asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára izgalmas napok következnek, míg az Ikrek szenvedni fognak a hét első felében. A Rákoknak sok munka szakad a nyakukba, a Szűz jegyűeknek pedig az emberi kapcsolataikkal, a szeretteikkel kell többet foglalkozniuk.

Lássuk, mit üzennek a csillagok!

Kos

Kos jellemedtől egészen eltérő módon kiegyensúlyozott, meglepően nyugodt, harmonikus napok érik egymást, nem lesz okod panaszra vagy aggodalomra, hisz lelkivilágod, egészséged rendben van, és még néhány okos gondolattal is elkápráztatod a környezetedet. Kifejezetten ajánlott időt áldozni a szépségedre, szellemiséged kinyilatkoztatására, eszméid másokkal való megosztására, üzletkötésre, szerződések aláírására. A közelmúltban többször tapasztalhattad, hogy formabontó javaslataid meghallgatás helyett ellenállásba ütköztek, ám most ez másképp lesz, több ember is váratlanul felfigyel rád, ideáidra, s szinte csüngeni fognak a szavaidon. Beszélj, mondd el a véleményedet, ne fogd vissza magad.

Bika

Minden Bika számára izgalmas napok követik egymást, szabad, sőt, egyenesen ajánlott fitogtatni az erődet, és előállhatsz kiváló ötleteiddel, vad eszméiddel. Erőteljesen, dinamikusan indul ez a hét, tele leszel lendülettel és bizonyítási vággyal. Kifejezetten tartalmas, sok teendővel zsúfolt, összességében igen sikeres napok követik egymást. Semmit, mást ne tégy, mint légy jelen a saját életedben. Figyelj oda a lehetőségeidre, mert akad belőlük bőven, és képes vagy egyszerre több területen is jól teljesíteni. Bármibe is vágod a fejszédet, azt könnyen sikerre viszed, támogatókat is találsz, ha erre lenne szükséged. Arra viszont ügyelj, hogy ne forgácsold szét az energiáidat, és ne bonyolódj bele konfliktusokba.

Ikrek

A hét első három napja biztosan leterhel, alaposan el fogsz fáradni. Nem csupán a szokásos, hanem rengeteg új feladat is a nyakadba szakad, de te ne futamodj meg! Tartsd szem előtt, hogy megéri dolgozni, szorgalmasnak és kreatívnak lenni, mert ez fogja a várva várt eredményt meghozni neked. Ez a sikered valódi alapja! Lehet, hogy alkalmanként a határaidat kell feszegetned, vagy túlórákat kell vállalnod, ám te is tudod, hogy épp így szerezhetsz új tapasztalatokat, amelyekre nagyon is szükséged van mostanság! Aligha lesz időd a pihenésre, lazításra, ám megkapod a jutalmadat. A hét második felében már könnyebbé válnak a napok, így arra is lesz mód, hogy eltűnődj a közeli és távoli terveiden, új dolgokat eszelj ki, vagy épp megtervezd a nyaralásod részleteit.

Rák

Talán picit meg is rémülsz attól a mennyiségű feladattól, ami most szakad a nyakadba... Sok tennivaló veszi el az időt attól, hogy új dolgokat eszelj ki, azt fogod érezni, hogy folyamatosan ugyanazokat a köröket futod le. Ám tudod, hogy semmi sem történik váratlanul, s az is tény, hogy szerdáig nagyon le leszel terhelve, viszont rengeteg új tapasztalatot gyűjthetsz, emellett pedig hasznos ismeretségekre is szert tehetsz. Akár egy új barát, üzleti partner vagy szerelem is bekopogtathat az ajtódon. Feladataid közt lesz olyan, amivel eddig még nem találkoztál, s lehetőséged nyílik olyan emberekkel együtt dolgozni, akik ötleteket adnak neked, ez pedig inspirálni fog arra, hogy más módon oldj meg bizonyos feladatokat.

Oroszlán

Jól érzed magad a bőrödben? Hurrá, ez azt is jelenti, hogy jól teljesítettél a múlt héten, így ezekben a napokban bőven lesz ok az örömre és az elégedettségre. Tartsd meg remek kedélyállapotodat egész hétre, és ne hagyd, hogy bármi lelombozzon. Tudatosítsd magadban azt, hogy nagy benned a tenni akarás, új dolgokat akarsz kipróbálni és megvalósítani, és a sikert is be tudod zsebelni időben. Pozitív energiák ölelnek körbe, az égiek támogatják törekvéseidet. Csütörtökön újhold lesz, azaz a folytatás is bővelkedik eredményekben, örömteli pillanatokban. Ha az elmúlt hetekben nem volt túl sok sikerben részed, akkor most mindenért kárpótolnak az égiek. Ráadásul pihenni és lazítani is lesz módod.

Szűz

A heti konstellációk folyamatos ösztönzést adnak ahhoz, hogy kiemelten foglalkozz emberi kapcsolataiddal, figyeld szeretteid viszonyulását, válaszolj a feltett kérdésekre, és ne félj elnézést kérni, ha netán hibáztál. Fontos, hogy ne hanyagolj el senkit! A családod, barátaid, sőt, még a kollégák is keresik a társaságodat, sokan fognak kérdéseikkel bombázni, mert tudják, igenis rád mindig lehet számítani. Eközben az üzleti, munkahelyi ügyeket is intézned kell, ha elakadsz, kérj bátran segítséget, és észre fogod venni, mindenki nyitott feléd. Lényeges lenne, hogy a problémás kapcsolataidat rendezd, kezdeményezz beszélgetést, nyújts békepipát, hisz ez a te érdeked is.

Mérleg

Amennyiben tényleg őszinte tudsz lenni önmagadhoz, akkor nyugodtan kimondhatod, hogy nincs komoly okod az elégedetlenségre, nem kell félned semmitől és senkitől, sőt, inkább örülj annak, hogy jól alakultak mostanság a dolgaid, és a visszajelzések is lassacskán megérkeznek. Ez utóbbiakra különösen nagy szükséged van, hogy továbbra is kitartó és szorgalmas maradj. Munkád és magánéleted épp olyan irányba fog haladni, amerre te terelgeted. Ezen a héten sokat fogsz foglalkozni az anyagi ügyekkel, és ha bármilyen kétség gyötör, vagy megoldást keresel egy problémára, választ fogsz találni ott, ahol a legkevésbé sem remélnéd – épp ezért tartsd nyitva a szemed. Ha megragadod a kínálkozó lehetőségek valamelyikét, az komoly pozitív fordulatot hoz neked.

Skorpió

Érzékenységed látványosan megnő ezekben a napokban, csütörtökre eléred a csúcspontot, ez pedig egyes esetekben jó, más esetekben akár kellemetlen helyzeteket is teremthet számodra. Ez a nap az újhold ideje is, nem véletlen, hogy hullámvasúton fogsz ülni, és egyik pillanatban nagyon jó lesz a kedved, a következőben meg kiszámíthatatlan. Észre fogod venni, hogy minden impulzusra reagálsz, semmit nem hagysz szó nélkül, és hajlamos leszel olyanba is beleütni az orrod, amihez nincs közöd, és az utóbbi most kifejezetten hibás döntés, mert sok konfliktusod adódhat emiatt. Csitítsd le az elméd, vonulj vissza, számolj el tízig, mielőtt másokról vagy bármilyen élethelyzetről véleményt formálsz. Ha kérik a tanácsodat, állj készen a válasszal, de ezekben a napokban ne menj fejjel a falnak. Nem vagy Kos.

Nyilas

Erő és energia jellemzi az előtted álló hét napjait, annyira elemedben leszel, hogy ez nem csak a környezetedet lepi meg, hanem téged is. Emelkedett lesz a hangulatod, ahhoz, hogy elkedvetlenedj, nagyon fel kell téged valakinek bosszantania. Jól dolgozol, okosan tervezel, remekül szervezel, így pedig hatékonyabbá tudsz válni. Néhányan talán még irigykednek is rád, milyen töretlen vehemenciával végzed a dolgod. Megeshet, hogy akad alkalmanként pár szabad perced, hát segíts másoknak, motiváld őket, adj ötletet, jó tanácsot, és közben jusson eszedbe, hogy jó tett helyébe jót várhatsz. Az égi konstellációk kedveznek számodra, lelkesedésed és jókedved nagyra nő. Ha valami nem sikerül elsőre, azt ne kudarcként éld meg, hanem keress másik utat!

Bak

A múlt hét eredményei nem vesztek el a szürke homályban, rengeteg lelkesedés maradt benned, sok a tartalékod, a hangulatod emelkedett – hát mi kellhet még a jólléthez, valamint a sikerhez? Esetleg még egy kiemelkedő ötlet és némi mosoly minden álmodhoz hozzásegít. Képes leszel óriási erőket megmozgatni, sok időt fektetni a munkádba, karriered építésébe, magánéleted izgalmasabbá tételébe, ha tanulsz, akkor szellemi oldalad fejlesztésébe. Sok új és érdekes ideával állsz elő, ne hagyd veszni egyiket sem – legalább írd fel valahová, mert ha most nem is, hát majd a következő hetekben vagy hónapokban megvalósítod. Használd ki bátran a végsőkig önmagadat, erőidet, meggyőzőképességedet. A csütörtöki újhold kiemelkedő sikereket hozhat.

Vízöntő

A Nap már az Ikrek jegyében baktat, ez pedig a te levegős jegyedre is kellemes, pozitív hatással lesz. Felemel, inspirál, naggyá tesz, hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek, és jót hozzanak neked. Aligha találsz olyan kihívást, amelyet ne tudnál megoldani könnyedén, látványos eredménnyel. Most tényleg bármilyen terhet a válladra lehet pakolni, mert elcipeled messzire, és sokakat meglepve oldod meg a feladatokat. Te magad is észre fogod venni, hogy sokkal több erőt és kreativitást viszel a munkádba, otthoni feladataidba, emberi kapcsolataidba, és ez bizony hamarosan meghozza neked a várt eredményt. Régi, dédelgetett terveid megvalósításának jött el az ideje, most biztosan nem fogsz téblábolni, hanem fogod magad, és létrehozod a nagy művet.

Halak

Szinte biztosan érezni fogod szerdáig, hogy maradt benned némi feszültség a munkáddal vagy egy hivatalos üggyel összefüggésben, így a hét első felében ez jobban leköti a gondolataidat, mint a mindennapi tennivalók. Ám jó az, ha dolgozol a témán, és még újhold előtt megpróbálsz minden puzzle-darabkát a helyére tenni. Csütörtöktől új és kihívásokkal teli tennivalókra kell koncentrálnod, és a lehető legtöbb esetben élen kell járnod mások előtt! A szétszórtságot felejtsd el, tervezz, szervezz, így a maximumot tudod kihozni magadból. Ne futamodj meg az adódó nehézségek elől, és vállalj fel nyugodtan olyan feladatokat, amelyekben eddig még nem szereztél tapasztalatot. Egyszer el kell kezdeni, igaz? Vágj bele az ismeretlenbe, és tanulj új dolgokat!

Májusi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170412-majus-havi-penzhoroszkop.htmlA májusi konstellációk az okos terveknek kedveznek. Ne rohanj, ugyanakkor lassan, de türelmesen valósíts meg mindent, amit elképzeltél. Horoszkóp--Májusi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170412-majus-havi-penzhoroszkop.htmlA májusi konstellációk az okos terveknek kedveznek. Ne rohanj, ugyanakkor lassan, de türelmesen valósíts meg mindent, amit elképzeltél. Horoszkóp--Május havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170412-majus-havi-altalanos-horoszkop.htmlMájus hava a régóta dédelgetett álmok és vágyak beteljesülését hozhatja el a csillagjegyeknek. Ne légy türelmetlen, ne sürgesd a változást, és ha úgy érzed, bátran kérj segítséget! A Life.hu horoszkópjából kiderül, mire számíthatsz ebben a hónapban. Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a kedvenc színed? Eláruljuk, mit mond el róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20141228-a-kedvenc-szined-arulkodik-a-szemelyisegedrol.htmlImádod a tűzpirosat, vagy éppen a kék a kedvenced? Ízlésed az árnyalatok terén árulkodik a személyiségedről. Megmondjuk, milyen vagy, ha a fehéret, a zöldet vagy éppen a sárgát szereted a legjobban.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.