asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is nehéz, ezen a hétvégén mindent be kell vetniük a csillagjegyeknek ahhoz, hogy elkerüljék a felesleges vitákat. Így lesznek vele a Bikák, akiknek a családjukban akadhat némi fennakadás, illetve a Nyilasok, akik pedig a békebíró szerepét vállalhatják majd magukra. A Life.hu horoszkópjából kiderül, neked mit tartogatnak a csillagok a hétvégére.

Kos

A jó hír, hogy vasárnapra minden visszazökken a normális kerékvágásba, sok vidámság, szeretet övezi majd a napot. Ám előtte meg kell küzdened a szombattal, ami az égi együttállások és fényszögek miatt most egyáltalán nem úgy indul, mint ahogyan tervezed. Az égi hatások természetesen nemcsak rád, hanem másokra is hatnak – rájuk, úgy tűnik, rosszabbul, mint rád. Ezért érzed úgy, hogy nem ismernek határokat, túl messzire mennek, amivel nagyon felbosszantanak téged. Gondolj arra, hogy holnapra már jó irányba fordul minden.

Bika

Zűrös napok állnak mögötted, ami miatt sok mindenre nem volt időd a hét folyamán. Nem csoda hát, hogy eluralkodott a káosz körülötted. A most következő hétvége remek alkalmat kínál a rendrakásra. Használd ki a lehetőséget, nem kötelező a továbbiakban is tűrni a kuplerájt! Volt a családban is némi konfliktus, amit a rendrakással egy füst alatt szintén megoldhatsz. Sokkal jobban tud majd mindenki teljesíteni, és a feladataira összpontosítani, ha tisztázzátok a félreértéseket. Egy finom hétvégi ebéd mellett mindenki szívesen rendezi majd a dolgokat.

Ikrek

Te a könnyen alkalmazkodó jegyek tulajdonosai közé tartozol, de ezen a hétvégén állj a sarkadra, és tarts ki a saját ötleteid, elhatározásaid mellett! Egyáltalán ne engedd meg, hogy eltérítsenek a terveidtől, vagy beleszóljanak a dolgaidba! Már szombaton is előfordulhat, hogy valaki győzködni próbál a saját igazáról egyik ötleteddel kapcsolatosan. Vasárnap következik a folytatás, mégpedig egy közeli rokon vagy ismerős alakjában, aki mindenáron tanácsot akar adni neked, vagy megpróbálja átrendezni az életedet. Ne hallgass rá, a belső hangod jelzi majd a helyes utat.

Rák

Bármennyire is kifáradtál az elmúlt munkahéten, bármennyire is várod már a hétvégi lazulást, mégis inkább szombatra zsúfolj be minden lehetséges tennivalót, ügyintézést, mosást, főzést, takarítást, egyszóval a nemszeretem tevékenységeken mielőbb legyél túl. Hogy miért? Mert a vasárnap kellemes meglepetéssel fog szolgálni, és akkor tudod majd igazán élvezni, ha minden elintéznivalódat még szombaton magad mögött hagyod. Szeretteid köréből valaki figyelmével és odaadásával ajándékoz meg, elősegítve ezzel hétvégi testi-lelki feltöltődésedet.

Oroszlán

Erre a hétvégére egy családi összejövetelt terveztél, amelyet már nagyon vártál. Azonban előfordulhat, hogy nem úgy sikerül minden, ahogy azt előre elgondoltad. Ezen az összejövetelen ugyanis valaki alaposan elronthatja a kedvedet azzal, hogy felhánytorgat neked valamilyen múltbeli történést. Támadhat olyan érzésed, mintha titkolnának előled valamit, mintha valamilyen információt nem osztanának meg veled. Ez rosszul eshet neked, de hallgatás helyett inkább kérdezz rá a dolgokra, hiszen nem az ellenségeid, hanem a szeretteid körében vagy!

Szűz

Szombaton kiderül az ég feletted, semmilyen ártó fényszög nem kellemetlenkedik, nem okoz semmi olyan dolgot, amiből probléma kerekedhetne. Vasárnapra azonban eléggé megváltozhat a helyzet. Valakinek sikerül téged alaposan felbosszantania, persze ehhez te is kellesz. Ha nem hagyod magad, nem sikerülhet neki. Rajtad is múlik a hétvége második napjának hangulata. Még időben közöld a környezetedben lévőkkel, hogy nem szeretnél részt venni semmilyen esetleges vitába torkolló beszélgetésben, ne is próbálkozzanak ilyesmivel.

Mérleg

Nagyon kellemes és egyben tevékeny hétvége előtt állsz. Több, régóta halogatott feladat vár rád, amelyek legnagyobb része a szombati napra csoportosul, de a csillagok kedvező együttállásának hála, minden nehézséget gyorsan és gördülékenyen megoldasz. Szerencsére megvan a kellő fizikai kondíciód és lelkierőd, hogy a kényes ügyeket is lezárd. Ha valaki felajánlja a segítségét, akkor fogadd el, ugyanis annál hamarabb végzel a tennivalóiddal. Gondolj arra, hogy már a szombat este is a pihenésről szólhat! A vasárnapot zavartalanul töltöd a családoddal, illetve barátaid társaságában.

Skorpió

Régen volt ilyen nagyszerű hétvégéd. Nem is gondoltad volna, hogy ennyire mozgalmas és élményekben gazdag lesz ez a két nap, hiszen semmi programot nem szerveztél meg előre. Az égieknek köszönhetően kitűnő a hangulatod, és le se lehet vakarni a mosolyt az arcodról, sőt még a kellemetlen és bosszantó dolgok se tudják elrontani a kedvedet. Az aktív hétvége teljes mértékben fel tudja tölteni az energiatartalékaidat, de vasárnap este azért szükséged lesz egy kis nyugalomra. Próbálj kicsit relaxálni, és a gondolataidban elmélyülni, hogy szellemileg is fel tudj töltődni.

Nyilas

Nagyon jól indul a hétvégéd, a szombat kifejezetten békésen és zavartalanul telik, azonban a vasárnap már nem lesz ennyire problémamentes. A családban komoly vita alakulhat ki, amelynek tárgya egy korábban el nem rendezett ügy. Most rajtad a sor, hogy kibékítsd a két felet, és elsimítsd a dolgot. Össze kell szedned magad, mert minden diplomáciai érzékedre szükséged lesz. Nem hagyhatod, hogy a húsvét előtti héten egy konfliktus feszültséget okozzon a családban! Ezt a viszályt leszámítva nyugodtan és gondtalanul telik a nap hátralévő része.

Bak

Remekül alakul a hétvégéd, végre nemcsak a saját dolgaidra jut időd, hanem a családtagjaidra és a barátaidra is elegendő energiád lesz. Nemcsak te, de a hozzád közelállók is jól fogják érezni magukat ebben a két napban, hiszen az együtt töltött időnek köszönhetően rengeteg felejthetetlen élménnyel gazdagodhattok. További kellemes meglepetést okozhatsz nekik, ha főzöl valamit, vagy sütsz egy finom süteményt. Biztos lehetsz benne, hogy mindenki el lesz bűvölve! Ha szombat délután váratlan meghívást kapsz, akkor mindenképp menj el, lehetőség szerint vidd magaddal a családodat is.

Vízöntő

Szombaton minden otthoni teendőt végezz el, még azt is, amihez semmi hangulatod, különben ez a két nap is csak a munkáról fog szólni. A feladatok mellett szakíts időt a családodra és a barátaidra is, hiszen egész héten azt várták, hogy velük foglalkozz. Ügyelj arra, hogy senkiről és semmiről se feledkezz meg, gondold végig, hogy kinek mit ígértél meg! Légy körültekintő, mert ha valami mégis elkerüli a figyelmedet, akkor az egész napodat, de akár az egész hétvégédet tönkreteheti. A vasárnap kellemesen és zavartalanul telik, tudsz egy kicsit lazítani és lábat lógatni.

Halak

Miért hiszed azt, hogy téged senki sem szeret? Te is tudod, hogy ez egy nagy butaság! Lehet, hogy nehéz és dolgos napokon vagy túl, de semmi nem indokolja, hogy ilyesfajta negatív gondolatok járjanak az eszedben. Meg fogod látni, hogy ezen a hétvégén sokan fogják keresni a társaságodat, még olyanok is, akikkel már nagyon rég találkoztál. Az is előfordulhat, hogy annyian hívnak, hogy ebbe a két napba alig tudod besűríteni a sok programot. Ez a visszaigazolás bizonyára minden kételyedet el fogja oszlatni, és egy pillanatig sem érzed magad magányosan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.