asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp április ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek tegye lejjebb a mércéjét, az Oroszlán hagyjon elegendő időt, a Bak életébe pedig egy régi szerelem furakodhat be ismét. És neked mit tartogat április hava? Horoszkópodból kiderül.

Kos

Páros: áprilisban meg kell válaszolnod minden függőben lévő kérdést, és erre kedvesedet is meg kell kérned. Ha legbelül azt érzed, mennél, akkor tedd! Ha maradnál, akkor sok időt és energiát fog igényelni a másik féllel való törődés, de megéri a befektetést.
Páratlan: szingliként a szerelem több irányból fog ostromolni téged áprilisban, ám vigyázz az elhamarkodott lépésekkel. Ne azért tedd le a voksodat valaki mellett, hogy ott legyen, hanem azért, hogy maximálisan melletted álljon, örüljön neked. Jóban és rosszban egyaránt.

Bika

Páros: légy aktív, természetes, könnyed, és a sikered garantált. Lesznek leküzdendő akadályok, megoldandó feladatok, ám ti ketten, ha összefogtok, mindent meg tudtok oldani. Ha mégis nézeteltérés alakulna ki köztetek, az nem kudarc, hanem egy lehetőség a változtatásra.
Páratlan: április kedvez az új szerelem kibontakozásának. A siker és a szenvedély folyamatos jelenléte vonzó lesz a másik nem számára. Minden körülmény adott lesz egy találkozáshoz valakivel, aki megmozgatja az érzékeidet, és te is elképesztő hatással leszel rá.

Ikrek

Páros: ugyanaz a gond tűnik fel a színen újra és újra? Többet vársz kedvesedtől, mint amennyit ő nyújtani képes? Egyáltalán nem biztos, hogy vele van a gond. Sokkal valószínűbb, hogy te támasztasz vele szemben túl magas elvárásokat. Gondold át, mennyire fontos neked ez a kapcsolat, és szeresd őt olyannak, amilyen.
Páratlan: kissé magasra helyezted a mércét, amivel áprilisban többször szembesülsz. Ideje átdolgozni az eddigi stratégiádat, és elfogadni „átlagos” emberek közeledését. Az áhított tulajdonságokkal rendelkező személy így könnyebben megugorja a szintet.

Rák

Páros: azért, mert most nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, még ne ess kétségbe. Ha konfliktusok alakulnak ki köztetek, azonnal vonulj vissza, és törekedj a béke fenntartására. Hallgasd meg, és fogadd el a másik érveit, szőjetek közös terveket! Ez mindent megold majd.
Páratlan: sok tennivalód akad áprilisban, ám a randik mellőzésére ez rossz kifogás. 8-a után kapd össze magad, és engedd, hogy valaki végre szeressen. Vénusz vonzóvá tesz, többeket is az utadba sodor, neked csak ki kell választanod a számodra megfelelő jelöltet.

Oroszlán

Páros: legyen bátorságod kimondani kedvesednek, mi bánt, mivel vagy elégedetlen. Nem az a gond, ha valami nem jó, vagy nem tetszik, hanem az, ha ülsz a babérjaidon a csodára várva. Neked kell kezdeményezned a változást. Add partnered tudtára, mire vágysz!
Páratlan: többen is kopogtatnak nálad, kimutatva, milyen vonzó vagy számukra. Persze ez jó hír, ám elég nehéz lesz választani közülük, tekintve, hogy mindenkiben lesz valami vonzó. Ne siess, nem kell kapkodni, hanem várd meg azt a pillanatot.

Szűz

Páros: türelemmel, okosan fuss neki párkapcsolatod rendezésének! Dübörög benned az adrenalin, és akad benned bőven vágy és szenvedély, amit érdemes szabadon engedni, mert biztos, hogy lépéseid és kedvességed viszonzásra lelnek.
Páratlan: egészen sok randira és flörtre adódik alkalmad ebben a hónapban, még a legfurább helyek is kínálnak alkalmat az ismerkedésre. Akár közlekedési eszközön, sportolás vagy kutyasétáltatás közben is rád találhat a szerelem. Fogadj el minden közeledést.

Mérleg

Páros: április hava izgalmasan alakul, a tökéletesség, az elégedettség érzése ott lesz a mindennapjaidban. Élvezd ki az összes alkalmat, amit kedveseddel tölthetsz. Mélyüljetek el az érzelmek tengerében, és csak hagyd, hogy a jó dolgok megtörténjenek veletek.
Páratlan: ebben a hónapban ne kezdj nosztalgiázni, ne a múltban keresd lehetséges szerelmedet. Ne bonyolódj kapcsolatba olyan személlyel, aki miatt egyszer már megégetted a kezed. Az igazi a jövőben keresendő, nem a múltban.

Skorpió

Páros: áprilisban jelentős döntéseket kell meghoznod. Mész vagy maradsz? Mi a jobb neked? Van-e közös jövőtök? Hogyan érdemes formálni ezt, hogy mindenki jól érezze magát? Odaadás? Figyelem? Bárhogy dönts, minden a te javadat fogja szolgálni.
Páratlan: próbálj ki új dolgokat, helyeket, programokat, válts stílust, vállald be a vakrandikat, és ne futamodj meg semmilyen lehetőség elől. Akik elsőre nem nyerik el a tetszésedet, később meglephetnek. Nem tudhatod, ki rejtőzik a zord külső mögött.

Nyilas

Páros: kiegyensúlyozottságra és elégedettségre vágysz? Mostanában mégis ezek hiányoztak a mindennapokból? Jó hír, hogy mindezt megkaphatod kedvesedtől, amiért hálásnak kell lenned! Fogadd örömmel az igyekezetét, és szeresd őt nagyon!
Páratlan: munkád vagy tanulmányaid minden idődet lekötik 6-áig, ezután olyan impulzusok érnek, amelyek meglepnek, egyben izgatottá is tesznek. Hirtelen többen is érdeklődnek irántad, csupán szét kellene kicsit nézned a nagyvilágban. Mondj igent minden randira!

Bak

Páros: aggódsz kedvesed miatt? Miért is? Ne aggódj, hanem cselekedj, kérdezd őt, érdeklődj, mit szeretne csinálni, mik a tervei veled és a kapcsolatotokkal. Hallgatás helyett kezdeményezz beszélgetést, mondd el, mi bánt. Kérdezd meg, mit tehetnél, hogy elégedett legyen.
Páratlan: a sors útjai kifürkészhetetlenek, és most olyasvalakit sodor utadba az élet, aki elsőre nem lesz túl vonzó számodra. Megtörténhet, hogy valaki a régmúltból feltűnik a színen, úgyhogy légy mindig csinos, és mosolyogj! Gyorsan fog fejlődni a közös életetek.

Vízöntő

Páros: ha hiányoltál valamit mostanság a kapcsolatodból, azt áprilisban megkapod, hát élvezd! A boldogság, az öröm, a szenvedély egyvelege folyamatosan jelen lesz az életedben, háláld meg ezt kedvesednek, aki figyel rád, rajong érted, és ha hagyod, a tenyerén is hordoz.
Páratlan: ideje megérteni és elfogadni, hogy a régi, negatív tapasztalatok a tényleges gátjai szerelmi életed kibontakozásának. Az, hogy mások miként bántak veled régen, nem számít! Előre nézz, és hidd el, hogy a szerelem elérhető számodra is. Mondj igent minden randira!

Halak

Páros: a kommunikációd legyen tervezett és kifinomult, ha nem az, kedvesed szinte bármit félreérthet, ami nem tesz jót nektek. Törekedj a békére, a harmóniáért kedvesed biztos hálás lesz. Ne hallgasd el a sérelmeidet, ugyanakkor hallgasd meg az övéit, így tisztességes.
Páratlan: ideje a tettek mezejére lépni! Nem kuporoghatsz otthon, a kanapé sarkában, várva a csodára. Ajánlott új, ismeretlen helyeken megmutatni magadat. Az sem elvetemült gondolat, hogy valakitől randit kérsz. Ne félj az elutasítástól! A bátorság komoly eredményt hozhat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.