asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vénusz teret ad a nagy lángolásnak, a tartós kapcsolatok kialakításának, csak éld meg a mindennapokat, és csodákban lehet részed.

Kos

Páros: A vonzalom megcsappant köztetek mostanság? Kevés az idő egymásra? Kétségek gyötörnek? Sürgősen döntsd el, mit akarsz valójában. és ezt közöld is kedveseddel. Neked is tenned kell a megoldásért, a változásért, a fejlődésért. Szervezz közös programokat, így közelebb kerülhettek egymáshoz.
Páratlan: Legtitkosabb fegyvered a mosolyod, hát használd ki. Önmagadat add, ne viselj álarcot. Így garantáltan azt kapod, amire és akire titkon vágysz. Felejtsd el a félrebeszélést, az őszintétlenséget, legyél belevaló, egyszerre szexi, vadóc és visszafogott. Ez kell a jövendőbelidnek, semmi más.

Bika

Páros: Válaszút elé állít a sors, döntést kell hoznod, s ez drasztikus befolyással lesz a jövődre. Ne folytass struccpolitikát, hisz a különválás vagy a további együttlét mellett épp ugyanannyi érv szól. A válasz benned van, hát tedd meg a szükséges lépéseket, és június végére ismét jól érzed majd magad.
Páratlan: A magányos Bikák tábora egy fővel biztosan csökken a nyárelőn! Talán Te leszel az? Nagy fordulatot hoz ez az időszak, fura körülmények közt ismerkedhetsz meg valakivel, s eleinte el sem akarod hinni, hogy ő a Nagy Ő. A szíved hevesebben dobog? Akkor adj bele mindent!

Ikrek

Páros: Érzelmi téren összekuszálódtak mostanában a szálak? Esetleg van némi hiányérzeted, mégsem beszéltél erről a partnereddel? Csökkent a lángolás, elfogyott a romantika? Mondd el neki, mire vágysz, így van módja erősíteni a pozícióját! Nem kell kétszer kérned, jön és szeretni fog.
Páratlan: Az elmúlt hetekben szinte jólesett az egyedüllét? Ez remek terepet adott ahhoz, hogy felkészülj a változásra, melyet ez a hónap szinte minden Ikrek jegyűnek garantál. Adódhat sok flört, romantika, s a szíved hirtelen egy férfi miatt kezd hevesen dobogni... Ő lesz az igazi!

Rák

Páros: Szívügyek terén nyugalom öleli át a mindennapokat, ha adódik is pár nézeteltérés, ez talán még jót is tesz nektek, kiugraszt titeket az egyhangúságból. A függő kérdésekre megérkeznek a válaszok, és minden hiányzó puzzle-darabka a helyére tehető. A kibékülés édes pillanatai mindkettőtöket kárpótolnak.
Páratlan: Igyekszel sokat tenni azért, hogy a szingliség előnyeit maximálisan kiélvezd, ami remek elgondolás, azonban ideje a magányt lecserélni valami másra... Ismerkedj, flörtölj, adj esélyt a szerelemnek itt és most. Légy bátor, vonzd magadhoz a kiszemelt férfit, ám tudatosítsad, hogy nem játszhat veled.

Oroszlán

Páros: A szerelmet, a romantikát kedvesed most kérés nélkül biztosítja számodra, így a bizalom ismét remekül fog működni köztetek. Az együtt töltött idő feltölt, és maximálisan kárpótol az elmúlt időszak problémáiért. Június második felében hozzatok jelentős, előremutató döntéseket!
Páratlan: Júniusban erőlködés nélkül is vonzod magadhoz az ellenkező nem képviselőit, ez pedig remek előjele a nagy fordulatoknak. Csábító leszel, csinos és ellenállhatatlan. Sokan nem tudnak majd elsétálni melletted pozitív reakció nélkül. Mondj igent minden randira, jöhet az igazi.

Szűz

Páros: Szerelmi háromszög lehetősége kopogtat az ajtón... Kedvesedet valaki ki akarja túrni és a helyére akar lépni. Az udvarlás valamint a Te zavarodottságod is látványos lesz, persze mégis izgatja a fantáziádat? Vajon mi a helyes lépés? Talán ideje van a váltásnak?
Páratlan: Kifejezetten jót tenne neked az, ha valaki alaposan felrázna, s megértetné, sokkal jobb párban, mint egyedül. A félelmeid komolyan hátráltatnak, ideje ezeket eldobálni. Bátran bújj ki végre a csigaházadból, legyél belevaló, mutasd meg, ki vagy, és miért érdemes téged választani.

Mérleg

Páros: Június vegyes hatásai nem könnyítik meg a dolgodat, ugyanakkor mégis jó hír, hogy az irányítást a kezedben tudod tartani. Képes leszel dönteni arról, szükséged van-e a partneredre, és milyen formában. Ha mellette döntesz, ő alkalmazkodik hozzád. Ám, egy új szerelem is kopogtathat az ajtón...
Páratlan: Valaki teljes erejét be fogja vetni azért, hogy meghódíthasson, ám el kell döntened, készen állsz-e egy hosszú távú, tartós kapcsolatra – ugyanis, ami most jön, az nem valami tingli-tangli állapot, hanem egy igazi, izzó szenvedély lesz. Ha beengeded az életedbe, biztosan boldoggá tesz!

Skorpió

Páros: Felbukkanhat hirtelen egy régi szerelem... azonban légy okos és körültekintő, könnyen megtörténhet, hogy csőbe húz valamilyen érdek miatt. Egy háromszög kialakulására igen nagy júniusban az esély, ám a kockázat is jelentős. Ha békét akarsz, akkor maradj nyugton.
Páratlan: Hol bujkál az Igazi? Már az összes praktikát bevetetted, de semmi nem vált be? Nos, most erőlködés nélkül megtörténhet a csoda, csupán légy spontán, aki jön, annak add oda a szíved, s hidd el, nem kell félned! Csak hagyd magad kiszemelni és behálózni. Ne te akard meghódítani a másikat.

Nyilas

Páros: Energikus leszel, s ezt a partnered is észreveszi. A reakciója pozitív lesz, így lesz részetek izgalomban, szenvedélyben, s az új élmények még jobban elmélyíthetik a kapcsolatotokat. Találj arra jó okot, hogy feltüzeld őt, s új oldaladat megmutatva lehengerled. Légy rámenős, csak bátran!
Páratlan: Lesz mód randira, flörtre, jó bulikra, s ha kellően nyitott vagy, akkor akár egyéjszakás kalandok is beleférhetnek most az életedbe. Lépten-nyomon udvarlók vesznek körbe, zavarba ejtő lesz, hogy mennyien próbálnak behálózni, amit hagyhatnál... Hisz csak így derülhet fény arra, ki az igazi.

Bak

Páros: Jelentős eseményeket jeleznek az égiek, most aztán tényleg bármi megtörténhet. Légy ügyes, tartsd fenn kedvesed érdeklődését folyamatosan! Ölelésre, szeretetre, odaadásra vágysz? Kérd és megkapod! Tudatosítsd a másikban, hogy mit érzel, és mire vágyakozol!
Páratlan: Június hava meghozza a rég vágyott változást, ez most a valódi és örömteli elköteleződés ideje lehet számodra. Ugye benne vagy? Nézz szét, fedezz fel új helyeket, mert bizony ott van valaki körülötted egy ideje, de csak nem akarod észrevenni.... Talán most!

Vízöntő

Páros: Meg tudod fogalmazni, mi hiányzik? Érintés? Szeretet? Figyelem? Odaadás? Akkor azt is meg tudod mondani, miként lehetne ezt pótolni, igaz? Kezdeményezz beszélgetést, mondd ki őszintén, mire vágysz, mit akarsz tőle megkapni. Kedvesed reakciója gyors és pozitív lesz.
Páratlan: Június csodás energiái valami egészen különleges élményt ígérnek neked, ugye lesz bátorságod elfogadni és belevágni az ismeretlenbe? Vonzó leszel sokak szemében, így nem csoda, ha az ellenkező nem érdeklődést mutat. Mondj igent minden randira, bulira, társasági eseményre.

Halak

Páros: Szívügyek terén sok feszültségre van kilátás, s ez csak június 9-e után enyhül. Könnyen támadhatnak kétségeid azzal összefüggésben, hogy menj, vagy maradj... Szerencsére kedvesed időben reagál a kételyeidre, lépéseket tesz, s kielégíti a vágyaidat – pont úgy, ahogyan abban reménykedsz.
Páratlan: Maradj titokzatos, ne mutass meg magadból túl sokat, így folyamatosan fenn tudod tartani valakinek az érdeklődését. A fontos részleteket csak olyasvalaki előtt tárd fel, akinek kinyitod szíved kapuját. Hálózd be úgy, hogy azt észre se vegye. Higgye azt, hogy téged bizony meg kell hódítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.