asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold egész héten hízik, így képes vagy mindennap feltölteni a tartalékjaidat, s megvalósítani új dolgokat, vagy akár ismeretlen útra lépve is sikert érhetsz el. Legyen bátorságod felfedezni önmagadban a képességet a megújulásra! Nézd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok!

Kos

Figyelj egy picit jobban magadra, lelkedre, egészségedre, s nem utolsó sorban a környezetedben élő emberekre, akik közül most sokan fordulnak hozzád támogatásért. Semmilyen segélykiáltásra ne legyints, még akkor se, ha nagyobb a füstje, mint a lángja! Ha valaki hozzád fordul a bánatával, hallgasd meg. Légy befogadó, mert most mások bajából okulhatsz a legkönnyebben! Az egyszerűnek tűnő kérdéseket is válaszold meg legjobb tudásod szerint, őszinte, jó szándékkal övezve! Talán zavarni fog, hogy sokan fordulnak hozzád segítségért, s benned vélnek felfedezni valamiféle megmentőt, ám ez valójában egy elismerés feléd. Ezen a héten kiemelt helyre kerül a kommunikáció, ezért is lényeges, hogy miként formálod meg a válaszokat.

Bika

Kissé szétszórttá válsz, átgondolatlanul kapkodsz, ide-oda szaladgálsz, egy időben akarsz több dologgal foglalkozni, s ez most óriási kihívás lesz még neked is. Beleeshetsz abba a banális hibába, hogy hajlamos leszel a gyorsaságot és a mennyiséget előtérbe helyezni a minőséggel és a tartalommal szemben, így nem csoda, ha vétesz pár hibát. Mielőtt ez megtörténhetne veled, jusson eszedbe, épp ez az, amit ellenlábasaid várnak, s végre az orrod alá dörgölhetnek. Ugye nem akarod ezt? Akkor most tényleg csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! Ne vállalj többet annál, mint amit felkészülten és teljes biztonsággal el tudsz végezni. Csütörtöktől fellélegezhetsz, s megfelelő irányba haladsz ismét.

Ikrek

Ez a hét porszemeket fúj a fogaskerekek közé, s bizony szerdáig igen döcögősen alakulnak a dolgok. Szinte minden két- vagy akár háromszor annyi időbe és erőfeszítésbe kerül, mint máskor. Legszívesebben már a hétvégére koncentrálnál, és csak a túlélésre játszol? Ne tedd, mert bár jól hangzik, ám ettől a függő ügyek még nem fognak megoldódni. Ne siess, ne kapkodj, inkább kevesebbet végezz el, de azt csináld maximális erőbefektetéssel. Egy nem várt fordulattal kedvező pénzügyi lehetőségek nyílnak meg előtted a hét második felében, épp ezért nem célszerű struccpolitikát folytatni. Figyelj minden javaslatra, ajánlatra szerdán és csütörtökön, mondj igent a jó dolgokra, ezután pedig tényleg jöhet a hétvége.

Rák

Nem lesz ínyedre az, amit tapasztalni fogsz magad körül és persze magadban. Hétfőn és kedden megmutatkozik az az oldalad, amiért te magad sem rajongsz, ő az, aki hajlamos az egyhelyben toporgásra, vacillálásra és a teljes döntésképtelenségre. Úgy fogsz viselkedni, mint egy tipikus Mérleg, aki tologat mindent, csak ne kelljen vállalni valamiért a felelősséget. Két, problémás és leterhelő nap követi egymást. Mivel sem munka, sem anyagiak terén nem bízhatod magadat a véletlenre, legalább annyit tegyél meg önmagadért, hogy nem legyintesz mindenre, s nem halmozod fel a tennivalókat, hanem – ha lassacskán is -, da haladsz a tennivalókkal. Szerdán fordul a kocka, hirtelen a terhek lehullnak a válladról, és kisüt a fejed felett a Nap!

Oroszlán

Jól érzed magad, sőt, napról napra még tovább javul a kedélyállapotod, ráadásul a múlt hétvégén feltöltődtél energiával, s jó eséllyel ez egész héten kitart. Sokan észreveszik, hogy van kedved dolgozni, szorgalmas vagy és figyelmes, sőt, örömmel felvállalod az új kihívásokat. Olyat teszel, amiért sokan felmagasztalnak: besegítesz másoknak, különösen igaz ez a bajban lévőkre, ráadásul nem kérsz cserébe viszonzást. Érezz hálát azért, hogy adhatsz, s tőled senki nem akar elvenni semmit. Jól kezdődik a hét eleje, és a hangulat csak tovább fokozódik szerdától, pénteken már te magad leszel mások katalizátora. Bár munka terén erőteljes tempóra lesz szükség, mégis bármikor és bárkitől segítséget kérhetsz, nem fognak elutasítani.

Szűz

Ezen a héten nem halogathatod olyan ügyek intézését, melyek régóta ott lapulnak a fiók mélyén, és családdal vagy anyagiakkal függenek össze. Aktivizálnod kell magad, több időt és energiát érdemes beletenned a munkádba, vagy egyéb feladataidba, s a befektetés meghálálja önmagát. Ha ezt nem teszed, a kiemelkedő sikerek elmaradhatnak. Nézz szembe a tényekkel, vedd számba a függő ügyeket, ismerd be, hogy az elmúlt időszakban nem tettél le igazán nagy teljesítményeket az asztalra, ám most fordulhat a kocka. Ha ez a gondolat most megfogan a fejedben, akkor már azt is tudni fogod, min és miként kell módosítanod. Munkád terén a kreativitás alapvető eszközzé válik. Kezdeményezz beszélgetéseket, mondd el, ha bánt valami, csak így kaphatsz válaszokat!

Mérleg

Senki előtt nem lehet titok, hogy Mérleg létedre sokszor vacillálsz, ugyanakkor igenis képes vagy reálisan gondolkodni, ha épp úgy hozza a szükség. Nem mindig állsz két lábbal a földön, ám ezen a héten különösen tisztán látod a lehetőségeidet, logikusan tudsz döntéseket hozni, ez pedig kedvez a jövőképed szebbé formálásához. Mindez elkerülhetetlenül magával hozza a változást, a felemelkedést, a siker zamatát. Ugye van bátorságod kimozdulni a megszokásokból? Hatalmas kitartásodnak és szorgalmadnak köszönhetően új kapuk nyílnak meg előtted. Érdekes megbízásra, üzletkötésekre, értékes emberi kapcsolatokra van kilátás. Sok sikert!

Skorpió

Sikeres napok állnak előtted, ugyanakkor az, hogy mennyit használsz fel a pozitív energiákból, a kedvező helyzetekből, a folyamatosan érkező, remek jó tanácsokból, csak rajtad múlik! Számtalan új lehetőség adódik a napokban, ám senki nem fogja eldönteni helyetted, merre indulj, mire bólints rá. Az rendben van, hogy kell némi bátorság is, ám egy belevaló Skorpióban van kellő ambíció - és élj is ezzel! Olyan kapuk tárulnak ki előtted, melyeken eddig hiába dörömböltél. Az égi hatások mindennap eljuttatják hozzád a jó energiákat, támogatásuknak köszönhetően sikerre, szerencsés helyzetekre számíthatsz - hát kell ennél több? Garantált, hogy a hét második felére elégedett leszel, és a környezeted is hasonlóan vélekedik rólad és eredményeidről.

Nyilas

Ez a hét tele lesz kihívásokkal. Nyilasként élen kell járnod abban, hogy kockázatot vállalsz, kezedbe veszed az irányítást, és remek eredményeket produkálsz. Be kell vetned szellemi képességeidet, az eddig megszerzett tapasztalataidat, nagyszerű logikádat, bármikor bevethető kreativitásodat. Amennyiben fejlődni akarsz, ha előrébb lépnél, vagy csak egyszerűen bebizonyítanád magadnak, hogy bizony van benned tartalék, akkor cselekedj. Megcsillogtathatod rejtett tudásodat, letehetsz valami olyat az asztalra, ami miatt sokan felfigyelnek majd rád. Tulajdonképpen még az is kapóra jön, hogy nyár van, az emberek mennek szabadságra, s pár kolléga feladatát neked kell elvégezni. Ne ijedj meg a kihívásoktól!

Bak

A lelkivilágod meglepően békés lesz egész héten, csodálatos dolgokra lesz képes. Öröm lesz az időt a te társaságodban tölteni, befogadó és elfogadó, támogató és jótékonykodó leszel, ugyanakkor okosan meg tudod húzni azokat a határvonalakat, amelyeken már nem akarsz átlépni, így persze senki nem fog tudni visszaélni jó szándékoddal. Ne félj adni! Jusson eszedbe az most is, hogy mindent visszakapsz, mert a mérleg nyelve kiegyenlítődik. Különféle fura élethelyzetek késztetnek majd arra, hogy jól megszokott dolgaidat, viselkedésedet, gondolkodásodat megreformáld. Valami megfoghatatlan erő sarkall cselekvésre. Olyan napok jönnek, amikor a legbonyolultabb helyzetekből is jól jössz ki.

Vízöntő

Nyár van, süt a nap, hát alkalmazkodj, légy vidám és ne morogj! Ne rontsd el a hangulatot, inkább mosolyogj, ez illik hozzád, és a hét dinamikus elkezdéséhez! Tény, hogy a hétfői és keddi nap alaposan leterhel, talán átmenetileg még a lendületedet is elveszíted, ám szerdától fordul a kocka, s karrier és pénzügyek terén nagyot léphetsz előre sőt, akár egyszerre két teljesen más területen is remekül teljesíthetsz. Hiába mutatja a naptár június végét, ez a hét kifejezetten kedvező időszak üzleti tárgyalások lebonyolítására, megállapodásokra, fontos döntések meghozatalára, szerződések megkötésére. Ha egy ideje új vállalkozáson, költözésen, beruházáson töröd a fejed, egy percet se várj, hanem vágj bele! Ez a te időd, szeresd magad úgy, hogy hagyod a jót megérkezni.

Halak

Életed több pontján is változásra számíthatsz, ám ijedezés helyett fogadj mindent tárt karokkal. A magánéletedben és szakmai fronton is elengedhetetlen az őszinteség! Tartalmas beszélgetésekkel tudsz megérteni bizonyos folyamatokat, melyek során egyértelműen tudatosítod az információcserében résztvevőkkel, mit szeretsz, mit nem, és miként akarsz bizonyos ügyeket rendezni, dolgokat formálni, jobbá tenni. Szeretteid, barátaid, feletteseid most mind meggyőzhetők, sőt, megértők lesznek, ám neked kell kezdeményezned! Tisztázz minden régi félreértést. Többet kellene foglalkoznod azokkal, akik fontosak számodra, és szorosabbra fűznöd a kapcsolatodat velük, mindezt úgy, hogy kimondod, mit érzel valójában.

Június havi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-juniusi-szerelmi-horoszkop.htmlVénusz teret ad a nagy lángolásnak, a tartós kapcsolatok kialakításának, csak éld meg a mindennapokat, és csodákban lehet részed. HoroszkópThinkstockJúnius havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-juniusi-penzhoroszkop.htmlA jó ötletekből nem lesz hiány, és szinte minden jegy képviselője talál magának lehetőséget új anyagi források kiaknázására. A Merkúr remek inspirációival jó dolgokat lehet most megalapozni. HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a kedvenc színed? Eláruljuk, mit mond el róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20141228-a-kedvenc-szined-arulkodik-a-szemelyisegedrol.htmlImádod a tűzpirosat, vagy éppen a kék a kedvenced? Ízlésed az árnyalatok terén árulkodik a személyiségedről. Megmondjuk, milyen vagy, ha a fehéret, a zöldet vagy éppen a sárgát szereted a legjobban.HoroszkópOrigoÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockJúnius havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-junius-havi-horoszkoo.htmlJúniusban a Bikáknak figyelniük kell a kapcsolataikra vagy baráti kötelékeikre, míg az Ikreknek sokszor kell segítséget kérniük. A Mérlegek bármibe belekezdhetnek, a Skorpióknak pedig meg kell oldaniuk néhány szőnyeg alá söpört régi ügyet. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.