asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák vigyázzanak, kinek mit mondanak, a Rákok számíthatnak egy régi, elfeledett barát megkeresésére, a Vízöntőkkel pedig megeshet, hogy a hétvégén nem tudnak megálljt parancsolni a vágyaiknak. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja a következő napokra!

Kos

Csendes hétvége elé nézel, ám ennek ellenére is tartsd szem előtt, hogy most a nyugalom és annak megtartása legyen a fő cél. Szerencsére most nem pörögnek az események, nem lesz szükség kapkodásra, és kellemetlen történésekre sem kell számítanod. Ugyanakkor elképzelhető, hogy a nagy csendesség gondolkodásra ad időt és lehetőséget számodra, így sok apró kis hibát találhatsz az elmúlt hetek, hónapok cselekedeteiben. Ne futamodj meg, nézz szembe mindennel, ez pedig felnyitja majd a szemedet, s másképp kezdesz néhány helyzetet vagy személyt látni. Amennyiben bármi miatt lelkiismeret-furdalásod lenne, tervezd meg az adott ügy helyrehozatalát, mert sosincs késő semmihez.

Bika

Hatalmas érdeklődésed, kíváncsiságod és jó szándékod akár lavinát is elindíthat otthon vagy baráti körben. Ezen a hétvégén nehezen tudod tartani a szádat, nem tudsz vigyázni a titkokra, és megeshet, hogy kibeszélsz mindent gondolkodás nélkül, méghozzá úgy, hogy valójában nem rosszat akarsz, csupán mások problémájára keresel megoldásokat. Ha nem kérték a segítségedet, akkor talán mégis jobb választás lenne nem beleütni mindenbe az orrodat. Most kevés lesz, ha elnézést kérsz az érintettektől, egész vasárnap azon dolgozhatsz, hogyan bogozhatod ki az összekuszált szálakat.

Ikrek

A szombati napod - az eredeti tervekkel ellentétben - igen feszített tempójúra sikeredik, ám te tarts ki, mert a vasárnapod már sokkal békésebb, harmonikusabb lesz. Vigasztaljon az a tudat, hogy még élvezni is fogod a magánéleteddel összefüggő, élettel teli eseményeket, a szeretteiddel töltött időt most maximálisan megbecsülöd, figyelsz rájuk, meghallgatod őket, ők pedig véleményedet várják, és adnak a szavadra. Próbálj meg minden igénynek eleget tenni, mindenki kérését teljesíteni. Vasárnap már kicsit sok lehet a feléd érkező kérés, de mivel jól bírod a strapát, biztosan nem lesz gondod.

Rák

Már szombat reggel feldobott állapotban leszel, aligha adódik olyan helyzet, amely lelomboz. Egy szinte teljesen elfeledett, régi barátnak eszébe jutsz, és megkeres téged, vagy a családod lep meg egy remek ötlettel. Most nyitott vagy mindenre, s épp egy ilyen aktív impulzusra van szükséged, ami kibillent a mindennapok egyhangú kerékvágásából, és hatalmas adag pozitív energiát adva új erőre kapsz. A sok érdekes emlék felelevenítése, a közös nevetés felszabadítja a lelked, örömmel tölt el, megmosolyogtat, és újra hinni kezdesz önmagadban és az emberi kapcsolatok erejében. Ezt a jó hangulatot aztán hazaviszed, és családodnak is átadod.

Oroszlán

Elragadó személyiséged sok jó embert vonz köréd, ráadásul egész héten jó hatással voltál mindenkire, így nem csoda, ha ennek köszönhetően ezen a hétvégén egy különleges meghívást kaphatsz olyan irányból, olyan személytől, amit a legkevésbé remélnél. Egy üzleti partner, egy kolléga vagy egy távoli ismerős invitál egy izgalmas programra. Szigorúan tilos nemet mondanod! Figyelj az események menetére, sok érdekes és hasznos dologban lehet részed, amit még vasárnap is analizálni és emészteni fogsz. Hagyd magad sodortatni az árral, ezt később nem fogod megbánni.

Szűz

Ezen a hétvégén nem leszel túl jó formában, az elmúlt napok igencsak leterheltek, a fáradtság és a kedvetlenség szombat reggelre már kiül az arcodra, és hiába noszogat a környezeted, attól még nem lesz jobb kedved. Most az sem tölt el örömmel, ha mindenki téged ugrál körbe, ami máskor egyébként nem okozna problémát, sőt, örülnél ennek. Úgy érezheted, rád jár a rúd, pedig nem így van, csupán fel kellene turbóznod magad egy kicsit, hisz energiatartalékaid teljesen lemerültek, és ez az, amit itt és most el kell ismerned. Össze kellene kapnod magad, és frissítő programokat szervezni, ami biztosan feltölt. Szauna? Úszás? Vagy egy kellemes séta? Csak rajtad múlik, mit hozol ki a hétvégéből.

Mérleg

Egyre jobban érzed a szükségét annak, hogy egy régi barátságot feleleveníts? Kivel nem beszéltél mostanság? Itt az ideje, hogy megkeresd! Már régóta hanyagoljátok egymást, pedig nem kellene, sőt, kifejezetten szükségetek lenne egymás támogatására! Szorongsz a gondolattól, hogy te vedd fel vele a kapcsolatot elsőként? Ne tedd, hanem szombat reggel cselekedj! Ha tényleg barátok vagytok, bármi történt is a múltban, örülni fog neked, és ezáltal az egész hétvégéd nagyszerű hangulatban fog telni! Legyen bátorságod ugyanezt megtenni egy rokonnal vagy nagyon közeli családtaggal is.

Skorpió

Amennyiben erre a hétvégére valamilyen hosszabb utat vagy kiruccanást terveztél magadnak, akkor készülj fel minden eshetőségre. Ezerféle dolog történhet veled és körülötted, akár apró galibákkal is szembe kell nézned. Legyen nálad egy váltás ruha, takaró és az úti patikádat se hagyd otthon, hisz bármi megtörténhet, és nem feltétlenül veled, hanem a környezetedben lévők egyikével, így pedig te lehetsz a megmentője. Kellemesen fog telni mindkét napod, élményekben is gazdag lesz, de az alapos előkészületek miatt vasárnap este biztos hálás leszel önmagadnak.

Nyilas

Szép és örömteli lenne ez a hétvége, amennyiben nem lett volna túlzsúfolt és feladatokkal teli az elmúlt néhány nap. Ám te ne aggódj, és ne ess kétségbe, mert itt ideje a pihenésnek és a kellemes kikapcsolódásnak. Ismerd be bátran, vagy akár ki is mondhatod, hogy eleged van mindenből, és csak csendre és nyugalomra vágysz. Kutyaharapást szőrével – tartja a mondás, bár te ezt a hátad közepére sem kívánod, mégis érdemes lenne megfontolni, hogy a teljes visszavonulás helyett inkább egy aktív programban vegyél részt. Vasárnap ráérsz lógatni a lábaidat.

Bak

Összességében elégedett lehetsz, hisz egészen jól alakult a heted eddig, így pedig szombat reggel sugárzol a jókedvtől, és árad belőled a derűlátás. Óriási intenzitással vonzod magad köré az embereket, és ők jönnek, mert érzik a pozitív energiákat körülötted. Főleg a vasárnap lesz eseményekkel teli számodra, valahová hivatalos vagy, ami érdekes ismeretségeket hozhat neked. Lehet, hogy valaki még közelebb szeretne kerülni hozzád, mint gondolnád. Csak rajtad múlik, hogy hol szabsz neki határt – de miért is mondanál neki nemet?

Vízöntő

A hét közben támadt zűrzavarok lassan, ám biztosan múlni látszanak, újra kitisztul az ég feletted, és érezni fogod, hogy visszanyered az önmagadba vetett hitet. Szombat délután és este csak úgy forr a véred, ugyanakkor óvatosan fogsz bánni a különféle ismeretségekkel, hisz a hűség mindig nagy szerepet játszott az életedben, akár önmagadról legyen szó, akár kedvesedről. Lehet, hogy sikerül majd kordában tartani magad, de az is megeshet, hogy képtelen leszel határt szabni vágyaidnak. Egy a lényeg: magadhoz légy feltétlenül hű és ne hordj maskarákat. Ha kirúgnál a hámból, tedd meg, de semmiképpen se másvalaki kárára.

Halak

A hétvége első fele tele lesz jövés-menéssel, ha van kedved, akkor otthoni ügyeket intézel, és a „hagyományos" házimunkák sem lomboznak le, mindenben találni fogsz örömöt. Mindemellett közeli szeretteid is igényt tartanak rád, véleményedre, jó szándékodra, és mivel nagy békítő vagy, szombat délután téged kérhetnek fel egy kínos ügy békebírójának. Ebben a helyzetben légy körültekintő! Nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz, ha nem foglalsz egyértelműen állást, így most nagy szükséged lehet nagyszerű diplomáciai érzékedre. Ha nagyon nem szeretnél a dologban részt venni, akkor finom, egyben jól megfogalmazott indokkal kerüld ki a helyzetet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.