asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén a Rákok könnyen egy családi vita közepén találhatják magukat, ahol nekik kell magukra vállalniuk a békítő szerepét. A Nyilasok kisugárzásának most senki nem fog tudni ellenállni, a Vízöntők pedig vigyázzanak, hova nyúlnak és mit tesznek, mert könnyen baj érheti őket. Neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja a következő napokra?

Kos

Lesznek elintézendő feladataid bőven ezen a hétvégén is, de most több időt tudsz szánni a régen halogatott rámolásra, lakásszépítgetésre, alakítgatásra is. Zavart már, hogy mindig el kell halasztanod ezt a foglalatosságot, pedig te igazán kényes vagy a környezetedre, lakóhelyedre. Most érkezett el az idő, amikor nagyon sokat tudsz tenni a romantikusabb, hangulatosabb, pozitívabb hangulatért lakásodban. Eddig is megvolt benned a szándék, de időhiány miatt nem tudtad elvégezni az eltervezett lépéseket. Láss neki bátran, az eredmény lenyűgöző lesz!

Bika

Szombatra összpontosíts minden elintézendő ügyet, legyen az mosás, takarítás, sütés-főzés, vagy bármilyen ügyek intézése. Ugyanis az égi konstellációk most megtáltosítanak, így sokkal rövidebb idő alatt leszel képes ezeket a rutinfeladatokat megoldani. A vasárnap már teljes mértékben a te napod lesz, mindent a terveid szerint alakíthatsz. Kényelemérzetedet már az is fokozza, hogy nem kell korán kelned, kedvedre lustálkodhatsz, és tervezgetheted, milyen programokkal kényeztesd magad. Jó hangulatodat még egy váratlanul betoppanó, közeli rokon sem befolyásolhatja.

Ikrek

Igazi Ikrekhez méltóan nehezen tudsz dönteni, egyik pillanatban mennél, a másikban pedig maradnál otthon, a melegben. Meghatározhatatlan a kedved is, hol vidám vagy, hol borongósabb hangulat lesz úrrá rajtad. Végül sikerül dűlőre jutnod szombat dél körül: mégiscsak a kimozdulás mellett teszed le a voksod. Mindenképpen olyan helyre menj, ahol teljes mértékben meg tudsz feledkezni a munkádról és a hétköznapok unalmas megszokottságáról. Vasárnap mindenképpen maradj otthon, mert szükséged van a pihenésre, alvásra.

Rák

Nyugalmas, pihengetős hétvégét terveztél? Tegyél le róla, mert magad is alig tudod követni az eseményeket, annyi minden történik majd szombaton. Családtagjaid között némi feszültség, esetleg vita alakulhat ki, melynek tárgya egy olyan kiadás, ami jelentősen megosztja szeretteidet. Neked nem kéne részt venned ebben a konfliktusban, elég, ha kívülállóként meghallgatsz mindenkit. Nagyon értesz ahhoz, hogyan kell kibékíteni a feleket, hát használd mediátori képességedet. Fő a béke! Arra vigyázz azonban, hogy egyik felet se haragítsd magadra.

Oroszlán

Az elmúlt héten nem sok időd jutott pihenésre, egyfolytában csak hajszoltad magad hol a munkáddal, hol a családi ügyek intézésével, így szinte semmit sem tudtál foglalkozni magaddal. Szombaton teljes mértékben pótolhatod a hiányt, és kezdheted a kényeztetésedet. Arra vigyázz, hogy egy távolabbi ismerős vagy szomszéd váratlanul becsengethet, hogy valakinek kiönthesse a szívét egy bosszantó problémájával kapcsolatosan. Ne hagyd nagyon kibontakozni, mert rengeteg idődet elvenne. Udvariasan mondd, hogy fogja rövidre, mert neked programod van.

Szűz

Végre ez a hétvége előzetes terveidnek megfelelően alakul. Csak olyan emberek lesznek körülötted, akik szeretnek, nagyra értékelnek, és egy pillanatra sem fordul meg a fejükben, hogy feladatokkal bízzanak meg, kérésekkel árasszanak el, vagy bármivel kapcsolatban noszogassanak téged. Ennek ellenére szombaton megkereshet valaki valamilyen munkával. Gondold meg jól a választ, mert ha elégedett lesz veled, további jól fizető megbízásokat is kaphatsz tőle. Vasárnap viszont tényleg ne vállalj semmit, lustálkodj, pihenj, töltődj fel energiával.

Mérleg

Ez a hétvége csak rólad szóljon! Ne foglalkozz mások problémáival és az otthoni, munkahelyi teendőidet is tedd félre, hogy teljes mértékben ki tudj kapcsolódni, hogy feltölthesd energiatartalékaidat. Erre a két napra tervezz olyan elfoglaltságot, amelyek ellazítanak és örömöt okoznak. Lehet közös program a családdal, vagy egy fergeteges buli a barátokkal, de az is elképzelhető, hogy most egyedül töltenél el egy egész délutánt. A szombati napot érdemes aktív pihenéssel tölteni, a vasárnap inkább maradjon a láblógatásé, hogy a hetet újult erővel indíthasd.

Skorpió

Nyugodt hétvégére vágytál, azonban ez a két nap nem a terveid szerint fog alakulni. Készülj fel arra, hogy nemcsak pozitív meglepetések várnak rád, hanem negatív fordulatok is befolyásolják majd a hangulatodat. Ne kapd fel a vizet, és ne kezdj egyből vitatkozni, ha valami kellemetlenség ér! El kell fogadnod, hogy az emberrel történnek néha nyugtalanító és bántó dolgok. Próbáld meg hamar túltenni magad rajtuk, hogy ezek ellenére jól sikerüljön a hétvégéd. Az otthoni feladataiddal most ne foglalkozz, inkább lazulj el, és pihend ki a heti fáradalmaidat.

Nyilas

Úgy érzed, hogy tombolnak benned a hormonok, tele vagy vággyal és szenvedéllyel? Ne akarj ellenállni az érzésnek, inkább hagyd magad sodorni az árral, ugyanis ezen a hétvégén a csillagok irányítanak téged. Ha van kedvesed, akkor mindenképpen töltsétek együtt ezt a két napot. Figyeld minden kívánságát, és kényeztesd őt, ahogy csak tudod! Ha azonban nincs párod, akkor szombat este mindenképpen mozdulj ki, mert lehet, hogy kisugárzásodnak köszönhetően könnyebb lesz az ismerekedés. Olyasvalakivel találkozhatsz, akivel vasárnap már randevúzni mész.

Bak

Ezen a hétvégén semmiképp se zárkózz a négy fal közé, mert mindkét nap remek lehetőségeket tartogat számodra. Ha váratlanul meghívást kapsz, akkor mindenképp mondj igent! Legyen az családi vagy baráti összejövetel, neked mindenképp ott a helyed. Ne légy passzív, szedd össze magad, és menj el! Jól fogod magad érezni, ráadásul a hét folyamán felgyülemlett stressztől is megszabadulhatsz egy szempillantás alatt. Olyan élményekben lesz részed, amik elterelik a negatív gondolataidat, sőt feltöltenek életörömmel és energiával. Kár lenne kihagyni!

Vízöntő

A szombati nap nyugodtan és kényelmesen telik. Erre a napra még ne tervezz semmi komoly dolgot, mert a hét fáradalmait most nehezebben tudod kipihenni. Bőven elég elfoglaltság lesz a főzés és a takarítás. Azonban vasárnap reggel már kirobbanó formában leszel, ami különösen a barátaidnak vagy – ha vannak – a gyerekeidnek fog tetszeni. Kizárólag olyan személyekkel vedd körül magad, akiket szeretsz, hogy mindenki jól érezhesse magát. Ha a hétvégén barkácsolni van kedved, akkor légy óvatos, mert most a baleseti rizikófaktor igen magas.

Halak

Ideje lenne felkeresni a távolabbi családtagjaidat is, ugyanis pár rokoni kapcsolatot mostanság nagyon elhanyagoltál. Most szombaton muszáj rájuk is időt szakítanod! Ne érezd kényszernek, nagyon jó hangulatban fog telni az összejövetel. Lehet, hogy vasárnapra már barátaiddal beszéltél meg közös programot, de inkább mondd le ezt az alkalmat, mert most otthon van rád szükség. A barátok is fontosak, de a család az első! Figyelj oda, mert ha ezen a héten is elhanyagolod őket, akkor a jövő hét folyamán több vita is kialakulhat. Ez pedig senkinek sem tenne jót.
Februári horoszkóp: csodás időszak veszi kezdetéthttp://www.life.hu/horoszkop/20170120-februar-havi-altalanos-horoszkop.htmlAmi januárban nem sikerült, az most végre igen. Február hava számos izgalmas lehetőséget és találkozást tartogat, csak rajtad múlik, mivel élsz, hová mész, és miként döntesz. Horoszkóp--Szerelmi horoszkóp februárra: a változások hónapja jönhttp://www.life.hu/horoszkop/20170124-februar-havi-szerelmi-horoszkop.htmlJanuár 28-án beköszöntött a holdújév, ami egyben fantasztikus energiákat ígér erre a hónapra. Február a nagy áttörések ideje lehet, amennyiben változtatsz, és végre kibújsz a biztonságot nyújtó négy fal mögül. HoroszkópThinkstockPénz áll a házhoz? Februári sikerhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170125-februar-havi-penzhoroszkop.htmlTúl vagyunk az új év vontatottabb, nehézkesebb részén, február havával pedig eljött az ideje, hogy teret engedj a Jupiternek, és hagyd, hogy hátszelet biztosítson a sikerhez. A hónap most új kapukat nyit meg, az igazán bátrak most jelentős sikereket arathatnak. Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockVersenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.