asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegek foglalkozzanak többet szeretteikkel, a Nyilasok maradjanak rugalmasak, a Halak pedig igyekezzenek úrrá lenni a szétszórtságukon. Neked mit tartogatnak a csillagok a hétvégére? A Life.hu horoszkópjából kiderül.

Kos

Kicsit túlvállaltad magad a hétvégével kapcsolatban. Mindent nem lehet egyedül intézni. Legalábbis ennyi mindent nem. Vedd számba az összes feladatot, elintéznivalót az otthonodon belül és kívül, egyszóval mindent, amit szeretnél ebben a két napban elrendezni. Ha leírod a listát, máris látni fogod, hogy ez bizony nem egyemberes feladat. Bátran add ki a munkát a többieknek! Hidd el, a családod tagjai szívesen segítenek majd neked, így mentesítve téged a vasárnapi teendők alól. Cserébe viszont töltsd velük a hétvége jelentős részét, és csináljatok közös programot.

Bika

Az égiek most aktív bolygók fényszögeivel bombáznak, ezért van az, hogy nem érzel fáradtságot, és jövős-menős, aktív programokon töröd a fejed. Ezen a két napon nem igazán jut idő a pihenésre, de talán nincs is rá szükséged. Egyébként szereted a hétvégék egy részét passzív pihenéssel tölteni, de most inkább olyan baráti összejövetelekben, partikban gondolkodsz, ahol sütni, főzni, grillezni lehet a szabadban, ahol aztán jó Bikához illően hódolhatsz a gasztronómiai különlegességeknek, és kedvedre kényeztetheted kifinomult ízlelőbimbóidat.

Ikrek

Te, mint a levegős jegyek egyik képviselője, alapvetően alkalmazkodó, társaságkedvelő vagy, de olykor megleped környezetedet azzal, hogy makacsul tudsz ragaszkodni elképzeléseidhez. Ezen a hétvégén éppen ilyen periódusodban leszel, és azt szeretnéd, ha minden a te elgondolásaid szerint történne. Szeretteid viszont most alaposan felborítják terveidet, mivel egy meglepetéssel készülnek. Legyél kicsit rugalmasabb, gondolj arra, hogy ez a meglepetés neked készül, neked szeretnének örömet szerezni. Ne rontsd el tehát se a saját, se az ő boldogságukat!

Rák

Ügyesen megszerveztél mindent, mivel kellően előrelátó vagy mindig. Most is idejekorán megkezdted ennek a két napnak az előkészületeit, emiatt rendben végzel is mindennel, gyorsan túl leszel a bevásárláson, és a főzést is kevesebb idő alatt oldod meg, mint remélted. Az utolsó részlet is a helyén lesz ahhoz, hogy nyugodt szívvel és teljes megelégedéssel fogadhasd a vendégeidet. Azonban váratlanul becsúszik egy plusz elintéznivaló. Ez még simán belefér ebbe a napba! Vasárnap kizárólag öröm, pihenés és nyugalom vár rád. Pihenj, lógasd a lábad!

Oroszlán

A rövid munkahetek is tudnak nagyon fárasztóak lenni, hiszen kevesebb nap alatt kell ugyanazt a munkát elvégezni. Emiatt jogosan érezheted magad fáradtnak, és jogosan várod már a munkaidő végét. Szombaton próbáld meg elvégezni mindazt, amit elterveztél akár lakáson belül, akár kívül. Aki kertes házban lakik, annak bizony most jóval több a tennivalója. Vasárnap családi körben tervezed a pihenést és a kikapcsolódást. Előfordulhat azonban, hogy egy rég nem látott rokon is felbukkan, akivel kellemesen, meghitt beszélgetést folytatva töltheted az időt.

Szűz

Az égi fényszögek most nem avatkoznak bele negatívan a napjaidba. Semleges vagy pozitív hatások érnek szombaton, ezért a megszokott kerékvágásban haladnak mindennapjaid. A szombati napod tele lesz különféle elintéznivalókkal, így nem nagyon lesz időd unatkozni. A tennivalók miatt úgy érzed, hamar véget ért a nap, szinte észre sem vetted, úgy elrepült az idő. Vasárnap változnak a fényszögek egy kicsit, a Vénusznak köszönhetően. Ezért előfordulhat, hogy érzékenyebb hangulatba kerülsz. Ne fojtsd el az érzelmeidet, nyugodtan könnyezz, ha úgy érzed, meghatódtál.

Mérleg

Az elmúlt napok problémamentesen teltek, a hétvégére azonban ez már nem lesz jellemző, kisebb konfliktusokra kell számítanod. A családodnak kezd elege lenni abból, hogy mindig csak a munkáddal vagy elfoglalva, és ha épp nem a munkahelyeden vagy, akkor is minden gondolatod a karriered körül forog. Nem szabad őket elhanyagolnod, ne okozz nekik csalódást! Tölts velük több időt, egy közös program újra össze tudja hozni a családot. Ne felejtsd el, hogy a szeretteidnél nincs fontosabb. A munka megvár, de a családodnak most van rád szüksége.

Skorpió

Eszes vagy, és mindig meglátod a dolgok közötti összefüggéseket, de ezen a hétvégén valami vagy valaki elterelheti a figyelmedet, és könnyen átverés áldozatává válhatsz. Ha vásárolni mész, akkor légy óvatos, mert olyan termék megvásárlására vehetnek rá, amire tulajdonképpen semmi szükséged. Senkinek se adj kölcsön semmit, legfőképp pénzt ne, mert könnyen lehet, hogy sosem kapod vissza. Jól gondold meg minden lépésedet, mert a csillagok együttállása miatt befolyásolhatóbb és engedékenyebb vagy. Ne törődj mások véleményével, most az a fontos, hogy elkerüld a későbbi kellemetlenségeket.

Nyilas

A szombat zavartalanul és békésen telik, azonban másnap már nem minden a terveid szerint alakul. Lehet, hogy már hetekkel ezelőtt megszervezted a vasárnapi programodat, de mégis át kell variálnod egy váratlan vendég érkezése miatt. Emiatt ne bosszankodj, mert ezzel nem csak a saját, de mások kedvét is elrontod. Légy rugalmas, és próbálj megtenni mindent annak érdekében, hogy ez a személy jól érezze magát nálad. Fogadd el, hogy néha a sors irányítja az életedet, még akkor is, ha nem látod benne az előrehaladást! Később meg fogod érteni, hogy miért így kell alakulnia a vasárnapnak.

Bak

A szombat délelőtt még a kötelezettségekről szól, ugyanis van pár halaszthatatlan feladatod, amit mindenképp el kell intézned. Ha ügyesen osztod be az idődet, akkor délutánra a listádon szereplő elintéznivalókat mind kipipálhatod, és jöhet a megérdemelt pihenés. A vasárnapot a családoddal töltöd, sőt még az is meglehet, hogy a távolabbi rokonok is felbukkannak. Nagyon jól sikerül a közös program, és mindannyiótok felejthetetlen élménnyel gazdagodik. A nap hátralévő részében csináld azt, ami igazán jólesik és feltölt, legyen az semmittevés vagy egy kőkemény edzés.

Vízöntő

Sosem szeretted az átlagos és szokványos dolgokat, ráadásul ez a mai napra különösen igaz lesz, ugyanis a hétvégére valami nagyon rendhagyó elfoglaltságot tervezel. Szombaton még a családod kívánsága szerint történik minden, de vasárnap már szeretnél valami újat kipróbálni és magad mögött hagyni az otthoni tennivalókat. A családtagjaid is meg fogják érteni, hogy az elmúlt napokban felgyűlt feszültséget valahogyan le kell vezetned. Mozdulj ki bártan, megérdemled, hogy legyen egy pár szabad órád! Ez a kis idő éppen elég lesz arra, hogy feltöltődj pozitív energiával.

Halak

Teljesen szétszórt vagy, mintha nem is önmagad lennél, minden feladatodról megfeledkezel, amit mára terveztél. Megeshet, hogy túl későn fogsz feleszmélni és nekikezdeni az elintéznivalóknak, ami miatt igen kellemetlen helyzetekbe kerülhetsz. Ha mégis vita alakulna ki, akkor ne bújj ki a felelősség alól, inkább tegyél meg mindent a családi béke érdekében. Figyeld a jeleket, és bízz az égiekben, segíteni fogják minden lépésedet! Vasárnap minden visszatér a régi kerékvágásba, és megszabadulhatsz a felesleges terhektől, amik az elmúlt napokat megnehezítették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.