asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szuper hétvége elé néznek a csillagjegyek, érdemes lesz kihasználniuk a kínálkozó lehetőségeket. A Skorpiók tele lesznek energiával, a Bakok számára eljön a beszélgetések ideje, a Vízöntők pedig új kapcsolatokra tehetnek szert. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja a következő napokra!

Kos

Az elmúlt napokban sziporkáztál, ez pedig csak tovább fokozódik az előtted álló hétvégén. Határtalan jókedved elé csak valamely szeretted gördíthet akadályt, és ez is legfeljebb annyi lehet, hogy szóvá teheti, hogy már hanyagolod őt. Vajon ez igaz? Talán ez téged meglep, ám vita helyett inkább vond be őt is a programjaidba, szórakozzatok, mulassatok közösen! Így még kellemesebben telhet a hétvégéd. Vasárnap kellemes színfolt lehet egy régi barát felbukkanása, ami meglepetésként érhet. A vele folytatott beszélgetésetek is érdekes fordulatot vehet.

Bika

Annyi minden történik körülötted, hogy folyamatosan kapkodnod kell a fejedet, azt sem tudod, mire mondj igent vagy éppen nemet, hová menj, kivel találkozz vagy randizz. A legnagyobb gondod legfeljebb az lehet, hogy két jó program közül nehezen választod ki az érdekesebbet, ami izgalmasabb lehetőségekkel kecsegtet. Olyan programok közül válogathatsz, amelyek régóta nem adattak meg neked. Mondj rájuk igent bátran! Ez a bőség hétvégéje, próbálj meg mindenhol ott lenni, legalább egy kicsit. Csináld azt, ami jólesik!

Ikrek

Friss levegő, napsütés, szabadság és nyugalom – ezek után vágyakozol? A hétvégén módodban áll átélni mindet. Különösen szombat délután lesz szükséged ilyen élményekre, a négy fal bámulása – hidd el – unalmas program! Mars kellemetlenkedése miatt feszültebb leszel az indokoltnál még reggel, s talán beleesel abba a hibába, hogy a bolhából is elefántot csinálsz. Hiányzik ez neked? Nem, ezért az előbbiek tudatában okosan tervezz, ügyesen végezz, és akkor rendben lesz minden vasárnap is. A sok jövés-menés után elkél majd egy kis semmittevés.

Rák

Remek hétvége lesz a mostani, folytatódik az elmúlt pár nap pozitív tendenciája. Csak élvezd a napsütést, a jókedvet, és ajánld fel támogatásodat másoknak, ha szükség lenne erre. Most nemcsak a családodra jut elegendő időd és energiád, hanem a barátokra is oda tudsz figyelni, amit meg is fognak hálálni neked. Egyvalaki különösen bearanyozhatja napjaidat. Ha magánéleted gondokkal terhelt, most hirtelen fény gyúl az alagút végén, és minden helyrerázódhat. Ehhez viszont ne zárkózz el semmilyen alternatív megoldási lehetőség elől.

Oroszlán

Szombaton erős késztetést érzel némi pénzköltésre, és nem akarod azt átgondolni, hogy kell vagy sem az a tárgy, csak azt, hogy tetszik-e. Azért mégsem ártana némi tudatosság, a vásárlás során alaposan nézd meg, mit veszel, honnan származik, és rendben van-e a vétellel minden. A szombat ugyanis nem kedvez a pénzköltésnek, könnyen félrevezethetnek, rád sózhatnak valami használhatatlan eszközt, ha nem figyelsz a részletekre. Vasárnap egy kis pluszmunkád is akadhat, ami természetesen extra bevételt is hozhat! Azért gondold át, valóban érdemes-e dolgoznod a pihenés helyett.

Szűz

Fáradtnak érzed magad egész szombaton, annak ellenére, hogy úgy véled, nem voltak megerőltetők az előző napok? Nos, ez egyértelmű jele annak, hogy pótolnod kell energiatartalékaidat. Vegyél természetes vitamint magadhoz, a szervezetednek szüksége van töltődésre. Ezt a két napot pihenéssel és lazsálással töltsd, ne keress kifogást arra, miért is kellene dolgoznod. Ne vállalj el semmit, még a segítségnyújtást is napold el, ha az nem létkérdés. Te vagy a fontos, nem mások.

Mérleg

Ha eddig nem tetted, hát ideje picit jobban odafigyelni az étkezésedre, mit, mennyit és hogyan eszel. Az alkoholt és a túlzottan cukros vagy fűszeres ételeket messzire kerüld el ezen a két napon. Mivel inkább béke és harmónia után vágyakozol, nem sok programra mondasz igent, ami remek ötlet! Igenis legyen időd magadra, a vágyaidra, egy kis főzésre, sétára. Közben alaposan végiggondolhatod merre és hogyan tovább. A jövő hétre megtervezhetnéd a heti menüt, ami legyen egészséges, felesleges szénhidrátok nélküli. Meglátod, megéri majd a befektetett energia.

Skorpió

A tettvágy csak úgy tombol benned, annyira energikus vagy, hogy az tényleg meglep még téged is. Mindegy mit, mennyit, hol, kivel, csak csinálhass valamit! Azt sem tudod eleinte, mit kezdj ezzel a hatalmas mennyiségű energiával. Egy biztos: engedd szabadjára! Ha nincs semmi ötleted, hívd fel a szüleidet vagy a barátaidat, és kérdezd meg, tudsz-e nekik segíteni valamiben, biztos örömmel fogadnak téged. Elérkezett a tavaszi kerti és ház körüli munkák ideje, valahol csak elkél a kétkezi segítség! Hiába fáradsz el fizikailag, lelkileg abszolút mértékben fel fogsz töltődni.

Nyilas

Bár keményen, szorgalmasan, minden percet kihasználva végigdolgoztad a hetet, mégis valami fura kényszer lesz úrrá rajtad a hétvégén, miszerint dolgozni kellene? Szombaton is energiával teli testtel kelsz fel, életkedved és tettvágyad töretlen. Mi történt veled? Nyugalom, csak az erőteljes, pozitív bolygóhatások érezhetők, aminek köszönhetően a hétvége mindkét napján aktív leszel. Vasárnap sem bírsz egy helyben ülni, csinálj valami szokatlant, valami formabontót, amit eddig még sosem.

Bak

Szombaton egy kisebb vita vagy félreértés árnyékolhatja be jókedvedet, viszont szerencsésnek érezheted magad, mert mindent helyre tudsz hozni, ha tudatosan keresed a kompromisszumot. Felejtsd el azt, hogy az igazadat bizonygatod, legyints egyet, és hagyd rá a másikra a dolgokat. Így tudod csak megőrizni a békét. Vasárnapod azonban kellemesen, szeretteid körében fog telni. Remek idő arra, hogy függőben lévő ügyeket átbeszéljetek, a problémásokat pedig rendbe tegyétek, vagy akár megbeszéljétek a nyaralás helyét és idejét.

Vízöntő

Remek hétvége lesz a mostani, felhőtlen boldogság és jókedv költözik az életedbe, és ez valójában csak folytatása az előző napoknak. Örülj, hogy a nagy általánosságokat tekintve jól alakulnak ügyeid. Ez a pozitív hangulat családtagjaidra, barátaidra is kihat, ezért sokan keresik majd a társaságodat. Légy nyitott és befogadó, sok jó tanáccsal lehetsz gazdagabb. Új kapcsolatokat is kialakíthatsz, ugyanakkor vigyázz, ne ugorj bele semmibe meggondolatlanul, amit most kínálnak fel neked, főleg, ha az anyagi jellegű. Ne csak a felszínt kapirgáld, hanem nézd meg, mi húzódik a mélyebb rétegekben.

Halak

A szombatod jó eséllyel teljesen másképp alakul, mint reméled, rengeteg olyan feladatot kell megoldanod, melyek hirtelen szakadnak a nyakadba. Ám mindezt ne bánd, mert bármit is terveztél eredetileg, nem úgy sült volna el, ahogy azt képzelted. Hidd el, mindennek megvan a maga oka, a pillanatnyi eseményeknek is. Nem te rontottad el, hanem környezeted kérdés nélkül bolygatta fel a hétvégédet, ezért inkább ne is bosszankodj! Inkább tüsténkedj, oldd meg a feladatokat, majd élvezd a szabaddá vált órákat, és pihend ki magad. Vasárnap már a nyugalom óráit hozza, családod kerül a középpontba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.