asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánokat megérintette a változás szele, tetteikhez nagyon sok inspirációt kapnak! A Rákokra sok kellemes esemény vár, a Skorpiókkal pedig jelentős dolgok fognak történni. Nézd meg, számodra mi tartogatnak a csillagok!

Kos

Itt a nyár, meleg az idő, a strandok nyitva... s hab a tortán, hogy ez a hét különösen kedvező lesz számodra, sokféle ügyet rendezhetsz, s valami újnak is elvetheted a magvát. Óriási áttöréseket ne várj, nem most nyered meg a főnyereményt, ám az garantált, hogy amibe belefogsz, azt könnyedén véghez is viszed, és sok örömben lesz részed. Az égi konstellációk neked is pozitív változást ígérnek, s új ajtók is megnyílnak előtted, főleg emberi kapcsolatok terén alkothatsz újat, akár egy új barátra vagy remek üzleti kapcsolatra is szert tehetsz. Könnyebben szót értesz másokkal, gördülékenyebb lesz a kommunikációd, és olyan embereket is magad mellé állíthatsz, akikkel eddig még sosem találtad a közös hangot.

Bika

Egy gát még nem akadályozhat meg az előre jutásban, legfeljebb elgondolkodtat, és jobb megoldásoka ösztönöz. Eszedbe se jusson megfutamodni csupán azért, mert utadat állja néhány feladat abban, hogy elérd a céljaidat! Mi van veled? Hol van a tudatossággal ötvözött tűz és akarat, ami mostanában jellemző volt rád? Egyetlen gödör sem lehet olyan mély, hogy ne tudj belőle kimászni, vagy előre felkészülten átugorni. Te is tudod, hogy épp azért kerülnek utadba a megoldandó feladatok, hogy segítsék szellemi fejlődésedet, és új tapasztalatokat szerezhess általuk! Nem kell kétségbeesni attól, ha nem sikerül valami első nekirugaszkodásra. A lényeg, hogy akard elérni azt a célt, s hidd el, majd összejön másodjára.

Ikrek

Úgy érezted a közelmúltban, hogy örökké időhiánnyal küszködtél? Ezzel az érzéssel bizony nem vagy egyedül, ugyanakkor kifejezetten jó hír lehet számodra, hogy mindenre van megoldás, és Ikrekként el is tudod végezni az aktuális teendőket. Gondold át, hol és min spórolhatnál pár percet naponta, vagy egy-két órát hetente. Annyi felesleges kört szoktál futni, ideje ezen módosítani. Talán az életedet megkönnyítenéd, ha a benne lévő kreativitást szabadon engednéd, és új formában oldanád meg a függő ügyeidet. Fogyó hold ideje van, így ha hajlandó vagy elgondolkodni az előbbieken, akkor rádöbbensz, mennyi mindent csinálsz feleslegesen - ezután pedig le is rakhatnál gyorsan néhány terhet. Ne dolgozz mások helyett, és ne csinálj olyasmit, aminek semmi haszna.

Rák

Meglepően sok kellemes esemény vár rád ezen a héten, pozitív gondolatokkal, célszerű és tudatos hozzáállással minden percet szebbé tehetsz. Hitesd el magaddal, hogy bármire képes vagy, bármilyen célt el tudsz érni – s ez igenis lehetséges! Kifejezetten kedvező, hosszú távra előremutató változást hozhatnak a következő napok akkor, ha mersz módosítani a régi szisztémákon, munkametódusokon. Nem szükséges mindent azonnal és egy csapásra megoldani, jó taktika az is, ha lassan jársz, s végül tovább érsz. Elég, ha mindennap elrendezel egy ügyet, és ez azonnal felszabadítja a lelkedet. Elsősorban munka, karrier vagy üzleti téren számíthatsz kiemelkedő sikerre, ha pénzügyekkel összefüggésben állsz válaszút előtt, biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb döntést hozod meg.

Oroszlán

Már a közelmúltban is érezhetted, hogy a változás szele megérintett, mit megérintett, ki is mozdított a biztonságos komfortzónából, igaz? Pontosan tudod, mit és mikor kell tenned, s jó hír lehet számodra, hogy a heti konstellációk nagyon kedvezően hatnak rád, inspirálják tetteidet, és számos pozitív gondolatot ki tudnak csalni belőled. Hitesd el magaddal, hogy jó irányt vesz az életed, itt és most! Tudatosítsd magadban azt, hogy minden rendben van, s ami történik, az a te érdekeidet szolgálja, a te szellemi fejlődésedet segíti elő, ez által jutsz magasabbra, s lehet tiéd a siker. Mindegy, milyen irányból érkezik hozzád a csoda, ugyanis a szerencse igen sokféle lehet. Kicsi, nagy, színes vagy fényes... az a fontos, hogy a kitűzött célokat elérd!

Szűz

Energikus, mozgalmas napok vannak mögötted, s jó hír lehet, hogy a következő napok is mozgalmasok, sokat ígérők lesznek. Ha most veszel valamit a fejedbe, attól senki nem tud eltéríteni, s bizony jó, ha kitartasz a véleményed és elképzeléseid mellett. Ez nem is baj, így legalább biztos eljutsz oda, ahová szeretnél. Lazsálásra nem lesz mód, használd ki a lehetőségeket, akad belőlük bőven. Bármibe fogj a napokban, az akár arannyá is válhat a kezedben, később pedig magadénak tudhatod a dicséreteket, amelyek nemcsak szóban, hanem végül anyagi formában is megtestesülnek. Fogadd el azt, amit a sors felkínál számodra. Karrier vagy tanulás terén mindenképp új kapu nyílik meg előtted, lépd át a küszöböt, vágj bele az ismeretlen felfedezésébe!

Mérleg

A hét elején talán kissé fáradékonyabb leszel, így lassabban jutsz el a feladataid végére. Megtörténhet, hogy hamarabb feladsz dolgokat, mint máskor, s ami nem sikerül elsőre, azt jó eséllyel meg sem akarod próbálni újra. Ez hibás döntés! Tény, hogy egy kellemetlen bolygóállás kedd estig megingatja a jó hangulatodat, alaposan megnehezítheti a dolgodat, ám aggodalomra nincs ok! Szerda reggel újra fitt és energikus leszel, lendületet veszel, s bátran kimondhatod, jól érzed magad a bőrödben. A problémákra ne duzzogva tekints, hanem mint tapasztalatgyűjtési lehetőségekre. Csütörtöktől nyisd ki a füled és a szemed, figyelj oda mindenféle apró impulzusra, jelzésre, hírre, mert kinyílik előtted egy olyan kapu, melyen átlépve sok meglepetés vár rád.

Skorpió

Jelentős dolgok történhetnek veled és körülötted a következő napokban. Vedd észre időben a jeleket, esetleg mások figyelmeztetéseit, így megfelelően tudsz azokra reagálni, s a lehető legtöbbet ki is tudod hozni a különféle helyzetekből. Fontos tényező, hogy sehonnan nem késhetsz, semminek nem húzhatod a határidejét. Most ne vacillálj, ne habozz! Ami jön, fogadd el! Változások szele érint meg, nyisd ki otthonod ajtaját, így gyorsan betér hozzád a jó. Anyagiakkal összefüggésben lényegi döntést kell hoznod, ne bízd ezt senki másra, legfeljebb hozzáértő segítséget kérj. Hallgass az első megérzésedre, és ne mások félelmei alapján indulj el valamerre. A pénz iránya most befelé, nem pedig kifelé tendál! Ez pedig nagyon jó hír!

Nyilas

Érzelmi hullámvölgybe kerülhetsz, s bár igyekszel sokat mosolyogni, és elhinni, hogy minden rendben van, ám a Vénusz és a fogyó hold együttes hatása sok kételyt ébreszt fel benned ezekben a napokban. Amire mindenképpen fel kell készülnöd az az, hogy ki fogsz mozdulni a komfortzónádból, olyan impulzusok érnek, melyek nem tűrik az egy helyben toporgást. Feleslegesen hadakoznál a változás ellen, ám ha beleállsz, végül te leszel a győztes. Azért teszik ezt veled az égiek, hogy rávilágítsanak, számos dolgot rosszul vagy épp nem a megfelelő időben, helyen és módszerrel végeztél el. Vedd észre, hogy nem mindig bánsz jól az emberekkel, vagy épp ők veled. Ideje rendezned emberi kapcsolataidat, ha kell, kérj bocsánatot, ha kell, akkor zárj le a héten egy olyan köteléket, amely csak elvett tőled időt és energiát.

Bak

Változnál? Változtatnál? Itt és most érzed ennek szükségét? Mindig kell valamin módosítani ahhoz, hogy mozgalmas legyen az életed, sikereket érj el, megszerezd az emberek elismerését, s közben ne süppedj bele az unalom bugyraiba. Nem feltétlenül az a fontos, hogy min módosítasz, hanem az, hogy egyáltalán megteszed az ehhez szükséges lépéseket. Akár önmagadon, a környezeteden, a szakmai tennivalókon, a társkapcsolatodon is formálhatsz, a lényeg, hogy tudd, mit csinálsz, s mit akarsz ezáltal elérni, milyen célt akarsz végső soron kipipálni! Ha homokba dugod a fejed, akkor sem tudod azt megakadályozni, hogy megszólaljon a belső hangod, miszerint előre nézz, legyenek új terveid!

Vízöntő

Fontos életszakaszba érsz, olyan küszöböt léphetsz most át, mely gyökeresen formálhat mindennapjaidon. Új, szokatlan dolgok történnek körülötted, melyek felnyitják a szemedet, s végre tisztán fogsz látni sok mindent - élethelyzeteket, emberek viselkedését, ki és miért reagál másképp, mint te. Fontos felismerések ezek, sokat segíthetnek megérteni bizonyos folyamatokat. Eleinte ez a nagy tisztánlátás leginkább zavart okozhat, mert nem akarsz pár kellemetlen ténnyel szembenézni. Kiderül, hogy dolgok, helyek és emberek nem feltétlenül azok, amiknek eddig vélted őket... ám gondolj arra, hogy ez jó, ez a szellemi fejlődés egyik alappillére. Megérteni, hogy mire nincs szükséged, mit kell magad mögött hagyni, min kellene változtatnod. Szerdától kifejezetten jó napok köszöntenek rád.

Halak

Hétfőn, sőt még kedden is igen sok kétséged lesz afelől, hogy a rád váró tennivalók sokaságát vajon meg tudod-e oldani péntekig. Bár az energiatartalékaid nincsenek a maximumon, ám ha jól taktikázol, s nem hajtod túl magad, akkor lassan, de biztosan megvalósítasz minden aktuális tervet. Szerdára visszatalálsz az eredeti kerékvágásba, jobban érzed magad a bőrödben, öröm lesz együtt lenni veled, beszélgetni, eszméket cserélni. Felejts el mindent, ami bizonytalanná tett, aggodalomra semmi okod, sőt! Óriási fába vághatod a fejszédet, használd ki, hogy te leszel az egyetlen, akit beavatnak egy új feladatba, amelyben rejtett képességeidet lesz módod kamatoztatni végre. Ne feledd, ha te nem mondasz igent, majd megteszi más!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.