asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok jó híreket kaphatnak egy váratlanul betoppanó vendégüktől, az Oroszlánok figyeljenek jobban oda az egészségükre, a Vízöntők pedig a szeretteikre. Neked mit tartogat ez a hétvége? A Life.hu horoszkópjából kiderül.

Kos

Örülsz, hogy túl vagy ezen a fárasztó héten, már nagyon várod a pihenést, a lazítást is. A szombat nem lesz túl vidám, sőt inkább unalmasnak mondható. A dolgok nagyon egyhangúan alakulnak, de ez kifejezetten jól fog esni, mert igazából egy ilyen semmittevős, eseménytelen napra vágytál, hogy végre kifújhasd magad. A vasárnap délelőtt meghozhatja a változást, mert váratlanul betoppanhat hozzád valaki. Ennek az első pillanatban talán nem igazán fogsz örülni, de később megváltozik a hozzáállásod, megjön a jókedved, mert meglepő híreket tudsz meg tőle.

Bika

Szombaton nem leszel túl jó passzban a planétaállások szerint. Sok szélsőséges helyzetet, félreértést élhetsz át. Jó előre vértezd fel magad ezek ellen, nehogy egy-egy félreértett mondat vagy gesztus a kedvedet szegje! Ha nem vagy résen, még vitákba is bonyolódhatsz ezek miatt a félreérthető helyzetek miatt. Vasárnapra már kiadod minden haragodat, mérgedet, sőt az egész heti fáradtságodat is minta elfújták volna. Szeretteid körében akár otthoni, akár házon kívüli programot is szervezhetsz, ahol feltöltődhetsz, és energiát meríthetsz a következő heti feladatokhoz.

Ikrek

Tedd szombatra minden elintéznivalódat, elmaradt kötelezettségedet, pl. a csekkbefizetéseket, a takarítást, a bevásárlást. Ezeket a nyűgnek megélt, nemszeretem feladatokat zárd le szombaton azért, hogy a vasárnapod már kizárólag a pihenésé legyen, és a saját magad kényeztetésével törődhess. Hidd el, igazán megérdemled, hiszen nagyon sok minden nyomta a válladat, és te becsületesen el is végeztél minden rád nehezedő munkát. Egy kis pihenés, kellemes semmittevés neked is jár. A családi programokról azért ne mondj le, délutánra tervezz szeretteiddel közös elfoglaltságot.

Rák

Összességében ez a hétvége a vártnál sokkal jobban fog sikerülni. A szombat délelőtt még rázós lehet kicsit, különféle akadályok bukkanhatnak fel minden téren, de te sorban megoldod őket. A szombat délutánt nem töltöd egyedül, ugyanis társaságod akad, ahol a nagy beszélgetések akár még vitákba is torkollhatnak, persze csak akkor, ha hagyod magad belerángatni a különféle szócsatákba. Ha vigyázol arra, mit mondasz, akkor kellemesen telik majd az este. Vasárnap felszabadult és vidám leszel. Kifejezetten jót tenne neked a szabad levegő, szervezz egy nagy sétát a szeretteiddel.

Oroszlán

Ezen a hétvégén a Mars okozhat némi egészségügyi kellemetlenséget. Gondold végig, van-e valamilyen káros szenvedélyed. Dohányzol, kávézol, csokizol, többet eszel, mint kéne, keveset mozogsz? Ezen a hétvégén szorítsd háttérbe ezeket a rossz szokásaidat. Mellőzd a szénhidrátokat, főzz valamilyen egészséges ételt, és száműzd az alkoholt egy időre. Nagyon fontos, hogy most ne adj teret az élvezeteknek, csak az egészségedre figyelj! Szükséged lesz önfegyelemre, ha azonban kellőképp alapos vagy, szerencsésen elkerülheted az ezekből adódó későbbi problémákat.

Szűz

Ezen a hétvégén a kritikusabb éned kerül előtérbe, és hangot is adsz minden neked nem tetsző dolognak. Fogd vissza magad, nem kell mindenbe beleszólnod, beleavatkoznod, mindent számon kérned, mindenről véleményt mondanod. Van úgy, hogy a dolgok maguktól is megoldódnak, és inkább csak fokozzuk a bajt, ha beleavatkozunk. A hétvégén pont egy ilyen felemás helyzettel találod szembe magad, de ha logikusan gondolkodsz és visszafogod magad, nem lesz ügy belőle. Egyszerűen csak saját magaddal törődj mások problémái helyett. Hidd el, megoldják valahogy nélküled is!

Mérleg

Készülj fel arra, hogy ezen a hétvégén nem jut túl sok időd pihenésre. Ezúttal nem tudsz kibújni a kötelességed alól, muszáj mindkét napodat munkával vagy tanulással töltened. Hiába akarnak a családtagjaid és barátaid közös programot szervezni veled, ne hagyd magad lebeszélni eredeti terveidről, mert most igazán fontos és halaszthatatlan feladatok várnak rád. Ha ügyesen be tudod osztani az idődet, és sikerül tartanod a napirendet, akkor mindenkire tudsz egy kevés időt szakítani. Légy pozitív, ugyanis a pluszmunkától függetlenül nagyszerű hétvége vár rád!

Skorpió

A szombati napod elég mozgalmasnak ígérkezik, rohanással és mindenféle halogatott ügyek intézésével telik, azonban estére végre lazíthatsz, és visszakaphatod régi önmagad. Most újra alkalmad lesz kibontakozni, kiváló humoroddal szórakoztathatod családtagjaidat és barátaidat. Mindenki örömmel fog hallgatni téged, ugyanis az utóbbi időben teljesen beletemetkeztél a munkádba. Ha szombaton elhívnak a barátaid, akkor mindenképp menj el, bármilyen fáradtnak is érzed magad! Hidd el, jól fog esni a kikapcsolódás. A vasárnap pedig csak rólad szóljon!

Nyilas

Ha valakivel fontos megbeszélnivalód akadna, akkor azt mindenképpen szombatra tervezd, ugyanis ekkor a csillagok együttállása megkönnyíti a kommunikációt. Biztosan vannak olyan problémák, amiket eddig nem hoztál szóba, vagy akad olyan lezáratlan vita, amit ideje lenne tisztázni. Az égiek veled vannak! Most konfliktus nélkül, könnyedén meg tudtok beszélni bármilyen gondot, ami eddig feszültséget okozott akár a családban, akár a barátaid körében. Nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget, ugyanis olyan nehéz tehertől szabadulhatsz meg, ami eddig minden napodat megnehezítette.

Bak

Fantasztikus és felejthetetlen hétvége vár rád. Azt kívánod, bár soha ne lenne vége, annyira tökéletesen telik minden egyes pillanata. Régen volt ilyen kellemes hétvégéd, amikor a családtagjaidra és a barátaidra is elegendő időt tudtál szakítani. Nagyszerűen érzed magad, ugyanis nem kell dolgoznod, se rohannod, nem érzel semmi feszültséget a környezetedben. Teljesen el tudod engedni magad és maximálisan fel tudod tölteni az energiaraktáradat. Vasárnapra mindenképp szervezz közös programot a szeretteiddel, mert életre szóló élményekkel gazdagodhattok.

Vízöntő

Nagyon mozgalmas napokon vagy túl, most viszont itt az ideje, hogy a családodra is szentelj egy kis időt. Megértik, hogy rengeteg munkád van, de már nagyon hiányolnak téged, és vágynak a társaságodra. Ne lepődj meg, ha otthon nem olyan idilli a hangulat, mint ahogy azt elképzelted. Most rajtad a sor, hogy a családod minden tagját jó kedvre derítsd, és megteremtsd a kiegyensúlyozott és békés légkört. Nem lesz nehéz dolgod, ugyanis egy-egy figyelmesség, kedves szó vagy meghitt beszélgetés csodákra képes. Ez a hétvége csak a szeretteidről szóljon!

Halak

Pontosan úgy alakul a hétvégéd, ahogyan azt eltervezted. Szombaton sok elintéznivalód akad, amelyek nagy része olyan feladat, ami nem tűr halasztást. Próbálj meg minél tevékenyebb lenni, hogy a vasárnap már csak a pihenésről szóljon. Ezen a két napon nagyobb igényed lesz a családod társaságára és arra, hogy béke és harmónia vegyen körül. Te is éreztesd a szeretteiddel, hogy mennyire fontosak számodra! Vasárnap mozdítsd ki a családot, szervezzetek olyan közös programot, ahol mindenki jól érezheti magát, mint például egy kellemes tavaszi kirándulás!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.