asztrológia húsvét hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége pontosan úgy alakul minden csillagjegy számára, ahogyan eltervezte: családi körben, a legfontosabb emberekkel tölthetik el ezt a pár napot. A Bikák számítsanak rá, hogy váratlan vendégek érkezhetnek hozzájuk, a Nyilasok pedig igyekezzenek megőrizni a hidegvérüket a nagy rohanásban. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja a hétvégére!

Kos

Ennek az ünnepi hétvégének minden egyes percében megtalálhatod az örömöt, az elégedettséget. Keresd a nyugalom és a szeretet lehetőségét, mert az égiek megadják azt, amire vágysz. Békesség és sok-sok mosoly vár, ugyanakkor vigyázz arra, hogy ne ess túlzásokba, ne etesd és itasd túl a szeretteidet! A kevesebb néha több, ezt tartsd szem előtt! A sok készülődés, vendégeskedés mellett pihenj eleget, kapcsolódj ki, hallgass zenét, olvass, sétálj, vagy építs nyuszifészket, fess tojásokat. Szeretteid még egy apró meglepetéssel is készülnek!

Bika

Végre itt a tavasz, és egyben a húsvét is. Nagyon energikus állapotban vagy, pedig igazán kitettél magadért az elmúlt napok készülődési rohamában. Így aztán képes leszel körbeugrálni a szeretteidet, sütni még egy sütit, és mulattatni akár egy egész társaságot. Ez jó hír, ám nem ártana néha egy kicsit nyugalomban lenni a saját gondolataiddal. Pihenés, madárcsicsergés, napsütés, kell ennél több? Erre van valójában szükséged, hidd el! Szombaton előfordulhat, hogy váratlan vendégek érkeznek, akiknek azonban örülni fogsz. Végül is ünnepelhettek együtt egy rövid ideig.

Ikrek

Levegős jegyként csodás, kellemes és harmonikus húsvétot teremtesz, mert jól tudod, az együtt töltött pillanatok mindennél többet jelentenek. Ne kösd magad elé folyton a kötényedet, mert szeretteid nem arra vágynak, hogy folyamatosan a konyhában süssél-főzzél. A kedvességet, az odafigyelést igénylik éppen úgy, mint te! Ezen az ünnepi hétvégén számos érzelmi hatás ér majd, a múlt és a jelen is ott lesz minden pillanatodban, kellemes emlékek árasztanak el. Szívesen nosztalgiázol majd, és mesélsz szeretteidnek korábbi húsvéti élményeidről.

Rák

Az elmúlt napokban nem pihentél, mert tudtad, hogy majd ezen az ünnepi hétvégén lesz rá időd. Végre leteheted a lantot, és megnyugodhatsz, összeszedheted, mi mindent intéztél el az elmúlt napokban. Ez jóleső elégedettséggel fog eltölteni. Igazán lazíthatnál, lustálkodhatnál egy kicsit, de szombaton reggel nem jobb lábbal kelsz fel, így benne van a pakliban, hogy akaratlanul megbánthatod valamelyik családtagodat, pedig ez igazán nem állt szándékodban. Tervezzetek gyorsan valamilyen különleges húsvéti programot, amit mindannyian élveztek, így a megbékélés is megoldódik.

Oroszlán

Remek ünnepi hétvégének nézel elébe, minden a tervek szerint alakul. Teljesen nyugodt lehetsz abban, hogy a húsvét szép, vidám és pihentető lesz számodra, épp a reményeidnek megfelelően alakulnak a körülmények, kellemes hangulatban töltöd az idődet szeretteid körében. Kitaláltál valamilyen rendkívüli programot, amivel még különlegesebbé és felejthetetlenebbé varázsolhatod ezt a szép tavaszi ünnepet a családod számára. Csak azon szorongsz, nehogy az időjárás beleszóljon a meglepetésbe. Ez nem valószínű, de azért tarts készenlétben egy másik tervet is!

Szűz

Ez az ünnepi hosszú hétvége bővelkedik majd különféle életérzésekben. Természetesen pozitív és negatív hangulat is akad majd ezen a három napon. Alapvetően mégis inkább a pozitív, kényeztető érzelmi hatások érnek el hozzád. Szeretni fogod a váltakozó élethelyzeteket, a kacagást, a tartalmas beszélgetéseket, de ugyanígy a nyugalmat vagy éppen a közös sétákat, kirándulásokat is. Szerencsére a húsvéti időszak elmúltával mit sem változik a helyzet, az ünnepet követő napokban is fel leszel töltve friss, tavaszi energiával, kellemes emlékekkel.

Mérleg

Az idei húsvét sokkal másabb lesz, mint az eddigiek. Az egész hétvégét áthatja a pozitív hangulat, a béke és a harmónia, ráadásul mindenki örömére az összes családi eseményen részt tudsz venni. A munka miatt sem aggódsz, teljesen ki tudsz kapcsolni, és eszedbe se jutnak a stresszes hétköznapok. Boldog vagy, hogy végre a szeretteiddel tölteheted az ünnepet, és olyan dolgokra is tudsz időt szakítani, amikre rég nem jutott energiád. Vasárnap mozduljatok ki, és sétáljatok egy nagyot a szabadban, a húsvéti menü elfogyasztása után mindenkinek jót fog esni egy kis testmozgás.

Skorpió

Ezen a hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy valamely családtagoddal megbeszélj egy korábbi félreértést, és mindenféle feszültség nélkül, békében teljenek a húsvéti ünnepek. A csillagok együttállása szerint szombat délután lesz a legalkalmasabb időpont, amikor tiszta vizet önthetsz a pohárba. Az első lépést nehéz lesz megtenni, de semmiképp se hagyd lezáratlanul az ügyet. Vasárnapra is szervezz családi programot, a közös sütés-főzés vagy társasjátékozás még jobban összehozza a családot. Estére biztosan el fogsz fáradni, de azért a párodról se feledkezz meg, ő is igényli a törődésedet.

Nyilas

Elég zűrösen indul a hétvége, ugyanis teljesen le vagy maradva a húsvéti előkészületekkel. Azt se tudod, hol áll a fejed, a takarításba még bele se kezdtél, és az ünnepi fogások sincsenek előkészítve, ráadásul a családtagjaid is próbára teszik a türelmedet. Kapkodás és mérgelődés helyett inkább kérd meg őket, hogy segítsenek a feladatok elvégzésében. Hidd el, hogy így mindenkinek jobb lesz, és sokkal hamarabb végeztek, ráadásul a csapatmunka a családi kapcsolatokat is szorosabbra fűzi. A szombati rohamtempó után a vasárnap már nyugodtan telik, és neked is jut idő a lazításra.

Bak

Nagyon tevékeny hétvége vár rád. Nemcsak az ünnepek miatt lesz sok dolgod, de az otthoni teendőkkel is el vagy maradva, sőt még a baráti és rokoni szívességekről sem szabad megfeledkezned. Ügyesen kell megszervezned a hétvégéd, hogy mindennel végezz, és senkinek se okozz csalódást. Ha tartod az időbeosztásodat, akkor vasárnapra utoléred önmagad, és a családod társaságában, finom ételek mellet kieresztheted a fáradt gőzt. Megérdemled a pihenést, hiszen egész héten keményen dolgoztál. Vasárnap délután alaposan töltsd fel az energiaraktáradat, mert a húsvéthétfő is sok meglepetést tartogat számodra.

Vízöntő

Kiegyensúlyozott, csendes, békés lesz a szombatod, amikor lehetőséged lesz elvégezni a húsvéti előkészületeken a legutolsó simításokat. Nem kell kapkodnod, sőt még egy újabb sütemény megsütése is bőven belefér a napodba. Azonban a vasárnap nem lesz ennyire nyugodt, ugyanis egyik pillanatról a másikra kisebb konfliktus alakulhat ki a családban. Próbáld meg minél hamarabb kibékíteni a feleket és tisztázni a helyzetet, nehogy elmérgesedjen a vita. Senki sem szeretné, hogy egy apró félreértés tönkretegye az ünnepi hangulatot.

Halak

Ezen a hétvégén csak családi programokat szervezz, a baráti összejöveteleket halaszd máskorra. Különösen fontos, hogy a húsvétot a szeretteiddel ünnepeld, mert szükséged van a közelségükre és a tőlük kapott pozitív energiákra. Ez a két nap a pihenésről, kikapcsolódásról és a regenerálódásról szóljon, ugyanis az elmúlt hetekben egy pillanatra se álhattál meg. Alkalmad lesz arra, hogy végiggondold az elmúlt időszak történéseit és lehetőséged lesz megosztani másokkal a téged ért örömöket és bánatokat. Nagyon jót fog tenni a testi-lelki feltöltődés!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.