asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas élmények, változó helyzetek, s akár nagy szerelmek is jöhetnek. Mindenki, aki hajlandó kimozdulni a komfort zónájából, nyerő pozícióba kerül.

Kos

Páros: a legkülönfélébb érzelmek váltakoznak benned, sokszor azt sem tudod, mit kezdj magaddal, kedveseddel, miként tudnád a figyelmét magadra vonni. Ám az a kérdés is felbukkan, vajon akarod-e ezt a kapcsolatot egyáltalán? Ideje gondolkodni, s eldönteni, merre tovább.
Páratlan: Ördögi körben találod magad, semmi nem az, aminek látszik. Akit te kívánsz, az mást akar, aki meg téged szeretne, az neked nem kell. Lehet, hogy nem jó stratégiával próbálkozol? Ideje lenne változtatnod néhány dolgon! De min? Elsősorban magadon!

Bika

Páros: Szívügyek terén nincs megállás, állandóan lesz valami, ami megdobogtatja a szívedet. Kivirulsz, s érdemes újra megkeresni azokat az apró örömforrásokat, melyek a kapcsolatotok legelején annyira vonzóvá tett titeket egymás szemében. Újra nagy lehet köztetek a vonzalom.
Páratlan: Mindenki felébred egyszer a Csipkerózsika álomból, épp, mint most te! Ha elutasítod azt, aki közeledik, és semmilyen esélyt sem adsz neki, könnyen lehet, hogy óriási hibát vétesz. Légy nyitottabb a különféle helyzetekre, akkor is, ha eleinte az ellent mond a reményeidnek.

Ikrek

Páros: nem tarthatod meg kedvesedet, ha pórázt akasztasz a nyakába. Ez inkább megfutamodásra fogja kényszeríteni. Nem akarhatsz ilyesmit! A szeretet szabadon áramlik, nincs feltétele. Az kapja, aki maga is ad. A ragaszkodás nem azonos a szeretettel. Talán ez egy új kezdet lehet!
Páratlan: A nyár derekán kizárólag az őszinteséged és a nyíltságod ragadja meg az embereket, sokkal kevésbé lesz fontos a külsőd, vagy valamely képességed. Menj új helyekre, ne félj ismerkedni, komoly esély van arra, hogy olyasvalaki fusson be az életedbe, aki eltér az ideádtól.

Rák

Páros: Mozgalmasnak ígérkezik július hava, érzelmek terén összeszedettségre lesz szükség, ugyanakkor aggodalomra nincs ok. Egy-két jelentős döntést meg kell hoznod, vagy így, vagy úgy, ám a változás elkerülhetetlen. Az események kiszámíthatatlanok, hallgass a megérzéseidre.
Páratlan: A megszokásaid rossz tanácsadók, s ne akard magadnak bemagyarázni, hogy jó egyedül lenni. Formálj magadon, alakíts a mindennapjaidon, így pedig megadod a lehetőséget arra, hogy valaki felbukkanjon, s meghódítson téged. Próbálkozz új helyeken, új közegben.

Oroszlán

Páros: kapcsolatodért két ember felelős, csak te nem érsz el eredményt. Vond be kedvesedet a döntésekbe, tervezzétek közösen a jövőt, hisz fontos a stabilitás, melynek az előbbiek kötelező alapelemei. Később ismét elárasztanak az érzelmek, kedvesed figyelmesebb lesz veled, mint valaha.
Páratlan: a Nagy Ő már tényleg nincs messze, a Jupiter és a Vénusz közös erővel megteremti azt a helyzetet, amelyben a megismerkedés váratlan, ám szép és szívdobogtató lehet. Mindezt biztosan sok flört és randi előzi meg, ám adj esélyt mindenkinek, hogy a legjobbat választhasd.

Szűz

Páros: a kánikula a lehető legjobbat hozza ki belőled, kreatív leszel, ötletekkel rukkolsz elő, s kedvesed minden javaslatodat jól fogadja. A szenvedély fellángol köztetek, s bizony megtörténhet, hogy nem csak Ő, hanem bizony másvalaki figyelmét is felkelted. Ez utóbbit óvatosan kezeld...
Páratlan: Randevúkra és flörtökre vágysz, elköteleződnél végre egy tartós kapcsolatban? Hát tudasd a világgal, hogy készen állsz mindenre. Izgalmakban bőven lesz részed, minden randira mondj igent! A Nagy ő nem biztos, hogy sármos, gazdag vagy épp elbűvölő, de neked tökéletes lesz.

Mérleg

Páros: Mire áhítozol régóta? Ideje, hogy keresd ezt a valamit, és meg is találhatod kedvesed segítségével. Ez a nyugalom, a tolerancia, a figyelem ötvözete, csipetnyi szenvedéllyel. Tervezzetek sok közös programot, s a közös idő, koncertek, színházak közelebb hoznak titeket egymáshoz.
Páratlan: Zárd le a szingli korszakot most. Engedd el azt a hibás felfogást, hogy a szerelem helyett inkább egyedül töltöd az idődet. Minden lehetőséged adva van a sikerhez, melynek első lépései a randik, flörtök, aztán jöhet a robbanás, melyet a Nagy Ő megjelenése idéz elő.

Skorpió

Páros: Játssz nyílt lapokkal, mindig légy őszinte, mondd el, mit hiányolsz, vagy épp mi az, ami nagyon jó a kapcsolatotokban. Eszedbe se jusson félrevezetni partneredet. Ha egy új ismeretség lehetősége bukkan fel, akkor annak adj teret! Ha mennél, hát menj...
Páratlan: Felejts el mindent, ami az egyedülléthez kapcsolódik. Párban élni sokkal mókásabb. Ott somfordál körülötted a szerelem, csak ki kell nyitnod előtte az ajtót! Vár a mámor, az odaadás, a kedvesség. Egy olyan érzés ragad magával, amihez fogható még nem volt az életedben.

Nyilas

Páros: Egy régi vágyad beteljesülésére számíthatsz, kedvesed jóvoltából, amiért bizony légy hálás. Ez pedig a harmónia és a szeretet ötvözése, apró meglepetésekkel fűszerezve. Miként tudnátok egymásnak többet segíteni? Ezt beszéljétek át, s jobb erősödik majd a köteléketek.
Páratlan: Ott van a közvetlen közeledben valaki, aki régóta áhítozik rád, ám Te elsétálsz rendszeresen mellette. Ideje kinyitni a szemedet, s elhinni azt, amit látsz. A szerelem megdobogtatja a szívedet, s ez bizony nem mese és nem ámítás. Csupán maga a tökély.

Bak

Páros: Békés, csendes, szerelemes időszak után áhítozol? Nos, július inkább hektikus lesz, sok különféle tendenciával, vegyes hatásokkal. Alkalmanként kellemetlen hatások okozhatnak vitákat köztetek. A megoldás a közös tervek megvalósítása, a szeretet áramoltatása, és a türelem egymás iránt.
Páratlan: A magány nem egy „társ", hanem komoly akadálya annak, hogy boldog légy. Változtass és a világ is napsütéssel lesz teli! Mondj igent minden randira, flörtölj bátran, mutasd meg a bájidat, semmit nem veszíthetsz! Legfeljebb a lehetőséget a boldogságra.

Vízöntő

Páros: a kánikula nem tesz jót neked, akár vitákat is generálhat köztetek, így nagyon fontos lesz a tudatosság és a visszafogottság. Még szerencse, hogy kedvesedet nem könnyű kihozni a sodrából, s 12-e után nagyon jó időszaknak nézel elébe. Tégy csodát, légy békés és szeresd a másikat.
Páratlan: Sürgősen mozdulj ki a komfortzónádból, újulj meg kívül és belül. Mutasd meg a legcsinosabb oldaladat a világnak, persze a képességeidet se rejtsd el, könnyen lehet, hogy szakmai téren bukkan fel egy fura érzés, mely egy kedves személyt hozhat közelebb hozzád.

Halak

Páros: Meglévő kapcsolatod átalakítást követel tőled? Ez nem véletlen! Hát cselekedj, tégy jót magaddal, s persze kedveseddel. A változás pozitív irányba viszi a kapcsolatot. Fogadd be Vénusz inspiráló energiáit, s merd kimondani, több érzelemre és testiségre vágysz.
Páratlan: Minden esélyed megvan egy új, izgalmat hozó szerelemre, sőt, olyannyira belegabalyodsz valaki hálójába, hogy nincs esély kimásznod abból. Vesd bele magad az életbe, menj bulizni, ismerkedj, flörtölj, ne félj bevállalni egyéjszakás kalandokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.