asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgalmas napok elé néznek a Kos jegy szülöttjei, az Ikreknek ideje rendet tennie mind a környezetében, mind pedig a fejében, illetve a Halak is szánjon végre időt a dolgai rendezésére. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Kos

Mozgalmas hétvége vár rád, tehát jobb, ha felkötöd a nadrágod. Mosolyogj minél többet, ez fog ugyanis átlendíteni a nehézségeken. Sokféle dolog történhet ezen a hétvégén: heves viták, édes békülések, furcsa élethelyzetek, nagy leleplezések várhatóak számos meglepetéssel fűszerezve. Te magad is érzed, hogy folyamatosan képes leszel megoldani a hirtelen adódó helyzeteket, ám csak akkor találhatod meg a közös hangot másokkal, ha nem hagyod érzelmeidet tombolni. Mindig a megfelelő pillanatban fogd vissza magad, és hidd el, a túlzott akarattal most tényleg semmire sem mész.

Bika

Dolgos, szorgos mindennapok vannak a hátad mögött, ráadásul látható eredményekkel zártad ezt a munkahetet. Ez épp elég a békés hétvégéhez, s joggal követelheted magadnak a csendet, a békét, a végtelen nyugalmat otthonodban, vagy akár egy kirándulás során. Bizony rád fér a pihenés, ami persze lehet aktív is, és ezt meg kell érteniük a szeretteidnek is. Ugyanakkor ne várd el tőlük azt, hogy a gondolataidban olvassanak, és kitalálják a vágyaidat, mert ez nem fog menni. Mondd ki teljesen egyértelműen, jól körülírva, mit szeretnél, hogy tudjanak hozzád alkalmazkodni.

Ikrek

Ez a hétvége remek alkalmat kínál arra, hogy alaposan körbenézz, s rendet teremtsd a fejedben és a lelkedben egyaránt. Légy őszinte, és ismerd be: nem kicsi odabent a rumli. Most tényleg lényeges, hogy ne csak a falak között legyen tisztaság, hanem a bensődben is helyre kerüljön minden, mert a látszat ugyan csalhat, de ettől te még tudni fogod, hogy nem vagy tökéletes fizikai és szellemi állapotban. Sok dolog okozott zűrt az utóbbi napokban, és ezek a mai napig nem kerültek a helyükre. Beszélj azokkal, akikkel ez összefügg, és meglásd, együttesen könnyebben juttok el a megoldásig.

Rák

Ha nem foglalkoznál olyan banális apróságokkal, mint hogy ki mit visel, hogy áll a haja, hova teszi a távirányítót, vagy miért nem máskor csinál meg valamit, lehetne végre egy olyan hétvégéd, ami összetűzés nélkül telik. Ha családtagjaid nem is szólnak, biztos lehetsz abban, hogy zavaró az állandó piszkálódás, még akkor is, ha azt jó szándékkal teszed. A szép szó sokkal többet ér, mint a morgolódás, és ezt te is jól tudod. Kapd össze magadat, ugyanis ezen a két napon tényleg rajtad múlik, hogy nulla, vagy éppen sok vitahelyzet alakul ki körülötted.

Oroszlán

Szombaton sok-sok, régóta halogatott dolgot kell elrendezned, s ezek elsősorban az otthonoddal kapcsolhatók össze. Takarítás, mosás, javítgatások, és itt tavasz, a kerti munkák sem várhatnak... Tedd a dolgod, hisz az előzőkre is kell időt szánnod, igaz? Vasárnap viszont már az érzelmeken és az örömön lesz a hangsúly. Mindenképpen add tudtára a szeretteidnek, mit jelentenek számodra ők, és milyen fontos a velük együtt töltött idő. Kellemes pillanatokat élhetsz át, biztosan meghálálják a figyelmedet. Ne csodálkozz, ha hirtelen központi kérdéssé teszik a hogylétedet.

Szűz

A szombat délelőttöd még rohanósan, sok tennivalóval telik, ám szerencsére tudod, hogy milyen dolgokat kell elintézned ahhoz, hogy utána béke lehessen körülötted, és persze a lelkedben. Később, délután vagy vasárnap délelőtt egy fontos, mélyenszántó baráti beszélgetésben lehet részed, ami elől nem célszerű megfutamodni. A helyzet összetett, nem oldható meg igen és nem válaszokkal minden, ugyanis lényeges dolgokról lesz szó, és te nem szereted az érzéseidet szavakba önteni. Most azonban szükséged lesz erre, a dolgok rendbetétele elkerülhetetlen!

Mérleg

A hétvégi csillagállások nagyon kedvezőek számodra és minden problémás helyzet tisztázására, sőt szinte kényszert érzel arra, hogy elmond a gondolataidat, beszélj a terveidről, vagy esetleg jó alaposan beolvass valakinek, aki egyébként meg is érdemli azt. Bizony, lesz mit megbeszélni az emberekkel, ráadásul a béküléshez vezető út nem lesz akadálymentes, ám te tudsz kitartó és okos lenni, az érveid pedig meggyőzőek. Ha békés hangnemet ütsz meg a többiekkel szemben, akkor sikerre viszel minden ügyet. A családban legyen harmónia, ezt tartsd szem előtt!

Skorpió

Már szombat reggel érzed, hogy valami nem kerek, nincs minden a helyén, és adódhat egy kis kellemetlenséged, amit óriási eséllyel pont saját magadnak okozol. Bármi történjék, ne hibáztass másokat semmiért! Sokkal érzékenyebb leszel, mint máskor, ezért félreérthetsz egy látszólag bonyolult helyzetet, amit ráadásul nem is beszéltek meg egyből, így csak magadban fogsz őrlődni egy darabig. Vasárnap sem lesz jobb a helyzet, ezért érdemes lenne benevezned egy teljesítménytúrára, hogy kiadd magadból a gőzt, vagy menj úszni, futni.

Nyilas

Bizony megesik, hogy jóval előbb mondod ki a véleményedet a kelleténél, és csak utána gondolkozol el azon, mit engedtél szabadjára. Előfordul az ilyesmi, igaz? Ezen a hétvégén nagyon vigyázz a gesztikulációdra, a hangsúlyra, a kiejtett szavakra, mert akaratlanul megbánthatod valamely szerettedet, akit nagyon nehéz lesz kiengesztelned, hisz jogosan sérelmezi a hozzáállásodat. Kerüld el a kellemetlenségeket tudatosan, felkészülten, mindig számolj el tízig, hogy a vasárnapod teljesen idilli legyen.

Bak

Az utóbbi napok örömteli pillanatai, valamint látványos sikerei hétvégén is érezhetők lesznek rajtad, hiszen nagyon feldobott hangulatban leszel. Végre sokat mosolyogsz, és bármilyen ötletes dologra boldogan igent mondasz. Ezzel a családtagjaid is elégedettek lesznek, mert már régen láttak ilyen felszabadultnak és kiegyensúlyozottnak. Kényeztesd őket a figyelmeddel, okos tanácsaiddal, hiszen melletted voltak akkor is, amikor kibírhatatlan vagy éppen nyűgös voltál. Most sok időd jut beszélgetni, zenét hallgatni, táncolni, főzni.

Vízöntő

Bár mostanság voltak komoly fenntartásaid egy közeli barátoddal, esetleg egy kollégával összefüggésben, ám ezek szombaton sorban szertefoszlanak, te pedig lenyugodhatsz. Egy esemény során egyértelműen bebizonyosodik, hogy maximálisan megbízhatsz az illetőben, békés és támogató, és bizony alaptalanok voltak a gondolataid. Kár volt emiatt távolságot tartani, mostantól engedd bátran közel magadhoz. Vasárnap keresd a csend lehetőségét, mélyülj el a gondolataidban, és tűnődj el azon, mi hiányzik még az életedből.

Halak

Akármennyire is rossz az otthoni feladatokra gondolni, mégis muszáj lesz már szombaton a tettek mezejére lépned, különben garantáltan eluralkodik a káosz a magánéletedben, ha nem kapod össze magad. A környezeted követeli a figyelmességet, legyen szó a lakás megtisztításáról vagy a családtagjaiddal való megbékélésről. Ne halogasd tovább ház körüli teendőidet, mert még kemény munkával se fogod tudni behozni a lemaradásodat később. Vasárnapra tisztán látod, mi az, amit elhanyagoltál mostanság, és időt kell ezekre a dolgokra, témákra, emberekre szánnod.
Márciusi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170216-marcius-havi-penzhoroszkop.htmlAz asztrológiai új esztendő megérkezésével a Nap kezdi meg uralkodását. Végre fellélegezhetünk, könnyebbé válnak a mindennapok, terheinket levethetjük magunkról, és el tudjuk hinni, hogy eljött a mi időnk! Horoszkóp--Márciusi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170216-marciusi-havi-horoszkop.htmlA Bikáknak remek lehetőségeket és kilátásokat tartogat ez a hónap, a Rákok szerelmi téren számíthatnak fordulatokra, a Mérlegek pedig a pénztárcájukat gyarapító döntéseket kell meghozniuk. Neked mit tartogat a március hava? Csillagjegyed elárulja. Horoszkóp--Márciusi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170216-marcius-havi-szerelmi-horoszkop.htmlA napsütéses órák száma megnövekszik, ezzel együtt pedig a csillagjegyek szerelmi élete is felpezsdül. A szingli Bikák készüljenek, mert rengetegen keresik majd a társaságukat, a párban élő Skorpiók pedig harmonikus időszak elé néznek. Neked mit tartogat március hava? Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.