asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiókkal ezen a hétvégén bármi megtörténhet, de egy biztos, semmi nem fog a terveik szerint alakulni, a Nyilasok pedig egy váratlan meglepetésnek örülhetnek. A Vízöntők mindennel elégedettek lesznek, a Halak pedig egy új ismeretséget köthetnek. Nézd meg te is, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Minden jó, ha a vége jó - és erre remek példát hoz ez a hétvége. A hétköznapok erőteljes tempóját követően a hétvégére megoldódhat és lezárulhat egy hosszabb ideje elhúzódó, bonyolult, egyben összetett ügyed, ám az teljesen biztos, hogy a végeredmény kellemes és számodra örömteli lesz. Bátran vállald nyilvánosan azt, hogy elégedett vagy, toborozz gyorsan társaságot, bonts pezsgőt, és ünnepelj. Igazad van, a jó híreket nem kell megtartanod magadnak, oszd meg másokkal, és élvezd a nyarat, a pihenés és a kikapcsolódás örömteli pillanatait.

Bika

Ez a hétvége összességében nyugalmasnak, harmonikusnak és csendesnek ígérkezik, persze kihozhatsz belőle többet, ám ez esetben is találd meg az egyensúlyt a szórakozás és az elégséges pihenőidő között. Ha a fogaskerekeidet beindítja valami, annak adj teret, remek ideák pattanhatnak ki most a fejedből. Érdemes is megmozgatnod a jövőddel kapcsolatban a fantáziádat, hisz ez az, ami előrevisz. A családod támogatására most is számíthatsz, invitáld meg őket egy lélekerősítő ebédre, vacsorára, esetleg piknikre, trécseléssel összekötve!

Ikrek

Minden körülmény biztosított ahhoz, hogy jól érezd magad ezen a két napon, már-már ünnepi hangulatban telhet a hétvégéd. A kedélyállapotod remek, nagyszerűen alakul minden, épp úgy, ahogy eltervezted még a hét dolgosabbik részén. Emellett megnő az érzékenységed, ezért szeretnél valami jót tenni a környezetedért, megoldanád valakinek a gondját, baját, adakoznál... Tedd meg, hisz ezek az érzések nem véletlenül jönnek elő épp most. Közben persze a pihenésre is szánj időt, mégiscsak hétvége van! Mivel újhold van, ezért a takarítást, szelektálást is lehet mostanra időzíteni.

Rák

A Vénusz segíti utadat, feltölt energiával, mosolyra ösztökél, békét teremt, és jóságra, adakozásra ösztönöz. Az égi hatások mellett sok kedves emberrel találkozhatsz, akik örömmel mutatnak utat, ha eltévedtél a rengetegben. Ha mindez nem lenne elég, akkor tudd, hogy lépésről lépésre úgy alakulnak a dolgok ezen a hétvégén, ahogy azt tervezted, és légy hálás azért, ha vágyaid teljesülnek. Ilyenkor jogosan érzed azt, hogy szinte elég csak nagyon akarni valamit, és valóra válik, pedig igen jelentős mennyiségű erőfeszítés áll a sikereid mögött - ezt ne feledd!

Oroszlán

Ez a hétvége kedved szerint alakul, sok jövés-menéssel, mozgalmas programokkal, a tipikus békés, csendes pihenést máskorra kell időzítened, ám ezt egy percig se bánd. Készülj fel arra is, hogy esetleg váratlanul munkába kell állnod, esetleg otthon, a nagyinál vagy egy barátodnál akad halaszthatatlan tennivaló, amelyhez nem sok kedved lesz, ám kénytelen leszel a végére járni. Ez most kifejezetten nehezedre esik az után, hogy rengeteget dolgoztál hét közben! Bármi adódjék, a különféle események legvégén maximálisan tele leszel örömmel és elégedettséggel.

Szűz

Végre itt a hétvége, két nap, amely kedved szerint formálható, azt tehetsz, amit csak akarsz. Minden jel a hétvége felé mutat, ám te ennek ellenére inkább tüsténkednél valamin, alkotnál, módosítanál, átalakítanál? Nem akarsz lábat lógatni? Nyugi, ülj le egy kicsit, és ne a kötelezettségeidre, hanem a szombat és a vasárnapi programok lebonyolítására koncentrálj. Neked is kijár a lazítás, jót fog tenni a könnyed láblógatás. Olyan dolgokat tégy, amelyek nem terhelnek le, pl. süthetsz egy sütit, vagy sétálhatsz a parkban. A Vénusz szerelmet hozhat a szingliknek...

Mérleg

Biztosan jól és okosan eltervezed, mit és hogyan cselekszel meg a hétvégén, kivel találkozol, milyen programon veszel részt, ugyanakkor valahogy már szombat reggel egészen más irányba halad majd az életed, és különféle külső hatások alakítják át az eredeti programokat. Az első percekben, egy-két órában bizony nem tölt el örömmel ez a helyzet, ám utólag úgy érezheted, hogy jobban alakultak a dolgok annál, mint azt remélted. Bármibe is fogj most, annak gyorsan a végére jársz, így a takarítás, rendrakás és főzés műveletei nem veszik el az időt semmitől, ami feltölt vagy épp mulattat.

Skorpió

Vértezd fel magad szombat reggel minden eshetőségre! Bármi megtörténhet, s egy teljesen biztos: semmi sem az eredeti terveknek megfelelően halad. Akad, ami könnyebben megy, lesz, ami késlekedik, az ígéretek pedig nem mindig teljesülnek. Cserébe viszont ezen a hétvégén olyan meglepetés fog érni, amilyenre nem számítottál, s talán eleinte hitetlenkedve csóválod majd a fejedet. Hab a tortán, hogy minden történés végül pozitív eredményeket hoz számodra! Hangulatod nosztalgikus lesz, de nagyon fogod élvezni a hétvége minden pillanatát.

Nyilas

Kifejezetten jónak, energikusnak mutatkozik a hétvége, gondokkal, váratlan akadályokkal aligha kell számolnod. Könnyen megtörténhet, hogy egy régi, kedves barátod keres meg most, és ennek te annyira örülsz, hogy meg is szervezel vele egy találkát! Ez remek döntés, jó szórakozás, és akár olyan információcsere is lehet, amely hosszú távon hasznot hoz neked. A munkát most jó messzire kerüld el - persze ez igaz az otthoni teendőkre is -, hisz a családod, a barátaid igenis előrébb valók. Inkább menjetek állatkertbe vagy vidámparkba, vagy strandra, ki a szabadba!

Bak

Ezen a hétvégén nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, meglehetősen sokat mélázol régi dolgokon, függőben lévők kérdéseken, az életedből teljesen eltűnt ismerősökön, befejezetlen ügyeken. Eszedbe jut egy régi barát, vagy olyan rokon, akivel rég elvesztettétek egymással a kapcsolatot, és akinél be is jelentkezel hirtelen ötlettől vezérelve. Hálás leszel később ezért a bátor tettért magadnak. Meglehetősen jól sül el a dolog, pozitív fogadtatásra találsz. Sokan keresik most a társaságodat, kérdeznek, és te is ugyanúgy teszel. Meglehet, hogy valaki épp most fog előrukkolni egy közös vállalkozás lehetőségével, ami most nagy fejtörést okoz neked. Dönts okosan!

Vízöntő

Kifejezetten elégedett és boldog lehetsz egész hétvégén, alkalmanként már-már madarat lehetne fogatni veled. Adj ebből a pozitív életérzésből másoknak is. A mosoly letörölhetetlen lesz az arcodról, tartsd meg ezt a jó szokásodat a jövő héten is! Már vártad, hogy végre a kedveseddel vagy a közeli barátaiddal tölthess el egy vagy akár két teljes napot, jó programokat sűrítve össze. Amíg elindul a részletes terv megvalósítása, teljesen biztos, hogy egy fontos döntést kell meghoznod a munkáddal vagy a vállalkozásoddal összefüggésben. Ha már gondolkodtál mostanság az állásváltoztatáson, akkor ideje ezzel kapcsolatban is dönteni.

Halak

Mindenféle erőlködés nélkül is jól alakul a hétvégéd, sőt jó az esély arra, hogy valakit megismersz, akivel akár életre szóló barátságot is köthettek. Szombat reggel még döcögősen indulsz neki a tennivalóknak, ezért eleinte talán a kedvedet is elveszted valamely programhoz, vagy egy remek nyári bevásárláshoz. Ám egy telefon mégis sokat dob a kedélyállapotodon, s elindulsz otthonról. Például vehetnél magadnak egy menő szerelést a nagy nyári bulikra, és akár flörtölhetnél is. Kiderülhet most az is, hogy mégsem kell kalkulálnod olyan kiadásokkal, amelyeket már előre bekalkuláltál, így tartalékot képezhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.