asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára sikereket tartogat a július, most bármeddig eljuthatnak. Az Ikrek számára ez a hónap az önvizsgálatról szól, az Oroszlánoknak pedig ki kell tartaniuk: a szorgalmukat siker fogja koronázni. Nézd meg, számodra mit tartogat a július!

Kos

A nyár nem csak ímmel-ámmal van jelen, hanem teljes erővel uralja a mindennapjainkat, és alkalmanként fáradttá vagy épp figyelmetlenné tehet, ezért inkább fő az óvatosság. Július első napjaiban körültekintőnek kell lenned, óvakodj a túlkapásoktól, figyelj a vérmérsékletedre, hajlamos lehetsz a morgolódásra, vagy épp a hangod felemelésére, felesleges konfliktusok generálására, - ebben persze a Mars jelentős szerepet vállal, és a retrográd Neptun kellemetlen energiája sem segíti a jó teljesítményeket. Lobbanékonyság, logikátlanság, kapkodás figyelhető meg tetteidben, ezért próbálj eleve tudatos lenni, valamint körültekintő, mert sok meggondolatlan lépés nehezítheti a helyzetedet a munkahelyeden és magánéleti téren egyaránt. A tervezettség, az eltökéltség, a béke keresése sokat segíthet a harmónia megteremtésében.

Bika

Erő, energia és óriási lelkesedés jellemez a nyár derekán, ragadd meg a gyeplőt, s az irányítást egyáltalán ne add ki a kezedből. A Jupiter erős hátszelet ad a sikerhez, általa most bármeddig eljuthatsz, ám azt, hogy elindulsz-e az úton, vagy sem, azt te fogod eldönteni. Minden első lépést neked kell megtenned. Fontossá válik, hogy néhány dolgot gyökerestül kitépj, s teljes mértékben újjáépíts, megváltoztass. Nagy fordulatot hozhat az, ha bevállalod, hogy valamiből, netán valakiből eleged van, s hátat fordítasz a múltnak. Az, ha mostanra meguntad a sok rutinból elvégzett feladatot, egyáltalán nem furcsa. Szerencsés helyzetben vagy, mert sokan támogatnak. Maradj hű önmagadhoz, s ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon céljaid elérésében.

Ikrek

A nyár legmelegebb időszaka arra fog ösztönözni, hogy tudatosan tarts önvizsgálatot, mely legyen kellően mély, így átlátod, min kellene mostanság változtatnod, vagy épp mi az, ami nagyon jól halad, és rajta kell maradnod a tervezett úton, hogy elérd a végcélt. Vedd fel a kapcsolatot a belső éneddel – a jobbikkal és a problémásabbal egyaránt –, tegyél fel magadnak fontos kérdéseket, esetlg írd is le őket, valamint a válaszokat. Értékeld önmagadat és a munkához, fejlődéshez, emberekhez való viszonyodat. Ezzel a lépéssel önbizalmad is megerősödhet, sőt javíthatod az önbecsülésedet. Július utolsó napjai kellemetlen pillanatokat hozhatnak, mert az aktivitásod mellett a pesszimizmusod is megnőhet, hisz néhány dolog lelassul, vagy épp teljesen elakad! Mosolyogj többet, ez átsegít minden gondon.

Rák

Meglehetősen sok kérdést hoz a nyár dereka, bár azt remélted, lazíthatsz, igaz? Sok okos döntésre lesz szükség ahhoz, hogy a legjobb helyen köss ki, a legjobb emberekkel tervezd a jövőt. Lesz részed kellemes és kellemetlen helyzetekben egyaránt, ugyanakkor mindent jól fogsz tudni értékelni a hónap végén. Átmeneti zavarok léphetnek fel emberi kapcsolataidban, érzelmek terén belegabalyodhatsz egyszerűnek tűnő szituációkba, ám épp ezek a pillanatok ébresztenek arra rá, mi a fontos, és mi nem az. Persze ezek a helyzetek váratlan feszültségekhez és konfliktusokhoz vezethetnek, amelyeket most talán nem kezelsz könnyedén, ám végül valahogy mégis remek eredménnyel zárod július havát. Ahogy közeleg a hónap vége, csökken a feszültség, az utolsó napokban pedig nagyszerű dolgokat alkotsz.

Oroszlán

Attól, hogy nyár van, még nem lazsálhatsz, bármennyire erre vágynál titkon. Ugyanúgy meg kell oldanod a feladataidat, sőt jönnek újabbak. Az életed nem áll meg, szorgalmadért cserébe nagyszerű lehetőségek nyílnak meg előtted 15-e után, ebben nagy segítségedre lesz a környezeted is, no és persze a Jupiter. Mód nyílik arra is, hogy kamatoztasd a tudásodat és a tapasztalatodat, légy rugalmas és nyitott minden újdonságra. Szárnyalj bátran, ereszd szabaddá a fantáziádat, és oszd meg a banálisnak tűnő ötleteidet másokkal. Előbb vagy utóbb épp ez hozza meg a várva várt változást. Munkahelyeden, vállalkozásodban több siker is vár rád, remek mód nyílik hosszú távú elköteleződések, szerződések megkötésére. Szerelem terén is pozitív irányba fordulnak a dolgaid!

Szűz

Július hava igazán kellemesnek és kiegyensúlyozottnak ígérkezik, aligha adódik jelentős probléma, ha mégis, pikk-pakk meg fogod azt oldani. Kiemelkedően jó esély van arra, hogy anyagilag gyarapodj, vagy ennek egyértelmű és biztos hírét végre megkapd. Váratlan lehetőség(ek) csöppenhet(nek) az öledbe, ott, ahol sosem jártál, olyan emberek irányából, akiket edig talán nem is ismertél. Használj ki minden adódó alkalmat, amely fejlődésedet segítheti, tanulj, vállalj önkéntes munkát, másodállást, jelentkezz egy képzésre, vagy sajátítsd el egy eddig ismeretlen sportág alapjait. Különösen július első fele alkalmas arra, hogy fordíts életed eddigi irányán, változtass a megszokott dolgokon, ebben támogatókra találsz családtagjaid és barátaid körében is. Ha még keresed az igazit, nagy az esély rá, hogy megérkezzen.

Mérleg

Nehezen birkózol meg a forrósággal, sokszor leszel fáradt, nyűgös, mások szemében pedig egyenesen kiszámíthatatlan. Komoly energiacsökkenést tapasztalhatsz a nyár derekán, és ez nemcsak az időjárás miatt lesz, hanem azért is, mert az év eddigi részében rengeteget tüsténkedtél, és most már csak a tartós pihenés nyújthatna valódi feltöltődést. Ám te egyetlen percig se csüggedj, ez az időszak elsősorban annak kedvez, hogy saját, alapvető szükségleteiddel törődj, s ha teheted, menj el hosszabb szabadságra, lehetőleg jó messzire az otthonodtól, munkahelyedtől. Bár alapjában jól alakulnak a dolgaid, ám a nagy lehetőségek a nyár végére vagy szeptember legelejére tolódnak. Szerelmi téren sem mutatkozik jelentősebb változás, ám ami késik, az még nem múlik.

Skorpió

Nehézkes, döcögős, leterhelő hónap áll előtted, semmihez sem lesz igazán kedved, a pihenést kivéve. Fizikailag és szellemileg sem leszel topon, nemcsak a meleg idő, hanem a lelki gondok, feszültségek, folyamatosan felbukkanó kisebb-nagyobb megoldandó ügyek is elveszik az időt önmagadtól. Ez a nyári hónap gyengítheti már meglévő párkapcsolatodat, összezördüléseket idézhet elő otthon vagy baráti társaságban, illetve akadályozhatja új ismeretségek kialakulását. Épp ezért ne siess el semmilyen döntést, ez a kellemetlen időszak kb. július 15-ig tart, utána lassan, ám biztosan javul a helyzet. Problémáid megoldását kivételesen odázd el, mert bár nem jó taktika a struccpolitika, most mégis beválik, és augusztusban pikk-pakk rendezel mindent.

Nyilas

Összességében remek időszak áll előtted, talán a te jegyed képviselőit viseli meg a legkevésbé a forróság és a tartós kánikula. A bolygók mindent megtesznek azért, hogy semmi se zavarja meg a nyugalmadat, békés mindennapjaidat, kiegyensúlyozottságodat, és persze magát az erre való tudatos törekvést. Ha júniusban netán elmaradtak életedből a sikerek, most karrier és szerelem terén egyaránt babérokat arathatsz, sőt rálelhetsz valamilyen új célra, ami tanulással, önfejlesztéssel lesz kapcsolatos. A viták és feszültségek most nagy ívben elkerülnek, energiáidat kiválóan tudod felhasználni, pont ott, ahol az szükséges. A hónap első fele sokkal intenzívebbnek ígérkezik, a második felét töltsd pihenéssel, tervezéssel.

Bak

Május sem volt teljesen zökkenőmentes, aztán június második felében is érezhetted, hogy folyamatosan akadályok gördülnek eléd, és a legtöbb intéznivaló, feladat, megszokott rutin dolog is picit több időbe kerül. Épp ezért fontos, hogy szelektálj, és a leglényegesebb dolgokat vedd előre. Így talán a korlátokat is könnyebb lesz ledönteni. Hajlamossá válhatsz a türelmetlenségre, pesszimizmusra, különösen a hónap közepén, ám gondolj arra, hogy mindig van új a nap alatt. Ne félj váltani, változtatni, ha úgy érzed, a régi berögződések gátolnak a barátságok terén vagy épp a partnerkapcsolatodban. Nem lesz időd pihenni, ezt halaszd augusztusra, ám ott tényleg dobd messzire az iroda kulcsát. Most cselekedni kell, hisz minden, amin most módosítasz, az remek eredményeket fog hozni.

Vízöntő

Már július első hete is különösen aktívan telik, ez talán meglep, mert már kisebbre vetted a fokozatot, nem akartál új munkát vállalni, nagy dolgot meglépni, és most mégis megteszed. Összességében elmondható, hogy gondok nélküli napokat élsz át, a siker sem marad el, ám fontos, hogy azért tudd, hol a határ, mennyi terhet tudsz elcipelni, és mennyit kell pihenned ahhoz, hogy fel tudj töltődni. Július 16-tól szorgalmad és aktivitásod tovább fokozódik, tele leszel életkedvvel, energiával, új ötletekkel, hát kezdj is bele valami új dologba. Figyelmet, tekintélyt, sőt akár befolyást is szerezhetsz magadnak, ha okosan taktikázol, és nem élsz vissza senki jó szándékával. Szerelmi ügyekben a hónap vége hozhat fordulatot.

Halak

Tele leszel életkedvvel, energiával, szinte fáradhatatlan vagy - s ez bizony sokak figyelmét felkelti. Új feladatokkal látnak el, nem kímélnek, sőt egyesek a lelki szemetesláda jelzőt is rád aggatják, mert érzik, hogy te megmondod, mit tegyenek a problémájuk megoldásáért. Érthető, és most nagyon is elfogadható, ha szeretnél valami igazán rendkívülit alkotni. Tedd is meg, ehhez kedvező az idő és a körülmények, ráadásul új ötleteid is társadul szegődnek. Mozgalmas, rendkívül jó hetek sorakoznak előtted, rengeteget tüsténkedsz, aligha lesz időd tartalmas pihenésre, ám ennek hamarosan meglesz a pozitív eredménye is. Elérkezett arra is az idő, hogy alaposan és mélyen áttekintsd, és akár módosítsd a kapcsolatodat a családoddal, a barátaiddal vagy akár a kollégáiddal. Amiken változtatsz, azokból jó dolgok sülnek ki.

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMi a kedvenc színed? Eláruljuk, mit mond el róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20141228-a-kedvenc-szined-arulkodik-a-szemelyisegedrol.htmlImádod a tűzpirosat, vagy éppen a kék a kedvenced? Ízlésed az árnyalatok terén árulkodik a személyiségedről. Megmondjuk, milyen vagy, ha a fehéret, a zöldet vagy éppen a sárgát szereted a legjobban.HoroszkópOrigoJúnius havi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-juniusi-szerelmi-horoszkop.htmlVénusz teret ad a nagy lángolásnak, a tartós kapcsolatok kialakításának, csak éld meg a mindennapokat, és csodákban lehet részed. HoroszkópThinkstockJúnius havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-juniusi-penzhoroszkop.htmlA jó ötletekből nem lesz hiány, és szinte minden jegy képviselője talál magának lehetőséget új anyagi források kiaknázására. A Merkúr remek inspirációival jó dolgokat lehet most megalapozni. HoroszkópThinkstockJúnius havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-junius-havi-horoszkoo.htmlJúniusban a Bikáknak figyelniük kell a kapcsolataikra vagy baráti kötelékeikre, míg az Ikreknek sokszor kell segítséget kérniük. A Mérlegek bármibe belekezdhetnek, a Skorpióknak pedig meg kell oldaniuk néhány szőnyeg alá söpört régi ügyet. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.