asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak gondtalan hétvégéjük lehetne, ha nem vinnék haza a munkahelyi konfliktusukat, az Ikrek pedig egy megoldatlan probléma miatt nyugtalankodnak. A Nyilasok jobban teszik, ha nem szerveznek sok programot, hanem inkább a pihenésre szánják a hétvégéjüket.

Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Szeretnél valamilyen emlékezetes programon részt venni ezen a hétvégén, mert különleges élményre vágysz ezen a két napon? Már korábban is megfordult a fejedben, hogy jegyet vegyél egy szabadtéri színházi előadásra, vagy egy koncertre. Ha nem sikerült ilyet szerezni, üljetek be egy elegáns étterembe szeretteiddel, vagy barátaiddal. Idén valahogy nehezebben hangolódsz rá a nyárra, a romantikus, meleg nyári estékre. Sokat segíthet ebben a baráti társaságod, a velük töltött hangulatos, szabadban tartott nyár esti programok, a vízparti bulik, kerti partik.

Bika

Végre itt a hétvége, nem kell korán kelni, madárcsicsergés és nyugalom vesz körül. Az időjárás is pont olyan, mint ahogyan eltervezted. Ennek ellenére mégsem maradéktalan az örömed, mert egy átmenetinek tűnő mélypontot élsz át éppen, amely beárnyékolja ezt a csodálatosnak ígérkező két napodat. Tudod te is, hogy nem marad ez mindig így, mégis nyomja a lelkedet ez a munkahelyedről hazahozott konfliktus. Ha nem hívtatok barátokat, akkor tervezz be gyorsan legalább egy egynapos kirándulást, ahol megnyugszol, felszabadulsz és nem utolsósorban energiát gyűjtesz.

Ikrek

Pár napja nyugtalanság gyötör, mert képtelen vagy rájönni egy téged nagyon foglalkoztató dolog megoldására. Úgy érzed magad, mintha egy bonyolult, sok darabból álló puzzle utolsó darabját nem találnád, és emiatt nem állna össze az a kép, melyre régóta nagyon kíváncsi vagy. Lehet, hogy nem a megfelelő helyen keresgélsz? Ezen kívül azt sem igazán érted, hogy miért történik mostanában annyi különös dolog körülötted. Rád nem annyira jellemző módon, csupán csak szemlélője vagy ezeknek az eseményeknek, nem veszel részt bennük, és nem is irányítod őket. Irány a szabad levegő, kapcsolódj ki ott ezen a hétvégén!

Rák

Olyan jegy szülötte vagy, mely tagjainak nagyon fontosak a családi kötelékek. Így aztán elemedben leszel ezen a hétvégén, mert családod, és a hozzád közelálló barátaid játsszák ezen a két napon a főszerepet életedben. Bármilyen programot szerveztetek, remekül fogod érezni magad, mert körbevesznek azok az emberek, akik mindennél fontosabbak neked. Egy barátod vasárnap felhívhat, mert a tanácsodat szeretné kérni. Ne utasítsd el, mert rossz passzban van, inkább szakíts rá kis időt, hogy kisegítsd akár úgy, hogy meghívod magatokhoz, töltse veletek a napot.

Oroszlán

Minél melegebben süt a Nap, annál jobban érzed magad a bőrödben, hiszen igazi napimádóként tetszik neked a kánikula, a napsütés. Örülsz, hogy nem kell már több réteg ruhával bajlódni, imádod, hogy végre lengén öltözhetsz fel. A legjobban azonban azt szereted a nyárban, hogy szebbnél szebb tájakra lehet elutazni. Nem csak álmodozol és fantáziálsz erről, hanem gondosan meg is tervezed - szervezed az utat a legapróbb részletekig. Azért ne felejtsd el a párodat időben megkérdezni, és bevonni őt is az úti cél eldöntésébe, hátha nem szereti, ha kész tények elé állítod.

Szűz

Annyira vártad már ezt a két napot, előre elkészítettél mindent, hogy ne is legyen semmi másra gondod, csak a kikapcsolódásra. Szombaton mégis nyugtalanságot, elégedetlenséget érzel, valami mintha nem stimmelne, mintha hiányozna. Nem tetszik a lakásod berendezése? A konyhádból hiányzik, vagy a nappalidból valami? Csak rajtad múlik, hogy megváltozzon ez a helyzet. Ha csak elégedetlenkedsz, és semmi egyebet nem teszel azért, hogy komfortosabban érzed magad, akkor magától nem fog megoldódni semmi. Nézz körül gyorsan, hol van akciós hétvége, és szerezz örömet magadnak!

Mérleg

Nagyon vártad a hétvégét és azt is, hogy végre ne kelljen dolgoznod, ennek ellenére szombaton mégsem találod a helyed. Otthon nem érzed jól magad, de kimozdulni sincs túl sok kedved. Ebbe a két napba túl sok mindent szeretnél besűríteni, de nincs meg a kellő lendület és energiaforrás. Próbálj kicsit lazítani, húzz ki pár dolgot a tennivalók listájáról és élvezd a nyarat! Délután menj el a családoddal fagyizni, vagy fürödj egyet a közeli strandon, hogy meg tudj szabadulni ettől a görcsösségtől, ami benned van. Meg fogod látni, vasárnap délután még a házimunkához is lesz kedved!

Skorpió

Az elmúlt hét sikerei még mindig hihetetlen hatással vannak rád, olyannyira, hogy egész hétvégén a fellegekben jársz. Arra figyelj, hogy ne ess túlzásokba és légy tekintettel a környezetedben élőkre! Az se jó, ha túlértékeled a képességeidet, de azt se hagyd, hogy bárki lebecsülje a tudásodat! Ha sikerül megtalálod az arany középutat, akkor a családtagjaid és a barátaid is át tudják érezni, hogy milyen örömökben van részed. Neked is jobb lesz megosztani az élményeidet, ha őszintén érdeklődő közönség hallgat meg. Sőt, ha kellőképp visszafogott vagy, akkor több dicséretben lehet részed.

Nyilas

Nem szabad túl sok mindent tervezned erre a két napra, mert csak feleslegesen merítenéd le az energiatartalékaidat. Mindent alaposan gondolj át és csináld szép lassan, ráérősen. Miért is kéne kapkodni, hiszen nincs olyan fontos, halasztást nem tűrő feladatot. Inkább pihenj egy kicsit és készülj fel az estére, mert ma hajnalig tartó felejthetetlen buli vár rád. Vasárnap az éjszakázás miatt kissé fáradtnak érezheted magad, ezért lustálkodj, ameddig csak szeretnél. Egy jó erős kávé kellőképp lendületbe hoz és nem fog gondot okozni az otthoni teendők elvégzése.

Bak

Szombaton egy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, akivel eddig még soha nem volt nézeteltérésed. Valami oknál fogva a kommunikáció nem a megszokott módon működik, így egy apróság miatt lesz félreértés köztetek. Nem alakul ki komoly vita, de mégis hatással lesz a hangulatodra. A szombat estét semmiképp se töltsd egyedül, szükséged lesz a társaságra. Ne szervezz bulit, de egy házimozi vagy egy kellemes borozgatás biztosan elfeledteti veled a történteket. Vasárnap a legfőbb feladatod a béke fenntartása, továbbá a nyugodt és kiegyensúlyozott légkör megteremtése lesz.

Vízöntő

Rengeteg otthoni teendő halmozódott fel, és hiába van hétvége, mégsem lazíthatsz. Ne ess kétségbe, inkább kérj meg valakit, hogy segítsen be a fontosabb feladatok elintézésébe. Nem csak gyorsabban halad a ház körüli munka, de bizalmas beszélgetésekre is sor kerülhet. Délutánra kellőképp elfáradsz, de ennek ellenére az esti buliban ott a helyed! Ha szingli vagy, mindenképp csinosítsd ki magad, mert nagy eséllyel futhatsz össze egy szimpatikus személlyel, akivel később még randevúzni fogsz. Vasárnap is próbálj egy-két dolgot elvégezni, hogy csak pár kisebb dolgot kelljen a jövő hétre halasztani.

Halak

Miért sietsz annyira? Hétvége van, nincs semmi okod arra, hogy ebben a két napban túlhajtsd magad és plusz feladatokat vállalj. Valóban van néhány tennivalód, de ezek közül csak egy-egy olyan, ami nem várathat magára. Próbáld meg az otthoni és a családi ügyek között meglátni az összefüggéseket, mert ma több fontos részletre is fény derülhet. Vedd kezedbe az irányítást, hogy nyugodt és harmonikus légkör vegyen körül. Vasárnap hívd fel telefonon azokat a barátaidat, akikkel régen beszéltél, és szervezz egy nagyobb bulit, hogy újra összehozd a társaságot!
Heti horoszkóp (június 12-16.)http://www.life.hu/horoszkop/20170608-heti-horoszkop-junius-12-16.htmlAz Oroszlánokat megérintette a változás szele, tetteikhez nagyon sok inspirációt kapnak! A Rákokra sok kellemes esemény vár, a Skorpiókkal pedig jelentős dolgok fognak történni. Nézd meg, számodra mi tartogatnak a csillagok! HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockHeti horoszkóp (július 11–17.) – Vigyél színt a hétköznapokba!http://www.life.hu/horoszkop/20160621-a-life-hu-heti-horoszkopja-julius-11-tol-julius-17-ig.htmlMinden hozzáállás kérdése – tartják a bölcsek. Az Ikrek jobban teszik, ha több energiát fektetnek a hétköznapok feladataiba, a Skorpiókra ráférne egy nyári vakációzás, a Szüzek pedig ne felejtsék el, hogy bármikor kérhetnek segítséget. Olvasd el a Life.hu horoszkópját, és tudd meg, mire számíthatsz a következő napokban. Horoszkóp--Június havi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-juniusi-szerelmi-horoszkop.htmlVénusz teret ad a nagy lángolásnak, a tartós kapcsolatok kialakításának, csak éld meg a mindennapokat, és csodákban lehet részed. HoroszkópThinkstockJúnius havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-juniusi-penzhoroszkop.htmlA jó ötletekből nem lesz hiány, és szinte minden jegy képviselője talál magának lehetőséget új anyagi források kiaknázására. A Merkúr remek inspirációival jó dolgokat lehet most megalapozni. HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.