asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák sziporkázni fognak, a Rákok egy régi, befejezetlen ügy végére járhatnak, a Nyilasok pedig ne érezzenek bűntudatot azért, mert olykor-olykor lazsálnak egy kicsit. Neked mit tartogatnak a csillagok a hétre? Horoszkópodból kiderül!

Kos

A Nap a héten elhagyja a Kos jegyét, ám ezt te meg sem érzed. Megállíthatatlan leszel, csak mész előre, teszed a dolgod, meghódítod az embereket, bejárod az ismeretlen utakat, lenyűgözöd a környezetedet és nagy célokat tűzöl ki magad elé. Valami egészen nagy dolgot akarsz létrehozni, amihez minden adott lesz. Egészen péntekig tele leszel energiával, megállíthatatlanul pörögsz és forogsz körbe, körbe. Jössz-mész, intézkedsz, rendezed a függőben lévő ügyeket, s ha úgy alakul, hát másoknak is besegítesz, és akár pluszmunkát is felvállalsz. Egyszerűen semmi nem tudja elvenni a kedvedet. Meg sem kottyan neked, ha valamit a nyakadba aggatnak, boldogan vállalod. Mindenre jut időd, pihenni viszont nem igazán lesz alkalmad.

Bika

A Nap ismét a te jegyedbe ér a héten, s még a Merkúr is itt tanyázik pár napig. Minden adott ahhoz, hogy a vágyaid teljesüljenek, a terveidet pedig maradéktalanul végrehajtsd. Garantált a jó hangulat, a nyugodt körülmények, és néhány új lehetőség is feltűnik a színen. Ez utóbbiakban az lesz a jó, hogy nem fogod kényszernek érezni egy igen kimondását, hanem bátran visszakozhatsz, ha úgy érzed, nem akarod túlvállalni magadat. Arra mondj igent, amibe örömmel fektetsz időt és energiát. Kedved szerint választhatod ki, mi vonz és mi érdekel téged. Péntekre alaposan megfogyatkoznak az energiatartalékaid, így további munkákat már ne vállalj magadra, inkább keresd a pihenés lehetőségét.

Ikrek

Az égiek jótékony energiákkal támogatják utadat ezen a héten, érezni fogod a béke, a harmónia jelenlétét, és a te jóléted másokra is kedvező hatással lesz. Ebben a viszonylag csendes közegben könnyebben fogsz tudni gondolkodni, tervezni, új ötletekkel előrukkolni, kreatívabbá válni. Látványosan megnő a szeretet iránti igényed, s te magad is örömmel figyelsz mások igényeire. Ez a hét és a kellemes körülmények jót tesznek a lelkednek, a szellemednek, és másokat is le fogsz nyűgözni. Visszatalálsz régi önmagadhoz, ahhoz a szárnyaló Ikrekhez, aki tud őszinte, humoros és sziporkázó lenni, a figyelmesség és a bölcsesség csupán hab a tortán.

Rák

Jupiter erőteljes hátszelet ad a sikerhez, használd ki azokat a lehetőségeket, amelyek most megadatnak számodra. Az égiek kivétel nélkül mind nagy segítségedre lesznek abban, hogy a régebben elakadt, befejezetlen ügyeket elővedd, átgondold, kielemezd, miért nem értél még a végükre, s más irányokból megközelítve végre-valahára megoldd őket. Adódnak olyan pillanatok, amikor kicsit elveszettnek érzed magad, ugyanakkor lényeges, hogy merj támogatást vagy épp tanácsot kérni, ha úgy érzed, szükséged van ilyesmire. Csütörtökön nehéz pillanatokat élhetsz meg, mert fontos döntéseket kell meghoznod, vagy számonkérhetnek rajtad valamit. Ügyelj arra, hogy ne akaszd össze a bajszodat senkivel, kerüld tudatosan a konfrontációt. A hétvége visszahozza a vágyott harmóniát számodra.

Oroszlán

Merkúr egész héten titkos támaszod lesz, kellemes hatásai napról napra fokozódnak, utat mutatnak, elősegítik a jó döntéseket. Főleg érzelmek terén történhetnek érdemi változások az életedben, ehhez Vénusz is támpontokat ad, s hab lesz a tortán, hogy mindenképpen jó irányba haladsz, ezt tudni fogod. A mostanában egészen jól működő emberi kapcsolataid tovább javulnak, akár el is mélyülhetnek, a problémás, zűrös kötelékek javíthatók, könnyen tudsz kommunikálni és rendezni a félreértéseket, vagy akár magad is békebíróvá válhatsz. Ha most keresed életed párját, vagy esetleg egy barátság alapjait tennéd le, akkor kinyílik végre az a kapu, amelyen át besétálhat az a személy, akire vágysz. Szerencsére minden kedved szerint alakul, ismerkedj, légy nyitott az üzleti lehetőségekre.

Szűz

A Nap a héten a Bika jegyébe ér, ami számodra is kedvező, hisz a földies jegyek általában erősödnek ebben az időszakban, s ez most is így lesz. Mégis adódhatnak olyan pillanatok, amikor úgy véled, képtelen vagy kiszabadulni a mókuskerékből, a megszokásokból. Ne aggódj, hisz ami késik, az nem múlik! Amennyiben ezekben a napokban száz százalékon teljesítesz, annak meglesz hamarosan a jutalma, bár egy-két hét késéssel. Csütörtök estig össze kell kapnod magadat, ha mindennek a végére akarsz érni. Akármennyire szorgalmas és törekvő lesz, mindig akad újabb tennivaló, különös helyzet, fura kihívás, de te állod a sarat rendületlenül. Fektesd minden erődet és energiádat továbbra is a munkádba, tanulásodba, szakmai előmeneteledbe. Kitartásod és maximalizmusod irigylésre méltó lesz.

Mérleg

Jupiter hónapok óta – s ezekben a napokban különösen – erős hátszelet ad ahhoz, hogy céljaidat elérd, eljuss oda, ahová nagyon szeretnél. Igaz persze az is, hogy elvárható tőled a maximális figyelem és odaadás azon dolgok iránt, amiket épp csinálsz. Ezért cserébe viszont a jutalom is megérkezik, hát bátran kapcsolj magasabb fokozatra. Attraktív és kreatív leszel, alkalmanként már-már túlontúl elkötelezett, ugyanakkor látható mások számára is, hogy mind szakmai, tanulmányi, magánéleti téren sikereket érsz el. Pénzügyi téren megnyílik előtted egy meglepő, új lehetőség, ami bár sok kockázatot rejt magában, a haszon annál nagyobb lehet. Vajon lesz merszed belevágni? Ezen a héten fokozottabban igényled a szellemi fejlődés lehetőségét, és ez bizony jó!

Skorpió

Jól érzed magad a bőrödben? Remekül alakulnak mostanában a dolgok? Ennek pontosan így kell lennie, s ha mégsem, akkor ezen a héten érdemes változtatnod pár dolgon, hogy jobbá váljanak a mindennapok. Persze a szünnappal kezdődő hét mindenképpen lélekápoló hatással lesz rád, ugyanakkor a további napokkal sem lesz különösebb gondod, nem kerülnek utadba jelentős akadályok. Az égiek pozitív energiát, sok ötletet, kreativitást biztosítanak vágyaid megvalósításához. Tényleg minden adott ahhoz, hogy bármit létrehozz, akármilyen messzire eljuthatsz. Ezt a kiváló tendenciát egész hét folyamán élvezheted, és fordítsd is a javadra! Javul a koncentrációképességed, rendkívül határozott leszel, s meglepően jó ötleteid másokat is elkápráztatnak.

Nyilas

Aktivitásod a húsvét miatt kissé lecsökkent, ami persze nem baj, így legalább a saját gondolataidra, szeretteidre is jutott időd. Nézd reálisan a helyzetedet, már hétfő este gondold át, merre indulsz el kedden! Vedd tudomásul, hogy nem kell örökké száz százalékon teljesítened, túlórákat vállalnod, mások dolgait megoldanod ahhoz, hogy dicséretet érdemelj. Az előtted álló napokban csak örülj annak, hogy az égi konstellációk kellemes körülményeket teremtenek, nyugalmat, harmóniát biztosítanak neked. Ha úgy alakul, hogy alkalmanként lustálkodásra adnád a fejed, ne legyen lelkiismeret-furdalásod, jó az esély arra, hogy senki nem fogja a szemedre vetni ezt. Kicsit tűnődj el a jövőn, tervezd meg a következő hetek és hónapok irányvonalait.

Bak

Hétfőn még élvezd az ünnep varázsát, ám utána jöhet a munka és a cselekvés ideje. Kellemes égi segítséget kapsz terveid megvalósításához, ugyanakkor ne siess, mindig csak egy célt tarts a szemed előtt. Egy pillanatra se lankadjon a figyelmed, mert sok lehetőség keresztezi az utadat, viszont érdemes szelektálni, s a legjobbra időt és energiát szánni. Ne húzd az időt, remek napok ezek nagy dolgok megvalósításához. Kifejezetten jók az esélyeida szakmai előmenetelre, iskolai sikerekre, vagy épp a rejtett képességek megmutatására. Lehet, hogy csak úgy tudsz a javadra fordítani mindent, hogy másokkal együtt dolgozol és nem a magányos farkas szerepében tetszelegsz. Ha csak így tudod magadra felhívni a figyelmet, akkor alkalmazkodj a körülményekhez.

Vízöntő

Ez a hét meglepően sok lehetőséget kínál számodra, fejlődhetsz, növekedhetsz, megmutathatod, ki vagy, és mit tudsz valójában. Ugyanakkor fókuszba kerül az, hogy szét kell tudnod választani a valóságos dolgokat az irreálisaktól, mert mindkettőből adódik bőven. Csakis olyan dolgokba fogj ezekben a napokban, amelyeknek a létezéséről, valós részleteiről megbizonyosodtál. Jusson eszedbe a jó öreg mondás, miszerint nem minden arany, ami fénylik! Mindent analizálj alaposan. Járj utána a részleteknek, tényeknek, kérdezz, érdeklődj, s ha valami nem elég világos, akkor keress még egy információforrást. Ne dőlj be semmilyen túlzó ígéretnek, amellyel ezekben a napokban kecsegtetnek. Új munkalehetőség? Mellékállás? Befektetés? Költözés? Csak óvatosan!

Halak

Tele vagy erővel, aktivitással? Feltöltötted az energiakészletedet a hosszú hétvégén, és remekül érzed magad a bőrödben? Akkor készülj arra, hogy bőven akad feladatod keddtől, s a lazsálás nem ajánlott! Lesz hely és lehetőség használni a kreativitásodat, miközben figyelj arra, hogy a maximumot hozd ki a pillanatból. Lehet, hogy néhány irigykedő pillantás kíséri majd a mindennapjaidat és persze a tetteidet is, ám te ne foglalkozz ezekkel, csak a saját dolgodra figyelj. Ha valaki le akarna beszélni bármiről, hát hallgasd meg, de épp ez adjon neked új inspirációt. A heti bolygómozgások támogatást adnak a sikerekhez és az elégedettség érzéséhez. Minden lehetőséged megvan arra, hogy új irányba tereld az életedet, megvalósíts pár régi álmot.

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockSzinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Mi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Áprilisi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170327-aprilis-havi-penzhoroszkop.htmlÁprilis hava egyértelműen fejlődést kínál számodra. Adott lesz a lehetőség arra, hogy gyarapítsd a pénztárcádat, ugyanakkor ezért tenned is kell mindennap: oszd meg ötleteidet, elképzeléseidet másokkal, működj velük együtt, és a siker garantált lesz. HoroszkópThinkstockÁprilisi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170323-aprilis-havi-szerelmi-horoszkop.htmlAz Ikrek tegye lejjebb a mércéjét, az Oroszlán hagyjon elegendő időt, a Bak életébe pedig egy régi szerelem furakodhat be ismét. És neked mit tartogat április hava? Horoszkópodból kiderül. Horoszkóp--Áprilisi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170323-aprilis-havi-altalanos-horoszkop.htmlÁprilis havában valamennyi csillagjegy a sors kegyeltjének érezheti magát. A kérdés csupán az, tudnak-e vajon élni a felkínálkozó lehetőségekkel? A Life.hu horoszkópjából kiderül, mire számíts majd ebben a gyönyörű tavaszi hónapban. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.