asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák nagyon elfáradnak a mögöttük álló héttől, ezért leginkább pihenésre lesz szükségük, de az Ikreknek sem ártana kicsit lassítani. A Mérlegeknek nem fog eseménytelenül telni ez a három nap, és a Skorpiók számára is nagyon mozgalmasnak ígérkezik a hétvége. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Minden egyes nap a hétvégét vártad, szervezted a szabadidős programokat. Most, hogy elérkezett végre, azon veszed észre magad, hogy nincs hétvégi hangulatod, sőt inkább a munkahelyi feladatok fészkelik be magukat gondolataidba. Olyannyira, hogy sikeresen terelik el figyelmedet szeretteidről, és a hétvégi programról. Próbálj kompromisszumos megoldást találni, zárd le gyorsan a munkahelyed vagy esetleg az iskola adta problémákat, és foglalkozz családtagjaiddal, hallgasd meg mi történt velük a héten, és találjatok szórakoztató programot erre a hosszú hétvégére.

Bika

Az egész heti lótás-futás miatti idegeskedés, feszültség annyira felhalmozódott benned, hogy hiába jött el a megérdemelt pihenés ideje, valahogy nem találod a helyedet. Igazságtalannak érzed, hogy a rengeteg munkahelyi bravúrosan megoldott feladat után, rengeteg teendő vár rád otthon is. Testileg-lelkileg kifacsartnak érzed magad, legszívesebben megkezdenéd nyári szabadságodat, de jól tudod, hogy ez még lehetetlen. Legalább annyit tegyél meg pihenésképpen, hogy szervezd meg részletesen nyári terveidet. Ezen a hosszú hétvégén menj szeretteiddel strandra, vagy wellnessezz.

Ikrek

Te nem a passzív pihenés híve vagy, annyi bizonyos. Most is nagyon úgy tűnik, hogy figyelmen kívül hagytad a naptár jelzését a Pünkösdi hétvégét illetően. Olyan szinten láttad el magad feladatokkal, mintha még javában a munkahét közepe lenne. Így aztán minden pillanatod be van táblázva, nincs egyetlen szabad perced sem. Mit gondolsz, meddig bírod ezt a tempót? Azt gondolod, bármit megtehetsz a szervezeteddel? Neked is pontosan annyi pihenésre van szükséged, mint bárki másnak. Kezdd el kényeztetni magad, szervezz gyorsan egy balatoni-, vagy wellnesses hétvégét!

Rák

Az egész elmúlt hetet stresszesnek élted meg. Volt részed bőven zűrzavarban, de pozitív élményekben is. Ezt a hullámzást bizonyos értelemben élvezted, hiszen legalább némi színt vitt az unalmas hétköznapokba. Most azonban már hétvége van, ráadásul Pünkösd, hosszú hétvége! Jogos igényed, hogy másképpen teljen, mint a munkanapok. Szeretnél sok időt tölteni szeretteiddel, ugyanakkor társaságba is vágysz, akik nem a kollégáid. Ha még nincs komoly párkapcsolatod, keresgélj a baráti körödben. Van ott valaki, aki szívesen töltené minden szabad idejét veled, ha lehetőséget adnál rá.

Oroszlán

Semmit sem bíztál a véletlenre, amikor gondosan és precízen megtervezted ezt a háromnapos hétvégi programot. Eleged volt a huzamosabb ideje tartó munkahelyi stresszből, az örökös lótás-futásból, a lelkiismeret furdalásból, hogy nem tudsz elegendő időt tölteni szeretteiddel. Pihenni szeretnél, kiszakadni a hétköznapok egyhangúságából, kényeztetni szeretnéd magad, és családtagjaidat. Ezért már le is foglaltál valami szuper helyet, hogy felfedezhesd a csábító wellness élményeket. Vénusz hatásai miatt vonzó, és érzéki leszel, ezért párodban felélesztheted a régi tüzet. Ha viszont még szingli vagy, most rátalálhatsz a nagy Ő-re.

Szűz

Te, két lábbal a földön álló, realista gondolkodású Szűz jegy szülöttje nagyon érzelmes hangulatba kerültél már napok óta. Szinte szívrepesve vártad már ezt a hosszú hétvégét, amikor ezen a tavaszt záró, nyarat kezdő szép ünnepen pihenhess, és együtt lehess pároddal, szeretteiddel. A három ünnepnap tele lesz érzelemmel, romantikával, szerelemmel, és szenvedéllyel. Mintha csak kizárólag az érdekelne, hogy csábíts, vagy téged hódítsanak meg. Meglévő párod teljesen elbűvöl, minél többet vagy vele, annál jobban szereted. Ha még vadászol életed szerelmére, akkor hálód, most nem marad üres...

Mérleg

Elérkezett a Pünkösd-hétvége, a munka és az idegeskedés helyett ma végre pihenés és nyugalom vár rád. Elképzelhető, hogy valamelyik nap váratlan vendégeid érkeznek, aminek nagyon fogsz örülni. Épp jókor jön a telefonhívás, ugyanis már valami programon törted a fejedet, hogy mégse teljen eseménytelenül ez a három nap. Eszedbe ne jusson nekiállni sütni-főzni, nem azért jönnek hozzád, hogy körbeugráld őket! Légy kicsit lazább, nem a tengernyi ételtől lesz jó hangulat, hanem a társaságtól! Ha mégis szeretnél valami finomat készíteni, akkor azt csináljátok közösen, például süssetek szalonnát vagy grillezzetek.

Skorpió

Mozgalmasan és tevékenyen fog telni a hosszú hétvégéd. Szombaton sajnos nem lesz alkalmad pihenni, egész nap rohangálsz és az otthoni tennivalókkal foglalkozol, ezért kimerültnek érezheted magad. Olyan ügyek intézésébe is belefogsz, amit már régóta halogatsz. Ezeket a feladatokat is vedd komolyan, nem szabad tovább halogatnod, különben saját magadat sodrod kellemetlen helyzetbe. Gondolj arra, hogy legalább a vasárnapod, és a hétfőd szabad marad, lesz időd kipihenni a hét fáradalmait. Lenne lehetőséged aktív kikapcsolódásra, de inkább otthon lógatod a lábad és élvezed a téged körülvevő nyugalmat.

Nyilas

Remek Pünkösdi hétvége előtt állsz, végre teljesen meg tudsz feledkezni a munkádról és megszabadulni a sok feszültségtől, ami egész héten csak gyűlt benned. Szombaton mindenképp mozdulj ki a barátaiddal és csapjatok egy óriási bulit. Legyen az egy kisebb kerti parti, vagy egy nagyobb szórakozóhelyi buli, a lényeg, hogy jó legyen a társaság és ki tudj kapcsolni. Sok új emberrel ismerkedsz még, és ha szingli vagy, akkor könnyen lehet, hogy ma olyasvalakivel futsz össze, aki megdobogtatja a szívedet. A görbe este után vasárnap és hétfő még mindig tele vagy energiával, a pihenés helyett egész nap sürögsz-forogsz és tovább keresed az izgalmakat.

Bak

Ezen a háromnapos hétvégén a párkapcsolatodra kell a legtöbb időt és hangsúlyt fektetned. Ha régóta van kedvesed, akkor itt az ideje, hogy feldobjátok valamivel a kapcsolatot, izgalmasabbá tegyétek az együtt töltött időt. Az otthoni teendők elvégzése helyett foglalkozzatok egymással, egy romantikus séta, egy kellemes vacsora után újra fellobban a szerelem tüze. Ha még keresed az igazit, akkor most számíts arra, hogy ma rád találhat a szerelem és hirtelen felgyorsulnak az események. Azonban ehhez neked is tenned kell, csípd ki magad és mozdulj ki, annál nagyobb eséllyel futhatsz össze valakivel.

Vízöntő

Ezen a tavaszzáró, nyárkezdő Pünkösdi hétvégén minden gondolatot a szerelem és a szenvedély körül forog, sőt egy kis kacérság is tovább fokozza a hangulatod. A magánéleti ügyeid nagyon jól alakulnak, újra kiegyensúlyozott és boldog lehetsz. A meglévő párkapcsolatodat ma könnyedén felpezsdítheted, de akkor se szomorkodj, ha szingli vagy, ugyanis ma nem maradsz bókok nélkül. Járj nyitott szemmel, mert ma találkozhatsz valakivel, akivel egyből egy hullámhosszra kerülsz. Erős kisugárzásodnak köszönhetően nem kell tűsarkút viselned ahhoz, hogy felfigyeljenek rád!

Halak

Szombaton még nyugtalan és feszült lehetsz, érzed, hogy valami nincs rendben. Ne a környezetedben keresd a hibát, hanem a saját házad táján kéne rendet tenned. Te vagy az, aki mostanában nyűgös és levert, ráadásul olyan apróságon kapod fel a vizet, amikre máskor csak legyintesz. Ezek bizony a kimerültség jelei... Ideje változtatnod, ugyanis ez az állapot senkinek se jó, legfőképp neked nem! A problémádra igen egyszerű a megoldás, mégpedig a pihenés és kikapcsolódás. Ezt most megteheted, hiszen ez a szép kérőtavaszi Pünkösd bőven ad rá alkalmat.
Június havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-juniusi-penzhoroszkop.htmlA jó ötletekből nem lesz hiány, és szinte minden jegy képviselője talál magának lehetőséget új anyagi források kiaknázására. A Merkúr remek inspirációival jó dolgokat lehet most megalapozni. HoroszkópThinkstockJúnius havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-junius-havi-horoszkoo.htmlJúniusban a Bikáknak figyelniük kell a kapcsolataikra vagy baráti kötelékeikre, míg az Ikreknek sokszor kell segítséget kérniük. A Mérlegek bármibe belekezdhetnek, a Skorpióknak pedig meg kell oldaniuk néhány szőnyeg alá söpört régi ügyet. Horoszkóp--Június havi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-juniusi-szerelmi-horoszkop.htmlVénusz teret ad a nagy lángolásnak, a tartós kapcsolatok kialakításának, csak éld meg a mindennapokat, és csodákban lehet részed. HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMi a kedvenc színed? Eláruljuk, mit mond el róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20141228-a-kedvenc-szined-arulkodik-a-szemelyisegedrol.htmlImádod a tűzpirosat, vagy éppen a kék a kedvenced? Ízlésed az árnyalatok terén árulkodik a személyiségedről. Megmondjuk, milyen vagy, ha a fehéret, a zöldet vagy éppen a sárgát szereted a legjobban.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.