asztrológia havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júniusban a Bikáknak figyelniük kell a kapcsolataikra vagy baráti kötelékeikre, míg az Ikreknek sokszor kell segítséget kérniük. A Mérlegek bármibe belekezdhetnek, a Skorpióknak pedig meg kell oldaniuk néhány szőnyeg alá söpört régi ügyet.

Nézd meg, számodra mit tartogat a június!

Kos

Habár az év legsikeresebb időszakán már túl vagy, azért június hava sem von el tőled semmit, amit megérdemelsz. Az égi állások minden feltételt biztosítanak a sikerhez és a látványos eredményekhez, hát tedd a dolgod. A szorgalom és az odaadó munkavégzés, elkötelezett tanulás meghálálják a befektetett időt és energiát. Igazán jó és kiemelkedő lehetőséget kapsz arra, hogy előbbre lépj a ranglétrán, eddigi kitartásodért végre elismerésben részesítsenek, esetleg megcsípj egy jobb állást – akár messze a jelenlegi otthonodtól. Nagyon jól alakulnak ügyeid, egyenes út vezet a célszalaghoz, csupán ki kell használnod minden adandó alkalmat! Maradj hű önmagadhoz és a terveidhez. Légy kritikus saját magaddal, ha szükséges, és elemezd ki az esetleges hibákat.

Bika

Június hava kevésbé kedvez neked, inkább átlagos lesz, a nagy parádé lehetősége nélkül. Ám ne kedvetlenedj el, épp azért jó ez a kicsit pihentetőbb időszak, hogy tervezz a későbbi időkre. Pár napra – június közepén – egy kellemetlen bolygókonstelláció lelassít, hátráltat, akadályoz a gyors és hatékony munkában. Különösen a meglévő párkapcsolatoknak vagy szoros baráti kötelékeknek árthat ez a néhány nap, ezért ne kapkodj, ne siess el lényeges döntéseket, légy türelmes, és problémáid megoldását bátran told el júliusra. Most inkább saját szükségleteiddel törődj, töltsd fel magad energiával az elkövetkezendő hetekre, mert a munka vagy tanulás mennyisége nem fog csökkenni. A hónap végére már jelentősen lazul a feszültség, jobban fogod érezni magad a bőrödben.

Ikrek

Június folyamán többször is megeshet, hogy különféle dolgaid intézéséhez, rendezéséhez külső segítségre lesz szükséged, akkor is, ha alapvetően igyekeznél egyedül kitalálni a rengetegből. Most kifejezetten ajánlott összedolgozni másokkal, ha csak önmagadra támaszkodsz, lassabban szakítod át a célszalagot. A másokkal való együttműködés lényeges kérdéssé válik, és sikert, nagyobb eredményességet hozhat számodra. Üzleti és magánéleti téren egyaránt meg kell vizsgálnod a lehetőségeidet, és azt, vajon biztosan nyújtasz-e annyit másoknak, mint amennyit Te kapsz tőlük. A mérleg nyelvét ki kell egyenlíteni, különben felborul az egyensúly. Mindenkinek az az érdeke, hogy kiegyensúlyozott emberi kapcsolatai legyenek, törekedj most Te is erre.

Rák

Remek lesz a kedélyállapotod, aligha történhet olyasmi, ami elkedvetlenít, Ha mégis, mindenen extragyorsan túlteszed magad. A hőmérő higanyszálának emelkedésével együtt nő a sikereid száma, mindennap leteszel valami új dolgot az asztalra, sokan fognak csodálni energikusságodért, kitartásodért. Remek időszak ez tanulásra, karrierépítésre, munkahelyváltásra, sőt, akár költözésre is. Új barátokra lelhetsz, akik hosszú távon, akár a problémáid megoldása során is melletted lesznek. Hajlamos lehetsz most arra, hogy többet filozofálgass, elmélkedj a kelleténél, de azért ne szőj összeesküvés-elméleteket. Több önbizalom és magabiztosság jellemezhet a hónap végén, ami kell is, mert július is tartogat pár izgalmas kihívást.

Oroszlán

Június hava nem fukarkodik a jóval, jelentős, sikereket hozó hetek állnak előtted, figyelmedet elsősorban munkahelyi vagy tanulmányokkal összefüggő feladataidra összpontosítsd, szakmai előmeneteled váratlan lendületet vehet, ráadásul alkalmad nyílhat arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán, igent mondj egy új ajánlatra, vállalkozást alapíts, vagy összefogj valakivel, aki megnyit előtted egy kaput. Érdekes változások jöhetnek, s kénytelen leszel figyelni minden hírre, sőt, elejtett pletykatöredékekre is, nem tudhatod, miként jut el hozzád a lényegi információ. Most megalapozhatod vagy stabilizálhatod az egzisztenciádat, ami számodra nagyon fontos tényező. Teremts helyet a pihenésnek is sokat, szükség lesz az erődre júliusban is.

Szűz

Belül valami egészen furcsa hang szólal meg, és arra ösztönöz, hogy legyél a megszokottnál sokkal tüzesebb, akaratosabb, vehemensebb, vagy akár meggondolatlan is, csak legyél más? Nos, nem most kellene pálfordulásra szánnod magadat, ugyanis másokra is oda kell figyelned, nagyon sokan függenek a Te döntéseidtől, okos és megfontolt válaszaidtól. Nyugodj le, és értsd meg, ráérsz a törtetéssel még egy kicsit, majd a július kedvez ennek. A legjobb, amit tehetsz, hogy a családodat és a barátaidat helyezed fókuszba, és segítesz nekik megoldani a gondjaikat. Jól teszed, ha alaposan átgondolod az emberekhez fűződő viszonyodat, így akár azt is ki tudod mondani bátran, kire nincs szükséged a továbbiakban – és engedd is el.

Mérleg

Összességében harmonikus és eredményes júniusi hónap vár rád, a Jupiter lesz a titkos támogatód, hátszelet ad, lendületbe hoz, ha elakadsz. Bármibe kezdj most, azt könnyedén sikerre viheted, régi ügyek lezárása is aktuálissá válik. Meglepő módon még támogatókat is találsz terveid megvalósításához, persze nem árt a szakmai támogatás jelentősebb ügyeknél. Lényeges, hogy elegendő időt szánj a pénzügyi dolgaid átgondolására, átszervezésére, ha szeleburdi leszel, kapkodsz, meggondolatlanul költekezel, akkor a hónap végére anyagi zűrzavarba kerülhetsz. Családi és magánéletedben is fontos heteknek nézel elébe, jelentős változások jöhetnek váratlanul.

Skorpió

Dicsérendő, hogy meglepően sok régi, valamint szőnyeg alá sepert ügyet elővettél és megoldottál az elmúlt időszakban, ugyanakkor Te is tudod, hogy kell még tenned a sikerért és a pozitív eredményekért. Most ahhoz érkezett el a megfelelő idő, hogy alaposan, mélyen áttekintsd és módosítsd kapcsolatodat a családtagjaiddal, a barátaiddal és nem utolsósorban a kollégáiddal vagy iskolatársaiddal is. Új munka válhat aktuálissá, vagy jelentősen módosulhat a régi, ha költöznél, ahhoz is kapsz inspirációt. Érdekes ajánlattal kereshetnek meg, ha szerződést kötsz, a hónap közepén minden feltétel adott ehhez. Módosítanod kell számos berögzöttségen, és tisztán kell látnod jelenlegi helyzetedet, ez visz tovább az úton, ez ad erőt neked.

Nyilas

Június hava egyet biztos nem enged meg számodra, ez pedig a láblógatás és az időhúzás. Nagyon sok újdonság, mozgalmasság vár rád a nyárelőn, érdemes aktívnak lenni, gondolkodni, tervezni, ötleteidet másokkal megosztani, és persze elkezdeni valaminek a megvalósítását. Jelentős fejlődést hozhat számodra a hónap első fele, kellemes égi hatások ölelnek körbe. Szentelj figyelmet a váratlanul jött lehetőségeknek, szakíts beidegződéseiddel, térj el a megszokásoktól, alakíts ki új munkarutint. Ne félj váltani, változtatni, sőt, akár okosan vitatkozni, legyen szó partnerkapcsolatról, munkáról, tanulásról. Egy újjászületési időszakot élhetsz meg, és csak akkor tudsz kiteljesedni, ha nem szabsz gátat önmagadnak, lehetőségeidnek, érzelmeidnek.

Bak

Nem találod a helyed, keresel valamit, ami örömtelibbé tenné a mindennapokat, ám valahogy nem leled. Június első felében a szétszórtság megnehezítheti lépteidet. döntéseidet, aztán az eltűnőben lévő magabiztosság visszajön 15-ét követően. Amennyiben azt érzed, hogy keresed a magány lehetőségét, az biztosan nem véletlen, talán itt az ideje egy alapos önvizsgálatnak, amely során felteheted magadnak azokat a kérdéseket, amik válaszok után kiáltanak. A belső hangod megadja, amire vágysz, irányt mutat, segít, támogat, te pedig ismét lendületbe jössz. Több érdekes, új élményben is részed lehet 20-a után.

Vízöntő

Jóval több időt és energiát kell fordítanod emberi kapcsolataidra, családodra, barátaidra, mert igénylik a törődést, a figyelmet, a jó szavakat, a kellemes társaságodat. Amennyiben már elkötelezted magadat valaki mellett, azt a köteléket is fel kell ráznod a fásultságból. Párkeresőként időszerű új helyekre menni, ismerkedni, és nem meglepő módon, hipp-hopp létesíthetnél szerelmi köteléket. Kiváló alkalom a nyárelő arra, hogy sok időt tölts szeretteiddel, és átértékeld hozzájuk fűződő viszonyodat, ugyanakkor magadat se told háttérbe. Kimondottan gondtalan időszaknak nézel elébe, épp ezért kell nagy dolgokat meglépni, változtatni a mindennapokon.

Halak

Mihamarabb vegyél egy nagy levegőt, és lásd meg azt, ami ott van az orrod előtt. Nyisd ki a szemed, szembesülj a tényekkel, vedd számba a függő ügyeidet, és persze vedd tudomásul, hogy most sem futhatsz el a változások elől! Új kapuk nyílnak meg előtted, rajtad áll, mire vagy képes, mennyi áldozatot vagy hajlandó meghozni a fejlődésért és a sikerért. Vajon elégedett vagy azzal, ami most körülvesz? Ha nem, akkor cselekedni kell! Tele vagy energiával, fáradhatatlanul mész előre, és szeretnél valami rendkívülit létrehozni, amihez minden körülmény adott. Mozgalmas életednek köszönhetően most sokat tevékenykedsz. Nem lesz időd pihenni. Párkapcsolat építésére is nagyszerű június hava.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.