asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp március ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napsütéses órák száma megnövekszik, ezzel együtt pedig a csillagjegyek szerelmi élete is felpezsdül. A szingli Bikák készüljenek, mert rengetegen keresik majd a társaságukat, a párban élő Skorpiók pedig harmonikus időszak elé néznek. Neked mit tartogat március hava?

Kos

Páros: március első fele igen békésnek, csendesnek ígérkezik, mozgalmasság 15-e után várható. Érdemes erőt, lendületet és érzelmeket belevinni a mindennapokba, tüzes éjszakákra, vad párnacsatákra számíthatsz, kezdeményezz! A szex legyen most teljesen eltérő a megszokottól.
Páratlan: az idei év eddigi szakasza nem hozott jelentős áttörést, de az asztrológiai újév időszaka remek körülményeket teremt egy új szerelem kivirágzásához. Több flört, több romantika, magasabb hőfokon égő szenvedély jellemzi napjaidat, és egy jóképű idegen messzire űzheti a magányt.

Bika

Páros: jó hangulatban, lendületesen kezdődik számodra a tavasz, ám a sok elfoglaltság mellett jusson elég időd és energiád a szívügyekre is. Fontos lenne egy őszinte beszélgetést beiktatni, a közös jövőt megtervezni. Már most kerüljön szóba a pünkösdi hétvége, a nyaralás, a közös programok.
Páratlan: zavarba fog ejteni, hogy mennyien legyeskednek majd körülötted, és nyilvánítják ki érdeklődésüket feléd. Így biztosan horogra akad valaki, azonban ne húzd az időt! Merj kitárulkozni, és hidd el, a siker nem marad el. A közös szimpátiából gyorsan alakulhat ki egy örömteli és őszinte kapcsolat.

Ikrek

Páros: okod panaszra nem lehet. Összességében jól alakul március hava, megkapod kedvesedtől a támogatást ahhoz, hogy a problémáitokat messzire száműzzétek. Bátran kijelentheted, hogy jó irányba haladnak közös dolgaitok, bár tény, hogy némi frissítés és átalakítás jól jönne mindkét félnek.
Páratlan: a magány szót felejtsd el végre, lépj ki a szerelem színpadára, vár rád az élmény és a szenvedély. Meglehet, hogy nem kötelezed el magad véglegesen, akkor is flörtölj, randizz sokat, és közben átértékeled azt, vajon egyedül vagy párban jobb lenni. A nagy Ő ott van a közelben...

Rák

Páros: Vénusz rengeteg motivációt biztosít ahhoz, hogy március folyamán fenn tudd tartani kedvesed érdeklődését, és szenvedélyt vigyél a mindennapokba. Meggyőződhetsz arról, hogy jó úton jársz, s nem kell a szépen karbantartott kapcsolatot lecserélni egy ismeretlenre. Járt utat járatlanért most fel ne adj!
Páratlan: igen sok randira, flörtre lesz módod, adj teret ismeretleneknek, sőt, fura figuráknak, mert nem egy átlagos emberbe fogsz beleszeretni. Lépj ki a megszokott közegből, menj társaságba, és ne félj ismeretlen helyek felkeresésétől, idegen emberek invitálásától. 20-a után hirtelen több belevaló jelölt fog kopogtatni az ajtón.

Oroszlán

Páros: szívügyeid épp abba az irányba haladnak, amerre te akarod, és ez jó hír, igaz? Egy-egy vita biztosan tarkítja napjaitokat, ugyanakkor mindent remekül kezelsz, s időben, okosan megbékíted a kedvesedet. Adj lehetőséget annak, hogy ismét elmerüljetek egymásban. Március választ ad minden kérdésre.
Páratlan: nem vagy magányra kárhoztatva, ezt tudatosítsd magadban, ne ennek az ellentétét! Át kell gondolnod azt, hogy mit kell tenned a változásért, és ezek nem holmi aprócska dolgok. Neked is tartogat a sors valahol egy igazit, csak teljesen más-más irányban kell keresgélned, mint eddig.

Szűz

Páros: a benned égő tűz kedvesedet is szenvedélyessé varázsolja, ez még másoknak is feltűnik. Ne fogd vissza magad! Éld meg a lehetőségét annak, hogy másképp, más formában éld át a szerelmet, és akkor se futamodj meg, ha mások flörtölni akarnak veled. Szerelmi háromszög? Rajtad múlik!
Páratlan: márciusban olyan kisugárzásod lesz, mely mindenkire hat, olyanokra is, akiket már régebb óta ismersz. Elég nehéz lesz ellenállni neked, sok flört, alkalmanként egy-egy kaland is része lesz a mindennapoknak. Elhatároztad, hogy addig vadászol, amíg zsákmányra találsz? Rajta!

Mérleg

Páros: az elmúlt hónapokban nem volt rá szükség, de most áldozatot kell hoznod azért, hogy kedvesed teljes odaadását élvezhesd. Mutasd meg, hogy bízhat benned! Bár nem lesz könnyű megfelelni az igényeinek, azért próbálkozz. Vigyázz! Ha hanyagolod őt, válaszút elé állít, és felteszi a nagy kérdést: együtt vagy külön?
Páratlan: meglepően sok izgalomban lesz részed, élvezni fogod a felhajtást, ami körülvesz. Sok izgalmas személy közeledik feléd, adj alkalmat mindenkinek egy randira, flörtre, így fogsz tudni okosan dönteni. Senkit ne ítélj meg idő előtt, mert a valódi érték nem kívül, hanem belül van.

Skorpió

Páros: békés, örömteli időszakot ígér március, a tavasz sok kellemes meglepetést tartogat, élvezd a mindennapok szépségét, a szerelem kibontakozását. Romantikában és szenvedélyben bővelkedő időszak ez, érdemes nagyon szeretned a kedvesedet! Ha elköteleződnél, mondj igent, vagy vállalj gyermeket.
Páratlan: a szingliség ideje leáldozott. Csak akkor maradj ebben az állapotban, ha totálisan hidegen hagy a szerelem és a romantika. ha mégsem, akkor add át magad a csábításnak. Viselkedj nőként, aki a párját keresi, és aki tartós párkapcsolatra vágyik. Ha így cselekszel, hirtelen feltűnik majd a színen az igazi.

Nyilas

Páros: Vénusz arra ösztönöz, hogy elmélyítsd érzelmeidet, szeresd nagyon a kedvesedet, akkor is, ha az elmúlt időszak nem feltétlenül volt zökkenőmentes. Mondd ki a gondolataidat, de a félelmeidet se takard el, a vágyaidat végképp ne! Mutasd meg, min szeretnél változtatni, hogyan formálnád a kapcsolatodat.
Páratlan: a tavasz első szellői nagyon izgalmas hatásokat váltanak ki belőled, szinte együtt kezdesz élni a környezeteddel. Tele vagy energiával, mosolyra sarkall minden apró csoda. Nyílj ki, fogadd be a világ felől érkező impulzusokat, és szebb leszel, mint valaha. Ez persze nem marad észrevétlen.

Bak

Páros: igyekezz gyorsan és látványosan javítani a köztetek lévő kapcsolaton, melynek alapja a jó kommunikáció. Tégy meg mindent azért, hogy jobban szót értsetek, s azt is ki merjétek mondani, amit eddig sosem. Mindegy, mi a téma, az őszinteség a lényeg. Ha kell, hát vesd papírra, hogy szereted.
Páratlan: szívügyek terén megeshet, hogy egy régi kedves bukkan fel ismét, de te inkább az ismeretlen utakat próbáld felfedezni, ott kiemelkedően jók az esélyeid. A tavasz hoz valakit, aki rettentő vonzó lesz azonnal, viszont eleinte nem kapsz visszajelzést tőle. A késedelem a javatokra lesz.

Vízöntő

Páros: nagyon különleges, eddig aligha tapasztalt érzelmekre számíthatsz márciusban, eleinte talán kicsit meg is rémiszthet az, hogy mennyire erőteljes ismét köztetek a vonzódás. A tavaszkezdet lendületet ad, új praktikákat vethetsz be, és lenyűgözheted kedvesedet. A féltékenykedést kerüld el.
Páratlan: az elmúlt egy-két hónapban több energiát fektettél a munkádba, mint a szívügyeiddel kapcsolatos dolgokba. Amennyiben ezen nem módosítasz, akkor a boldogság távol marad. Járj el új helyekre, próbáld ki a vakrandi lehetőségét, kalandozz kicsit, ismerkedj, flörtölj, és a siker sem várat magára.

Halak

Páros: kapcsolatod jó eséllyel nyugodt, örömteli pillanatokat rejtő időszaknak néz elébe, de ez nem jelenti azt, hogy ülhetsz a babérjaidon. Alkalmanként erőltesd meg magad, hozz áldozatot. Lepd meg kedvesedet apróságokkal és sok-sok szeretettel. Vedd észre, hogy mindketten kivirultok, s ez jót tesz nektek.
Páratlan: meglepően sok esélyt kapsz a változásra, a flörtökre, randikra, a te dolgod mindössze annyi, hogy igent mondj. Ha belefér, akkor akár az egyéjszakás kalandokra is rábólinthatsz. A sors utadba sodor valakit, aki egyszer már része volt valamilyen formában az életednek, de akkor elsétáltatok egymás mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.