asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyedülálló Bikák jobban teszik, ha próbálkoznak, mert csak így találhatnak társra, a Rákoknak pedig a saját igényeiken kellene változtatniuk, hogy megérkezzen életükbe a szerelem. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: Szívügyeid békés mederben haladnak előre, jól és biztonságban érezheted magad kedvesed mellett. A szeretet, a figyelem és a kedvesség nem csökkenhet, ugyanúgy oda kell figyelned a másikra, s igényeire. Szeresd, de a pórázt vedd le a nyakából, hagyd élni.
Páratlan: Ha visszahúzódsz a négy fal csendes magányába, azzal nem segítesz magadon, és nem fog a magány elsétálni önként, a szerelem pedig nem jön házhoz. Sürgősen mozdulj ki otthonról! A szerelmet neked kell keresned. Próbálj ki szokatlan módszereket az ismerkedéshez.

Bika

Páros: Az augusztusi körülmények idilliek, jól érzed magadat, kedvesedet örömmel veszed körbe szeretettel, ezért Ő biztosan hálás lesz. A nyugalom szigetének megteremtése mindkét fél részére boldogságot okoz. A hónap végén a féltékenység felütheti fejét, ennek nem szabad utat engedni.
Páratlan: Sok flörtre adódik mód a nyár végén, s megeshet, hogy egyéjszakás kalandra adod a fejedet. Azt tedd, amihez kedved van, ami jól esik, s amiért később biztos nem lesz lelkiismeret furalásod. Ne érdekeljen, mit gondolnak mások, hisz épp a próbálkozások során ismerheted meg az igazit.

Ikrek

Páros: Szívügyek terén kiegyensúlyozottság jellemez. Sok örömben és kényeztetésben lesz részed, s ez viszonzást kíván. A pozitív érzelmek körbeölelnek, kedvező döntéseket hozol, a szerelem, a szenvedély, a romantika új oldalait ismered meg. Ha vitáztok kedveseddel, a kibékülés édes lesz.
Páratlan: Legyen elég a szingli klubból, irány a páros élet! Ha most bátor vagy, akkor meglepő gyorsasággal találsz társat, érdekes helyen, jó társaságban, Talán már ismered is... Azt tudomásul kell venned, hogy egészen más lesz, mint az eddigi ideálod...

Rák

Páros: Mindegy, mi történjen a következő hetekben, Te elégedett és boldog leszel. Vénusz megmutatja erejét, összekovácsol, szükség esetén megvilágítja az alagút végét, hogy kedveseddel karöltve épp oda jussatok el, ahová szeretnétek. Ám, arra is készülj fel, hogy ez akár egy szakításhoz is vezethet...
Páratlan: Szaturnusz most nem kímél, s ha kell, erővel vesz rá arra, hogy beismerd, nem feltétlenül boldogít az egyedüllét. Tedd fel magadnak a nagy kérdést... vajon mit és kit is keresel valójában? Lehet, hogy az igényeidet át kellene formálnod? Ha megteszed, meglepetésben lesz részed hamar...

Oroszlán

Páros: Kellemesen telik a nyár? Igen, ez a hónap a tiéd, s pont úgy alakul, ahogy tervezed: Tele érzelemmel és hangulattal, romantikával, esetleg némi nosztalgiázással. Tettre kész vagy, bármit megtennél azért, hogy mindketten jól érezzétek magatokat? Párod is hasonlóan vélekedik majd.
Páratlan: A nyár eddig nem kedvezett neked? Akkor most jó eséllyel fordul a kocka, aligha kell tovább várnod a herceget. Egyszer csak betoppan, levesz a lábadról, te pedig hagyod magad szeretni és elcsábítani. Napról napra több lehetőséged lesz az ismerkedésre.

Szűz

Páros: Ha kétségek gyötörnek kapcsolatoddal összefüggésben, annak biztos van alapja. Épp ideje annak, hogy rendezzétek a nézeteltéréseket, és meghatározzátok a közeljövő fontosabb irányvonalait. Mindig kettőn áll a vásár, így függő ügyeitek és érzelmi nyűgjeitek megoldása is közös felelősség.
Páratlan: Úgy véled, a sok régi sérelem miatt sokkal jobb magányosan éldegélni, mint elköteleződni? Nem! Ringathatod magadat továbbra is ebbe a hitbe, vagy kilépsz a négy fal közül, s megmutatod, ki vagy, s kit keresel magad mellé. Ne betonozd be magadat a szingliség állapotába.

Mérleg

Páros: Érzelmi téren át kell formálnod magadat, a megnyilvánulásaidat, rendezned kell a gondolataidat, így tudod jobbá tenni a kapcsolatodat. Le kell venned a szemellenzőt! Be kell látnod, módosítások nélkül nem fogtok tudni egyről a kettőre lépni. A szex és egy mély beszélgetés – másvalakivel - segíthet a döntésben.
Páratlan: Az esélyeid megtöbbszöröződnek a következő hetekben, a magány időszakának lezáródása mutatkozik. Ugye van bátorságod ehhez? Akkor mondj igent minden randira, flörtölj bátran, láss világot, élj, ismerkedj, szórakozz, és az eredmény sem marad el.

Skorpió

Páros: Érzelmi téren nem megoldás, ha a másik félre mutogatsz, s tőle várod a válaszokat, és az összegubancolódott szálak kibogozását. Első lépésként tisztázd azt, kell-e neked ez a kapcsolat! Mire vágysz igazán? Mondd ki titkos vágyaidat és azonnal megtudod, mit gondol a másik...
Páratlan: A magányos időszakod végéhez értél. Ne fordíts hátat senkinek csak azért, mert elsőre nem szimpatikus, vagy a vágyaidat nem tudja azon nyomban teljesíteni. A lényeg belül van, nem pedig kívül. Augusztus alkalmas ismerkedésre, flörtölésre, szerelmeskedésre, egy éjszakás kalandokra... Rajta!

Nyilas

Páros: Ami az elmúlt időszakban nehéz és döcögős volt, az augusztusban rendezhető kompromisszummal. Így elmerülhetsz ismét szerelmed ölelő karjaiban, és nagy elhatározásokra juthattok. Ha még nem volt gyűrűcsere vagy családalapítás... akkor rajta!
Páratlan: A magányt végérvényesen zárd be egy dobozba, s annak kulcsát dobd el jó messzire. Fordítsd ki a világot a négy sarkából, szemelj ki valakit magadnak, és szerezd meg. Igen, ez most a Te feladatod, s hidd el, a reakció megfelelő lesz. Kiválóak az esélyek új szerelem megérkezésér, cselekedj!

Bak

Páros: Több összezördülésre is sor kerülhet mostanság, ám végül mindketten lenyugodtok, s tisztázni tudjátok a nézeteltéréseket. Engedd magad szeretni, s háláld meg a figyelmet! Hagyd, hogy a tenyerén hordozzon és lenyűgözzön kedvesed, hidd el, őszinte és odaadó lesz veled.
Páratlan: Várod már a nagy áttörést? Jöhetne végre a szerelem? Ne aggódj, nem késlekedik tovább, augusztus egészében kellő támogatást kapsz Vénusztól ahhoz, hogy a régi óhajod teljesüljön. Készülj fel arra a lehetőségre is, hogy hirtelen többen kezdenek ostromolni egyszerre.

Vízöntő

Páros: Győzd le a kétségeidet, ne adj teret a féltékenységnek, a számonkérést pedig felejtsd el örökre. Csak felesleges feszültséget okozhat az, ha a realitás helyett vitázol, követelsz, vagy épp megfutamodsz. Tudatosítsd magadban azt, hogy stabil kötelék a tiétek, hát szerelmeskedjetek sokat.
Páratlan: Vajon bekopogtat az ajtón végre a szerelem? Könnyen lehet, hisz az égiek támogatják vágyaid teljesülését. Még az is megtörténhet, hogy olyasvalaki fut be a kikötődbe, akit régóta ismersz, ám eddig sosem adódott alkalom arra, hogy mélyebben megismerjétek egymást.

Halak

Páros: Szerelmi ügyeket illetően sok módosulás vár rád, s úgy tűnhet, nem mindenbe szólhatsz bele, csupán nézője leszel a saját életednek. Adódhatnak olyan helyzetek, mikor kételyek gyötörnek, vagy meg akarod kedvesedet lepni, de félresikerül valami. Fontos lesz a teljes őszinteség!
Páratlan: A Nagy Őt most szokatlan helyen, fura körülmények között lehet fellelni, akár közlekedés közben, vagy extrém sportok útvesztőiben. Flörtök, kalandok, bulik? Mindben lesz részed, a lényeg, hogy vegyél részt a saját életedben, így a csoda sem fog elmaradni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.