asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára a hét közepe tartogat néhány kellemetlen meglepetést, míg az Ikreket támogatják és inspirálják majd az égi hatások. A Rákok a hét közepétől magukra találnak, a Mérlegekkel pedig sok váratlan esemény történik. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A problémák ezen a héten messzire elkerülnek, úgyhogy egy kis izgalom miatt ne keresd a bajt magadnak. Az alapvető tendenciák jó dolgokat és új lehetőségeket ígérnek számodra, inkább a pillanatban rejlő sikerrel törődj, találj magadnak új utat, mely felemel és népszerűvé varázsol. Ha akad valami galiba, az legfeljebb csütörtökön vagy pénteken képzelhető el, viszont az is borítékolható, hogy gyorsan találsz ötletes megoldást mindenre. Ezen a héten jó irány másokkal összefogni és a csapatmunkában rejlő örömöket megtalálni. Összességében kijelenthető, hogy minden menni fog, mint a karikacsapás! Ha esetleg azt érzed, hogy átmenetileg hiányzik belőled a kitartás és az ambíció, akkor az csak azért lesz így, mert nincs új kihívás az életedben. Hát keress!

Bika

A következő napok alapvetően jó ritmusban és kellemes eseményekkel övezve telnek, bár meglehet, hogy szerdán vagy csütörtökön kibillensz az egyensúlyból. A hét közepe tartogat pár kellemetlen meglepetést, ám ezekből is lesz mit tanulni. Szakmai vagy tanulmányi téren összerúghatod a port valakivel, egy fontos terv vagy megbeszélés nem jön létre, mert a résztvevőknek mind más az álláspontjuk. Talán félresikeredik a kommunikáció, esetleg egy régóta halogatott családi probléma ekkor éleződik ki igazán. Te csak tartsd szem előtt azt, hogy a többi napon remek energiák ölelnek körbe, csak az nem fog sikerülni, amibe bele sem kezdesz. Kerüld el messzire a konfliktusokat, a problémás embereket, a banális vitákat, ne hagyd, hogy bármibe belerángassanak!

Ikrek

Az égi hatások nagyszerűek lesznek, támogatnak, inspirálnak, még olyasmihez is lesz bátorságod, amihez eddig talán sosem, vagy csak nagyon ritkán. A Hold minden nap ösztönöz és feltölt, változásokra sarkall, bevonzhatsz sok új, egyben izgalmas dolgot életedbe, s ezek sorra jelentős változásokat ígérnek számodra. Lehet, hogy elkövetsz pár hibát, ám alapvetően jól végzed a dolgodat, s találsz megoldást a függő ügyekre. Az egyetlen igazán jelentős baki az lehet, hogy – szokásodhoz híven - túlvállalod magadat. Mielőtt csupa jó szándékból mindenre rábólintasz, gondold át, lesz-e elég időd az összes kötelezettséged teljesítésére, vágyaid véghezvitelére! Ne aggódj, ez az állapot nem tart örökké, bár tény, hogy egyetlen szabad perced sem lesz, azért a hétvégén megpihenhetsz.

Rák

Az ősz egyre közeleg? De ez kit érdekel? Még bőven nyár van, kellemes az idő, melengetnek a Nap sugarai. Szerencsére időben észreveszed azokat az apróságokat, melyek a kedélyállapotodon jelentősen tudnak majd javítani. Talán hétfőn és kedden nem, de szerdától a maximumot tudod kihozni magadból és a pillanatnyi lehetőségekből. A kedved egy csipetnyit sem romlik attól, hogy közeleg szeptember hava. Sőt talán még inspirál is az, hogy újra tanulásba kezdhetsz, átformálhatod a környezetedet, és kedved szerint töltheted az idődet társaságban. Minden érdekel, ami új, s örömmel meghallgatod mások gondolatait, ötleteit, és szívesen hozzáteszel ezekhez valami kis pluszt. Ugyanakkor most is fontos, hogy fordíts arra energiát és időt, ami saját hasznodat szolgálja.

Oroszlán

A legjobb tulajdonságaid kerülhetnek felszínre ezen a héten, s amit mostanában nem dicsértek és nem találtak benned izgalmasnak mások... most bizony fogják, és ne lepődj meg azon, ha sokan keresik a társaságodat, s valamiféle bölcs tanácsadót vélnek felfedezni benned. Sokakat elkápráztatsz, s még a rejtett oldaladat is megmutathatod a világnak. Kevesen ismernek igazán mélyen, ám most ez sokat változhat. Jól teszed, ha Oroszlánhoz illő módon nyitottabbá válsz. Ugyanakkor légy logikus és előrelátó is, ne fedj fel minden lapot, nehogy valaki felfedezhesse a vélt vagy valós gyenge pontjaidat, hisz ezekkel akár vissza is élhet. Épp ezért csak az erős, ambiciózus tulajdonságaidat helyezd előtérbe, inkább hátráljanak meg sokan, minthogy egyvalaki is kihasználjon.

Szűz

A Hold nap napot követve pozitív energiákkal tölt fel, s talán akad olyan ember a környezetedben, aki Perpetuum Mobile-nak vél, annyit pörögsz és forogsz, egyfolytában tevékenykedsz, s nem bírsz tartósan megülni a fenekeden. A sok sürgés-forgás közepette feltétlenül szánj időt arra, hogy alaposan átgondold függőben lévő ügyeidet, és a régóta megválaszolatlan kérdésekre keresd a feleleteket. Ne dönts elhamarkodottan semmiben, de azért ne is dugd a fejedet a homokba. Arany középút? Igen, ez mindent megold. Ha kell, kérj szakértői segítséget, mielőtt komoly döntésre szánnád el magad. Ha nem érzel feltétlenül kényszert arra, hogy titkaidat másokkal megoszd, inkább ne beszélj senkinek terveidről, vagy gyenge pontjaidról.

Mérleg

Ezen a héten rengeteg dolog történhet körülötted, melyek külön-külön vagy akár egyben is jelentős változásokat hozhatnak a mindennapjaidba. Ha nem állsz ellen a módosulásoknak, remek és kiemelkedő sikereket érhetsz el. Sok váratlan esemény is történik veled, illetve körülötted, ugyanakkor figyelned kell arra, hogy nem szabad mindent kézpénznek venned! Maradj reális, láss a dolgok mögé, elemezd a részleteket, a megszerzett információkat, s ha kételyeid vannak, akkor kezdj el az adott dologba mélyen belemerülni, s ne csak a felszínt kapirgáld. Semmire ne bólints automatikusan, ugyanis valaki megpróbálhat a közeledbe férkőzni, esetleg kihasználni téged! Csak azt hidd el, ami kézzel fogható, megmagyarázható, és teljesen érthető!

Skorpió

Ezen a héten érdekes kettősséggel találhatod szembe magadat, egymás után többször is. Persze azonnal felmerül benned a kérdés, hogy ez miért történik így, s vajon lehet-e csupán a véletlenek sorozata minden esemény. Lesznek remek pillanataid, amikor csakis előre tekintesz, hiszel magadban, új célokat tűzöl ki, és megállíthatatlannak véled magadat, s bizony a környezeted is ilyennek fog látni. Máskor viszont elesettnek tűnsz, s mintha nem látnád a kiutat, és semmilyen kapaszkodód sem lenne. Ez a hullámvasútszerű érzés egyszer fenn, máskor lenn állapotokba sodor, ezért fontos lesz odafigyelni egészségi- és lelkiállapotodra. Hagyd, hogy szeretteid segítsenek, támogassanak, ötletekkel lássanak el, lehet, hogy mindösszesen erre van szükséged!

Nyilas

Ha úgy véled, kifárasztott a nyár, és semmihez sincs kedved... akkor nyugodj meg, épp ezt kell érezned. Még szerencse, hogy szerdára ez a sehová sem mutató állapot sokat javul, újra lesz életkedved, ismét képes leszel remekül részt venni a csapatmunkában. Ahogy közeleg a hétvége, minden fokozódik, szuper jó energiákkal, új kapuk kinyílásával és érdekes lehetőségek megjelenésével ajándékoz meg a sors. Végül elégedett leszel, mert szinte mindenféle ügy és dolog magától is jól alakul. A hét utolsó napjaiban talán egy kicsivel több időre és energiára lesz szükséged, hogy bizonyos feladatokat elvégezz, ám ez valójában arra ösztönöz, hogy elmélyedj mindenben, s ne csak a felszínt kapirgáld. Ezzel hosszú távon a saját dolgodat fogod megkönnyíteni.

Bak

Remek ismerkedési lehetőségeket kapsz a sorstól ajándékba, hát fogadd el, és adj teret az új barátságnak, üzleti kapcsolatnak, egy remek szomszédi viszonynak, vagy akár a szerelemnek. Szakmai, iskolai, baráti téren egyaránt gyarapíthatod a hasznos, tartalmas kapcsolatok számát, s ismerd be, bizony szükséged is van erre. Alkalmad nyílhat megmutatni új oldaladat a világnak, ami persze nem is új, csupán eddig háttérben volt. Ösztönösen és teljes tisztasággal vonzod magadhoz az embereket, és mindenkivel megtalálod a közös hangot. Ne félj rálépni egy ismeretlen útra, attól pedig különösen ne ódzkodj, hogy olyan embereket is közel engedj magadhoz, akiknek eddig kerülted a társaságát. Csak nyerhetsz azon, ha nyitott és befogadó leszel.

Vízöntő

Valaki alaposan felbosszanthat a hét elején, s bár megpróbálsz az illetővel toleráns lenni, ez egy idő után már nem fog könnyen menni. Ha sokáig packázik veled, jól meg fogsz sértődni. Az lenne szerencsés, ha inkább messzire futnál a probléma elől, akkor is, ha valaki emiatt gyáva nyúlnak nevezne. Végül te leszel ennek az ügynek is a nyertese, mert a hét második felében a megbékélésre is sor kerülhet. Szerdától kisüt a Nap a fejed felett, lassan, de biztosan eltűnnek a viharfelhők, és minden egyre gördülékenyebben fog alakulni körülötted. Péntektől lehetetlen lesz téged kihasználni, becsapni, megvezetni, ugyanakkor bárki jól jár akkor, ha együtt dolgozik, gondolkodik és tervez veled. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják, ne avatkozz bele idő előtt semmibe!

Halak

Egészen csütörtökig kiváló energiák ölelnek körbe, minden adott ahhoz, hogy jól teljesíts, meglepd környezetedet pár jó ötlettel, s közben egyfolytában tüsténkedj, s kipipáld a feladataidat. Rengeteg tennivalóval végzel, talán még téged is meglep az eredményességed. Sok pozitív esemény követi egymást, ráadásul egy-két régóta húzódó problémád szinte magától megoldódik. Lehetőségeidhez mérten esténként tedd szabaddá magadat, és igyekezz csendes közeget választani a relaxáláshoz! Épp ez kell ahhoz, hogy a fantáziád újra szárnyalhasson. Vénusz teret enged a szerelemnek, főleg azoknál a Halaknál, akik nagyon régóta vannak egyedül. Tegyél meg mindent azért, hogy te is és környezeted is visszanyerje jó kedvét, életszeretetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.