asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május utolsó hétvégéje nem mindenkinek telik zökkenőmentesen! A Bikák jobban teszik, ha nem viszik haza a munkahelyi problémáikat, az Ikrek viszont el vannak maradva a feladataikkal. Az Oroszlánokra pedig őszinte beszélgetés vár.

Nézd meg, neked mit tartogat ez a hétvége!

Kos

Végre egy annyira nyugalmas hétvége előtt állsz, amilyenre már régóta vágytál. Semmi szükséged sincs izgalomra, ezért ne is keresd a háborús, konfliktusos helyzeteket. A legjobban teszed, ha úgy alakítod a „menetrendet”, hogy már szombaton befejezz minden otthoni teendőt, különös tekintettel azokra, amelyeket régóta halogattál. Ez most azért fontos, mert itt az ideje annak, hogy egy kicsit rendet teremts a környezetedben, a lelkedben, a gondolataidban és természetesen az otthonodban. Szervezd meg ügyesen, hogy rövid idő alatt hatékony legyél, vasárnap pedig maximálisan szabad és felüdítő.

Bika

Olyan hétvégét tervezz magadnak és szeretteidnek, amelynek során nem kevered össze a magánéletedet és a munkafeladataidat. Ezt a két teljesen különböző életteret válaszd is szét egymástól élesen és határozottan. A munkahelyi problémákat, ügyes-bajos dolgokat péntek délutántól hagyd a munkahelyen, hogy a hétvégén teljes mértékben a szeretteidre tudj figyelni! Amennyiben nem tudod elhatárolni magad a munkával kapcsolatos dolgaidtól, akkor veszekedésbe torkollhat ez a szépnek induló utolsó májusi hétvége. Ugye, nem ezt akarod?

Ikrek

Ikrekként szeretsz párhuzamosan tevékenykedni, egyszer idekapsz egy kicsit, aztán odakapsz egy kicsit, jössz, mész, nyüzsögsz, türelmetlenkedsz. Erre a hétvégére is beterveztél egy csomó mindent, de gondoltál arra, hogy bírod-e ezt egyáltalán szusszal? A házimunkákkal is becsületesen el vagy maradva, méghozzá annyira, hogy nem halogathatod tovább a takarítást, mosást, vasalást. Közben bűntudatot érzel, mert jól tudod, hogy a szeretteid veled szeretnék tölteni ezt a két napot. Orvosold a problémát: segítsenek be neked, így aztán gyorsabban indulhattok a közös programra.

Rák

Ezen a gyönyörű és egyben utolsó májusi hétvégén az égiek olyan bolygóállásokkal ajándékoznak meg, melyeknek köszönhetően óriási energiák tombolnak benned és körülötted. Arra is képes vagy, hogy a környezetedet is alaposan felturbózd, és tettekre sarkalld. Ezen rajtad kívül ők is csodálkoznak, mivel pénteken még össze akartál esni a fáradtságtól, most meg senki nem érti, mi történt szombat reggelre veled. Ne is keresgélj okokat és magyarázatokat, csináljatok valamilyen káprázatosan jó programot, és add át magad a kellemes történéseknek!

Oroszlán

Mivel imádod a májust, használd ki ezt a pár napot, és különösen ezt a hétvégét, ami még hátravan ebből a hónapból. Alakítsd úgy a teendőidet, hogy a szokásos otthoni tennivalókat ütemezd be erre a napra, de vond be szeretteidet is az intéznivalókkal való bíbelődésbe. Vasárnap azonban remek alkalom kínálkozik egy mély, érzelmekkel fűtött beszélgetésre. Meg fogsz lepődni, mennyire egy hullámhosszra kerültök beszélgetőpartnereddel. Jókor jön ez a beszélgetés, mert számos dolgot tisztábban fogsz látni magánéleteddel kapcsolatosan, és megkönnyebbülsz, hogy őszintén kimondhattad a gondolataidat.

Szűz

Egész héten szinte példaértékűen ügyesen osztottad be az idődet, ezért szombaton minden eltervezett otthoni munkálkodásodnak bőven eleget tudsz tenni. Még azoknak is, amelyekről titokban sem merted remélni, hogy egyszer az életben még a végére érsz. Azért estére fizikálisan megérzed, hogy hatalmas mennyiségű munkát végeztél ma, de mindenért kárpótol az az érzés, hogy maximálisan elégedett leszel magaddal és az elvégzett munka minőségével. Vasárnap viszont ne foglalkozz semmi mással, csak azzal, hogy pihenj, és kényeztesd magad ezerrel!

Mérleg

Figyelj oda magadra, különösen a kommunikációdra és a cselekedeteidre, mert ezen a hétvégén sokkal érzékenyebb leszel, mint máskor. Változékony hangulatodból kifolyólag több félreértés is előfordulhat, amiből heves viták alakulhatnak ki közted és a családtagjaid között. Vasárnap lesz a legnagyobb esélye annak, hogy egy apróságon felkapd a vizet. Ha bármit is igazságtalannak vagy sértőnek érzel, akkor előbb nyugodj meg, gondold át a történteket, és csak utána nyilváníts véleményt. Még az is lehet, hogy teljesen jogos a szeretteid számonkérése... Be kell látnod, hogy te is hibázhatsz!

Skorpió

Az elmúlt napok megfeszített tempója miatt annyira kimerültnek érzed magad, hogy a pihenésen kívül semmihez sincs kedved. Pedig igazán remek hétvége vár rád, ugyanis a családod és a barátaid remek időtöltéssel szeretnének a kedvedben járni. Tudják, hogy az egész heti munka miatt nincs túl sok erőd, de hidd el, hogy segítségükkel teljesen ki tudna szellőzni a fejed, és meg tudnál szabadulni a sok stressztől, ami felgyülemlett benned. Ne aggódj, arra is lesz időd, hogy egyedül, teljes nyugalomban eltölthess egypár órát, és feltöltődhess energiával.

Nyilas

Szombat reggel elég morcos hangulatodban leszel, ezért ne lepődj meg, ha a családtagjaid messziről elkerülnek téged. Az utóbbi időben túl sok stressz ért a munkahelyeden, és emiatt otthon is sokkal ingerlékenyebb vagy. Vedd észre, hogy a szeretteidnek is kezd elegük lenni abból, hogy egyre többször ok nélkül veszekszel velük. Nekik nem erre van szükségük, hanem arra, hogy elegendő törődést és szeretetet kapjanak tőled. Előtted az egész hétvége, még nem késő változtatni! Szervezz családi programot, lehetőleg olyat, ahol mindenki jól érezheti magát. Hidd el, hogy mindenkinek jót fog tenni a közös időtöltés!

Bak

Kellemes és kiegyensúlyozott hétvégére vágytál, és most mindez teljesül. Ebben a két napban nem kell számítanod semmi váratlan esemény bekövetkezésére, így bőven lesz időd a testi-lelki feltöltődésre. Megérdemled, hogy most azzal töltsd az idődet, ahogyan te szeretnéd, akár egyedül, akár a szeretteid társaságában. A regenerálódás mellett az otthoni teendők elvégzése se marad el, sőt vasárnap este még egy rövidebb baráti találkozó is belefér. Semmiképp se hagyd magad rábeszélni éjszakába nyúló programokra, mert ha nem pihened ki magad, akkor hétfőn igen nehéz napod lesz.

Vízöntő

Készülj fel arra, hogy rendkívül eseménydús és mozgalmas hétvége vár rád! Már szombat reggel is szokatlan dolgok történhetnek veled, ami meghozza a kellő hangulatot ahhoz, hogy most még rugalmasabb és bevállalósabb légy. Azonban jól gondold meg, hogy mire bólintasz rá, ugyanis csak olyan őrült helyzetbe szabad belemenned, amit a későbbiekben nem bánsz meg. Az extrém sportokat ne most próbáld ki, mert ezen a hétvégén különösen nagy a baleseti rizikófaktor. Vasárnap estére lehetőleg ne szervezz programot, hogy legyen időd kipihenni az izgalmakat.

Halak

Akár egy délig tartó alvástól is teljesen fel tudsz töltődni, és az egész heti fáradtságtól meg tudsz szabadulni. Kapcsold ki a telefonodat, és kérd meg a családod tagjait, hogy adják meg neked ezt a kis időt, hogy ki tudd pihenni magad. Amíg alszol, az otthoni munkák nem haladnak, de ez nem is jelent számodra különösebb gondot, ugyanis egy pár óra alatt mindennel végezni tudsz. Akár egy spontán családi kiruccanáshoz vagy egy nagyobb baráti összejövetel megszervezéséhez is kedvet kaphatsz. Vágj bele, hiszen rég volt már, hogy ilyesmire jutott volna időd és energiád!

Májusi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170412-majus-havi-penzhoroszkop.htmlA májusi konstellációk az okos terveknek kedveznek. Ne rohanj, ugyanakkor lassan, de türelmesen valósíts meg mindent, amit elképzeltél. Horoszkóp--Májusi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170412-majus-havi-szerelmi-horoszkop.htmlA Bikák körül izzani fog a levegő, a Mérlegek szerelmi élete nem is alakulhatna jobban, a Halak vonzerejének pedig ember legyen a talpán, aki ellen tud állni. A Life.hu havi szerelmi horoszkópjából kiderül, mire számíts májusban. Horoszkóp--Május havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170412-majus-havi-altalanos-horoszkop.htmlMájus hava a régóta dédelgetett álmok és vágyak beteljesülését hozhatja el a csillagjegyeknek. Ne légy türelmetlen, ne sürgesd a változást, és ha úgy érzed, bátran kérj segítséget! A Life.hu horoszkópjából kiderül, mire számíthatsz ebben a hónapban. Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a kedvenc színed? Eláruljuk, mit mond el róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20141228-a-kedvenc-szined-arulkodik-a-szemelyisegedrol.htmlImádod a tűzpirosat, vagy éppen a kék a kedvenced? Ízlésed az árnyalatok terén árulkodik a személyiségedről. Megmondjuk, milyen vagy, ha a fehéret, a zöldet vagy éppen a sárgát szereted a legjobban.HoroszkópOrigoÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.