Tízmilliószoros nap van: adj teret a pozitív gondolatoknak

Forrás: Thinkstock -
pozitív tízmilliószoros nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 9-e tízmilliószoros nap, ma nagyon érdemes odafigyelned mindenre, amit csinálsz, vagy éppen gondolsz, mert minden többszörös erővel hat rád és a környezetedre.

A tízmilliószoros napokon élhetünk a gondolataink pozitív erejével, érdemes is kihasználni, ugyanis nem minden nap ilyen különleges. Nemcsak a gondolatainknak, hanem a cselekedeteinknek is sokkal hatalmasabb az ereje ilyenkor, ezért nem árt, ha odafigyelünk tetteinkre, de még a szándékainkra is.

Tízmilliószoros nap van! Forrás: Thinkstock

Ilyenkor ugyanis minden gondolatunk és tettünk ereje a tízmilliószorosára nő, a pozitívaké és a negatívaké egyaránt!

Ma nem érdemes teret engedned a negatív, romboló gondolatoknak és cselekedeteknek, mert a rossz rosszat vonz! Csak kellemes, szép gondolatokat teremts, és a tetteid is legyenek pozitívak! A meditálás és a mantrázás ilyenkor még erősebben hatnak, érdemes belefogni!

2017 legfontosabb napjai: ekkor bármi sikerülhet!

Tízmilliószoros napoknak nevezik azokat a napokat, amelyek különleges energiákat és lehetőségeket rejtenek. Ilyenkor bármit teszel, mondasz, vagy épp gondolsz, tízmilliószoros erővel tér majd vissza hozzád, és csak rajtad múlik, hogy pozitív, vagy épp negatív lesz-e ezek végkicsengése. Most megmutatjuk, melyek lesznek 2017 legenergikusabb napjai. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.