asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas lehetőségek futhatnak be a Rákoknak, az Oroszlánok előtt új kapuk nyílhatnak meg, a Bakok pedig olyan képességek birtokába kerülhetnek egy időben, ami ritka. Nézd meg, neked mit tartogat a hétre a Life.hu horoszkópja!

Kos

A hét minden napján remek lehetőségek tárulnak eléd, különösen szakmai téren adódnak jó esélyek, ha tanulsz, akkor könnyebben érted meg a bonyolult összefüggéseket, a vizsgákat pedig meglepő könnyedséggel teszed le. A növésben lévő Hold segíti feltölteni energiatartalékaidat, a Merkúr folyamatosan inspirál, a Jupiter pedig hátszelet biztosít a kitűzött célok eléréséhez. Emberi kapcsolatok terén ideje tisztázni, átértékelni és rendezni mindent, ami problémás. Ha valakivel régóta vitában állsz, és nem juttok egyről a kettőre, ideje, hogy elengedjétek egymás kezét. Egzisztenciád egy külső segítség által megerősödhet, és egy hosszabb távú sikersorozat veheti kezdetét.

Bika

Ha azt érzed, hogy a siker és a pozitív eredmények elérése érdekében be kell vetned a személyes varázsodat, egyedi praktikáidat, hát tedd meg! Ideje olyasmit csinálnod, amihez csak ritkán van bátorságod. Amennyiben így előrébb tudsz jutni, valamint komolyabb sikert elérni, akkor használd azt, ami a birtokodban van. A Holdtól erős inspirációt kapsz, emellett a Merkúr szakmai téren nyithat meg előtted új kapukat, érdemes lesz tehát belesni a túloldalra. Néha eszedbe jut, hogy nem akarsz előnyöket kicsikarni magadnak szimpatikus személyiségeddel? Pedig jogod van a magad javára fordítani azt, ami megadatott neked. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod a kedvességed és a mosolyod miatt!

Ikrek

Legfőbb teendőd a következő napokban az, hogy ne hagyd magad felmérgesíteni és elterelni az eredeti céljaidtól. Az alapvető gond abból eredhet, hogy te bátran szárnyalnál, míg környezeted sok tagja két lábbal akar járni a földön, ezt pedig elég nehéz lesz megfelelően összeegyeztetni. A nehézkesebb pillanatokban is maradj toleráns, számolj el tízig, semmiről ne mondj elhamarkodott véleményt, főleg ne emberekről. Még akkor is mosolyogj, és légy udvarias, odaadó és figyelmes, ha egyébként lenne okod alaposan megmondani másoknak a véleményedet! Mutasd meg, micsoda emberi méltóság bújik meg benned, és te bizony képes vagy elviselni akár a kritikát is. A hétvégét ne munkával töltsd, hanem inkább pihenéssel.

Rák

Ennek a hétnek a napjai meglepően jól alakulnak, a feladataidat elvégzed, különösebb gond nélkül haladsz előre, ugyanakkor kiemelten fontos, hogy ne siess sehová, ne kapkodj, mindent aprólékosan és figyelmesen végezz el. Inkább tűnj lassabbnak másoknál, ugyanakkor ne hagyd ki a különféle feladatok egyes lépéseit, mert az galibához vezethet. Légy megfontolt, így a felbukkanó akadályokat könnyedén legyűröd. Munkád és karriered terén befuthat egy kifejezetten izgalmas ajánlat, amin máskor nem haboznál, ám most megteszed, mert érzed, hogy ez akár jól is jöhet neked. A Hold kedvez a változásoknak, aludj minden nagy döntés előtt egyet, vagy inkább kettőt, és kérd ki bizalmasaid tanácsát.

Oroszlán

Egyszer lenn, máskor fenn – ezt ezen a héten többször is megtapasztalod. Ha úgy érzed, valamiért nem volt túl sikeres az elmúlt időszak, akkor tégy meg mindent azért, hogy az előtted álló napok felemelőek legyenek. Bizonyítsd be másoknak és önmagadnak, hogy létezik olyan állapot, amikor az ember képes folyamatosan topon lenni, remekül teljesíteni, és külső erők kellemetlenkedő hatására sem torpan meg, hanem időben észreveszi a felállított csapdákat. Légy merész, lépj ismeretlen útra, mert bármibe fogsz most, azt könnyedén sikerül véghezvinned. Hidd el, még téged is meglep, hogy mennyi új kapu nyílik meg előtted. Élvezd ezt az egy hetet, aknázd ki a lehetőségeidet. Szeretni fogod az embereket, a kihívásokat.

Szűz

A vasárnapi teliholdig kifejezetten jól alakulnak különféle ügyeid, könnyedén haladsz az aktuális célok felé, aligha lesz olyan akadály, amelyet ne tudnál átugrani. Mindeközben érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg, ők pedig pozitív gondolatokkal és érzésekkel ajándékoznak meg. Szinte minden napodra jellemző lesz, hogy több kedvességet kapsz, rengeteg mosolyra számíthatsz, erős, egyben biztató visszajelzéseid lesznek mindenféle életterületen, és igen meglepő módon juthatsz anyagi többletbevételhez vagy remek hírekhez. Figyeld a lehetőségeket, olyan pénzről, netán vagyontárgyról, szellemi értékről lehet szó, amely hosszú távra megszilárdíthatja egzisztenciádat, vagy segíthet végre kilábalni a bajból.

Mérleg

Jelentős dolgok történnek veled és körülötted a napokban, a közelgő telihold folyamatosan izgalomban tart, ösztökél, cselekvésre sarkall, és emiatt érezheted azt, hogy minden feladatot gyorsabban, aktívabban, ügyesebben végzel el. A Hold kellemes, feltöltődést segítő energiája gondoskodik a jó hírekről, pozitív megélésekről, sikerélményekről. Kiemelten jók a lehetőségek üzleti téren befektetésre, kezdj új dologba, indíts vállalkozást vagy válts munkahelyet. A sors útjai kifürkészhetetlenek, ám semmi nem pottyan az öledbe magától, neked kell elindulnod, felfedezni az ismeretlent. Légy nagyon merész! Meglesz hozzá a kellő erőd, energiád és dinamizmusod is, hogy pozitív eredményeket érj el.

Skorpió

Nehéz jól megfogalmazni azt, hogy milyen is lesz ez a hét. Nos, jó eséllyel sem könnyed, sem nyugalmas nem lesz. Nem bizony, mert a vasárnapi teliholdig folyamatosan jössz és mész, nem hagy békét neked égi kísérőnk, cselekvésre sarkall. Minden hétköznapon új feladatok várnak rád, és szigorúan tilos megfutamodnod ezek elől. Lehet, hogy hétfőn még egy helyben toporogsz, mert nem tudod meghatározni, mibe is vágd a fejszédet, mihez legyen kellő bátorságod, no meg kedved. Szerencsére kedden a változás szele megérint. A Merkúr hozzásegít a kreatív ötletek megvalósításához, szerdától pedig még több új és jó lehetőség tárul fel előtted, nagyszerű esélyed van munkahelyi sikerekre, eredményes üzletkötésekre, új kapcsolatok kialakítására egyaránt.

Nyilas

Eljött az ideje a gyökeres változásoknak, és ez nem egy frázis, hanem maga a valóság. Hidd el, nem célszerű ezek elől elfutni, hanem bele kell állni az adott helyzetekbe, ez az igazán nagy kihívás, ám a bátorság pozitív eredménnyel kecsegtet. Tüzes, belevaló, bátor Nyilasként kell benned lennie annyi kurázsinak, hogy vállald az első lépések megtételét az ismeretlen felé. Nagy segítséget ad a növésben lévő Hold energiája, így már csak egy csipetnyi elhatározás kell ahhoz, hogy akár teljesen új alapokra helyezd életedet. A tavasz is közeleg, ezzel együtt te is kivirulhatsz, kedved jelentősen javulhat, eredményeid is látványosabbá válnak. Egzisztenciálisan nagyot léphetsz előre, ám ehhez kockázatot kell vállalnod.

Bak

Remekül érzed magad a bőrödben, emiatt pedig könnyen lehet, hogy akad pár irigyed, akik rosszallóan néznek rád, ám mindez ne érdekeljen! Kerüld el őket és a társaságukat, nem a te problémád, ha ők keseregnek. Töltsd az idődet olyan emberekkel, akik hozzád hasonlóan pozitív gondolatokkal vannak tele, mosolyognak, és a lehetőséget keresik a mindennapokban, nem pedig a kifogásokat. A növésben lévő Hold folyamatosan feltölt energiával, vasárnapig fantasztikus eredményekre vagy képes. Dolgozz és tanulj sokat, fedezz fel új dolgokat, kedvezően alakulnak számodra ehhez a körülmények. Olyan képességek birtokában leszel egy időben, ami ritka, tehát ki kell használnod minden alkalmat a fejlődésre.

Vízöntő

Ezen a héten jelentős, hosszú távra előremutató lépések megtételére ösztönöznek az égi energiák, könnyen juthatsz magasabbra, messzebbre, az eredmények látványosak lesznek - tudd, hogy amennyi időt és energiát rászánsz a fejlődésre, annak többszörös eredménye lesz. Amint befutsz egy célba, tűzz ki magad elé egy újabbat, és indulj is el! Ne pihenj, légy maximalista! Kiemelten fontos feladatod lesz a szakmai vagy tanulmányi kérdések mellett az is, hogy figyelj környezetedre, különösen szeretteidre, kérdezd őket hogylétükről, és ragadj meg minden alkalmat arra, hogy a segítségükre lehess. Hallgasd meg őket, közben tudasd velük, elkötelezett vagy irányukban. Ha vannak régóta függőben lévő ügyeid, akkor azokat tisztázd az érintettekkel.

Halak

Ezen a héten figyelj a belső hangodra, tudatalattid üzeneteire - nagy segítségedre lehet ez a titkos támasz. Mindegy, minek nevezed, ott van, és folyamatosan jobbnál jobb ötletekkel lát el, építsd be mindet életedbe! Kiválóan fog működni a hetedik érzéked, könnyedén ráérzel mások gyengeségeire, erősségeire, de még arra is, mit akar hallani a környezeted, mitől javulhatnak meglévő kapcsolataid, miként lennél képes jobbá tenni a kommunikációdat, hogyan tudod igazadat érvényesíteni. Olvasni tudsz szeretteid gondolataiban, erőlködés nélkül érzel rá arra, hogy mikor, mit és hogyan kell elmondanod vagy tenned a béke, az odaadás, vagy épp a szeretet érdekében. Használd ki ezeket a csodás energiákat, nem mindennap adatnak meg ezek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.