiszed, hogy az akadályok csak azért vannak, hogy nehezítsék az utadat, pedig csak segítenek, ezt később fogod megérteni. Végül érkezik egy megmagyarázhatatlan sugallat, és tisztán fogod látni, hogy valójában a változás energiáit érzed, és képes leszel ezért lépéseket is tenni. Egyszerre akár több életterületen is nagyot fogsz alkotni! Minden idő és energia, amit önmagadba, önfejlesztésbe fektetsz, az duplán megtérül már a közeljövőben. Bármilyen terved, álmod, elképzelésed is legyen, az most hirtelen kézzelfogható távolságba kerül, már csak egy adag bátorságra lesz szükség!

Hétfőn fáradtnak és frusztráltnak érezheted magad, a Hold fogyóban van, és ez nincs rád jó hatással, úgy érzed, nem tudsz feltöltődni. Viszont a környezeted nem hagy neked nyugtot, folyamatosan inspirálnak, és ki fognak rángatni ebből a kellemetlen, sehová nem vezető helyzetből. Örülj ennek! Sokan szeretnek, és a segítségedre sietnek, pedig ezt nem kérted. Szerdától ismét energikus leszel, teleírod a naptáradat találkozókkal, megbeszélésekkel, így a hét második fele pörgős, sőt, szinte túlzsúfolt lesz. Gondold át az elmúlt időszak eredményeit és esetleges sikertelenségeit, vond le a konzekvenciát, ez segít a legtöbbet kihozni magadból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.