asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerdai újhold által valamennyi csillagjegy megtapasztalhatja a változást a pozitív hozadékaival együtt. Nézd meg, neked mit tartogat a hétre a horoszkópod! 

Kos

A szerdán tetőző újhold kérés nélkül is feltölt, ösztönöz. Új dolgok megtételére inspirál, ne állj ellen a jónak, hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek! Figyeld meg, hogy minden dinamikusabban halad előre, te magad fürgébben tudsz megoldani különféle ügyeket, mint máskor. Alkalmanként lehet, hogy kapkodni fogsz, szaladgálsz ide és oda, vagy épp összekeversz a nagy sietségben valamit, ám láss csodát, észre fogod venni időben, ha nem a legjobb úton haladsz céljaid elérése érdekében. Most még apró malőrök is beleférnek a mindennapokba, semmi miatt ne aggódj! A hét végén levonhatod azt a következtetést, hogy minden úgy alakult, ahogy szeretted volna. Jó eredményeket teszel le az asztalra, hát kell ennél több?

Bika

Talán te is meglepődsz, milyen jó hangulatban telik az egész hét, komoly fennakadásokra, galibákra nem kell számítanod. A legfeltűnőbb talán az lesz, hogy eddigi ellenlábasaid vagy elkerülik a társaságodat, és nem nehezítik tovább a dolgod, vagy valamilyen formában a támogatásukról biztosítanak. Kezeld okosan ezt a helyzetet! Talán végre rájönnek, nem tudnak neked ártani, és az együttműködés bizony akár az ő számukra is hasznos lehet. Használd ki a most következő a napokat arra, hogy minden függőben lévő ügyet lerendezz, hisz semmilyen akadály nem fog eléd gördülni, ebben segít a szerdán esedékes újhold is. A hét első napjaiban bármit megtehetsz, amihez kedved, affinitásod van, és a dicséreteket is zsebeld be.

Ikrek

Lényeges, hosszú távra előremutató ügyekről kell sürgősen döntést hoznod a napokban, ugyanakkor legyél bátor, mert nagyon jó élményekben lesz részed. Ha jól és átgondoltan hozol döntést, felszabadulhatsz a terheid alól. Néhány jó időben kimondott választás pedig remek perspektívát mutat a jövő felé, amiért érdemes dolgozni. Olyan örömteli pillanatokat élsz meg, amelyek elégedettséggel járnak együtt, s ezt a környezeted is észreveszi. Megérint a változás szele, így folyamatosan igényed lesz arra, hogy a régebb óta döcögő, vagy épp berögződött dolgaidat radikálisan átformáld a magad javára. Irányulhat ez egy életmódváltásra, régi, kellemetlen kapcsolatok lezárására, vagy egy új üzleti lehetőség elindítására. Emberi kapcsolataidat is érdemes átgondolni.

Rák

Rákként nem mindig könnyű veled szót érteni, hisz nem ritkák a hangulatingadozások, és bizony elég gyakorta megesik, hogy kiszámíthatatlanná válsz. Ezen a héten szerencsére csak hétfőn és kedden fogsz ilyen pillanatokat átélni, aztán a szerdán érkező újholddal fordul a kocka, és minden esetleges akadályt, kihívást könnyedén veszel, gyorsan elintézel, lesz egy kedves vagy épp dicsérő szavad mindenkihez. Ha akadály gördül eléd, mindig akad egy jó ötleted a megoldásra, és nem kell a szomszédba szaladnod iránymutatásért. Könnyen bevonzhatsz jó dolgokat, támogató mentorokat, aminek alapvető feltétele, hogy többet kell mosolyognod, és bátrabban meg kell nyilvánulnod, akár nagyobb közönség előtt is. Keresd a szellemi felfrissülés lehetőségét, erre kiváló lehetőséget nyújt a hétvége.

Oroszlán

Az égi konstellációk kellemes hatásait érezheted egész héten, az újhold különlegesen frissítő hatást hoz magával. Vénusz jó szándékú támogatásával érzelmek terén válhatsz még kiegyensúlyozottabbá, ha van valakivel vitád, most könnyedén rendezheted. Többször is izgalmas helyzetek adódnak számodra, alkalmanként magad keresed a megújulás lehetőségét, néha pedig egyszerűen szembejön veled. Lépj át minden határvonalat, most kell megmutatnod, mit tudsz. Adj magadnak esélyt a változásra, fejlődésre. Oroszlánként légy büszke tüzes, szenvedélyes jellemvonásaidra – és most vesd be ezeket az elérendő célok érdekében! A hét minden napján különös erővel lesz jelen életedben az újdonság utáni vágy, ami nem gondot okoz, hanem éppen lendületet ad ahhoz, hogy nagy dolgokat hozz létre. Hajt a vágy, úgy érzed, szükséged van arra, hogy újra élj, a szokásostól eltérő dolgokat csinálj. Csak bátran!

Szűz

Érdeklődő és befogadó leszel egész héten, jó lesz a társaságodban lenni, kérdezni téged, vagy épp neked válaszolni, ha valamire kíváncsi lennél. Magadat is megleped azzal, hogy végre felkelti a figyelmedet pár újdonság. Nyitott leszel idegen kultúrák megismerésére, új munkametódusok kidolgozására, emberek megismerésére. Most könnyen elvállalsz akár nehéz, tőled kissé távol álló feladatokat is. Nyújts másoknak segítséget, ahogy eddig még sosem tetted. Látványosan megnő a kommunikáció iránti igényed, meg akarsz érteni bizonyos dolgokat, mi és miért történik, ezért többet kérdezel, és jobban odafigyelsz a válaszokra. Érezd magad szerencsésnek, hisz a legjobb embereket találod meg arra, hogy feleleteket kapj, hát kérdezz bátran! Ösztönös megérzéseiddel most a számodra legjobb lehetőségekbe botlasz.

Mérleg

A szokásos rutinfeladatok mellett érdemes körbekémlelni a világban, és felfedezni a folyamatos változásokat. Talán te is húzhatnál végre hasznot abból, hogy mennyi újdonság vesz körül. Ideje, hogy kicsit a gondolataidba merülj, töprengj a jövőn, és ha kell, hát kérdezz, kutass, fedezz fel új utakat. Akadnak olyan személyek a környezetedben, akik szívesen adnak tanácsokat, mondják el a véleményüket, ami kimozdíthat a holtpontról, ám ehhez neked is nyitottnak kell lenned. Ez a hét kiváló lehetőségek sokaságát kínálja ahhoz, hogy átgondold folyó ügyeidet, és új terveket tűzz ki magad elé. Nagyszerű, vidám, tartalmas napok követik egymást, az égi hatások kedvezőek a komoly döntésekhez, ha tervben van, akár ingatlan adás-vételhez, sőt, akár költözéshez is.

Skorpió

Hétfőn sokat téblábolsz, nem leled a helyed, s ez kedden sem változik jelentősen. Magad sem tudod miért, ám minden elég nehézkesen indul, és ha elindul, még döcögősebben halad előre, szinte semmit nem tudsz a tervezett időre elvégezni, vagy nem úgy, ahogy azt elvárnád magadtól. Mintha kiveszett volna belőled a lelkesedés. Nyugodj meg, nem veled van a baj, az égi hatások szerdáig gördítenek folyamatosan akadályokat eléd, ám az újhold megérkezésével szinte percről percre jobban fogod magad érezni, és a hét második felére szó szerint újjászületsz. A szerdai nap különleges lesz, sokat fogsz gondolkodni, összerakod az apró darabokat, és kitalálsz valami formabontó dolgot. Csütörtöktől újult erővel fuss neki a tennivalóknak, és meg se állj péntek délutánig.

Nyilas

Gondolataid a hét elején csaponganak, keresel valamit, de talán magad sem tudod, hogy mit sőt, alkalmanként sötét felhőket vélsz felfedezni az égen. Úgy tűnik, kissé szétszórt vagy, nem tudod magadhoz ragadni a kezdeményezést, ami máskor abszolút nem okoz gondot. A mindennapi kötelezettségekhez sincs kedved, nemhogy új kihívásokhoz. Ugyanakkor ott van a fejedben egy szép jövőkép, sok izgalmas tervvel. Nos, találd meg az arany középutat, mert képes vagy erre! Amit már korábban elvállaltál, azt rendezd le, de közben lassan elkezdhetsz felépíteni valami újat, amiben egyébként a szerdán esedékes újhold energiái sokat segíthetnek neked. Jó az, ha kellő mennyiségű erőfeszítést teszel a sikerekért, viszont nem biztos, hogy jó helyen és jó időben csinálod mindezt.

Bak

Az égi konstellációkat és a külvilág felől érkező impulzusokat egész héten észre sem akarod venni? Úgy tűnik, hisz mész a saját fejed után, csakis az alaposan kidolgozott terveidet tartod szem előtt, és nem figyelsz semmire, csak a célra fókuszálsz. Tulajdonképpen ez egész jó taktika, hisz így mások problémája háttérbe szorul, a saját gondjaid megoldása – valljuk be – fontosabb. Hurrá! Igen, hurrá, ugyanis mostanság elég gyakran elkövetted azt a hibát, hogy magadat háttérbe szorítottad, és mások nyűgjeit helyezted előtérbe Létezz, tervezz és dolgozz elsősorban önmagadért, a saját álmaid, vágyaid legyenek most célkeresztben. A szerdán esedékes újhold akkor is különleges, megújuló energiákat hoz, ha észre sem akarod venni.

Vízöntő

Merkúr segítő, ösztönző, egyben inspiráló szándékával közelebb kerülhetsz régi céljaidhoz, még azokhoz is, melyeket már sutba dobtál, azt gondolván, elszállt felettük az idő. Ám ez nem igaz! Látványos dolgokat tudsz létrehozni, megalkotni, nemcsak a magad, hanem mások örömére is. Megmutathatod mindenkinek, milyen rejtett képességekkel rendelkezel, és tudod is őket alkalmazni. Mindezt úgy tudod tálalni, hogy arra az emberek vevők legyenek, és dicséretekkel halmozzanak el. Most csak az nem végződik jól, amibe bele sem kezdesz, ehhez extra támogatást ad az újhold pozitív energiája. Ha alkalmanként azt tapasztalod, hogy kicsit bohókás, kicsit bolond vagy, az ne riasszon meg, hisz ez is te vagy, és pont ezekben az önfeledt pillanatokban születhetnek meg a legjobb ötletek.

Halak

Ne húzódj vissza a világ zajától, gyors körforgásától, most inkább alkalmazkodj a változásokhoz, hisz új szelek fújnak, és lemaradhatsz valami fontosról. Ezekben a napokban akad bőven izgalom, s persze talán jó döntésnek bizonyul a biztonságot adó csigaház, csak így sosem vagy nehezen jutsz egyről a kettőre. A szerdán tetőző újhold javít majd a kedélyállapotodon, használd ki a Vénusz és a Jupiter jótékony hátszelét, melyeket leginkább szakmai vagy tanulmányi téren tapasztalhatsz meg. Előrébb léphetsz, válthatsz, vállalkozásba kezdhetsz, vagy épp befektethetsz, vizsgázhatsz, bármi legyen, az sikerrel zárul. Mindenképpen történik valami, ami a hasznodra lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.