asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák hétvégéje örömteli hangulatban telik majd, az Ikrek számára pedig az ismerkedésé a főszerep. Az Oroszlánok tele lesznek aktív energiával, de a Mérlegek is elemükben lesznek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Nos, úgy tűnik, ezen a hétvégén sem fogod megtagadni önmagadat, s most is kijárod azt, hogy neked legyen igazad, a témától függetlenül. Ám tartsd szem előtt, hogy egyáltalán nem mindegy, miként, s milyen stílusban adsz véleményednek, esetleges kritikádnak hangot. Fogd vissza tüzesebbik énedet, fogalmazz okosan és diplomatikusan. Légy egyértelmű és sértések nélkül tudasd másokkal, te mit és hogyan szeretnél megvalósítani. Ne adj okot félreértésekre, ne legyen mód arra, hogy bárki kiforgassa a szavaidat. Kár lenne banális dolgokon összevitatkozni, miközben itt a nyár, s máshol sok remek pillanat vár.

Bika

Könnyen megeshet, hogy apró bosszúságok szegik átmenetileg a kedvedet szombaton, de lehetőleg ereszd ki a gőzt sportolással, takarítással vagy egy kis barkácsolással morgolódás helyett. Veszteség, kisebb vita bárhol, bármikor kialakulhat, ám egyáltalán nem mindegy, miként kezeled a különféle helyzeteket. Bikaként képes vagy két lábbal a talajon állni, okosan taktikázni, s ha szükséges, akkor egyszerűen csak csendben maradni. Még szerencse, hogy nem ez jellemzi az egész hétvégét, sőt végül örömteli és vidám hangulat ölel körbe, mosolyogni pedig kifejezetten érdemes! Vasárnapra viszont minden visszatalál a harmonikus kerékvágásba.

Ikrek

Ez a hétvége minden szempontból erős hatással lesz rád, sokat fogsz mosolyogni, adódnak örömteli pillanatok, új barátságra is van kilátás, sőt... szingliként a szerelem is bekopogtathat az ajtódon. Aligha történik bármi gond veled vagy körülötted. S ha az előbbi felsorolás még nem lenne elég, hát tudd, hogy befut pár jó hír is, pozitív gondolatok keringenek a fejedben, kész vagy segíteni másoknak, ráadásul nem vársz semmit cserébe. Izgalmas ismerkedésekben vagy rég elfeledett barátokkal való találkozásban is részed lehet, fontos, hogy építsd emberi kapcsolataidat. Mozdulj ki otthonról, mert nem a pizzafutár lesz az...

Rák

Ezen a hétvégén helyezd fókuszba önmagadat. Önmagadon túl elsősorban az egészségedet, fittségedet, szellemi és fizikális éned feljavítását, mert igenis szükséged van erre, most nyáron különösen. Nem kell sietned ezen a két napon sehová, ne vállalj külön munkát, és kerüld a túlzott evést vagy italozást. Mindent csinálhatsz, csupán tedd ezt mértékkel. Ne hagyd, hogy bárki beleszóljon a dolgaidba, csak pihenj, relaxálj vagy akár meditálj is, ne csinálj olyasmit, amihez egyáltalán nincs kedved. Terveidet tudasd környezeteddel, mert lehet, hogy nem értik eleinte, mi van veled...

Oroszlán

A hétvége kizárólag a pihenésé legyen, pénteken időben dobd el a tollat, papírt és minden egyéb eszközt! Persze a lazsálás alapvetően lehet aktív és passzív vegyesen, csupán az a fontos, hogy a kötelezettségek alól mentsd fel magadat. Fontos lenne, hogy ne tölts minden percet láblógatással, hanem cselekedj, mozogj, sportolj is egy kicsit, ha netán otthon töltöd az idődet, ideje egy nagyobb szelektálást véghez vinni. Tele leszel hatékony energiával, s akár egy hegyet is képes vagy megmozgatni. Mint máskor, most is rajtad múlik, mire használod fel az erődet és a benned tobzódó kreativitást.

Szűz

Ez a két nap és a benne zajlódó események kissé eltérnek a tervezettektől. A béke és a harmónia eleinte messzire elkerül, a kiegyensúlyozottság és a feszültségmentesség valaki másnál talál befogadásra. Ha úgy érzed, erőteljesen összecsapnak a hullámok a fejed felett, az bizony most nem véletlen. Vedd számba függő ügyeidet, és persze a magánügyekkel kezd el ezt. Ismerd be, számos témát elhanyagoltál mostanság, ám ideje az apróságoknak tűnő ügyekkel is foglalkozni. A családod is fontos, és magadról se feledkezz meg, készíts könnyű ételeket, kerüld az alkoholt.

Mérleg

Elemedben leszel, meglepően aktívvá válsz erre a hétvégére, és sokan követik majd az általad mondott, javasolt dolgokat. Légy büszke erre, s ha még inspirálod is az embereket, akkor mindent megtettél értük. Kedélyállapotod rég nem volt ennyire pozitív és minden felmerülő kérdésre tudni fogod a választ. Mosoly, vidámság, optimizmus egyszerre lesznek jelen benned és körülötted, másoknak is nagyszerű tanácsokkal szolgálsz, amikor hozzád fordulnak. Ugyanakkor kommunikálj okosan környezeteddel, mert a nagy vidámságban hajlamos leszel néhány határt átlépni, mellyel könnyen megsérthetsz másokat. Jöhet a humor, de nem iróniával társítva.

Skorpió

A nyár miatt talán úgy véled, hogy bátrabban és könnyebben költekezhetsz, kicsit jobban kinyithatod a pénztárcádat? Nos, erre a kérdésre neked kell válaszolnod, ám cselekedj bölcsen, semmiképpen se elhamarkodottan. Hidd el, nagyon is jól jönne némi óvatosság a kiadásokkal kapcsolatban, főleg akkor, ha egyébként nagyon kellene némi tartalék, vagy máshol nagyobb szükség lenne arra az összegre. Ezekben a napokban könnyen adsz ki olyasmire is, amire egyáltalán nincs szükséged, épp ezért inkább írj listát a kötelezően beszerzendő dolgokról, és uralkodj magadon, amikor meglátsz valami vonzót a kirakatban.

Nyilas

Rengeteg energiát birtokolsz, hát fordítsd ezt a magad javára. Te is kapsz másoktól motivációt, s jó hír, hogy magad is képes leszel inspirálni másokat. Olyan ötletek, javaslatok jutnak el hozzád, és adnak érdekes lendületet neked, melyek egyetlen pillanat alatt kimozdítanak az egyhangúságból, a megszokott közegből. Ettől a helyzettől a családod, közeli barátaid akár kissé meg is ijedhetnek, mert csak azt látják, a maximumon pörögsz. Nem szoktak ennyire tetterősnek és cselekvésre hajlandónak látni egy átlagos hétvégén, inkább lebeszélnének néhány dologról, de ne hagyd magad visszatartani terveid megvalósításától.

Bak

Ezen a hétvégén megtörténhet, hogy egy régi titokról fellebben a fátyol, s akárkiről vagy akármiről is legyen szó, kellemetlenül fog érinteni a helyzet. Még az eddigieknél is több kérdést vet fel ez a hétvége, ráadásul lelkileg kissé megingat az információ, amit kéretlenül kapsz. Ugyanakkor ne feledd, a titok egy része akár szín tiszta pletyka is lehet, így ha kíváncsi vagy a teljes valóságra, akkor beszélj azzal, akit közvetlenül érint a téma. Ha más nem, hát legalább mondd el neki, te nem hiszel a szószátyároknak, és mellette állsz. Lehet, hogy végre beismer pár dolgot, de más megközelítéssel, mint azt várod. Ez stabilabbá teheti a kapcsolatotokat.

Vízöntő

Légy kreatív, cselekedj bátran, oda menj, ahová a szíved húz, és olyan emberekkel találkozz, akikkel szívesen töltöd az idődet. Ezek adják meg a hétvégéd remek alaphangját. Erődet, energiádat felhasználva, ötleteidet most dupla sebességgel tudod megvalósítani. Meglepően sokrétűen vetheted be képességeidet. Ha otthon töltöd az idődet, akkor rendet rakhatnál, szelektálhatnál, olyan helyeken is kitakaríthatnál, ahová ritkán nyúlsz, de a por már látványosan belepett mindent. Ha elhagyod otthonod biztonságot nyújtó négy falát, akkor is inkább a békés, csendes pihenési formák közül válassz, de feltétlenül vigyél magaddal egy könyvet olvasni, egy füzetet jegyzetelni.

Halak

Nem lesz teljesen békés, sem csendes a hétvégéd, elég sokat fogsz jönni és menni, bár lehet, hogy eredetileg nem akartál túl aktív lenni. Veszekedések vagy tányércsapkodások biztosan nem fogják megzavarni a nyugalmadat, csupán a családod vagy a barátaid nem hagynak neked nyugtot, hisz igénylik a társaságodat. Egy napok óta húzódó belső feszültséggel nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni, mert nem lelted meg eddig az eredeti okot. Pedig meg kellene keresni, miből ered, ez így nem mehet tovább. Segítségedre lehet, ha beszélsz róla bizalmasaidnak, kiderülhet, jó tanácsokkal tudnak ellátni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.