asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szóljon a következő két nap csak rólad! Felejtsd most el a kötelességeket és a munkát, helyette hagyd magad sodródni az árral. A Life.hu horoszkópja elárulja, mi vár rád a hétvégén!

Kos

Anyagilag rizikós hétvége elé nézel. Szombaton foglalkozz nyugodtan azokkal a ház körüli feladatokkal, amelyeket beterveztél, mint pl. a rendrakás vagy egy adag farsangi fánk elkészítése, netán lazsálás, olvasgatás. Vasárnapra azonban feleslegesnek tűnő kiadások csábíthatnak, mert a bolygók hatásának köszönhetően sokkal könnyedébben nyúlsz a pénztárcád felé, mint egyébként bármikor. Mielőtt vásárolnál, alaposan gondold át, tényleg szükséged van-e erre vagy arra a dologra, szolgáltatásra, és inkább tedd vissza a polcra, vagy mondj rá nemet.

Bika

Egy vidám farsangi hétvége elé nézel, tele mindenféle izgalommal, jó hangulattal, jövés-menéssel, ami csak kell. Minden percét élvezd, használd ki, mert különleges meglepetésekkel találkozhatsz. Nyugodtan oszd meg szeretteiddel, barátaiddal is örömöd, mert ezzel még inkább fokozhatod saját élvezetedet, és így csupa boldog embert varázsolhatsz magad köré. Vasárnap segítséget tudsz nyújtani az olyan embereknek a környezetedben, akik kevésbé szerencsések ebben az időszakban. Vond be őket a programjaidba, így mosolyt csalhatsz az arcukra.

Ikrek

Tömörítsd be a szombat délelőttbe minden elintéznivaló családi vagy egyéb, esetleg munkához kapcsolódó feladatodat, amelyet halaszthatatlanul fontosnak ítélsz meg. Ezt azért tanácsos így intézned, mert egy váratlan program bukkan fel délutánra, amelyre téged is meghívnak. Fogadd el bátran, még véletlenül se mondj rá nemet. Hidd el, kiválóan fogod magad érezni, hiszen te Ikrek jegyű révén imádod a társaságot. Olyan emberek közé hívnak, ahol új ismeretségeket, új barátokat találhatsz, akikkel már vasárnapra is szívesen szervezel programot.

Rák

Szombaton szerencsére kevés feladatot osztasz ki magadra, vagy keveset osztanak mások neked. Így valamilyen kedvenc elfoglaltságodnak hódolhatsz, vagy csak végre nyugodtan pihenhetsz. Vasárnap azonban légy résen, mert a bolygóállások nem a legpozitívabb emberi kapcsolatok kialakulásának kedveznek. Arra vigyázz, hogy a kellemesen ellazult állapotodban ne ismerkedj meg olyanokkal, akiknek a barátsága a későbbiekben nem válna előnyödre. Nem kell senki elől elzárkóznod, de ügyelj arra, hogy üzleti beszélgetésekbe most véletlenül se bonyolódj bele.

Oroszlán

Szokás szerint kiváló formában vagy, bárki nyugodtan fordulhat hozzád, mert minden kérdést megválaszolsz. Bárkinek is kelljen segíteni, nem fogsz neki nemet mondani! Remek lehetőséget hoz ez a farsangi hétvége arra, hogy családi programokat, összejöveteleket tervezz, vagy olyan emberekkel találkozz, akikkel szívesen és hasznosan töltöd az időt. Az utóbbi időben kissé elhanyagolva érezték magukat, de most behozhatod a lemaradásod, kárpótolhatod őket jelenléteddel. Meghálálják a törődést, rengeteg szeretetet kapsz majd tőlük cserébe.

Szűz

Egy kemény, agyonhajszolt munkahét áll mögötted, ezért minden arra irányuló kérést, hogy a pihenőidődet munkával töltsd, hárítsd el keményen! Ha teheted, célozd meg az egyik gyógyfürdőt vagy wellnesshotelt, és kényeztesd magad, hiszen nagyon megérdemled. Így kellőképpen felkészítheted magad a következő hétre, hogy megújult energiával, kipihenten láthass neki munkahelyi teendőidnek. A hétvégi program során váratlan ismerkedésre is sor kerülhet, amit semmiképpen se hagyj ki. Olyan emberekkel hozhat össze a sors, akik szakmai fejlődésedet segíthetik.

Mérleg

Ha erre a két napra is munkát terveztél, akkor gyorsan szervezd át az egész hétvégédet, mert szükséged lesz egy kis lazításra. Most ne foglalkozz a munkáddal és a karriereddel, a gondolataidat tereld inkább valami másra, hogy csak a pihenésre és kikapcsolódásra tudj koncentrálni. Lehet, hogy egy olyan közeli ismerősöd hív el, aki már régóta próbálkozik közös programot szervezni veled, de te mindig lemondod. Hiába nincs kedved találkozni ezzel az emberrel, de most fogadd el a meghívását! Még az is előfordulhat, hogy fontos információkkal gazdagodhatsz.

Skorpió

Nagyon jól indul a hétvégéd, és remek érzéssel tölt el, hogy végre nem kell a munkáddal foglalkozod. Az otthoni teendőidet is hamar elvégzed, de valamiért mégsem tudsz ellazulni, folyamatosan az jár az eszedben, hogy valami fontos kimaradhatott a listádról. Ne légy emiatt gondterhelt, mindenki meg fogja érteni, ha egy apróságról véletlenül megfeledkezel. Lehet, hogy aktív kikapcsolódásra volna szükséged ahhoz, hogy teljesen kiszellőztesd a fejedet. Mozdulj ki, szervezz programot a családoddal vagy a barátaiddal! Egy kis séta vagy korcsolyázás csodákra képes.

Nyilas

Az egész szombati napodat pihenéssel töltheted. Élvezd ki minden egyes percét, és ne hagyd, hogy emiatt bárki szemrehányást tegyen! A héten keményen dolgoztál, igenis jár neked a lazítás! Amint sikerült feltöltened az energiatartalékaidat, keress valami hasznos és egyben kikapcsoló tevékenységet. Ha nem találsz semmi kedvedre való elfoglaltságot, akkor fordíts egy kis időt a családtagjaidra, barátaidra. Néha szükség van az emberi kapcsolatok ápolására is. Egy-egy telefon vagy személyes találkozó biztosan belefér, ugyanis néhány emberrel már kissé eltávolodtatok egymástól.

Bak

Végre nem kell korán felkelned, munkába sietned, és mások elvárásainak megfelelned, így megszabadulhatsz az elmúlt napokban felgyülemlett feszültségtől. Ezen a hétvégén mindenképpen az legyen a célod, hogy mentesítsd magad a stressztől, mert olyan negatív energiák kezdenek benned eluralkodni, amelyek nincsenek jó hatással a testi és lelki egészségedre. Ne sajnáld magadtól az időt, neked is szükséged van egy kis pihenésre, különben kibillenhetsz ez egyensúlyi állapotodból! Ne felejtsd el, önmagadnak kell megfelelned, nem másoknak!

Vízöntő

Az elmúlt hetekben rengeteg elvégezetlen feladatod gyűlt össze, amely az otthonoddal és a családoddal kapcsolatos. Ez a hétvége éppen megfelelő lesz arra, hogy ezeket a fontos ügyeket végre lezárd. Ügyesen meg kell tervezned ezt a két napot, be kell osztanod minden pillanatodat, hogy magadra is jusson elegendő időd. Ha így teszel, akkor biztos lehetsz benne, hogy utoléred magad, és akár az egész vasárnap a tiéd lehet. Ne vesztegess egyetlen percet se, inkább vágj bele! Hidd el, hogy a feladataid nem vesznek olyan sok időt igénybe, mint ahogyan az elsőre látszik.

Halak

Ezen a hétvégén rengeteg feladat vár rád, ráadásul az is megnehezíti a dolgodat, hogy már több programot is szerveztél magadnak, amit nem szívesen mondanál le. El kell döntened, hogy az otthoni teendők a fontosabbak, vagy a kikapcsolódás. Bárhogy is választasz, a lényeg az, hogy a családi béke legyen az első! Oda kell figyelned, mert szombat délután egy apró félreértés miatt veszekedés alakulhat ki. Nincs értelme heves szóváltásnak, inkább nyugodt körülmények között beszéljétek meg a problémákat, különben ez az eset a vasárnapotokat is tönkreteheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.