asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az idő, hogy a Kosok felfrissítsék az életüket, tenniük kell magukért valamit. Az Ikreknek ezen a héten bonyolultabbak lesznek a hétköznapok, a Nyilasok előtt pedig érdekes lehetőségek kapui tárulkoznak ki. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A zsigereidben fogod érezni, hogy fel kell frissíteni az életedet. Vannak olyan területek, ahol hosszú ideje semmilyen változás nem történt - ám most biztos fog! Tanulnod kellene, új tapasztalatokat szerezni, ehhez viszont ki kell mozdulnod a komfortzónádból! Keress iskolát, tanfolyamot, ülj be valamilyen képzésre, de ha más nem, legalább autodidakta módon sajátíts el valamilyen érdekes, izgalmas, egyben hasznos tudásanyagot. Ez nem kell, hogy a szakmádhoz kötődjön, nem ez a lényeg! A fejlődés, a tapasztalatgyűjtés, vagy új emberek megismerése a lényeg! Tanulj meg varrni, vagy menj el egy tánciskolába. Tégy valamit önmagadért!

Bika

Nagy lehetőségek állnak előtted, minden esély megvan arra, hogy megtanulj valami új dolgot, elsajátíts egy fontos képességet, vagy felfedezz egy új utat, ami később biztosan a hasznodra lesz. Ha a nyakadba szakad egy extra feladat, ne tiltakozz, hanem légy alázatos, vállald fel, mert csak így tudsz fejlődni. Ne teherként, hanem lehetőségként éld meg azt, ami most történik veled. Állj csatasorba, és határozd el, hogy az egész hetet és minden tennivalót emelt fővel viselsz. Ne dugd a fejedet a homokba, mert most is rajtad múlik, mikor indulsz útnak, s meddig jutsz el. A te fejlődésedet és előrelépésedet segíti minden aktuális körülmény. Kell az új tapasztalat, kell az, hogy kipróbáld magad ismeretlen közegben.

Ikrek

Számos ügy bonyolíthatja mindennapjaidat, főleg a hétfő és keddi napok lehetnek leterhelők. Sietned kell, szükséges bepótolni az elmaradt rendeznivalókat, így nem csoda, ha sokat kapkodod majd a fejedet. Időzavarba kerülhetsz, és még az is megtörténhet, hogy elfelejtesz valamit, amit megígértél. S ha nem lenne épp elég nyűgöd... talán arra is akadhat példa, hogy barátok, családtagok vagy kollégák traktálnak majd a problémáikkal, és észre sem veszik, hogy feltartanak. Ugyanakkor azt már rég megtanultad, hogy semmi sem történik véletlenül, így ne érezd jelentős bonyodalomnak ezt a helyzetet, sokkal inkább igyekezz alkalmazni kiváló logikádat, állíts fel fontossági sorrendet, ez alapján végezd a dolgodat, és a hétvégére minden visszakerül a normális kerékvágásba.

Rák

Megújulásra vágysz? Szeretnél kimozdulni a komfortzónádból? Szellemileg szeretnél felfrissülni? Tanulnál valami újat, egyben meglepőt? Kitépnél pár gyökeret, hogy megszabadulj a nyakadba aggatott pórázoktól? Ki tilthatja meg, hogy új helyen próbáld ki magadat, akár már ezekben a napokban? Senki és semmi nem állja utadat, amennyiben változás után sóvárogsz, bár az is tény, hogy a heti égi konstellációk megfontoltságra ösztökélnek. Nyugodtan módosíts a megszokásaidon, ám tedd azt tudatosan, előre felkészülten, ez a te érdeked! Lehetőségek mindig adódnak, ugyanakkor ne dőlj be a túlzottan mézes-mázos ígéreteknek.

Oroszlán

A hét első fele alaposan leterhel, nagyon zsúfolt lesz a naptárad, alaposan fel kell készülnöd minden eshetőségre. Csütörtökre megcsappan az energiád, viszont az is tény, hogy mindent, amit ekkorra terveztél, azt lerendezel, megalkotsz, és összességében pozitív eredménnyel zárod a hét dolgosabbik részét. Folyamatosan mozgásban leszel, és figyelned kell arra, hogy semmit ne vegyél félvállról, a beérkező információkat ne ereszd el a füled mellett. Légy naprakész, hallgasd meg mások javaslatait, megéri több energiát fektetni az eszmecserékbe, így a feladataid végül jobban sikerülnek, mint reméled. Törekedj a maximumra, legyél alapos, ez a befektetett idő és energia a közeljövőben meg fog térülni.

Szűz

A bolygók mozgásra, cselekvésre, tervezésre ösztönöznek, energikussá tesznek egész héten, fantasztikus hatásokkal segítik előmeneteledet, egyéb terveidet. Világosságot gyújtanak a sötétben, látni fogod, merre van az alagút, s hol van annak végén a fény. Felhívják a figyelmedet arra, mit nem teszel jól, min kellene sürgősen módosítani a még jobb eredményekért. Befogadó leszel, mindenkit meghallgatsz, és ez azért jó, mert, ami akadozik, az épp ezáltal lehet jobb, ami pedig eddig is jó volt, az még inkább sikeressé válhat. Folyamatosan érezni fogod, hogy az adott körülmények közt a lehető legjobb irányba haladsz. A családodra, barátaidra mindig jusson időd!

Mérleg

Csütörtök reggelig nagyon sokat dolgozol, olyasmit is elvállalsz, amiben nincs sok tapasztalatod, ám ez egy remek döntés! Ne ijedj meg attól, hogy látványosan csökken az energiád. Közben persze rájössz arra, mennyire rossz az, ha valamilyen teher nyomja a válladat, és azt sokáig feleslegesen cipeled. Nem lenne szabad tovább halogatnod a függőben lévő ügyeid rendezését, főleg akkor nem, ha az joggal és anyagiakkal függ össze. A hold szombatig fogyó fázisban lesz, ekkor jön az újhold, így addig könnyen el lehet ereszteni a nyűgöket, problémákat. Az új holdhónap kezdete segít a gyors és észszerű megoldások fellelésében, a bonyolult szálak kibogozásában. A gondok rendezése, az emberi kapcsolatok ápolása, javítása, felturbózása nagyon fontos, hát szabadulj meg a nehézségektől!

Skorpió

Még te is észre fogod venni, hogy jelentősen javul a kommunikációd, könnyebben szót értesz másokkal, köztük olyan emberekkel, akikkel eddig egyáltalán nem beszéltél, vagy vitába torkollott valamely egyeztetés. Ezekben a napokban mondj ki mindent őszintén, légy egyenes, és ha ennek az az ára, hogy valaki soha többé nem áll szóba veled, annak örülj. Örülj, mert nincs szükséged félbarátokra, annál inkább korrekt, megbízható emberekre. Gyorsan és könnyen megtalálod az összhangot másokkal, legyen szó munkáról vagy magánügyekről, sőt ha van függőben lévő ingatlanügyed, az is most válik aktuálissá. Tennivalóiddal jól haladsz, pluszfeladatokat is vállalhatsz, sőt még másoknak is besegítesz.

Nyilas

Olyan érdekes lehetőségek kapui nyílnak meg előtted, amelyekre régóta vágysz. Sőt nem csak vágysz, hanem tudtad, hogy elérkezik ez a pillanat, csupán a pontos dátumot nem ismerted. Merd elhinni, hogy a jó dolgok most veled történnek meg. Fontos kérdés, van-e elég bátorságod ahhoz, hogy belekezdj egy új feladatba, rá mersz-e lépni egy merőben új, eddig ismeretlen útra. Legyen! Ugyan péntek reggelig alkalmanként kissé döcögősen mennek majd a dolgok, ám a szombati újhold csodát rejt, energikus leszel, tele új ötletekkel, s a gondolataidat akár már a hétvégén is megvalósíthatod. Készülj fel pozitív változásokra. Bár lehet, hogy nem vagy elégedetlen jelen helyzeteddel, ám ha lehet fokozni az eddigieket, miért ne tennéd meg?

Bak

Erős égi hatások segítik utadat, ám erőteljességük leginkább abban nyilvánul majd meg, hogy tolnak, inspirálnak, és nem hagyják, hogy egy helyben toporogva tétovázz. A hét elején még inkább viszik az energiádat a különféle ügyek, minden kicsit döcögősebben halad, ám a szombati újhold – és az azt követő napok is - már bőségesen osztogatnak mindenféle jót számodra. Alkalmanként úgy érezheted, hogy hullámvasúton ülsz, egyik nap fenn, másnap meg lenn. Emellett jó hír, hogy mindig tudsz új lendületet venni, s kimászol a gödörből. Szakmai vagy tanulmányi téren csütörtökön és pénteken nagyszerűek a kilátások, visszaigazolásokat kapsz arról, hogy jó munkát végeztél. Figyeld az eseményeket, s ha felkínálnak valamit, hát kapj az alkalmon!

Vízöntő

Tele vagy tervekkel, friss gondolatokkal, és azt érzed, hogy ideje egy merőben új dologra fókuszálnod? Ez azért nagyszerű, mert mindent elő tudsz készíteni a hét első felében a szükséges lépések megtételéhez. Bár csak szombaton érkezik az újhold, ám számodra már a pénteki nap is remek kilátásokkal kecsegtet, s teljes mértékben a tervezett dolgok megvalósítására tudsz koncentrálni. Mindig kapsz kellő inspirációt, és a Jupiter sem fukarkodik a kellemes és erős hátszél biztosításával. Lepd meg a környezetedet azzal, hogy segítőkész leszel, s mások elképzeléseihez is hozzáadsz pár kreatív ötletet. Bonts szárnyakat, ne félj megmutatni azt, hogy milyen rejtett képességeid vannak! Mert bizony ezekből akad bőven.

Halak

Új szelek fújnak, és nem halogathatod tovább a régen sutba dobott témák előszedését. Állíts fel fontossági sorrendet, mi fontos, mi sürgős, és ennek megfelelően kezdj bele valaminek a megvalósításába. Ezen hét elején még csak gyenge előszél lesz a segítőd a nagy tervek rendszerezésében, óvatosan elindulhatsz egy új úton, s apró lépésekkel kerülhetsz egyre közelebb a célszalaghoz, aztán csütörtöktől magasabb fokozatra kapcsolva sikert sikerre halmozol. Új lehetőségek kopogtatnak az ajtódon, engedd be őket, és könnyen lehet, hogy egy ismeretlen embertől kapod mg a legjobb javaslatokat. Most kezdj valami újba, és ne figyelj azokra, akik folyamatosan csak lebeszélnének álmaid megvalósításáról. Vállalj kockázatot, másképp nem fogsz előrébb jutni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.