asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek problémával találhatják szemben magukat, ám jobb, ha nem fogadnak el segítséget. Az Oroszlánok pedig jobban teszik, ha kimozdulnak otthonról, mert a szerelem nem jön házhoz. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ezen a hétvégén bátran változtass a bevett szokásokon. A megszokott és jól ismert éneddel ellentétben bátran légy rámenős, ugyanakkor tudd, hol vannak a határok, nehogy a végén agresszívnek tűnj valaki szemében. Az Oroszlánban járó Mars hatása folyamatosan érezhető, így annyira erőteljes lesz a kisugárzásod, hogy aligha tud neked bárki ellenállni, főleg az ellenkező nem! Ha még szingli vagy, akkor is csupa boldogság vár rád sok romantikával, sőt, most találhatsz rá arra az emberre, aki nem csak flört, hanem életre szóló társ lehet.

Bika

Nem leszel maradéktalanul kiegyensúlyozott, ám ez ne szegje kedvedet. Az elmúlt hetekben sok teher nyomta a vállaidat, ezért feltétlenül kijár neked a pihenés! Ajánlatos megfelelően öltözni és az immunrendszerednek jót tenne több friss gyümölcs és zöldség, vagy ezekből készült finom levek! Igyekezz természetes úton minél több energiát juttatni szervezetedbe, és persze a mozgást se hanyagold el, ez utóbbi lehet talán a legfőbb forrás az újratöltődéshez. Ha odafigyelsz magadra, elkerülhető mindenféle gond, s örömteli pillanatokban lehet részed.

Ikrek

Az anyagi függetlenség mindig is fontos volt számodra, ami egy Ikrektől persze egyáltalán nem furcsa! Amennyiben ezt továbbra is meg akarod tartani, akkor nem szabad még véletlenül sem elfogadnod külső segítséget. Persze örömteli helyzet, ha valamely szeretted felkínálja, hogy majd ő mindenről gondoskodik, vagy megoldja esetleges gondjaidat, ám hidd el, erre te magad is képes vagy! Ha gondjaid vannak, azokra neked kell logikus megoldást találnod, s ez a hétvége kedvez is ennek. Hallgass a belső hangodra!

Rák

Ugye nem feledkezel meg arról, hogy a szerelem megmaradásáért, és magas érzelmi szinten tartásáért újra és újra tenni kell? Így van ez most is, két remek nap áll előtted ehhez. Mindenféle földi jóval elkápráztathatod a kedvesedet, közben magadról e feledkezz meg. A párjukat még kereső Rákocskák teszteljenek új helyeket és praktikákat a hódításhoz. Az eddig sosem próbált társkereső formák sikert hozhatnak. A vakrandi és rapidrandik most meglepő eredményt hozhatnak. A pénzkiadásra viszont ügyelj, ne költekezd túl magadat.

Oroszlán

Ha már elkötelezted magadat valaki mellett, akkor azt tapasztalhatod, hogy ez a hétvége inkább baráti jellegű érzelmekkel ölel körbe titeket, mintsem perzselő érzékiségtől fűtött lesz. Ha már így alakul, hát igyekezzetek kihasználni ezt a két napot arra, hogy megbeszéljetek lényeges dolgokat közös jövőtökkel összefüggésben, tervezzetek, számoljatok, okoskodjatok, szóba kerülhet az esküvő vagy a gyermekvállalás kérdése, ha eddig ez nem történt meg. Amennyiben még keresed az igazit, mozdulj ki otthonról, hisz a szerelem nem jön házhoz. Mindenképpen társaságban lelsz rá az igazira.

Szűz

Nagyon jó a kommunikációd ezen a két napon, úgyhogy itt az ideje a békülésnek, ügyek rendezésének, vagy épp egy családi kupaktanácsot is összehívhatsz. A Jupiter és a Merkúr erős hátszéllel támogatnak minden fontos döntés meghozatalában, ami kiegyensúlyozottá tesz végül. Kedélyállapotod mások számára szinte irigylésre méltó lesz, és azon se lepődj meg, hogy sokan fogják keresni a társaságodat. Most alkalmad adódhat arra, hogy teljesen mértékben kikapcsolódj, felszabadítsd lelkedet a munkanapok nyomása alól.

Mérleg

Ezen a hétvégén ne lógasd a lábadat, inkább légy aktív és tettre kész, egyben nyitott mindenre, új információk befogadására, így nagyszerűek a kilátások mindenféle életterületen a jelentős sikerekre is! Új barátság alapját is leteheted, merj ismerkedni, és elhinni, hogy rengeteg olyan ember vesz körül, akik megbízhatók és őszinték. Közben elég sok olyan válaszút elé kerülsz, mely döntéseket nem lehet pár perc alatt meghozni, ám te még ezt is meg fogod oldani. Senkinek ne engedd, hogy rákényszerítsen olyan válaszok megadására, amelyekre igenis aludni kell egyet.

Skorpió

A hétvégi égi konstellációk kedveznek neked, több érdekes ötletet közvetítenek irányodba ezen a hétvégén. Csak hagyd magadat inspirálni, fogadd el a fentről érkező segítséget, hisz nem véletlenül téged találnak meg ezek a gondolatok, témák! Persze ez nem azt jelenti, hogy dolgoznod kell, a pihenést pedig mellőzni, hanem azt, hogy meg kell találnod az aktív és passzív pillanatok közt az egyensúlyt. Számíthatsz néhány meglepetésre, például felbukkanhat valaki a régmúltból. Amennyiben Skorpióként szeretnél most kívülálló maradni, az érthető, ha valaki döntőbírónak kér fel, azt utasítsd el.

Nyilas

A meditáció és a relaxáció biztosan megmozgatják a fantáziádat, s ha ezen a hétvégén alkalmazod ezeket, biztosan remek hatással lesznek rád. Vonj be ezekbe a kikapcsolódási formába másokat is, s figyeld meg, milyen hamar lelsz rá a vágyott belső békére. Végül és nem utolsó sorban még inspirációra is lelhetsz, mely erős hajtóerő lesz jövő héten. Az általános kedélyállapotod sokat javul, s a végén te leszel mások katalizátora. Azért a rövid elvonulások mellett ne feledkezz meg az aktív szórakozásról is, ismerkedj bátran.

Bak

A spontán ötleteid most nem biztos, hogy jó fogadtatásra lelnek, hisz rajtad kívül mindenki tudja, hogy hétvége van, te pedig inkább meg akarod hosszabbítani a munkahetet? Mostanában aktívabb voltál a megszokottnál, és gyakran túlvállaltad magad. Most inkább állj meg, csendesedj el, és örülj annak, hogy van két békés nap előtted. Még szerencse, hogy környezeted igen türelmes veled, és Jupiter is segítséget nyújthat abban, hogy utat találj valami új cél felé, de egyelőre csakis gondolatban! A tettek ráérnek később.

Vízöntő

A hét eddig részén minden sínen volt – akkor is, ha vakációztál, s abban az esetben is, ha a munka oltárán áldoztad fel az idődet. Még a magánéleted terén sem adódott semmilyen áthidalhatatlan probléma, keresni is nehéz lenne ilyesmit. Így a hétvégén semmi sem zavarhatja meg a tényleges és tartalmas pihenésedet, kikapcsolódásodat, nyugodtan utazz el, - ez a legtöbb, amit megtehetsz önmagadért! Ami viszont a pénzügyeket illeti, nem árt egy részletes költségvetési tervet készíteni a következő hetekre, egy-két hónapra, ez a saját érdeked.

Halak

Érdekes hétvége lesz a mostani, olyan igazi kis vegyesbefőtt hatásokkal, viszont összességében jó eredményekkel, örömteli pillanatokkal és sok mosollyal. Talán nem törekszel arra, hogy a társaság vagy akár szeretett családod középpontja légy, és mégis el tudod ezt érni kedvességeddel, odaadó figyelmeddel. Érezd jól magad ebben a megtisztelő szerepben, s ha adódik mód arra, hogy két embert kibékíts, hát tedd meg. Nem szabad ellentmondanod a változás különféle formáira, mert ezek biztosan a te érdekedben történnek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.